Wolfeinstein multi demó!
  • Mighty
    #195
    Soldier: ezt gondolom nem kell elmagyarázni....:)
    Medic: az 5-ös gomb lenyomása után tud egészségi csomagokat letenni, amit a sérült játékos felvehet (20 egységet gyógyul) természetesen az ellenfél is felveheti. A 6-os gombra az fecskendőt vesz elő, amivel az elesett katonákat lehet feléleszteni. Ezt 6-szor teheit meg. (ha a respawn még sok időbe tellik, érdemes medic után kiáltozni és várni a felcsert)
    Engeneer: 5-ös gombra egy kombinált fogót vesz kézbe, amivel a füstölgő gépágyúkat lehet megjavítani, és a telepített dinamitokat hatástalanítani. 6-os gombra dinamitot vesz kézbe. Ez egy igen erős robbanószert jelent. Ha a tűz gombot folyamatosan nyomvatartva teszed le, akkor az időzítés növekszik. (szerintem hülyeség, de majd kiderül a véglegesnél)
    Leutenant: A legfontosabb tulajdonsága a lőszerutánpótlás! (6-os gomb) Az 5-ös gombra egy füstgránátot vesz elő, amivel a légierőnek lehet jelezni, merre bombázzon (fedett helyen nincs értelme eldobálni, mert elfogy az extraerő (erről majd mingyárt beszélek). "A b gombbal hozod elő a Binoculart , majd ha a megcélzol valamit vele és megnyomod a tüzelés gombot , nagyerejű ágyútűz éri a kijelölt területet ." (from skorpio7)

    Extra erő: Ez bizony elfogy, ha a felsorolt dolgokat használod (pl: a medic egymásután kb. 6 elsősegélycsomagot tud elhajigálni a társaknak)
    Egyedül a füstgránát használja el teljesen az extraerőt, viszont elég neki, ha 50%-on van.
    A műszaki katonát még nem nagyon próbálgattam, ezért arról nem tudom mennyi erőt használ...

    Ha valami nem tiszta, bátran kérdezzetek :)