Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine
hammett te állat, ezek brutkók :-)))))))))))))

az anya a gyönyörű fiatal lányával együtt megy az orvoshoz.
Bemennek a rendelőbe:

-vetkőzzön le! -mondja az orvos a fiatal lánynak
-de doktor úr én vagyok beteg nem a lányom!
-ahha... akkor kérem mondja hogy áááá!
-

koszontem.

Róka
Az ötvenes években az irodalom óran a gyerekek a hasonlatokról tanulnak.
A magyarázat után a tanitó néni kéri a gyerekeket, hogy õk is mondjanak
hasonlatokat.
Pistike jelentkezik elsõnek:
- Az emberi élet olyan, mint a virág. Egy kis magból nõ ki, virágba
szökken, elszórja a magvait majd elhervad, de a magokból uj virágok
nõnek ki.
- Nagyon szép volt, Pistike.
Juliska a veszekedést a viharhoz hasonlitja, amikor dörög az ég és
villámlik, de a végén kisüt a nap eé megjelenik a szivárvány az égen.
A tanitó néni õt is megdicséri.
Móricka is jelentkezik:
- Hazánk egy hajó, amelyik büszkén szeli a nemzetközi vizeket.
- Nagyon jó Móricka, folytasd.
- Balról a szektas dogmatizmus, jobbról a revizionizmus szelei fenyegetnek,
de nagy vezerünk Rákosi Mátyás áll a hajóhídon, erõs kézzel fogja a
kormányt, igy hazánk biztonságosan ki fog kötni a kommunizmus öblében..
- Hú, Móricka, ha még valamit hozzáteszel, akkor ez már kész allegoria...
Móricka gondolkodik veszettül, majd kivágja:
- És az utasok hánynak.

Coine
über mindenek felett ;-)))

Coine
:-DDDDDDDDDDD
hatalmas
nagyon szőke effekt

artschi
Két autó karambolozik, az egyikben 4 fehér ember ül, a másikban 4
kisebbségi...
Mindenki megsérül, és az árokparton nyöszörögve várják a mentöket.
Meg is jön a mentö, és nekilátnak a fehérek sérüléseit ellátni. Egy darabig
türik etnikumék, de aztán szóvá teszik:
- Há doktor úr! Minket mé' nem látnak el? Velünk mé' nem foglalkoznak??
Mire az orvos:
- Gazsi! Ismered a színeket??
- Persze..
- Na milyen színü ez az autó itt mögöttem??
- ...hát fehér...
- Na látod! Ti várjátok meg a feketét...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Róka
Nemi erõszak ügyében ítélkeznek egy ember fölött.
- Nem értem - mondja a bíró -, ha igaz, amit mond, hogy homoszexuális, miért támadta meg azt a szerencsétlen apácát?
- Hmm... Hátulról úgy nézett ki, mint Zorró...

Crem
Hi!

Az öreg ember megáll a piros lámpánal a ladájával.
Mellé érkezik egy fullos nő egy Lotussal...
-Az öreg átszól a nőnek: Ne haragudjon kisasszony!
-Milyen munkából lehet venni, ilyen gyönyörű kocsit? Mert én 40 évig dolgoztam és nem tudtam összespórolni!
-A nő: Orális sex...
-öreg: Az a szopás???
nő: Nem papa! Az a szopás amit maga csinált 40 évig...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

magus
ez kibaszott nagy%!!!!!!!

magus
lol😊

A vadász elmegy medvére vadászni. Odaér a barlanghoz, belő 2t.
Kijön a medve?
-Ejnye! Meg akartál ölni? Na most vagy lesz*psz, vagy széttéplek.
A vadász lesz*pta a medvét, de elhatározza, hogy megleckézteti. Előveszi a gépfegyverét, belő 2 sorozatot. A medve megint kijön sértetlenül.
-Ejnye, már megint meg akartál ölni? Vagy lesz*psz megint, vagy megdöglez.
A vadász megint Lesz*pta, de visszament egy aknavetővel. Belőtt 3-at, a medvének újfennt semmi baja. Viccesen megjegyzi:
-Hát, te nem is vadászni jársz, hanem sz*pni.

Mi az: Etióp fején egy 5 forintos??
Szeg.

2 cigány át akar szökni a határon. Megegyeznek, hogy macskahangot fognak utánozni. Elindulnak, az egyik rálép egy faágra.
-Ki az?
-Miauu
-Biztos csak egy macska.-mondják a határőrök
Megy a másik is, az is rálép az ágra.
-Ki az?
-Csak én, a másik mecska..

KoЯn

VinylToy
Apuka a kisfiával bemegy a fagylaltozóba.
- Kérnek egy 3 gömbös vanília-eper-csokit, majd a fiához fordul
meglegyinti a fejét és hozzáteszi:
- Hát te nagyfejű mit kérsz?
Fagyiárus:
- Ne haragudjon uram, de hogy mondhatja erre az aranyos, szép gyerekre,
hogy nagyfejű?!!!
- Tudja uram, egy férfi életében három fontos dolog van:
egy szép ház, egy jó kocsi és egy szűk punci.
Namármost ezt az utóbbit rontotta el ez a nagyfejű...

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ron Ragm
Ez nagyon jóóóóóóóóó!😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

VinylToy
Áhhh dehogy, csak én is szeretem a malackás vicceket!
😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Csak hogy egyszer a kedvedben tudjak járni!
😊))

VinylToy
Az agresszív kismalac bemasíroz a vendéglobe, és lecsapja magát az egyik asztalhoz. Mire a pincér sietve jo:
- Nagyon sajnálom, de az az asztal már foglalt.
- Akkor meg mire vársz? Hozzá' má' egy másikat!!

😊

Efreet
haver anno bejegyeztette az agresszivkismalac.hu-t... de már nincs meg.

többet meg nem írok, mert megígértem 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

VinylToy
Tényleg jó!

😊)

Efreet
Agressziv kismalac szájon csapja nyuszikát egy palacsintával kajakra...Nyuszika lassan vésztjóslósan hunyoritva ránéz és megkérdi: Ez szándékos volt??? Mire malackánk kurtán:
- Nem! Lekváros!

(ez az utsó, komolyan, de ez annyira jóóóó 😄)

VinylToy
Az öreg postás már 35 éve hordta ki a küldeményeket hóban és szélben éppúgy, mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták valamivel utolsó munkanapján.
Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe. A másiknál kapott egy doboz finom szivart. A harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgász szenvedélyérol) nagy doboz csalit kapott. Az egyik
háznál pedig a gyönyöru, fiatal háziasszony sokat sejteto hálóköntösben várta, aki megfogta a kezet, bevezette a hálószobába, és élete legszenvedélyesebb szeretkezésében részesítette. Miután kipihentek magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszeru reggelit készített neki.
Miközben evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul.

- Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni. mondta, - de szeretném megkérdezni, a százast miért kapom?

- Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod - válaszolt a lány - és megkérdeztem, mit adjak neked. Azt mondta:
- Baszd meg, adj neki egy százast!

A reggeli már az én ötletem volt...

😊)

Efreet
A világban átlagosan minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Chau-Chu.
Szerintem Sanyi az.

najó, abbahagyom.

Efreet
A parasztbának már 23 gyereke van és komoly gondot okoz az eltartásuk a családnak, megoldást kell találni a fogamzásgátlásta! A helyi szóbeszéd nyomán elindul az erdobe, hogy megkeresse a nagyonokos erdei manócskát és kikérje véleményét a témában. Nagynehezen meg is találja, és eloadja neki a problémáját, mire a manócska azt mondja:
- Egyél minden este reszelt répát!
Megörül a paraszt, hazamegy lereszel egy répát, bepofázza és ráveti magát az asszonyra. 9 hónap múlva megszületik a 24. gyerek. Elkeseredik a paraszt, és visszamegy az erdobe, elmondja a baját a manónak, mire az:
- Rendesen etted a répát?
- Igen.
- Vizet is ittál hozzá?
- Hát azt nem.
- Itt a gond...
Na jó, megörül a paraszt, hazamegy... s a 25. gyerek megszületése után visszamegy a manóhoz, és panaszkodik. Mire a manó:
- Etted a répát?
- Igen.
- Ittad a vizet hozzá?
- Igen.
- Mézzel?
- Hát, azt nem.
- Öreg hiba.
Hazamegy a paraszt, lereszeli a répát, jól fölönti mézzel, bepofázza, megiszik rá egy nagy pohát vizet és hopp az asszonyra. Majcsik no. 26
befigyel. Ejnye no! Vissza az erdobe...
- Te manó én kinyúvasztlak, wazze!
- Mé, etted a répát?
- Mint egy nyúl!
- Ittad a vizet?
- Mint a gödény!
- Mézze?
- Azza há, oszt mégis itt az új kölyök!
Mire a manó gyanakodva ránéz:
- Te paraszt, és mondcsak, dugtál?
- Hát persze!
A manó a fejéhez kap:
- Jajj azt nem szabaaad!!!

Efreet
Vesz a maci egy mikrobuszt, és meghívja a barátait egy kis piknikre. Mivel a busz hétszemélyes, a maci magával viszi még a rókát, a farkast, a sünit, a mókust, a vakondot és a nyuszikát. Szépen becsomagolnak mindent, beszállnak a mikrobuszba, és elindulnak.
Egyszer csak látják, hogy ott áll a hal az út szélén, és stoppol. A maci megáll és kiszól neki, hogy nem tudják fölvenni, mert már minden hely foglalt. Erre a hal megkéri, hogy hadd szálljon be mégis, legföljebb nem fog tudni leülni. A többiek beleegyeznek. Ahogy mennek tovább, egyszer csak felkiált a nyuszika:
- Odanézzetek! A nyolcadik utas, a hal, áll!

Efreet
Kretén Recept : Töltött Viz

Hozzávalók: Csap, viz, kancsó, pohár.

Lábunkkal odalépunk a csaphoz, majd karunk kezdeti könyöki szögét fokozatosan csökkentjük kb.90 fokig, állandóan a csap felé fordulva. Ezután pár perccel ugyanezt tesszük, ujjainkat is behajlitjuk föképp 2.percük táján. miután végre megmarkoltuk a csap tekerôjét, csavarjuk el jobbról balra. Az igy nyert vizet folyamatosan nézzük, miközben a másik kezünkben állandóan a csap alá tartott kancsóba fogjuk fel. Most jön a neheze: a benne lévô viztöl még súlyosabb kancsót kiemeljük a csap alól, és egyelöre félretesszük. Másik kezünkkel visszacsavarjuk, tulajdonképpen elzárjuk a csapot ( balról jobbra ), majd fokozatosan kiegyenesitve ujjainkat, elengedjük. Csak ezután vonjuk el karunk a csaptól és fogjunk bele poharat. Most a kancsót a másik kezünkkel ismét megfogjuk, természetesen a könyök, a percek megfelelô hajlitásával, a pohár fölé emeljük, s megint csak állandó nézés közben csuklónk alsó szögét csökkentve hagyjuk, hogy a kancsóból a viz a pohárba töltôdjön. Erdekes, hogy egyes vidékeken a helybeliek nem a kancsót emelik a pohár fölé, hanem a poharat tarják a kancsó alá. Igy is lehet, ne lepödjünk meg, ne gúnyoljuk ezért öket, hisz ahány ház, annyi szokás, bár ez csak becsült adat.

VinylToy
Hát kinek másnak!
😊)

Róka
Egy közvélemény-kutató elmegy házalni. Egy öregasszony beengedi és elkezdik kitölteni a kérdõívet. Az asztalon van egy tál mogyoró, amivel megkínálja az öregasszony a fiatalembert. Miközben töltik a kérdõívet, a srác megeszi a tál mogyorót és elkezd mentegetõzni.
Azt mondja az öregasszony:
-Semmi baj fiatalember, amióta nincsenek fogaim, csak a csokit tudom leszopogatni róla.

CSOCSO
egy kicsit régi de amugy jo vicc
Róka
Két rendõr barkóbázik.
Az egyik megkérdezi:
- Lehet vele telefonálni?
Mire a másik:
- Te hülye! Hamutartóval?

VinylToy
Nem rossz, szerintem pedig JÓÓÓÓÓÓÓÓ!

😊)

VinylToy
Legalább valaki értékeli!
Köszönöm!

Lteebee
Az én kollégáim értik a viccet, mert van humorérzékük.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Efreet
Honnan lehet tudni, hogy a pszichiátrián, melyik a beteg és melyik az orvos?
Meg kell nézni, merre nyílik az asztalfiók

VinylToy
Nem tetszenek?

VinylToy
Sára férje, Jakab néhány napig kómában fekszik, hűséges neje mindig mellette virraszt. Egyik éjjel Jakab magához tér; int a feleségének, hogy hajoljon közelebb.
- Drága Sára - mondja - te mindig kitartóan mellettem voltál, akkor is, amikor kirúgtak az állásomból, amikor az üzletem csődbe ment, amikor meglottek, amikor elvették a házunkat, amikor az egészségem kezdett odalenni. Te mindig velem voltál és mellettem álltál. Tudod, mit gondolok?

- Mit, kedvesem? - kérdi a hű nej.
- Azt gondolom, hogy nem hozol szerencsét!
😊

VinylToy
Kicsit fárasztom a népet:

- Mit mond a paraszt, mielott belefullad a tóba?
- ???
- Bugybugybugy...

😊

Efreet
na. ez a helyes hozzáállás. pihenj, fórumozz tovább!

VinylToy
Igenis, értetem!

Sir, Yes Sir!

Efreet
na ezt szeretném ha betartanád a jóreggelt-ben, a kétezerben, az asszociációsban, meg a szóláncban 😊)) írtam is, hogy ideje volt újra látni, direkt hogy fel ne kapd a vizet 😊

VinylToy
És ezentúl végigolvasom az elejétől azt a topicot amibe beleírok, hogy ilyen mégegyszer elő ne fordulhasson!

VinylToy
Értettem ezután nem szólok (be) vissza senkinek!

Lteebee
Nem kell mindenre válaszolni.

A big jim and the twins nagy sikert aratott itt nálunk is.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Efreet
a 449 nálam is nagy kedvenc volt anno 😊 (#32, de ideje volt már újra látni 😄)

simán szó nélkül hagyom. ez nagyon messze van attól, hogy reagáljak rá.

VinylToy
Akkor halljuk Efreet, hogy válaszolt volna a 442-re kulturáltan, és az ő stílusában?
Tessék!

Efreet
a 447-ben a helyedben nem lennék biztos. (legalábbis a visszaírásban, de föképp annak a stílusában)

nekem sincs C felsöm, nem attól ismer valaki egy nyelvet, hogy papírja van róla, de a "ha megtanultál egy nyelvet, akkor érteni fogod" szöveg kissé leszükíti az egy nyelv lehetöségeit... és ha perfekt szuahéli, kínai, urdu... ?

VinylToy
Ja és akkor magyarul egy tegnap hallott vicc szerintem ezt mindenki érteni fogja:

A fényképészetbe bemegy egy szőke nő:
- Ezekről a filmekről szeretnék képeket csináltatni ?
- 9x13?
- 117, de miért kérdezi???

😊)

VinylToy
Köszönöm, hogy legalább te a védelmemre keltél!
De tényleg!

(különben nekem sincs felsőfokú C nyelvizsgám)

😊

VinylToy
Te soha nem szoktad megvédeni az igazad, vagy csak mert idegesít valami, akkor tuti hogy te is visszaírnál valamit!

😊

Efreet
nem rossz, kétségtelen 😊 (BigJim and the Twins 😄)

Efreet
szállj le a magas lóról... nem csak az angol létezik.

VinylToy
Aki nem érti, annak sajnálom, majd ha megtanultál egy nyelvet még a magyaron kívül, akkor te is érteni fogod!