41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#8864 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D -
#8863 Csak az nem a király volt de amúgy np -
#8862 Ön mindent kétszer mond, kétszer mond? -
#8861 vótmá!!! -
#8860 egy kis angol-kínai nyelvlecke :) (mert magyar volt már sok)
Learn Chinese In five minutes:
• He's cleaning his automobile - Wa Shing Ka
• This is a tow away zone - No Pah King
• Is there a fugitive here? - Hu Yu Hai Ding?
• Small Horse - Tai Ni Po Ni
• Your price is too high - No Bai Nut Ding
• Did you go to the beach? - Wai Yu So Tan?
• I bumped into a coffee table - Ai Bang Mai Ni
• It's very dark in here - Wai So Dim?
• Has your flight been delayed? - Hao Long Wei Ting?
• I thought you were on a diet - Wai Yu Mun Ching?
• They have arrived - Hia Dei Kum
• Your body odor is offensive - Yu Stin Ki Pu
• I got this for free - Ai No Pei
• You know lyrics to the Macarena? - Wai Yu Sing Dum Song?
• Stay out of sight - Lei lo -
#8859 biztos. Ugye Toldi azért mondja, hogy "és még én vagyok paraszt" mert a megyen szó - amit a király mond -parasztos.
[megmagyaráz] -
#8858 egy kis angol-kínai nyelvlecke :) (mert magyar volt már sok)
Learn Chinese In five minutes:
• He's cleaning his automobile - Wa Shing Ka
• This is a tow away zone - No Pah King
• Is there a fugitive here? - Hu Yu Hai Ding?
• Small Horse - Tai Ni Po Ni
• Your price is too high - No Bai Nut Ding
• Did you go to the beach? - Wai Yu So Tan?
• I bumped into a coffee table - Ai Bang Mai Ni
• It's very dark in here - Wai So Dim?
• Has your flight been delayed? - Hao Long Wei Ting?
• I thought you were on a diet - Wai Yu Mun Ching?
• They have arrived - Hia Dei Kum
• Your body odor is offensive - Yu Stin Ki Pu
• I got this for free - Ai No Pei
• You know lyrics to the Macarena? - Wai Yu Sing Dum Song?
• Stay out of sight - Lei lo -
#8857 hát, beszélgettem én kínaival angolul, és nekik se megy jobban :) de tényleg, a tipikus az japánnal lenne. -
Vlala #8856 biztos, hogy azt király mondta?
[szőrszálhasogató] -
#8855 Igazából kínai helyett japánnal működik a dolog, ugyanis a japcsik képtelenek kimontani az angol "r" fonémát, helyette mindig "l"-et mondanak. Nyelvészet óra vége, köszönöm. -
#8854 Hja, kosz, akkor jol gondolkodtam :) -
#8853 Csatlakozom. Supplies ugye "ellatmanyt" vagy ilyesmit jelent.
A kinai esetleg surprise-nak ertette? -
#8852 Supplies - Surprise
(Szöplájz - szörprájz) -
#8851 Hmm, nem értem a viccet, pedig értem az angol szöveget.
(Esetleg Surprise akar lenni?) -
#8850 Lehet, hogy vót mán, de nekem teccik:
Mondja a király Toldinak:
- Hé paraszt! Melyik út megyen' Budára?
Mire Toldi:
- Megyen? És még én vagyok paraszt...
-
#8849 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! Ez fájt! (ha úgy tetszik, Az Fight! ) -
#8848 Hajótörés után áll a parton a kínai, az amerikai és a holland.
Aszondja a jenki:
"I"ve been in the army for many years, I know how to survive. So if you guys don't mind, I'll give the orders."
A többiek beleegyezően bólogatnak. A jenki folytatja:
"Ok, each of us will have to search for something. You Chinese, take care of the supplies. Dutch guy, you take care of the food, and I'll take care of the wood. In two hours we'll meet back here."
A többiek ezt kiváló tervnek találják, el is indulnak dolgukra.
Két óra múlva visszatér a jenki meg a holland, de a kínait sehol nem találják. Égen-földön keresik, már azthiszik, megette vmi fenevad, úgyhogy bejárják az egész szigetet keresztül-kasul a sárgáért. De mert semmi nyoma, mégiscsak visszatérnek, már biztosak abban, h a kínaival valami tragédia történhetett, és bánatosan leülnek a cuccaik mellé.
Ekkor előugrik a kínai a hátuk mögött lévő bokorból:
-SUPPLIES!!! -
#8847 Huááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#8846 Egy egyetemista srác meghívja ebédre az anyját az albérletbe, ahol lakik. Az ebédnél ott van a fiú lakótársa is, egy gyönyörû lány. Az anya folyton ezt a lányt figyeli, és gyanítja, hogy valami viszonyuk is lehet. Amikor vége az ebédnek már egész biztos benne, hogy több van közöttük mint egyszerû szobatársi kapcsolat. A srác szinte olvas anyja
gondolataiban:
- Hidd el anya, tudom mire gondolsz, de nincs közöttünk a világon semmi, mi csak lakótársak vagyunk! Kb. egy hétre rá a lány gyanakvóan megy a
sráchoz:
- Egy hete, mióta az anyád itt járt, nem találom a szép ezüst merõkanalat...
- Nem tudom elhinni, hogy õ lett volna, de azért most írok neki egy levelet, csak hogy biztos legyek benne. Így a fiú leül az asztalhoz és írja a levelet: "Kedves Anya! Nem mondom, hogy te vitted volna el az ezüst merõkanalat a lakásunkból, és azt sem mondom hogy nem te voltál.
De tény, hogy hiányzik azóta, hogy te itt jártál ebédelni." Néhány napra rá megérkezik az anyja válasza: "Kedves Fiam! Nem mondom, hogy te lefeküdnél azzal a lánnyal, de azt sem mondom hogy nem. De tény, hogy ha õ a saját ágyában aludna, akkor mostanra már régen megtalálta volna azt a merõkanalat. Anyád" -
#8845 -
#8844 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddd -
#8843 Tudom, de most kaptam ujra mailen, itt meg nem is lattam mostanaban, gondoltam johet :) -
#8842 Úristen... -
#8841 hát ez kész... -
#8840 -
#8839 :DD -
#8838 Ez nagyon odabasz. Azthittem, a Decens vicceknél jobb már nem jöhet, de mégis :D:D -
#8837 LOÁÁÁÁL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd -
#8836 Ez már szakállas. :-) -
#8835 :DDD -
#8834 Sára férje, Jakab néhány napig kómában fekszik. Hűséges neje mindig mellette virraszt. Egyik éjjel Jakab magához tér; int a feleségének, hogy hajoljon közelebb.
- Drága Sára - mondja - te mindig kitartóan mellettem voltál, akkor is, amikor kirúgtak az állásomból, amikor az üzletem csődbe ment, amikor meglőttek, amikor elvették a házunkat, amikor az egészségem kezdett odalenni. Te mindig velem voltál és mellettem álltál.
Tudod, mit gondolok?
- Mit, kedvesem? - kérdi a hű nej.
- Azt gondolom, hogy kurvára nem hozol szerencsét! -
#8833 ehheh -
#8832 Az arab megy a tevéjén a sivatagban. Elfogyott a vize, nem találja az oázishoz vezeto utat. Nagyon ki van már. Egyszer csak jön vele szembe egy eszkimó kutyaszánon. Megszólal az arab:
- Segítség! Eltévedtem!
- Te, bazmeg?! -
#8831 -
#8830 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDDDD -
cyrus #8829 háhááá !!!! :DDDDDD -
#8828 Tapsoljuk meg ezt az inkompetens kóklert (hogy finoman fogalmazzak).
De hogy ne maradjunk "tréfa" nélkül:
Ment, mendegélt a kis virágmag az úton. Egyszer csak odaért egy táblához "Behajtani tilos". Jó- mondta, azzal kihajtott....
-
#8827 és sztem az IM-net fórumról jött bosszút állni! -
#8826 :D:D:D:D: -
cyrus #8825 nyssunk neki gumitopikt !!!