41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • zakika
    az unokatesom ferje varju
  • Shaman
    ööö télleg:-p
  • FtranX
    -Halló, Varjúék?
    -Nem.
    -Kár.

ez jóóó! :D
  • cSuwwi
    Variációk telefonbeszélgetésekre

-Halló, Nagy lakás?
    -Attól függ, hogy a maga lakása mekkora.

-Kiss lakás? Igen? Akkó csinájjon nagyobbat!

-Korpa lakás? Itt a Head & Shoulders területi képviselője által felbérelt bérgyilkos.

-Göncöl lakás? Engem a szekerük érdekelne.

-Angyal lakás?
    -Igen, ki az?
    -Lucifer.

-Tőke lakás?
    -Igen, ki az?
    -A Marx Károly RT.

-Halló, Varjúék?
    -Nem.
    -Kár.

-Halló, Noszty-ék?
    -Igen, mit akar?
    -Semmi komoly, csak a fiuk esete érdekelne Tóth Marival.

-Halló?
    -Bocsánat, téves kapcsolás.

-Halló, édes bogaram, egyetlen fénylő napsugaram, kékszemű hercegnőm, örök szerelmem, te vagy?
    -Én az vagyok, de te ki vagy?
  • Lynx_TWL
    úristen
  • Calver
    nesze nektek droidhőmérő
  • ollie
    Lehet hőt is elvonni, mint ahogy pl a hűtőgép működik. :P
  • Buci
    aha... :D LÁL
    há világos, nem?? :)
  • Lacee
    ezt az angol viccet én már magyarítva ismertem, csak ott a három ember angol-német-cigány volt, és tamtam dobot akartak csinálni belőlük :)
  • Sadist
    Az abszolut 0 fokot a gázok hőtágulásával következtették ki, ugyanis ha egy adott mennyiségű gázt melegítünk vagy hűtünk, akkor a térfogata egyenes arányosságban nő/csökken a hőmérsékletével. Ebből fel lehet írni egy hőmérséklet-térfogat grafikont, ami egy lineáris függvény lesz. Ahol az egyenes metszi a hőmérséklet tengelyt ott van az abszolút nulla fok, ugyanis a gáz térfogata nem vehet fel negatív értéket.
  • precision
    Az angol vicc nagggyon morbid :DDDD
  • artschiatwork
    nekem a stirlitz-es viccek eléggé erőltetettnek tűnnek... de a többi jóak :)
  • Whir
    Szőke nő a pszichológusnál:
    - Doktor úr, engem mindenki ostobának tart.
    - Értem a problémáját. Mondjon el szépen, lassan mindent az elejétől.
    - Dok-tor úr, en-gem min-den-ki os-to-bá-nak tart...

-Anyúúúúú! Mi van ott Pistikének, ami nekem nincs?
    -Fütyülő kicsim.
    ................
    -Anyúúú! Nem szól!

Mit csinál a fehér ember a feketével?
    Megissza.

Cannibals capture three men. The men are told that they will be skinned and eaten and then their skin will be used to make canoes. Then they are each given a final request. The first man asks to be killed as quickly and painlessly as possible. His request is granted, and they poison him. The second man asks for paper and a pen so that he can write a farewell letter to his family. This request is granted, and after he writes his letter, they kill him saving his skin for their canoes. Now it is the third man's turn. He asks for a fork. The cannibals are confused, but it is his final request, so they give him a fork. As soon as he has the fork he begins stabbing himself all over and shouts, "To hell with your canoes!"

Egy német költözik a házba. Mivel a lakást fel kell újítania átmegy az
    ugyanakkora kégliben lakó angol szomszédjához és megkérdezi, hogy ő hány
    tekercs tapétát vett a lakás kitapétázásához. A szomszéd azt mondja, hogy 30-at.
    A német nekiáll, megcsinálja, majd mikor végzett ismét átmegy az angolhoz és azt mondja neki:
    - Képzelje el, nekem megmaradt 20 tekercs tapétám.
    Mire az angol:
    - Nekem is.

Stirlitz ül a fa alatt. A fán ül egy madár.
    -Holló -gondolja Stirlitz.
    -Anyád -gondolja a varjú.
  • szando
    pont azt magyaráztam, hogy nem mondhatod azt, hogy kétszer ilyen hideg lesz, mert az hogy valami hideg, az relatív. szóval helyesen: kétszer ennyi lesz a hőmérséklet ;)
  • VinylToy #9718
    Az egyetemistát már másodszor vágták el a szigorlaton.
    Utóbb a kocsmában így vélekedett:
    - Nem is lehetett volna másképp... Ugyanaz a terem, ugyanaz a vizsgáztató, ugyanazok a kérdések!

Két orvos beszélget...
    - Képzelje el 2 embert leszoktattam a drogról.
    - És hogyan?
    - Rajzoltam egy nagy és egy kicsi kört, és ezt mondtam:
    A nagyobb kör ábrázolja a drogok használata nélküli agyatokat és a kicsi kör a drogok használatával az agyadtokat.
    - Milyen ügyes, de én 200 embert szoktattam le a drogról.
    - És mégis hogyan?
    - Rajzoltam egy kicsi és egy bazi nagy kört. A kicsi azt ábrázolta, hogy így néz ki a segge mielőtt bemegy a börtönbe a nagy kör pedig miután kijön a börtönből.
  • Lynx_TWL
    akkor viccet is esetleg :)
  • Dzsini
    <TIT>
    a kelvin és a celsius között 1:1 a váltószám, de sebaj :)
    a fahrenheit és a K/C között van 1,8:1 arány.
    a víz fagyási és forráspontjai
    0°C - 100°C
    32°F - 212°F
    273,15 K - 373,15 K
    0°R - 80°R (Réaumur skála) (0,8:1 arányú)
    491.67°Ra - 671.67°Ra (Rankine skála) (1,8:1-es arányú, mint a Fahrenheit, viszont a 0°Ra illeszkedik a 0K-hoz)
    337°J - 1047°J (Jacobs skála)
    </TIT>
  • Shaman
    Hát ez nem egészen így van.....

Nem lehet eccerüen növelni a Celsisut meg a Kelvint is mert nem ez köztük a váltás.
    Tény,hogy 0 Celsius fok -273 Kelvin,de 1 Celsius fok az nem -272 Kelvin azaz nem eggyel nő az is.
    Példul 30 Celsius fok az olyan 100 Kelvin környékén van.Már nem emlékszem sajna a képletre ami számítja:-(
  • RelakS
    Ez már magában is vicc :D
  • precision
    :DDD
  • Dzsini
    átrakjam a tudományos fórumba a vicceket? :o)
  • RelakS
    Az abszolút 0fok elérésével nem ez a baj, valószinűleg egybenmardna az anyag, DE! Ahhoz hogy valamit pl 2°C-ra hűtsél, ennél alacsonyabb hőmérsékletet kell, hogy előállítsál, igaz? Namost az abszolút 0-nál alacsonyabbat hogyan állítasz elő?
  • BenceYCE
    0 kelvin
    =
    -273.15 Celsius°

így tényleg +1C°(274.15K) X2 az nem egyenlő +2C°-kal.
    A helyes megoldás +1C°(274.15K)X2=275.15C°(548.3K)

De hülyülés helyett.
    A Celsius fok az viszonyított mérték (a víz fagyás- és forráspontjához), míg a Kelvin a tényleges mérték.

Az abszolut nulla.
    Azt nemtom hogy bemérték-e már (szerintem nem) viszont nem nagyon fognak kissebb értéket találni, hiszen az atom részeinek rezgése megszűnik és az anyag megszűnik létezni. Nincs ami az atomokat és azok részeit és vele együtt a rácsszerkezetet összetartsa. És itt semmi köze ahhoz, hogy milyen anyagon mérjük. De lehet hogy hülyeségeket beszélek. Valaki igazítson ki, fáradt vagyok én már ehhez.
  • ollie
    Ha már itt tartunk, az abszolút nulla fokot sem lehet elérni. ;)
  • RelakSfromhome
    Szóval ha ma nulla fok van, és holnap kétszer olyan hideg lesz, akkor valójában valami 270mittommennyi fok lesz?
  • szando
    "- Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?"

nah erre van tudományos magyarázatom :D
    szal a celsius fok ezért nem jó, mert a nulla fok egy Celsius által választott hely - a víz fagyáspontja. Ezért nem lehet mondani, hogy a +1 foknak a duplája plusz kettő. ráadásul az se igaz, hogy minuszban hideg van, pluszban meg meleg. szóval ezért jó a kelvin fok, ahol a nulla fok a legkisebb hőmérséklet amit a mai tudásunk szerint el lehet érni.
    szóval ez a "kétszer olyan hideg/meleg" fizikailag és tudományosan HELYTELEN.

- vége - :DD
  • Sadist
    Én a Bob bácsisra emlékszek, hogy utoljára az ütött ekkorát
  • Bandee1987
    utoljára a ferraris szőke nős vicc fájt ennyire :DDD
  • SLICK
    én álmomban nem találtam volna ki jobb viccet
  • SLICK
    hát igen
  • Sadist
    Hát nem kicsit
  • SLICK
    Úgy látszik Melissa nagyon odavágott ezzel a viccel mindenkinek
  • Adam5
    :DDDD
  • SLICK
    Lehet ismerős néhány sry ezért:

A részeg matrózt kidobják a kocsmából. Beleesik az ajtó előtti pocsolyába. Két járókelő megpróbálja felemelni:
    -Engem hagyjanak, előbb a nőket és a gyerekeket mentsék ki!

-Emlékszel, kinél aludtunk, amikor Svájcban elromlott az öreg kocsim?-kérdezi Jóska a barátját.
    -Persze, hogy emlékszem!
    -Ugye lefeküdtél azzal a nővel?
    -Igen.
    -És az én nevemet és címemet adtad meg neki?
    -Ne haragudj, csak tréfáltam!
    -Szó sincs haragról! Most értesített az ügyvédje, hogy én vagyok az örököse!

-Mi az abszolút részegség?
    -????
    -Amikor egy szobában 3-an megisznak 1-1 üveg pálinkát, majd az egyikük kimegy és a másik ekttő megpróbálja kitalálni, hogy melyikük ment ki.
  • Bandee1987
    :DDDD
  • Buci
    LOOOL :DDDDD
  • SLICK
    hm könnyen
  • Voltan
    A hókotró-vezetők reggel hogy mennek munkába?
  • precision
  • Sadist
    :DDDDDDDDDD Ez de durva!