41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Doma #9852
    Eh megírta Ti meg bíráljátok, erről szól a szabad véleménnyílvánítás.
    Szal semmi gond. Max csináljatok egy topikot hogy Ganxsta vs Belga és akkor ott télleg tök frankó lesz a dolog!
  • ghost cb
    Szilárd, tényekre épülő, megalapozott véleményét simán. Ezt a véleményét is megírhatja. Nem mondtam, hogy ne írja, csak mindenkinek jobb lenne, mert mi nem kezdenénk el oltogatni, ő meg nem írná ki a homlokára, hogy felületes vagyok. De legyen. Úgyis sok ilyen van a fórumon.
  • akos
    Leírhatja. Csak dilettáns létére ne akarjon már okosabb lenni, mint akik egy kicsit jobban elmélyedtek a témában.
  • Sadist
    Egy fórumon miért ne írhatná le a véleményét?
  • Zsoldos
    ez milyen miniszter volt? (melyik orszag, stb)
  • Szofi
    Ez vót má?

Ficko kifog egy aranyhalat, mire az mondja neki, hogy teljesiti egy
    kivansagat, ha visszadobja.
    - Szeretnek egy autopajat Budapest es Havaii kozott.
    - Ooo, az nagyon bonyolult dolog, az epites evekig is elhuzodhat... Kivanj
    valami mast!
    - Szeretnem megerteni a nok logikajat.
    - 2 vagy 4 savos legyen az autopalya?
  • Szofi
  • Szofi
    Egy takarítónő feljelentést tesz a rendőrségen, hogy a munkahelyén megerőszakolta egy férfi a folyosón.
    - És nem tudott elmenekülni? - kérdezi a rendőr.
    - Hogyan menekültem volna el? Jobbról fal, balról fal, mögöttem a férfi, előttem meg már fel volt mosva...!
  • ghost cb
    Ez még nem lenne baj ha a felületes véleményét nem mondaná el...
  • Blasta
    Így van...
  • Blasta
    De Vlala nagy művészeti szakértő, ezért összehasonlíthatja...

Neki Ganxsta, Belga ugyan az, úgy látszik...
  • akos
    Látszik a véleményedből, hogy végig sem hallgattál egyetlen belga albumot sem (a kettőből) a megértés szándékával.
    Felületesen ítélkezel. Ezért írtam, hogy fölösleges magyaráznom.
  • Szofi
    Szubjektív.

És lécci ne hívd fel a figyelmemet arra, hogy ez a viccek topikja, mert Te írtál véleményt.

end.
  • Vlala #9839
    Értelem alapján nem. Viszont, ha azt nézzük, hogy mindkettő a keményvagyokkabbenyaldki dallam-alá-szövegelést (nem nevezem zenének...) nyomja, akkor teljesen egy kaptafa.
    end.

Egyébként ez a viccek topicja, úgyhogy elsütök egy nagyon régit:

Két ember a vonaton:
    - Elnézést, ez a vonat Hatvan felé megy?
    - Tudtommal csak egyirányba, uram.

Na jó, kaptok még egyet:
    Két székely vacsorázik az erdőben, a tűz mellett.
    - Osztan kendnek van-e másik nadrágja?
    - Van hát, hogyne vóna...
    - Jóvan, akkor ez hadd égjen!
  • Szofi
    Jajaja...
  • Szofi
    Én nem hasonlítanám össze a két csapatot...
  • Szofi
    Pont belgát hallgatok.

Itt a melóhelyen vki felrakta a közös meghajtóra.
  • Sir Quno Jedi
    Titus Andronicus ???
  • Mayday
    Plusz meg annyi a temahoz, hogy bar en nem ismerem nagyon a Belga dalokat, sot, csak a masodik albumot hallottam, de azert annyit tudok, hogy a Titusz, aki a zenejuket irta, mar tett le az asztalra.
    (Mondjuk igy "ismeretlenul" vegulis ez nem a Belganak szol reszemrol, hanem a Titusznak.)
  • akos
    Egészen más műfaj, mint a Ganxtáék.
    Ganxtáék megjátszák a műgettós, műkurvás, műfuxos műgengsztereket.
    Belga meg egy görbe tükröt állít a dalaival. Gúny, irónia, élcelődő karikatúra. (De gondolom, hiába magyarázom.)
  • Rózsalány
    bennem is hasonló érzelmek buzgárkodnak...:DDD a ganxtát kivéve persze!!
  • Vlala #9831
    broáf... ezek is inkább kapálnának a krumpliföldön, minthogy "zenét" kreálnak. A hűdekemény húgyosjózsikból elég volt Ganxsta és a kartell...
  • akos
    Amúgy belga szöveg:

"Zsír, máj, hagyma ha! Kacsa nyaka tekereg-e nagymama? Szaftos-zaftos gombás pacaaal, bocikának gyomra most az enyémbe kavar. A kakas kukorékol, kapirgál, a beleimbe már csak aszisztál. A bárányok, meg csak hallgatnak, a pörköltbe csendben puhulnak!
    Szalontüdő, két tányérral, aztán megütöm az asszonyt disznózsírral, ettől lesz a sikerem a nőknél biztos, cuppan a csók, olyan édes szaftos! Tunkoljatok, tankoljatok! De ne hidjétek, hogy bunkó vagyok! Reformkonyha? Kit érdekel?! A malacomba harapok nagyokat, mer'..." :))
  • Szofi
    Jó van, zsír...
  • akos
    Siiimán ;-)
  • Szofi
    Asszociálunk, asszociálunk?!?!?!
  • akos
    Máj! ...
  • Szofi

Zsír!
  • Vlala #9824
    A magyar, a német és a cigány mennek az úton, egyszer csak szembejön velük Jézus.
    A magyar így szól hozzá: Jézus, Isten fia, segíts rajtam, alig érzem a lábamat, annyira fáj.
    Jézus megérinti a lábát, a magyar fájdalma eltűnik.
    Erre a német is megszólal: Nekem pedig a derekam fáj, alig bírom...
    Jézus megérinti a német derekát, a fájdalomnak nyoma vész.
    Majd Jézus így szól a cigányhoz: És Neked miben lehetek a segítségedre?
    - Hozzám ne érjél, most százalékoltak le!
  • batman
  • batman
    pedig a női szőrzetet maximum másik ajkak körül tudom elképzelni, de ott sem ragaszkodom hozzá
  • VinylToy #9821
    Dezső egy nap azzal a hirrel tért haza egy orvosi vizsgálatból Adélhez, a feleségéhez, hogy az orvosa szerint már csak 24 óra van hátra az életébol. Letörölgette felesége arcáról a könnyeket, majd megkérte, szeretkezzenek.
    A no természetesen nem tiltakozott, ésszenvedélyes szex kerekedett. Hat órával késobb aztán Dezső újra odament az asszonykájához, és igy szólthozzá:

- Kedvesem, most már csak 18 óra van hátra az életembol. Szeretkezhetnénk újra? Adél nem mondott nemet, és újra vad szex következett. Kicsit késobb, mikor Dezső épp lefekvéshez készülodött, ráébredt, hogy már csak órájavan hátra az életébol. Gyengéden megböködte Adél vállát, és azt mondta:

- Drágám? Kérlek! Csak még egyszer utoljára, mielott meghalnék! Adél belement, majd az aktus után a másik oldalára fordult és elaludt. Dezső fejében azonban egyre csak ketyegett az óra, tikk-takk, tikk-takk, és addig-addig forgolódott álmatlanul, mig végül már csak 4 óra volt hátra az életébol. Szelíden megkocogtatta felesége vállát, hogy felébressze.

- Kicsim, már csak négy órám maradt! Nem lehetne... ?Felesége hirtelen felült, felé fordult, és igy szólt:

- Na ide hallgass, Dezső! NEKEM holnap reggel fel kell kelnem! Neked NEM.....
  • RelakS
    Ja, láttam már olyan csajt, hogy a tíz ujjamat megnyalnám utána, de majdnem nagyobb sörte volt az orra alatt, mint nekem :(
  • batman
    szerintem csak azért gondolják őket hűségesebbnek, mert jó ízlésű ember a közelükbe se menne...
  • FtranX
    Romániában szexi a bajuszos nő

[MTI]
    szeptember 21. 9:12

Dimbovita román megyében a hölgyek legfőbb szexepilje a bajuszuk: a helyi legényeket, amikor háztűznézőbe mennek, leginkább az érdekli, hogy van-e reménybeli választottjának, valamint nőrokonainak bajusza vagy sem - olvasható a Pravda című orosz lap online kiadásában.

A közhiedelem szerint ugyanis a bajuszos nők a leghűségesebbek, s a termékenység tekintetében sincs mit szégyenkezniük, ezért annak a leánynak, akinek semmi sem pelyhedzik az orra alatt, kevés a reménye, hogy párra lel.

Az egyik helybéli hölgy ezzel kapcsolatban elárulta az újságíróknak, hogy elégedett a külsejével. "Tetszik a bajuszom - ilyen volt az édesanyámnak meg a nagymamámnak, és eszébe sem jutott senkinek, hogy meg kellene tőle szabadulni" - jelentette ki a bajszos menyecske.

:)))))))))))
  • FtranX
  • LSL
    A második...
  • Verseghy
    Bocsi, lehet hogy ismeritek:

2 buzi beszélget, mondja az egyik:
    - Olyan kanos vagyok hogy egy legyet is megbasznék.
    Mire a másik:
    - Züm, züm, züm..

Első randi a moziba:
    Fiú: Megcsókólhatlak?
    Lány: Engem? Dehiszen most szoptalak le?
    Fiú: Engem?

- Miért nem lehet a mikulásnak gyereke?
    ...
    - Mert csak cukor van a zacskójában.
    Mert
  • SLICK
    :DD ááááááháhhá
    ezt de régen halottam már
  • Vlala #9813
    várj, ezt lassabban. :-)