41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#10252 "17 éves lányok vagyunk. A Tiszában fürödtünk meztelenül, és sok kis ebihal úszkált mellettünk. Beleültünk a vízbe, hogy fogjunk egyet. és mikor el akartuk kapni, hírtelen a nemi szervünk felé tûntek el. Ekkor nagyon megijedtünk. Az lenne a kérdésünk, hogy nem leszünk-e terhesek, ha az ebihalak belénk úsztak?
"
Ez egyszer volt az indexen hogy egy asszony terhes lett az ebihalaktol -
#10251 "Szeretkezni akartunk, de sajnos nem tudtam beléhatolni. Van olyan szer ami kitágítaná a hüvelyét vagy összezsugorítaná a szerszámom?"
Erre a tömény kénsav tökéletes! -
A 9 éves hozzászólásán azért érződik, hogy valaki csak brahiból írta be -
tudatlanka #10249 ollózva gumicszizmából... -
tudatlanka #10248 Kérdezz! Beküldés ideje: 2005-02-01 Beküldo: Frank
16 éves fiú vagyok. A barátnõm megkért, hogy menjek fel a szobájába és szekszuálisan elégítsem mi magam, miközben õ is izgatta magát. Ez két hónapon át így ment, de aztán bejelentette, hogy beleszeretett egy másik fiúba. Azóta nem elégítettem ki magam, és kb 10 nap múlva a nadrágomba élveztem. Mit tegyek? Menjek orvoshoz?"
13 éves lány vagyok és egy újságban olvastam a spirál nevû dologról. Hát fogtam én is a matekfüzetemet, kitéptem a spirált és felhelyeztem magamba. Most nagyon fáj bent, és vérzik is. Forduljak nõgyógyászhoz vagy ez természetes?
Kingának hívnak, 13 éves vagyok, egy határmenti szlovák városban élek. Az a nagy problémám, hogy járok egy fiúval, s szeretnék vele lefeküdni. De nem merek, mert a melltartómat kitömve hordom, és szégyelleném, ha ez kitudódna. (Mellesleg csak a pénzéért járok a barátommal, de azért, hogy a szerelmemben higgyen, le kéne feküdnöm vele.) Mit tegyek a melleim megnagyobbítása érdekében? Nõgyógyászhoz nem merek fordulni.
14 éves fiú vagyok, és van egy dolog, ami nagyon idegesít. Az az igazság, hogy barátnõ híján néha önkielégíteni szoktam, ám ilyenkor a végén mindig valami ragacsos dolog távozik belõlem, ami nagyon idegesít. Hogy lehetne ezt megszüntetni? Köszönettel: Dezsõ"
Az egyik barátnőm akkor is nyugodtan fürdik, ha menstruál. Eddig én úgy gondoltam, hogy ez nem higiénikus és ezért veszélyes is, mert bármilyen fertőzést elkaphatok. Mi az igazság?
16 éves srác vagyok, az a problémám, hogy nem tudom eldönteni, a fiúk vagy a lányok érdekelnek-e jobban. Volt már lánnyal és fiúval is kapcsolatom. Még szűz vagyok, ezért a haverjaim szüzikének hívnak. De még nem találtam megfelelő alkalmat, és azt sem tudom, hogy fiúval vagy lánnyal kezdjem. Megismerkedtem két lánnyal, és mindkettőnek tetszem, de ők sejtik, hogy más vagyok, mint a többi fiú. Az egyik szívesen járna velem, mit csináljak?
15 éves srác vagyok, és nem értem igazán a saját gondolataimat. Van egy lány az osztályban, aki nem egy nagy szám, nem egy bombázó, de eddig azokra buktam. Aztán rájöttem, hogy nem az számít, mert lehet egy lány akár csúnya is, mégis kedves és szeretnivaló, ugyanakkor lehet bombázó, mégis tahó. Szóval az a lány nagyon kedves és lehet vele beszélgetni. Mostanában, amikor ránézek, egyre szebbnek látom és nem tudom, hogy ez szerelem-e, vagy csak futó érzelem. Kérlek, segítsetek nekem, ha szerelem, mit tegyek?
14 éves lány vagyok. Nagyon jól megértjük egymást a legjobb barátnőmmel, és úgy érzem, szerelmes vagyok belé, de neki van barátja. Mondjam meg neki, mit érzek? Hogyan tudnám meghódítani a szívét? Kérlek, segíts!
16 éves lány vagyok. Három hónapja járok a barátommal, nagyon szeretjük egymást. Csókolózás közben egymás nemi szerveit fogdossuk, persze ruhán keresztül. Azt szeretném megtudni, hogy ebben a korban ezt szabad-e és nem lesz-e tõle valamin bajom? Ahogy észrevettem mindkettõnknek jó. Annyiból becsülöm magam, hogy bármennyire is jó, a további lépéseket már nem engedem. Pl a vetkõztetést. Tehát kérdéseim: Van-e abban valami rossz, hogy csókolózás közben egymást simogatjuk? Megengedett ez nekem
ebben a korban? Lefeküdhetnék-e már vele? Én már nagyon szeretném, csak attól félek, 16 éves korban ez még korai lenne.
14 éves múltam, és még szûz vagyok. Van egy 17 éves srác, aki megkérdezte, hogy lenne-e kedvem a dologhoz? Én persze azt mondtam neki, hogy nem. kérdezte tõlem, hogy miért, azt feleltem, mert nincs kedvem. De az az igazság, hogy félek tõle, mert azt hallottam, hogy ha valaki szûz, akkor elõször elvérzik. Én ezt nem akarom! Remélem megérti aggódásom, kérem segítsen!
16 éves fiú vagyok. Már 2 éve járok egy szõke és kék szemû gyönyörû lánnyal. 15éves. Szeretkezni akartunk, de sajnos nem tudtam beléhatolni. Van olyan szer ami kitágítaná a hüvelyét vagy összezsugorítaná a szerszámom?
16 éves fiú vagyok. Van egy barátnõm, akivel még csak a csókolózásig jutottunk el. Nem merek lefeküdni vele, félek, hogy gyereket csinálok neki. Mit kell tennem, hogy ne élvezzek belé, és honnan lehet érezni, hogy mikor jön? A másik problémám, ha le akarok vele feküdni, mire gondoljak, hogy felálljon? Nem akarok leégni!
9 éves vagyok. Amikor nézem a Micimackót, akkor felizgulok, és az ujjamat a puncimhoz teszem. Egyszer véletlenül felnyomtam. Isteni volt. Ugye nem leszek terhes?
16 éves lány vagyok. Kérdésem az, hogy ha egy fiúval mondjuk tízszer lefekszem, lehetek-e AIDS-es?
16 éves lány vagyok. Az a problémám, hogy amikor megjön a bajom, mindig csak tampont használok, mert idegesít ha a betét a lábam között van, a tampon pedig olyan jó érzés. Azt szeretném tudni, hogy a tampontól lehetek-e terhes, mert nem jött meg idõben és fiúval még
nem voltam!
15 éves lányok vagyunk. Kérdésünk, hogy szeretkezésnél a fiú abehatolásnál érzi e lány szûzhártyáját? Ha érzi és átszakítja, a nemiszervben vmi hanggal jár?
19 éves srác vagyok jelenleg katona. Így a barátnõmmel elég ritkán látjuk egymást. A barátnõm 21 éves és nagyon szeretne már egy gyereket, dehát a nagy távolság miatt ami köztünk van, elég nehezen oldható meg. Így arra gondoltam, hogy ha spermiumot küldenék haza és ezzel termékenyítené meg magát. Kérem válaszoljon a kérdésemre mert problémámmal nem merek a szüleimhez és a barátaimhoz fordulni, mert félek nem értenének meg.
16 éves lány vagyok. Az a problémám, hogy amikor lefekszem a barátommal, és miután kiveszi a péniszét belõlem, olyan hangok hallhatók "ott", mintha sok apró buborék durranna ki. Ez olyan cikis! Kérem írja le a véleményét!
13 éves vagyok és van egy óriási problémám. Az anyukám 36éves és még mindig szeretkezik. De már nagyon unom, mert mindig én hallgatom, hogy "férfi kell, nincs férfim" stb. Azt szeretném megtudni, hogy általában a nõk mikor tesznek le a szexrõl?
14 éves lány vagyok. Nagyon szeretek biciklizni, fõleg szért mert az ülése nagyon izgató. Ha a szüleim nincsenek otthon, beviszem a szobámba, a magnóba beteszem a Metallica-kazettámat, és erre az ütemre élvezek. Voltam már fiúval ilyen helyzetben, de vele nem volt
ennyire jó. Félek hogy így biszexuálissá válhatok. Szeretnék megváltozni, de ehhez le kéne szoknom a biciklirõl?
18 éves fiú vagyok. Nagy problémával küszködöm, mivel a hímvesszõmön nem nõtt ször csak körülötte, és ez engem nagyon bánt. Borotváltam már, de a láthatatlan szõr nem erõsödött meg rajta, csak a bõrt sértettem fel. Kérem magyarázza meg betegségem okát, mert így a barátnõmmel sem merek lefeküdni, akivel már 1 éve járok, hátha kinevet. Nem szeretnék a barátnõmnek és a szüleimnek csalódást okozni a betegségemmel.
Amikor önkielégítést végzek, csak akkor tudok eljutni a csúcsra, ha közben hangosan sikítozom, és egy fotót bámulok, amelyen egy hatalmas hímvesszõ látható, Az egyik barátnõm pontosan emiatt hagyott el, és szerintem mindenkinek elmondta, mert a lányok
kerülnek. Kérem segítsen!
14 éves lány vagyok. Egy éve járok egy fiúval, akivel imádjuk egymást. Azt szeretném megtudni, hogy ebben a korban a nemi élettõl lehet-e valami bajom? Érdemes legalább egyszer kipróbálni?
17 éves lányok vagyunk. A Tiszában fürödtünk meztelenül, és sok kis ebihal úszkált mellettünk. Beleültünk a vízbe, hogy fogjunk egyet. és mikor el akartuk kapni, hírtelen a nemi szervünk felé tûntek el. Ekkor nagyon megijedtünk. Az lenne a kérdésünk, hogy nem leszünk-e terhesek, ha az ebihalak belénk úsztak?
Barátnõimmel szeretnénk néhány megválaszolatlan kérdésünkre választ kapni, mert szüleinktõl nem merjük megkérdezni:
1. Hogyan kell csókolózni?
2. Mikor aktuális az elsõ csók?
3. Láttuk újságokban, hogy a nõ bekepja a férfi péniszét. Ezt csak az újságokban mûvelik, vagy a valóságban is?
13 éves lány vagyok. Rettenetesen nagy bajom nincs, csak annyi, hogy az összes fekete "néger" férfi tetszik! Nemrég volt egy film, amiben egy fekete férfi játszott, és én szerelmes lettem bele. Igaz már régebben is tetszettek a fekete fiúk... -
#10247 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Szofi #10246 Tök régi, de nagyon zsír!
-
#10245 -
#10244 ez jo :DD -
#10243 Egy dadogós fickó betelefonál a rendőrségre:
- Jo-jo-jónapot ki-ki-kívánok. Ta-ta-ta-találtam e-e-egy dö-dö-döglött lo-lo-lovat.
- És hol találta azt a döglött lovat?
- A p-p-p-p-p-p...
- A Petőfi hídnál?
- A p-p-p-p-p-p...
A rendőr erre leteszi a telefont. Fél óra múlva megint csörög a telefon:
- Jo-jo-jónapot ki-ki-kívánok. Ta-ta-ta-találtam, e-e-egy dö-dö-döglött lo-lo-lovat.
- A p-p-p-p-p-p...
- A Petőfi hídnál?
- A p-p-p-p-p-p...
Erre a zsaru lerakja a telefont. Egy óra múlva ismét csörög a telefon a rendőrségen:
- Jo-jo-jónapot ki-ki-kívánok. Ta-ta-ta-találtam e-e-egy dö-dö-döglött lo-lo-lovat.
- A p-p-p-p-p-p...
- A Petőfi hídnál?
- Ne-ne-nem, de cse-cse-cseszd meg, o-o-odahúztam!
-
#10242 -
#10241 Miért van minden tájfunnak női neve?
- ???
- Mert épp olyan, mint a nők.
Amikor jön, forró és nedves és viszi a házat meg a kocsit amikor elvonul. -
#10240 Egy szőke,egy barna és egy fekete hajú nő áll a szakadék szélén,ott van mellettük Isten. Azt kéri tőlük, hogy ugorjanak le, de ugrás közben lehet egy kívánságuk.
Ugrik a barna hajú nő,és azt mondja:
- Egy nagy sas szeretnék lenni, hogy elrepülhessek és megmeneküljek.
Sassá változik és elrepül.
Ugrik a fekete hajú nő, és azt mondja:
-Egy szép fecske szeretnék lenni, hogy elrepülhessek és megmeneküljek.
Fecskévé változik és elrepül.
Ugrik a szőke nő:
-Én pingvin szeretnék lenni, mert az olyan cuki... -
#10239 -
#10238 Szőke nő ül a kocsiban megáll egy lámpánál és behajol egy csöves:
- Hölgyem van egy cigije?
- Igen.
Feleli a szöszi és átnyújtja a bagót. Megy tovább, majd megint megáll egy lámpánál. Ugyanaz a csövi behajol:
- Tüze is van? -kérdi a csöves.
- Igen.
Feleli a szöszi és átnyújtja az öngyújtót. Megy tovább majd megint megáll egy lámpánál. Ugyanaz a csövi behajol:
- Egy százasért megmondom - mondja a csöves-, hogy kell kimenni a körforgalomból! -
#10237 -
#10236 Két babakocsis anyuka találkozik, és elkezdenek beszélgetni. Amíg ők traccsolnak, a két kisded is élénk diskurzusba kezd.
Így a kislány:
- Mássál át.
Mire a kisfiú:
- Nem mások.
- Mássál már át!
- Nem mások.
- Mié? Nem tucc dugni?
- Dugni tudok, másni nem. -
#10235 Mórickáéknak azt a házi feladatot adják, hogy írjanak három olyan szót, melyekben dupla mássalhangzó van. Hazafelé menet Móricka a buszra várva olvassa, hogy: megálló. Fél óra múlva hallja, hogy valaki rákiabál a zebránál: vigyázz! Kettő már megvan - gondolja magában -, és hazaér, ahol látja, hogy az apja két nővel száll be a kocsiba.
- Hová mész, apu? - kérdezi tőle.
- Piknikezni fiam.
- Két kával?
- Nem is anyáddal! -
#10234 Ennek is van 1000 féle verziója :) -
#10233 Az nem szappan, hanem zsíroskenyér. :-D -
#10232 :DDDDDDDDDDDDD -
#10231 -
#10230 Egy másik hasonló szintű:
- Miért rak a rendőr szappant a párnája alá?
- ???
- Mert hülye.
De ezek annyira szarok, hogy tényleg ne erőltessük -
#10229 nekem ez tetszett -
Vlala #10228 van olyan vicc, ami még nem volt? Pl. ez:
Miért kel fel a rendőr reggel? Mert este elaludt.
Kb. ilyen szár vicceket lehetne mesélni anélkül, hogy levótmázzanak :-) -
#10227 Megy a kamion az úton, négercsókot szállít. Két stoppos cigány megállítja.
A fülkében nincs hely, a kamionos felajánlja a rakteret, azok hátra beszállnak.
Mennek egy ideje, egyszer csak egy kivilágítatlan lovaskocsit kikerülve a kamion
beleborul az árokba. A sofőr ajulásából felkelve látja, hogy az árok szélén a
négercsókok szanaszét hevernek, a két cigány meg köztük fetreng összetörve,
a lovaskocsit vezető parasztbácsi meg iszonyú, rémülettől eltorzult arccal
tapossa szét a négercsókokat.
Rászól a kamionsofőr:
- Hé bátyám mi csinál, nem elég nagy a kár így is ?
- De jó, hogy magához tért, jöjjön inkább segítsen, mert kettő már kikelt!!! -
#10226 vót má!:-p -
#10225 Ez hatalmas! -
#10224 sajnos shaman reggel nem akartam elhinni de be kell hogy en is lassam hogy te mast nem is tudsz irni csak azt hogy vooooottt maaaa:):)
mikor latunk mar tolled valami viccet??:):)
nem cska azt hogy vót má???:):)
-
#10223 egyrészt vót má,másrészt kijavíthattad volna mielőtt beteszed...:-p -
#10222 na akor ide is:)
csak hogy tudjatok:)
A MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVE
1. Amit ma megtehetsz,azt holnap is.
2. Az, hogy mas dolgozik, az nem ok a munkára.
3. Az elveszett munkakedvet ne keresd.
4. A munkahely nem kocsma, hogy egész nap ott üljünk.
5. Aki nem dolgozik, annak nincs hiba a munkájában, tehát jutalmat érdemel.
6. Az igaz,hogy a nka nemesít, de mi szükség a nemesekre.
7. A munka nem fenék, hogy ráverjenek.
8. A munkához úgy kell hozzáállni, hogy más is hozzáférjen.
9. Kis munkát kis ívben, nagy munkát nagy ívben kell elkerülni.
10. Aki nem dolgozik, azt nem érheti baleset.
11. Amig csak fizetgetnek, addig csak dolgozgatunk.
12. Dolgozzanak az idősek, Ők már úgy is megszokták.
13. Dolgozni csak lassan szépen, ahogyan a csiga megy a jégen, ugy érdemes.
14. Ne kívánd főnököd halálát segíts neki, hogy önmaga kívánja.
15. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, inkább hagyd holnaputánra, hátha nem lesz már rá szükség.
16. az a feladat, amely nem oldodik meg magától 30 nap alatt, nem érdemli meg hogy foglalkozzanak vele.
17. Mindenkinek kell,hogy legyen valami hobbija, de nem feltétlenül szükséges, hogy az a munka legyen.
18. a munka élteti az embert, de a pihenés sem ölt még meg senkit. -
#10221 Üt!:) -
#10220 :-p -
#10219 ez nagyon jó!:DDDD -
#10218 :):):) -
#10217 :D -
#10216 muhhahaha -
#10215 Egy egyetemista az egyetem ebédlõjében le szeretett volna ülni egy üres helyre egy pedagógusa mellé, de az így válaszol:
- Egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak.
- Jó, akkor továbbrepülök! - így a diák. A tanár ezen vérig sértõdött és elhatározta, hogy a vizsgán elbuktatja, így a legnehezebb kérdéseket adta fel neki. A diák azonban a dolgozatában parádés válaszokat adott, ezért a tanár - hátha mégis megbuktathatja az áldozatát - mindent eldöntõ kérdést ad:
- Mész az úton és találsz két zsákot, az egyikben arany, a másikban pedig ész van. Melyiket választod?
- Az aranyat.
- Én sajnos a másikat választanám, az értelemmel teli zsákot.
- Mindenki azt, ami neki hiányzik - vágja ki magát a diák.
A tanár majd megõrül, és azt írja a dolgozatra: "szamár". A diák
anélkül, hogy belenézzen, fogja a dolgozatát és kimegy a terembõl. Rövid idõ múlva azonban visszatér, visszateszi a dolgozatát és így szól: - Elnézést tanár úr, aláírta, de nem írt rá jegyet!
-
#10214 szőke és a barna nő áll a buszmegállóba.
A barna megkérdezi a szőkét:
-Szia, te melyik buszra vársz?
-A 2-re, és te?
-Az 5-re.
Ekkor befordul a sarkon a 25-ös busz, mire felkiált a szőke nő vidáman:
-Juj, de jó, nézd, mehetünk együtt! -
#10213 Adóbevallás programban kitöltöttem egy születési évet, erre ezt a hibaüzenetet kapom:
MIRE KÖLTJÜK AZ ADÓFORINTOKAT?#13#132003-ban az átlagos adózó 753 ezer forint jövedelemadó és járulék befizetésével járult hozzá a közös kiadások finanszírozásához. A vállalkozások és magánszemélyek összesen 5917 md forint adót és járulékot fizetettek. A 2004 évi tervek szerint ezt az összeget a kormány és a helyi önkormányzatok a következőképpen használják fel:#13#13Nyugdíjak ||||||||||||||||| 17 %#13Családi, munkanélküliségi és más támogatás és szolgáltatás ||||||||||||||||| 17 %#13Oktatás ||||||||||||||| 15 %#13Egészségügy |||||||||||| 12 %#13Mezőgazd. és ipari beruházás és vállalati támogatás ||||||||| 9 %#13Államigazgatás ||||||| 7 %#13Államadósság kamatai |||||| 6 %#13Rendőrség, bíróság, tűzoltóság, honvédelem |||||| 6 %#13Közlekedési és távközlési beruházás és vállalati támogatás ||||| 5 %#13Kultúra és környezetvédelem ||||| 5 %#13Összesen 100 %#13#13Az ablakban közölt információ az Ön tájékoztatását szolgálja: köszönjük figyelmét!#13 (Hibakód=<11409/>)