Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Ha nem veszed ki a bugyimból a kezed, itthagylak. 40.000-ig számolok.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- malagyec, kak bistro ti menya peregavaril
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Lány: - De esik kint az esõ.
Fiú: - Nem baj, majd a cipõmre térdelsz!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
-Sajnos nem vettek fel, mert minden hónapban van néhány nap, amikor használhatatlan vagyok.
Másodiknak bemegy a fasz, de õ is kijön hamarosan:
-Én egész nap lógok, ezért nem vettek fel.
Végül bemegy a lófasz is, majd vidáman jön ki és büszkén dicsekszik:
-Engem felvettek! Hurrá!
-Hogy-hogy? - kérdezik a többiek.
-Én leszek itt a fizetésemelés .
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
*Fiúk, ide a qkoricát, hadd' térdepelek egy jót!*
igyexem figyelni majd...komolyan
(látszik, hogy átment 1-2 levelezõn is.. , meg hogy minden levelezõ más sorhossznál vágja a levelet... még szebb amikor az elején ott vannak a > -k is)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
kötelezettségek
elvégzése után, kellemes fáradságérzet közepette, egymás karjában.
Feleség (álmodozón): Mit tennél, ha meghalnék? Újra megnosülnél?
Férj (álmosan): Biztosan nem!
Feleség (izgatottan): Miért nem? Nem érzed magad jól a házasságban?
Férj (óvatosan): De, igen.
Feleség (kibújik a férj ölelésébol, felkönyököl és kérdoen néz a
férjére):
Szóval akkor
miért nem nosülnél meg újra?
Férj (éberen, odaadóan): Jó, akkor újra megnosülnék.
Feleség (fájdalomal az arcán): Megnosülnél...?
Férj (felsóhajt és átfordul az oldalára)
Feleség (kitartóan): És a mi ágyunkban aludnátok?
Férj (magabiztosan): Hát hol aludnánk?
Feleség (kitartóan): A képeimet kicseréled az ovéire?
Férj (értelmesen): Ezt tartanám illendonek.
Feleség (még mindig kitartóan): És a golfütoimet is használná?
Férje (megkönnyebbülve): Nem. Balkezes.
Feleség (csend).
Férj (fejével a párnában): Bssza meg!
De VICC, az a lényeg.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
a lenyeg a tanulas. ha valaki eletebe nem hallota azt a szot hogy ablak mas hasznalatban mint az a beuevegezet micsoda amin ki lehet nezni, akkor nem fogja tudni, hogy a kepernyon is ablakok vannak...
ez olyan, mintha egy busmannak magyaraznad, hogy a trabant egy bazi nagy auto es szaguld mit a hasmeneses elefant... tehat a lenyeg a tanulas
pl ha azt mondom kép, miere gondolsz?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
(direkt írom sima "j"-vel a hülyét, ne kössön már mindenki belém:-))
de mondjuk hogyha a jomunkasembernek van egy draga kisfia a gondolja hogy ellesz egy ideig ha kap egy pentium 166 MHz 32 MB rammal, akkor az a jomunkasember megprobalja mutatni a kisfianak "nu, igy ko bekacsoni..." es eccer csak nemmegy...
mondjuk az elég szélsõséges eset, hogy egy munkás "kényszerbõl" vegyen gépet. az mp3 meg a divx mûködési elvét én sem értem, mégis használom 😊
a mobillal kapcsolatban igazad van, de annak meg a kézikönyvében az elsõ sorok között van a bekapcs gomb ismertetése...én is csak kóstolgatom a számítógép témát, mégis azért a ki/be kapcsnál nincs különbség a gép meg egy hajszárító, vagy porszittyó között...
ami viszont egyáltalán nem biztos, hogy a kérdezõk mindegyike olyan jómunkásember, aki a kapánál bonyolultabb eszközt életében nem látott.
de ne varja el senki egy munkastol akinek hirtelen szamitogepre fajt a foga (vagy kenyszerbol...) hogy megertse a mukodeset. ugyanugy nem fogja erteni az mp3 vagy a divx lenyeget... sot a kollegaim se ertik, nem is nagyon foglalkoztatja oket, csak nezik meg halgatjak...
a mobiltelefonnal meg az a gond, hogy aki nem latott meg annak hiaba magyarazod, hogy nem olyan mint a vezetekes (mert ugyebar az is telefon megsem kell bekapcsolni)
de csak azert, mert tudod mit csinal a rontgen (a lenyeget), de kezelni mar nem... lehet, hogy nem lenne ilyen gondod, csak egy halalos adag sugarat punpalnal valakibe...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
csak azt szeretnem ezzel mondani, hogy mindenhez gyakorlat kell, csak a szamitogep ele szoktak odautetni az embert es csinald...
- Te ez nem a Józsi?
- Ááá,a Józsi egy fejjel magasabb :-)
de talán hanyagoljuk az ilyen szinvonaltalan vicceket :-)
- Te ez nem a Józsié?
- Á az tegnap elhagyta.
ennyi losert! bazz
Ügyfél: Elromlott a gép, nem mutat semmit!
Hotline: Mit lát a képernyõn?
Ügyfél: Abszolút semmit.
Hotline: Nincs ott sem egy ikon, sem egy kurzor?
Ügyfél: Nincs, egyedül vagyok az irodában.
Ügyfél: Halló! Van egy problémám! Az ügyfelük vagyok!
Ügyfél: Szóval akkor most csatlakozok az internethez, ugye?
Hotline: Igen.
Ügyfél: És ez a legfrissebb verziója az internetnek, ugye?
Hotline: Izé... igen...
Ügyfél: Problémám van az internet-hozzáférésemmel!
Hotline: Mi a bejelentkezõ neve?
Ügyfél: A jelszavam xxxx
Hotline: Igen, és a bejelentkezõ neve?
Ügyfél: Hmmm... az emailom [email protected]
Hotline: Igen, írom, és a bejelentkezõ neve?
Ügyfél: Proxynak a proxy.yyy.hu-t használom...
Ügyfél: Gondom van a programjukkal. Egyszerûen nem mozdul.
Hotline: Meg tudná ismételni, hogy mitõl lehet?
Ügyfél: Nem tudom pontosan.
Hotline: Semmi baj, elõszor csukjon be minden ablakot.
... csend a telefonból... aztán zajok...
Ügyfél: Becsuktam mindet, az ajtó nyitva maradhat?
Hotline: Mennyi szabad helye van a merevlemezen?
Ügyfél: Hát a feleségem szeretne internetezni, ezért letöltött 10 óra szabad helyet. Ez elég?
Ügyfél: Azért ez mégiscsak pofátlanság! Tegnap vettem egy gépet maguknál, s még csak el sem tudom indítani!
Hotline: Mi a problémája?
Ügyfél: Vettem egy gépet, hazavittem, bedugtam a hálózatba, aztán elõvettem a használati utasítást. A második oldalon az van az ábra mellett: Nyomja meg ezt a gombot. De nekem nincs olyan gombom!
Hotline: Milyen gombot kellene megnyomnia?
Ügyfél: Power On, de nekem csak olyan van, hogy Power OnIOff!
Ügyfél: Jó napot, egy barátommal beszéltem, õ ért a számítógéphez, és azt mondta, hogy a rendszeremet lehet optimalizálni a format c: paranccsal. De semmi nem történt, biztosan rossz a számítógép.
Hotline: Kiadta a format c: parancsot? És entert ütött utána?
Ügyfél: Igen, aztan bippegett egyet, kérdezett valamit, mondtam, hogy Y, aztán számolt, de miután végzett, nem lett gyorsabb a gép, és szebb sem, fekete maradt a képernyõje.
Hotline: És a barátja számítógép-hozzáértõ?
Ügyfél: Az.
Hotline: Sajnos Ön éppen törölte az egész rendszerét, ha behozza a gépet, teszünk rá egy újat.
Ügyfél: Töröltem? Milyen szar számítógép ez, hogy gyorsítás helyett törli a lemezt?
Ügyfél: Vettem maguknál egy mobiltelefont, de nem mûködik!
Hotline: Ha megpróbálja felhívni a telefonját, mit hall?
Ügyfél: Ez a szám nem kapcsolható.
Hotline: És milyen hálózaton van éppen a telefon?
Ügyfél: Hálózat???
Hotline: Mit lát, mi van a telefon képernyõjére írva?
Ügyfél: Semmi.
Hotline: Semmi?
Ügyfél: Semmi, teljesen üres.
Hotline: Uram, bekapcsolta maga a telefonját?
Ügyfél: Bekapcsolni?
Ügyfél: Nem kapom meg a leveleimet.
Hotline: Semmilyen emailt nem kap?
Ügyfél: Semmilyet. Írtam a munkahelyemrõl magamnak, hazamentem, de nem kaptam meg.
Hotline: Jók a mail szerver beállításai?
Ügyfél: Jók, a szomszédom is ennél a cégnél van, összehasonlítottuk.
Hotline: A hálózat amúgy megy?
Ügyfél: Nem, nem szoktam használni.
Hotline: De szokott kapcsolódni, mikor a mailjeit ellenõrzi?
Ügyfél: De minek kapcsolódjak, ha a gép mutatja, hogy x-el áthúzott boríték, vagyis úgy sincs mailem???
Ügyfél: Vettem egy faxot, de nem igazán mûködik.
Hotline: Mi a gondja vele pontosabban?
Ügyfél: Hiába teszem bele a papírt, behúzza, de aztán megint kiadja...
Ügyfél: Sajnos nem megy az internetünk. Tegnap még mûködött.
Hotline: Nem is tud kapcsolódni, vagy csak utána nem mûködik?
Ügyfél: Nem is tudok kapcsolódni. Tegnap kikapcsolták a telefont, de azt nem mondták, hogy az internethez is nyúlnak.
egy hét múlva...
Ügyfél: Visszaköttettük a telefont, de nem megy az internet.
Hotline: Mit jelez a modem, mikor kapcsolódni próbál?
Ügyfél: Bip-bip-bip-bip...
Hotline: Szokott valaki azzal a telefonnal telefonálni is?
Ügyfél: Igen, a lányom állandóan rajta lóg, szinte le sem teszi.
Hotline: És próbálták már úgy, hogy a lányuk leteszi a telefont, aztán próbálják a modemet?
Ügyfél: Még nem.
Ügyfél: Letöltöttem egy programot az internetrõl, felinstalláltam, de nem tetszik. Most hová vigyem vissza?
Ügyfél: Vettem egy mobiltelefont, átolvastam a leírását, és az van benne, hogy tudok vele faxolni. De nem találom, hogy hol lehetne a papírt beletenni.
Hotline: Sajnos az nem úgy mûködik. Tud faxokat fogadni a telefonnal, amiket utána ki tud nyomtatóval papírra nyomtatni.
Ügyfél: Akkor engem átvertek! Hol a nyomtató ebben a telefonban???
Ügyfél: Nem tudok bejelentkezni az internetre!
Hotline: Kicsit pontosabban le tudná írni a problémát?
Ügyfél: Beírom a nevemet, aztán mikor kéri a jelszavamat, hiába is gépelem be, csak csillagokat hajlandó írni!
Ügyfél: Vettem egy számítógépet, elõfizettem az internetre, és nem mûködik!
Hotline: Kicsit bõvebben lehetne, mi nem mûködik?
Ügyfél: Semmi! Itt a modem, tárcsáz, azt mondja, hogy bejelentkezett, elindítom a browseremet, és nem történik semmi.
Hotline: Beírt már valami címet a böngészõjébe?
Ügyfél: Miféle címet?
Hotline: Ott felül van egy nagy üres fehér csík, oda írja be például, hogy www.micegunk.com.
Ügyfél: Semmi nem történik.
Hotline: A jobb felsõ sarokban nem animál a menü, vagy a kurzor nem változott meg valami másra?
Ügyfél: Nem, semmi nem történt.
Hotline: Nyomjon még egyszer entert!
Ügyfél: Mi az, hogy még egyszer? Eddig ezt nem mondta!
Hotline: Elnézést, akkor üssön entert a cím begépelése után.
Ügyfél: Melyik az az Enter?
Hotline: Rá van írva, hogy Enter.
Ügyfél: Itt olyan nincs. Ilyenek vannak: File, Edit, View.
Hotline: Az a menü a képernyõn... a billentyûzeten keresse az entert.
Ügyfél: Mirõl beszél? Na, mindegy, semmire sem jutottunk, majd átjön Martin fia a szomszédból, õ tényleg ért a számítógéphez, nem úgy, mint maguk.
Hotline: Milyen operációs rendszere van? Windows?
Ügyfél: Nem tudom.
Hotline: Mikor bekapcsolja, mit ír ki?
Ügyfél: Semmit, csak betöltõdik.
Hotline: Újraindítaná, és megnézné azért?
csend...
Nem írt ki semmilyen logót?
Ügyfél: Nem, most arra várok, hogy a Macos képernyõ eltûnjön.
Hotline: A milyen képernyõ?
Ügyfél: A Macos, mindig ezt a hülyeséget kell várni.
Hotline: MacOS?
Ügyfél: Tõlem úgy becézi, ahogy akarja.
Ügyfél: Elõfizettem az internetre, és mindig nézem a nõi magazint rajta, de ezért a szolgáltatásért nem sok egy kicsit a havidíj?
Hotline: Miért nem próbál másik oldalakat is nézegetni, hátha megtetszik még valami magának?
Ügyfél: Miért, az interneten több oldal is van?
Ügyfél: A programjuknak van Linuxos változata is?
Hotline: Nem tudom, talán kérdezze meg a Linux cégtõl, õk biztosan tudják.
Hotline: Gondolom, hallott már az FTP-rõl, ha weblapot szeretne csinálni és önmaga feltölteni.
Ügyfél: Nem hallottam, pedig ismerem az összes pártot.
Ügyfél: Van egy kis problémám a modememmel.
Hotline: Semmi gond, megoldjuk. Milyen operációs rendszere van?
Ügyfél (büszkén): Természetesen egy I-Mac!
Hotline: Akkor kattintson a bal felsõ sarokban lévõ almára.
Ügyfél: Nincs ott alma.
Hotline: Egy pici alma?
Ügyfél: Semmi nincs. De a bal alsó sarokban van egy olyan, hogy Start.
Hotline: És akkor most nyomja meg a 'Mentés' gonbot, és mondja azt, hogy 'Adatokat felülírni'.
Ügyfél: 'Adatokat felülírni'.
Ügyfél: Úristen, segítsenek, ez a férjem gépe, és mikor ma neteztem, letöröltem az internetet!
Hotline: Semmi gond asszonyom, kérem adja meg a címet, küldünk Önnek egy biztonsági másolatot.
- Látod, pupák, mire jók ezek a kis madarak?
A nagy gép pilótája visszaszól:
- Ugyan már, ez semmi. Most én jövök, ezt biztos nem tudjátok utánam csinálni!
A két vadászgép hátrébb húzódik, várják a mutatványt, de a nagy gép rendületlenül repül tovább. Öt perc múlva a C130-as pilótája beleszól az éterbe:
- Na, láttátok?
- Nem láttunk semmit. Ugyan mit csináltál?
- Lássuk csak: felálltam, kinyújtóztattam a lábaimat, ittam egy kávét, és hátramentem a klotyóba...
- Hogyhogy?
- A szememre hányta
- Te, én napról-napra egyre fiatalabbnak érzem magam!
- Hogy-hogy?
- Úgy, hogy nyáladzom, csak pépes ételt ehetek és pelenkát hordok.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
HÁÁHHÁÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁÁ
HÁÁHHÁÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁÁ
HÁÁHHÁÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁÁ
HÁÁHHÁÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁÁ
HÁÁHHÁÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁÁ
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

HÁÁHHÁÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁÁ
HÁÁHHÁÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁÁ
HÁÁHHÁÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁÁ

HÁÁHHÁÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁÁ

Így az angol; mi találtunk egy pácienst, megcsináltuk a transzplantációt, és az illetõ egy hónap múlva már munkát keresett.
Így a német; mi is találtunk egy pácienst, megcsináltuk a transzplantációt, és az illetõ két hét múlva már bevonult a hadseregbe.
Erre az amerikai; ez semmi, mi találtunk egy agyatlan fickót Texasban, és azóta az ország egyik fele munkát keres, a másik meg bevonul katonának!
- Mami, mami, megerõszakol a házmester, a mester, a varázsló, a mágus......
Egyszer csak a hívõ már nem bírja tovább, és istenhez fohászkodik:
- Ó Uram, kérlek szépen, tedd hívõvé e gaz oroszlánt!
Azzal összeesik.
Az oroszlán megfogja, beviszi a barlangjába, letérdel, és elkezdi:
- Édes Jézus áld meg nékünk...
- Figyu srácok, ha valaki olyan cuccot mutat, amit még soha nem éreztem, annak meghagyom az életét, meg elmegyek világgá.
Elsõnek a heroinista csinál egy fél kilónyi porból lét, betölti, aztán odaadja a méteres fecsit a sárkánynak. Belövi magát, totál kész van három nap három éjszaka (!) kicsit tisztul, és így szól:
- Fasza volt haver, de két hete nyomtam ilyen szart, úgyhogy sorry....és már meg is ette.
Jön a kokainista, kipenget neki egy méteres utcát, a sárkány feltolja az orrába porszívócsõvel, elpörög tõle egy hétig, kissé tisztulva megszólal:
- Öcsém ez már tényleg majdnem a topppp volt, de vagy egy éve beleszaladtam már ilyen finomságba. Sorry....és már meg is ette.
Kezd beszarni a dzsangás gyerek, "Ej baszki, nincs más nálam, csak egy kis noname holland szar....nem baj, betekerem, aztán lesz ami lesz" így is tesz, odaadja a spanglit a sárkánynak. A sárkány elszívja, totál kész van. Vörös a szeme, úgy röhög majd összefossa magát, áll a farka, hempereg jobbra-balra...szóval totálkár. Kicsit már múlik a hatás 10 óra múlva, megszólal a sárkány:
- Nagykirály vagy haver....ennyire jót még sose használtam....kurva jó....azt se tudom, hol vagyok....,de ne haragudj, úgy megéheztem....
- Szia Bélukám! Fáj - tapintatosan érdeklõdik.
- Hát hogyne fájna! Nem hív, nem telefonál...