41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Joey_The_Man
    Jóó tudom ezek nagyon szarok.. , de gondoltam szenvedjetek ti is...
  • Joey_The_Man
    -Hogy sürgeti a sűrítettlevegős palack a fiát ??
    -Nyomás!
  • Iori
    továbbfejlesztettük
  • praksi
    "..in the war of 1812, Osama bin Laden declared Jihad on the West Coast, and killed Tupac..."

istenem, ennyire hülye nem lehet valaki, biztos fake :DDDD
  • rolika
    ez kész :)
    sírva röhögök :DDD
    10000. szintű indiánok
  • Vlala #10969
    ez cool
  • Borg
    Kár hogy nem is így van :D

-Mit mond a hülyegyerek az anyjának?
    -Apúúúúú....
  • Voltan
  • precision
  • Lord AnonymouS
    L.O.L.!
  • Inquisitor
    Ez nem vicc!
    Peter Nguyen amerikai diák dolgozatai ...
  • Joey_The_Man
    -Mi a halpucolás másnéven ?
    -Hektor
  • Benik
    fasza közmondás:addig nyújtózkodj amíg az újság papírod ér.
  • McGrady
    anyjád kicsit király
  • CattiBrie
    Indul a görög aludni.
  • CattiBrie
  • Gladiator
    király
  • Shaman
    "Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élö Kis Pálnét nem keresik."

Ez a mondat visszafelé olvasva is ugyanez...
  • Iori
    Ezen az ezeréves viccen röhögtünk egész nap:

Hogyan köszön a hülyegyerek a mamájának?
    -Szia Apa.

és a folytatás...

Hogyan köszön a hülyegyerek a papájának?
    -Szia Anya.
  • Vlala #10955
    nem vicc, vannak ilyen hülyékek...
  • Glpetyus
    :D
  • madmanic
    Bankban:

- Mennyi a jövedelme?
    - Hatvanötezer forint.
    - És Ön hol dolgozik?
    - Nem én igényelném.
    - És ki igényelné?
    - Az élettársam.
    - És ő hol dolgozik?
    - Az élettársam?
    - Igen.
    - Siófokon.
    - Név szerint tudná mondani?
    - Asztalos János.
    - De a munkahelye nevét kérném!
    - Az enyémet?
    - Nem, az élettársáét.
    - Ez egy siófoki cég.
    - Értem, de mi a neve?
    - Asztalos János
  • Dave77
    Ááááááááá
  • AnuluWork #10951
  • Vlala #10950
    Amerikai turista távirata Magyarországról:
    "John, ha látnád, ezek olyan gazdagok, ennyi old timert egy országban sem láttam."
  • CattiBrie
    Japán turista üdvözli oszakai anyját sms-ben:

Jól vagyok, már 1000 fotót csináltam, Budapest szép, de az utak olyan szarok, hogy mindenki traktorral jár.
  • Vlala #10948
    ez aranyos. Saint-Exupéry elveszett naplójából való?
  • CattiBrie
    Kis Herceg

Az utazásai során a Kis Herceg egy furcsa, kocka alakú bolygóra ért. A bolygón drótok, telefirkált papírok, félig telt kávéscsészék voltak szétszórva.

A szeméthalmok közepén egy borostás, szemüveges alak ült.

* Szia. Hát te ki vagy? - kérdezte a Kis Herceg
    * Pill, rögtön - válaszolta a férfi.
    * Mi a neved? - folytatta a Kis Herceg, ugyanis ha egyszer valamire kíváncsi volt, azt nem hagyta annyiban.

* A programozó vagyok. Mindjárt beszélhetünk, csak most egy hibát keresek a logban. - felelte az ember.

* Mi az a log? - kérdezte a Kis Herceg. Körbenézett, de sehol se látott semmit, amire ez a szó illett volna. - Mi az a log? Ismerem a szemétkupacot, látom a kávéscsészét és a drótokat is, de nem látok logot. Hol van?

A férfi hitetlen arccal fordult a jövevény felé. "Te ugye a javításért jöttél?" - kérdezte, és beletúrt egy paksamétába. - Mindjárt megnézem a listát, szerintem a következő patch már tartalmazni fogja - és elkezdett a körülötte heverő papírok közt kotorászni.

A Kis Herceg elbizonytalanodva nézte a Programozót, ahogy az az egyik halom legaljáról kihalászott egy színes filctollal összefirkált szöveget, és hümmögni kezd felette.

* Mi az a log? - kérdezte megint.

A Programozó nagy levegőt vett:
    * Nem tudom rendesen elmagyarázni egy felhasználónak, de a program a hibáit egy naplóállományba írja, amit csak az írás idejére zárol. Ezért aztán ha a rutin elszáll, akkor a logban az abortálás előtti utolsó bejegyzésből tudjuk kitalálni a hiba pontos helyét, és ez segít a javításban. De ennek semmi köze nincs a patchhez, amiért jöttél.

* Te nagyon furcsán beszélsz - felelte a Kis Herceg. - Mi az a felhasználó?

* Az emberek két részre oszthatók - válaszolta a programozó, miközben lehajtott egy fél csésze hideg, állott tejeskávét. - Azok, akik írják a programot, azok a programozók. Akik csak használják őket, azok a felhasználók. Én is egy programozó vagyok, és - mivel nem tudtad, mi a log - Te valószínű felhasználó vagy. Milyen programot használsz?

* Nem használok programot. Van egy rózsám, és három vulkánom. Ezek programok? - kérdezte a Kis Herceg.

* Nem, nem ezekre gondoltam. Tudod, mikor leülsz a gép elé, és elindítasz valami szövegszerkesztőt, levelezőt, vagy ilyesmit. A munkahelyeden, az irodában például.

* Nincs irodám. Egyszer találkoztam egy Hivatalnokkal, de eljöttem a bolygójáról. Unalmas alak volt - felelte a Kis Herceg.

* OK, akkor otthon, mikor szabadidődben benyomsz egy játékot, az egy program. - magyarázott türelmetlenül a Programozó.

* Szabadidőmben szeretem megnézni a napfelkeltét. Mindig úgy húzom a székemet, hogy épp lássam - felelte a Kis Herceg. - De az én bolygóm kerek, nem ilyen négyzet alakú. Milyen itt a napfelkelte? - kíváncsiskodott tovább.

* Nem négyzet, kocka. A négyzet az síkidom, a bolygóm meg test. - mondta a programozó. - Az ilyen fogalmi zavarok miatt kevernek mindent össze a felhasználók, mert képtelenek a legalapvetőbb szakkifejezéseket is megjegyezni. Meg hogy kockás füzetnek hívjátok a négyzethálósat, az agyam száll szét ettől is.

* Milyen itt a napfelkelte? - kérdezte újra a Kis Herceg, mert nem szokott eltérni a tárgytól

* Mit tudjam én? - válaszolta a Programozó. - Nem szoktam látni, én olyankor dolgozom. Mondd meg a GL-ednek, hogy a patch az esti upgrade-ban benne lesz, addig meg hagyjanak békén, mert a debug magasabb prioritású taszk, mint a support. - és visszafordult a munkájához.

Milyen barátságtalan figura - gondolta a Kis Herceg, és otthagyta a bolygót. Út közben azon tűnődött, vajon el tudná-e magyarázni a Programozónak, hogy o nem használ semmilyen programot és mégis normálisan él, vagy hogy a Programozó képes lenne-e elmondani neki, mi az a log úgy, hogy megértse.
    Valószínűleg nem - summázta végül. A felnőttek nagyon-nagyon furcsák
  • jugen
    újszülöttnek ...
  • LSL
    Nekem tegnap mesélték, szal tényleg vótmá
  • Gladiator
    vóóót máááá
  • ivjoe
    Ez qrva jó!!44
  • MECRATS
  • Láma!
    :DDDDDDDDDD
  • akos

Hogyan készítsük el az unikumos pulykát?

1. Vegyünk egy pulykát!

2. Egy pohár unicum.

3. Tegyük a pulykát a sütőbe!

4. Még két unicum.

5. Állítsuk a hőfokot 190 sütőre!

6. 3 unicum további.

7. Süssük a kapcsot be!

8. Most még tovum 4 univáb.

9. Pulykázzuk meg a zsírt!

10. Unicumot a másik palackot még.

11. Dugjunk pulykákat a homérumba!

12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe!

13. Süssük az unicumot még egy óráig!

13+1."Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!..."

14. Pulykáljuk meg az puha unicumját!

15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból!

16. "Édes anyám, sirhalmomra-a-a-a!..."

17. "Kiskút, kerekes kút..."

18. Szeletum a pulyák darabbal többe!

19. Pusztuljunk tásztátum.

20. Palackoljunk még egy unicum vevétet!

21. "Nyílára uccásik a krocsmrasumity!..."

22. Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket!

23. Leterít az unipulyák, és fogyjunk el
  • sweech
    :P
  • sweech
    tuttam hogy valaki megfogja említeni
  • artschi
    Volkswagen kisbusz megy az úton, megállítja a rendőr:
    - Gratulálok, a hónapban ön az első, aki nem követett el szabálysértést! Ötezer forint jutalmat kap a rendőrségtől!
    - Ááh, kösz.
    - Csak úgy kiváncsiságból, mire költi majd?
    - Azt hiszem leteszem a jogsit.
    Az anyósülésről megszólal a feleség:
    - Ááá, biztos úr, ne is figyeljen az uramra, kicsit félrebeszél, ha iszik.
    A süket anyós megszólal a hátsó ülésről:
    - Ez egy rendőr? Mondtam, hogy nem a lopott kocsival kellett volna jönni!
    Ekkor egy felettébb gyanús külsejű, turbános, szakadt férfi száll ki a csomagtartóból:
    - Esz ittem mán á hatál?

• ivjoe
    TVRhét rúlz!
  • Dynamic
    [/b]Ez az egyik vicc:[/b]

Otthon ebédel a család. Kopogtatnak, de nem szólal meg senki. Erre bemegy a csavargó. Nem szólal meg senki. Kiszolgálja magát. Néma csend. Összetör néhány tányért. Egy mukk se. Elkezdi módszeresen kirámolni a lakást. Erre a férj megszólal:
    - Na, de ez már mégiscsak sok!
    Mire a feleség:
    - Megszólaltál beee..., ma te mosogatsz!

Ez meg a példa arra, amikor túlkomplikálnak valamit:

Egy üzletember egyik útja során látott egy táblát, hogy Vazelin hajtású autó eladó. Sok ideje lévén úgy határozott, hogy közelebbről utánanéz a
    dolognak. Becsöngetett a házba és kérdi a tulajt:

- Igaz az, hogy magának van egy eladó vazelin hajtású autója?
    - Persze, akarja kipróbálni?
    - Természetesen.
    - Rendben itt a kulcs, de ne vigye túl messze, mert már alig van benne vazelin.
    Az üzletember beül az autóba, hát az valami csoda. Egyesben 60, kettesben 100, hármasban 160, négyesben 200, éppen váltana ötösbe, de a kocsi feladja
    és leáll. Nézi a tankot, hát egy csepp vazelin sincsen benne. Elindul a legközelebbi tanya felé...

Eközben a legközelebbi tanyán éppen vége van a vacsorának és azon vitatkoznak, hogy ki mossa el az edényeket. Vegül az apa kitalálja, hogy mindannyian bemennek a nappaliba és az mossa el az edényeket, aki először megszólal.

Az üzletember bekopog a tanya ajtaján, nem érkezik válasz, de az ablakon keresztül látja, hogy vannak bent. Kinyitja az ajtót bemegy. Köszön, de
    senki nem fogadja, csak bámulnak némán. Meglátja a terített asztalt es így szól:

- Nagyon éhes vagyok megengedik, hogy egyek valamit?

Nincs valasz. Az üzletember beleegyezésnek veszi elkezd enni.

- Van itt a hűtőben egy pár sör,ihatok?- kérdezi miután jól lakott.

Nincs válasz, hát iszik. Kicsit becsíp a sörtől, megtetszik neki a farmer lánya.

- Ne haragudjon, szeretkezhetek a lányával?

Nincs válasz, kézen fogja a lányt és elviszi szobára. A kimeritő testmozgás utan iszik meg egy pár sört, megtetszik neki az anyuka.

- Ne haragudjon uram, szeretkezhetnek a feleségével?

Nincs válasz, hát kézenfogja anyukát és lerendezi a hálószobában. Mikor
    végeztek az üzletember odaáll a farmer elé és megkérdezi

- Ne haragudjon, nincs véletlenül vazelinjuk?

Végre a farmer megszólal:

- Inkább elmosom az edényeket.

Vazelin hajtású autó...lol...annyira gagyi:D