Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Szlogen szótár a multinacionális cégek hirdetéseinek értelmezéséhez

Versenyképes bérek
Attól versenyképesek, hogy kevesebbet fizetnek, mint mások.

Határidõ-Központú értékelés
Már az elsõ napon hat hónapos késésben leszel.

Néhány óra plusz munka
Néhány óra minden este, néhány óra minden hétvégén.

Változatos feladatok
Az iroda összes alkalmazottja a fõnököd lesz.

Jelentkezni csak személyesen lehet
Ha öreg vagy, esetleg kövér, vagy ronda, akkor az állást már betöltöttük.

Jelentkezõknek széleskörû ismeretekkel kell rendelkezniük
Szükséged lesz rá, hogy a 3 kirúgott ember munkáját el tudd végezni.

Jó probléma-megoldó képességek szükségesek
A vállalat természetes állapota az állandó káosz.

Csoportvezetõi képessegek szükségesek
Vezetõi felelõsség - a megfelelõ fizetés, vagy tekintély nélkül.

Jó kommunikációs képessegek
A vezetõség kommunikál, te meg figyelsz és kitalálod hogy mit akarnak, azután megcsinálod.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Honnan tudhatod, hogy Magyarországon dolgozol...

1. Mamorban uszol, ha 1.7%-os fizetesemelest kapsz.

2. A fonokod nem tudna ellatni a Te munkad.

3. A felso vezetok fizetese magasabb, mint az osszes harmadik-vilagbeli > orszag eves koltsegvetesenek osszege.

4. Nyaron is sotet van, mikor munkaba ill. munkabol mesz.

5. Pontosan tudod, hany napot kell meg dolgoznod a nyugdijig.

6. Latsz egy jololtozott, okos embert es tudod, hogy csak latogato.

7. Az uj dolgozo vadiuj számítógépet kap, ami mindent megcsinal helyette, mig Te nyugodtan elmehetsz ebedelni, amig a tieden elindul a rendszer.

8. Mar kesesben vagy a feladattal, amit meg csak most kaptal meg.

9. Nincs penz az osztalyodon szukseges ket ember felvetelere, de negy teljes-munkaidos tanacsadot felvesznek a vezerigazgato melle.

10. Onnan ismered a gyerekeidet, hogy az asztalodon van a fenykepuk.

11. Mikozben olvastad ezt a listat, vegig bologattal.

Sry ha volt már...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Sírva vigad a magyar!😊

[HUN]PAStheLoD
egy szerelmespár a 222-es szobában száll meg...
felhiívják a szobapincért
- two rums to room two-two-two
- tram tram tram tratratram.. anyáddal szórakozzál

szar vicc de itt még nem láttam 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
no comment 😄DD

zaki
komolyan mondom, ezen nem tudom, hogy mit csináljak: sírjak, vagy nevessek...

I.C.ram
Sajnos én is kezdem így gondolni, mikor meglátom egy-egy showmûsor vendégeit.
FtranX
Valóban sok primitív van Amerikában, de én nem hiszem, hogy itt kevesebb lenne. A leírtak fõszereplõit ott is kiröhögi az emberek többsége. A dolog inkább az eltérõ (szószerinti) jogértelmezésbõl fakad: Mindent lehet, amit a törvény engedélyez.

ollie
Na ebbõl is látszik, hogy mennyire sok primitív és beképzelt amerikai van.

Crem
Komolytalan perek, abszurd bírósági ügyek

Amerika hatalmas és furcsa ország, ahol hatalmas hülyékkel furcsa dolgok esnek meg. Sok mindent elárulnak a következõ perek, amelyeket valódi személyek megtörtént bírósági eseteit tárják fel. A valóság ismét túlnõ a képzeleten, avagy ügyvédeké a világ.

Egy férfi beperelte a bankot, amelyet megkísérelt kirabolni. Az alkalmazottak rájöttek, hogy emberünk süket, így egymással kommunikálva könnyen feltartóztatták, amíg a rendõrség megérkezett. A bankrabló bírósághoz fordult, diszkriminációval vádolja a pénzintézményt.

Hat mozgássérültek otthonában dolgozó hölgyet azért bocsátottak el, mert nem voltak hajlandók eleget tenni az új megyei szintû rendelkezésnek, mely értelmében szexuális segítséget is kell nyújtaniuk az ápoltakak. A munka olyasmiket foglalt volna magában, mint maszturbációs segítség, kondom felhúzása. Az ápolónõk a bírósághoz fordultak.

Két szörfös azért ment bíróság elé, mert az egyik azt állította, a másik ellopta a hullámát. A bíróság végül is nem foglalkozott érdemben az üggyel, de csak azért, mert nehézségekbe ütközött meghatározni egy hullám pénzbeli értékét.

Egy nyugat-virginiai hölgy 2 millió dollárt nyert egy per során, miután a munkahelyén egy savanyúságos üveg felnyitása során megsértette a hátát.

A floridai Ed O' Rourke beperelt néhány kocsmát, mondván, nem lett volna szabad õt kiszolgálniuk. Rourke-t ugyanis az italozás után egy transzformátorháznál megcsapta a 13 ezer volt, s az elszenvedett sérüléseiért szeretne kompenzációt kapni a kocsmáktól.

Egy diák azért perelte be a fõiskoláját, mert kiesett a szobája ablakán. A diák szerint a fõiskola nem adott korábban megfelelõ információt a felsõbb emeleti ablakok potenciális veszélyeirõl.

Egy férfi 5,4 millió dollárra perli San Diego városát, miután egy súlyos lelki traumán ment át egy, a városi stadionban zajlott Elton John-koncerten. Tanúja volt, hogy a férfi vizeldét egy nõ használja, s ez okozta a milliókat érõ megrázkódtatást.

Tulsában egy építõipari munkás kezét levágta a körfûrész. A kórházban nem engedte az orvosnak visszavarrni a testrészt, mondván, az nem az õ keze. Most perli az orvost, mert nem az nem varrta vissza, hiszen annak tudnia kellett volna, hogy a páciens pszichológiai problémákkal küszködik.

Egy nõ 150 ezer dollárra perel egy kutyaiskolát, mivel ez az iskola oktatta annak a vaknak a kutyáját, aki az utcán rálépett a lábára.

A 10 éves Philip Garner a fõbérlõjét perli. Szerinte 10 millió dollár jár neki azért a lelki megrázkódtatásért, hogy a bronxi lakásában szétdurrant alatta a vécé.

Egy a Death Row-n (a kivégzésre várók folyosóján) élõ ember 60 millió dollárra beperelte a könyv szerzõjét, amely az õ gyilkosságát taglalja. A rab szerint a könyv hátrányt jelent majd az álláskeresésnél. A bíróság elutasította a keresetet.

Egy kaliforniai nagymama Disneylandet perli, mert unokái meglátták Mickey Mouse-t, amint az leveti jelmezét a színfalak mögött. Szerinte a gyerekeket sokk érte.

Egy szex-telefon munkatársa peren kívüli megegyezéssel pénz sajtolt ki a cégébõl azzal a panasszal, hogy a munkájával összefüggõ, ismétlõdõ mozgások miatt mindkét keze megfájdult. Kezének ismétlõdõ mozgásai abból fakadtak, hogy naponta hétszer velük segítette magát orgazmushoz, miközben a telefonon kuncsaftjaival beszélgetett.

Egy teherbeesett hölgy Pennsylvaniából egy gyógyszercéget perel, akiktõl a fogamzásgátló zseléjét vette. A hölgy nem olvasta el a használati utasítást, s a pirítósra kente a krémet.

Egy kanadai férfi egy New York-i kávézót perel 1 millió dollárra, mert maradandó seb esett a férfiasságán. A férfi pénisze ugyanis becsípõdött a vécékagyló és az ülõke közé, miközben papírért nyúlt. Mellesleg a feleség is perel 500 ezer dollár erejéig, mivel a férj nem tudja ellátni házastársi kötelezettségeit.

Robert Lee saját magát perli egy börtönben: azt állítja, megsértette emberi jogát, amikor hagyta magát letartóztatni. 5 millió dollárt szeretne kapni magától, de mivel a börtönben nincs önálló jövedelme, úgy gondolja, az államnak kellene kifizetni a pénzt.

RelakS
Gehehheh!!!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

zaki
- Ki az abszolút gonosz?
- ???
- Aki sírva fakad, ha üres mentõautót lát!

batman
Az ajtó elõtt
| Szerelmespár megy fel a fiú lakására. A fiú már nyitná az ajtót,
amikor a
| lány megszólal:
| - Tudod, én mindig figyelem, ki hogyan nyitja ki az ajtót. Vannak,
akik
| gyorsan megforgatják a kulcsot, aztán hirtelen kinyitják az ajtót. Õk
a
| szexben is ilyenek, az erõszakosságot pedig nem szeretem.
| A fiú nagyot néz, de a lány folytatja:
| - Aztán vannak, akik órákig keresik a kulcslyukat. Õk a
tapasztalatlanok,
| õket sem bírom. Te hogyan szoktad kinyitni az ajtót?
| A fiú büszkén:
| - Elsõször is megnyálazom a kulcslyukat...

A székely meg a fia megy az erdobe gombát szedni a fiú talál a
| bokorban egy rozsdás puskát, kérdezi az apjától:
| - Mi ez édesapám?
| Erre az öreg:
| - Hát trombita.
| Majd fogja és a szájába teszi es fújni kezdi,erre az eldurran. Az öreg
| szája a fülig reped.
| A fiú megszólal:
| - Hiába nevet édesapám, én azért megijedtem!

[...] Te romboló állat! Te sátán!

ollie
ehehe

[HUN]PAStheLoD

Mayday
Ne aggodj, sok ilyen sztori van, ami tobb emberrel is lejatszodott mar! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

shaba23
Érdekes, ez már több emberrel is megtörtént..😊
Lynx_TWL
mi az?
nyelve zöld, szarva barna?

spenót

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ezaz, nem emlékeztem, de tudom már😄 égések, na azaz a király oldal😄DD
pl:kis cigány gyerek meg anyja a buszon, cigány gyerek ott visít, erre anyja:
Ne ordibáljál,mert jön a kalaúz, és a faszát a szádba veri😄

๏̯͡๏﴿

FtranX
Igen, ez egy régi történet, ami az Internetland-en (www.extra.hu/internetland) az "égések" között is ott volt.

Télleg ! Egész véletlenül nincs meg valakinek elmentve az az égések oldal? (garantált a földön fetrengés)

Lynx_TWL
hú ezt de régen hallottam😊

๏̯͡๏﴿

FtranX
Ez nagyon LOOOOOOL!

Ez is jó:
Egy haverral esett meg a múltkor a Salgótarjáni helyijárati buszmegállóban. Éppen leszálltunk, indultunk a dolgunk után a pizzagalériába, amikor az egyikünk észrevett egy állati jó nõt az elsõ ajtónál, amint velünk együtt leszáll. Miniszoknya, picike blúz, a nyálunk csörgött, és ez az állat elhatározta, hogy vagizik neki egy kicsit, majd figyeljünk, hogy beszól neki. Odaáll mellé, és jó hangosan, hogy az egész buszmegálló hallja (kb. 80 ember csúcsforgalomban) ilyet szól:
- De megsütögetném benned a kolbászomat!
Nagy csönd, mindenki elhallgat, egyesek (én is) várják a baromi nagy sallert, de a csaj épphogy csak odafordul, es így szól:
- A zsírját meg anyádba csöpögtesd!!! El lehet képzelni a röhögést, ami a környéken kitört. A gyerek meg köpni-nyelni nem tudott.

ollie
áááááááááááááá

szurmakotium
Egy férfi feljelentést tesz a rendõrségen.
-A szomszédom udvarán tíz köbméter fa van.
-De uram ez nem bûn.
-De õ németországból hozta.
-Ez még mindig nem bûn.
-De a fában aranyat csempészik.
Erre a rendõr azonnal szervezni kezdi az akciót, a férfi pedig kimegy telefonálni a szomszédjának.
-Szia Józsi. Megrendeltem neked a favágást. Azt hiszem ugyanaz a társaság lesz amelyik tavasszal felásta a kerted.

By the perception of illusion we experience reality.

Blasta
- Tanár úr, csókoljon meg! -
- Nem lehet... tudja, már az se teljesen szabályos, hogy itt dugunk a tanári asztalon...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Kandurex
lool

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tomsolo
Mit csinal a cigany miutan bekapcsolja a PC-t?
- Guberalni kezd a Recycle Bin-ben.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

ollie
ez nagyon jó 😊))))

ollie
Jézusom! Még egy igénytelen, szemét újság. Majd ha elfogy a wc papír, ezt veszem papír helyett.

tomsolo
😄DDDDDDD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Blasta
> Apróhirdetés:
>
> Fiatal, jóképu vagyok, anyagilag bebiztosítva, hat kocsim van,két
> mobilom, és egy villám a Karibtengeri szigeten.Senkit nem keresek,
> csak dicsekedni akartam.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

kötelezõ: http://index.hu/kultur/eletmod/mh1027/

FtranX
Ezt vajon poénból csinálja?

zaki

és ezért a csávo kifizet többezer ftot 😄

http://www.domain.hu/domain/domainsearch/?domain=kek-erdoben-jartam-zold-ibolyat-lattam-holnap-megyek-szemeszhez&tld=hu&lang=magyar

RelakSfromhome
Mé piszkálod a fejed?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Eye-scream

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Ez de szadista!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

zaki
Március 31-én a vak kisfiú édesanyja odamegy a kisgyerekhez:
- Kisfiam, ma egy csodás dolog történt velem. Elköltöttem a család össze pénzét, és kölcsönökbe vertem magam, de sikerült vennem egy olyan csodakrémet, amivel ha bekened a szemed holnap reggelre újra látni fogsz.
A gyerek nagyon örül, bekenik a szemét, lefekszik aludni.
Másnap reggel amikor felébred, még mindig nem lát.
- Anya, még mindíg vak vagyok, nem hatott a krém!
- Hahaha, bedõltél! Április elseje vaaaan..!

Bandew
RÓZSASZÍN NYUSZI!!!!!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Hogy hívják a rózsaszín nyuszit?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki

Eye-scream
A közlegény jelenti a feljebbvalójának:
- Õrmester úrnak jelentem, egy meleg van a szakaszban!
- Ne mondja! Ki az?
- Egy pusziért megmondom...

zaki
- Miért tekeri a szõke nõ egész nap a szobabiciklit?
- ???
- Mert el akar érni a szoba másik feléig.

zaki
A szöszi fürdõszobájából:
95, 96, 97, 98, 99… segítség százlábúúúú!

[HUN]PAStheLoD
hát nem 😊

RelakSfromhome
Ügyes vagy! 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

[HUN]PAStheLoD
na amíg olvastam meg is feledkeztem arról hogy már csak 500 oldalt kell megtanulnom holnapra 😊

RelakSfromhome
EZ BÛÛÛÛNTEEEEEEET!!!!!: counter strikeos .avi