41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#11054 Mire való a kereső? -
#11053 Valaki beírná azt a viccet, amiben az, van, hogy minden ötödik ember kínai a földön, és nem tudom az én családomból ki lehet az anyu apu én a tesóm dávid, vagy Ling.
pontosan szeretném tudni :) köszi
-
#11052 én jót aszaltam rajta csak kell hozzá egy kevés képzelőerő -
#11051 ez olyan típusú, mint a Mórickás traktoros, de az még ennyire nem rossz:) -
#11050 Bocs -
#11049 akkor irjál jöbbat fikagép. -
#11048 amugy most igy beugrott hogy ezt élöbe jol elöadva nagyobbat ütne különbözö állapotokban. LOL -
#11047 Ez tényleg szánalmas! -
#11046 hát akkor nektek másképp jár az agyatok vagynemtom. nekem az ilyen viccek jönnekbe:D -
#11045 viccnek nem nevezném még legpihentebb állapotomban sem -
#11044 bázeg nem birjátok bele képzelni magatokat ebbe? ez olyan mintha töled megkérdeznék h anyád mivel foglalkozik? szamitástechnika,apád? számitástechnika. és te mivel akarsz? hát nyilván emberek 95%.a azt várná h erre te azt mondd h számitástechnika és erre mondasz egy olyat hogy mittomén szakács :DDDD
nem nagy vicc de lehet érteni h miröl szol. -
#11043 Ezt most hallottam szerintem elég jó.
Romániából érkezik hozzánk egy atyánkfia városnézésre, egy hét múlva ír az anyjának:
"Nagyon szép a város, tetszenek a hidak is, de az út az nagyon rossz minőségű, akkora kátyúk vannak, hogy csak na. Annyira rossz a helyzet mostanság, hogy nagyon sok ember traktorral jár a városban..."
:) -
#11042 amikor ezt ismetelgette az egyik osztalytarsnommajdnem arcbabasztam hogy hogy mereszel elni -
#11041 én is kurvanagyot röhögtem a batman-esen, van benne valami nagyon fárasztó. a nyuszikás nemjó sorry -
#11040 Hát... nem! -
#11039 És a nyuszikás?
Kb... -
#11038 jaja a batmanes az alap , mindent überel -
#11037 Miért? A pingvines jó, a batmenes pedig alap. :-D -
#11036 Tudom mi az az urban legend, csak nekem valós történetként mesélték, és mivel máshonnan nem hallottam, valósnak fogtam fel! De minden legend kipattan valakinek a fejéből, és nem tudtam, hogy ez mennyire elterjedt! -
#11035 Ne mondjad már hogy ezek viccek! Ezzel az erővel:
.................................
Nyuszika megy az erdőben. Találkozik a farkassal:
-Szia farkas!
Mit mondd a farkas?
"-Szia."
Te röhögsz ezen? -
madmanic #11034 vagy lejön ő és kiveri neked.... egyébként így se rossz :))
-
#11033 A pingvin bemegy a kocsmába:
-Nem láttátok a testvérem? nem találom sehol
kocsmáeos:
-Hogy nézett ki?
-Szerinted?!
-Mit mond Batman Robinnak mielőtt beszállnak a batmobilba?
-????
-"Robin, szálljunk be a batmobilba!" -
#11032 Egy vándor leül a fa tövébe. Felnéz a fán lévő madárra majd a mezőn kikötött tehénre. Felnéz az égre és azt mondja:
- Uram, nem jól rendezted el ezt a világot. Mig a madárnak ott van az egész ég addig a tehénnek csak a karó jut.
Kis idő múlva a madár lecsinálja. Újból felnéz és azt mondja:
- Uram, csak jól rendezted el ezt a világot. Mert ha most a tehén lett volna a fán... -
#11031 -
#11030 -
#11029 urban legend = városi legenda
nagyjából azt jelenti,hogy van egy story,s mindeki úgy meséli el,hogy igaz,vagy az ő ismerősével,történt vagy stb.,közbe persze nem így van,s egyébként is már mindenki ismeri.....
-
#11028 Így jobb :) -
#11027 Hol laksz? Hol hallottad? Meddig terjedt el? -
#11026 urban legend :D
én úgy ismertem, hogy a mami kopog a padlón a botjával a srác mellett, aki felnéz és mondja: "gumi kéne rá, mama"
a válasz ugyanaz :) -
#11025 Ez valós történet:
Öreg mama száll fel a buszra, majd a lépcsőn a görbebotja (aminek a végén gumi volt)megcsúszott és kiesett a kezéből. MAjd felvette és felszállt a buszra, de mivel nem volt ülőhely, állnia kellett. Egy srác odaszólt neki:"Mivan mama, csúszik a gumi?"
Mire az öregasszony:"Azt, azt, apád f*szára kellett volna gumi, akkor most lenne ülőhelyem!" -
#11024 én sem....
[ő sem] :) -
#11023 :DDDDD -
#11022 nem értem
[NEM ÉRTI] -
Vlala #11021 nem, csak eszembe jutott tőle egy csomó witz. -
#11020 kisfiam neked apukád mivel foglalkozik ?
vasutas!
és anyukád mivel foglalkozik ?
vasutas!
éste mi szeretnél lenni ?
vizvezeték-szerelő ! -
gabko #11019 2 halat kitettek elém az asztalra...
kérdezték: melyik melyik?!
annyit tudtam megállapítani hogy a Bal A Ton...!
-
#11018 tudom, én is tőle hallottam, baj? -
Vlala #11017 Hofi... -
#11016 :DDDDDDDDDDDDDD -
#11015 Szomszéd, használhatnám a fűnyíróját?
- Persze, csak ne vigye ki a kertemből.