41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#11134 :DD -
#11133 hát szerinted :) -
#11132 ív Béla? :DD -
#11131 Ha IV. Béla 20 év alatt 32 törvényt alkotott, akkor 15 év alatt 10 törvényt hányadik András alkotott? -
#11130 A cigány kifogja az aranyhalat, mire az megszólal:
- Cigány teljesítem egy kérésedet..
- Jó! Ne legyen benned szálka.. -
#11129 Hazaér az öreg angol lord. Az inasa megkérdi:
- Na mi van, vén trotty, már megint a kocsmában hízlaltad a seggedet és viszkit vedeltél?
- Nem John, a városban voltam és hallókészüléket csináltattam. . .... -
#11128 Zsidó kisgyerek rohangál az utcán. Mellkasán a sárga csillag.
Arra jön egy SS tiszt.
-Kisfiam te zsidó vagy?
-Nem bazdmeg, én vagyok itt a serif! -
#11127 volt mar de mindig nevetek rajta:) -
Vlala #11126 ez NAGYON OTT VAN!
:-dé dé dé -
#11125 A kisfiú kérdezi az apját: mi az a politika!?
Az apja leülteti és példákkal elmagyarázza:
- Figyelj fiam, én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS. Anya ügyel a pénzre, tehát ö a KORMÁNY. Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ö a SZAKSZERVEZET. A babysitterünk a DOLGOZÓ OSZTÁLY és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Te, a NÉP jól érezd magad és mindened meglegyen. A párhónapos öcséd pedig a közös JÖVÖNK.
A kisfiú elraktározza a hallottakat és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy az öccse ''telerakta a pelenkáját'' és sír.
Felkel és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem birja felkelteni. Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen hentereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon. Senki nem veszi észre, hogy ö is ott van, így visszamegy aludni.
Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi is az a politika?
A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak, s így szól:
- A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozó osztályt, amit a szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem törődik és a jövö is szarban van.
-
#11124 Az öreg skót haldoklik. Az ágya köré hivja a családot.
- Mindenki itt van?? - kérdezi.
- Igen mindenki! - válaszolja a felesége.
- A fiam is?
- Én is! - válaszolja a fia.
- A lányom is??
- Itt vagyok én is! - feleli a lánya.
Mire a skót:
- Akkor b***átok meg! Mondjátok már meg, hogy a konyhában miért ég a villany??!!
-
#11123 Ámor repdes egy parkban, egyszer csak meglát egy meztelen férfi- és nő szobrot. Úgy gondolja, tesz valami jót, hát így szól:
-Szobrok! 2 órára életet varázsolok belétek, így azt tehetitek, amit egész ''életetekben'' akartatok.
Ezennel a 2 szobor feléled, majd azon nyomban a legközelebbi bokorba ugranak. Az első órában nagy nyögések hallatszódnak. A második órában sem mozdulnak ki onnan, nagy nyögések... Ámor kíváncsi lesz, mögé megy hát a bokornak. Látja, hogy az egyik szobor fog egy galambot és azt mondja:
-Jó, most te fogod és én szarom le -
#11122 Hát sztem Gyalog Galopp magasan veri a Brian életét.... -
#11121 a vár melynek neve...aaaaaaa.....áááááá.... -
#11120 vén hülye buzeráns! berittyentettem, úgy féltem... mégis mit csinál, lerágja a seggünket?!
-
#11119 -Ott az ellenség!
-Hol? A nyúlon innen vagy a nyúlon túl?
-A nyúl az!
-
#11118 .... dalra fakadás nincs! -
#11117 (Ablak előtt) - Fiam ha egyszer meghalok, ez itt mind a tiéd lesz
- ööö a függöny? -
#11116 azis viszi a pálmát :D -
#11115 nuyl
:)))
Nekem inkább Brájen élete. -
#11114 Igen, nagyon szeretem, es melyseges tiszteloje vagyok az egesz Monty Python munkassagnak. :) -
#11113 Fábol van, lebeg a vizen, szal akkora a sulya mint egy kacsának - lebuktam :D
Ott a szörny! A nyul előtt vagy mögött? A nuyl az! :D
Kemény film :) -
#11112 Jaa Gyalog Galopp! -
#11111 Uuuhhh ez melyik filmben is volt? -
#11110 Váááá! :D
Király a postfixed! :D
"- Honnan tudjátok, hogy boszorkány?
- Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt..." -
#11109 Henteséknél udvariassági hetet tartanak! Bemegy az öregasszony…
- Jaj lelkem….csak egy tíz dekányi parizert szeretnék
Hentes nyugodtan leszeli, papírt vesz, mérlegeli, kezdené csomagolni…
- Jaj lelkem….inkább mégse…inkább csak egy 8dekányi disznósajtot kérnék
Hentes félrebassza, leszeli a disznósajtot, papírra teszi, rakná fel a mérlegre…
- Jaj lelkem, ne haragudjon….
És így megy tovább, tovább! Végül a néni négy deka téliszalámival ballag az ajtó felé, mire visszaszól…
- De lelkem…ugye nem tetszik haragudni hogy feltartottam?
- Ugyanmár kérem, dehogy! Sőt! Az én kurva anyámat! -
#11108 Mi az vízben van és és muty muty?
- Vizimutymuty
És mi az szárazföldön van és muty muty?
-Eltévedt vizimutymuty
-
#11107 :DDDD -
#11106 én is máshogyan ismerem de az a lényeg hogy a "néger" szó legyen benne az ucso sorban :D -
#11105 Kotorékban lakik. -
#11104 Én ezt kicsit máshogy ismerem. -
#11103 EZ KURVA NAGY!!! -
#11102 VVVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH -
#11101 "Szombat délután ..."
Ááááááááááááááááááááááááááááá!!!! -
#11100 Az öreg házaspár a mennybe kerül. Körülnéznek, csodálatos minden,
csiripelnek a madarak, ragyog a nap, kék az ég, álmodni sem lehetne
szebbet.
Az öregúr egy hirtelen mozdulattal lecsavar egy fülest anyának.
- Ezt most miért kaptam?
- Ha nincs az a hülye diétád, már két éve itt lehetnénk...!
:D -
#11099 -
#11098 Szombat délután a szegedi vasútállomáson. Tibi bácsi érkezik a szombathelyi gyorssal. Szakad az eső, ezért úgy dönt, inkább taxival megy a rokonaihoz. Odamegy az egyetlen várakozó taxihoz:
- Mennyibe kerül egy út Szabadságpusztára?
- 2500 forint.
- Figyusz, csak 2000 van nálam, elviszel annyiért is?
- Nem, Szabadságpuszta 2500 forintba kerül.
- Na jó, akkor vigyél addig, amig 2000 forintból futja.
El is indulnak, de valahol a négysávoson, ahonnan a Puszta már látható, megáll a taxis és így szól:
- Na, hát eddig futotta 2000-ből.
Figyuszka, szakad az eső, fúj a szél, innen már csak másfél kilóméter a Puszta. Vigyél már el addig!
- Mondtam már, hogy nem! Kiszállni!
Két héttel később ugyanígy érkezik Tibi bácsi a szombathelyi gyorssal, és megint taxival menne tovább. Ezúttal nyolc taxi várakozik utasra, és az utolsó éppen az a taxis, aki két héttel ezelőtt is fuvarozta Tibi bácsit.
Odamegy a legelsőhöz:
- 2500 forint.
- Figyusz, itt egy ötezeres. 2500 az útra, 2500 ha leszopsz.
A taxis totál kiakad, ordítva mondja:
- Addig húzd el innen a beled, amíg ép bőrrel megteheted, te szemét!!!
Tibi bácsi megy a következőhöz, ahol eljátssza ugyanezt:
- 2500 forint.
- Figyusz, itt egy ötezres. 2500 az út, 2500 ha leszopsz.
A taxis reakciója hasonló az előzőhöz. Így megy végig Tibi bácsi az egész soron, végül odaér a múltkori emberéhez:
- 2500 forint, ugyanúgy, mint két héttel ezelőtt.
- Figyuszka, itt van ötezer forint. 2500 az útra, 2500 pedig, ha elmenőben dudálsz és integetsz a kollegáidnak
Az iraki katona levelet kap kedvesétől :
"Kedves Joe!
Nem tartható tovább a kapcsolatunk. A közöttünk lévő távolság egyszerűen túlságosan nagy. Be kell ismerjem, hogy mióta nem vagy itt két sráccal is megcsaltalak, nem volna becsületes ha tovább hazudnék neked. Nagyon sajnálom.
Kérlek küldd vissza a fényképem, amit korábban küldtem neked.
Szeretettel: Nicole"
--------------------------------------------------------------------------------
Joe nagyon elszomorodott és megbántottságában megkérte katonatársait, hogy gyűjtsék össze nekik valamennyi fényképüket, amin nők szerepelnek. A barátai egy nagy halom fotót adtak neki húgaikról, nővéreikről, barátnőikről, nőrokonaikról. Végül ezekhez hozzácsapta Nicole fényképét és a következő levelet küldte hozzá:
"Kedves Nicole!
Én is nagyon sajnálom, de sajnos nem emlékszem rád. Légy szíves, keresd ki a képed és a többit küldd vissza nekem.
Köszönöm: Joe"
:-) -
#11097 a róka valóban oduban él, de farkas szted kiássa magának vagy elkergeti nyuszikát? -
#11096 "így állj a világhoz ...
1 szál cigi 2 perccel rövidíti meg az életedet,
1 üveg alkohol 4 perccel,
1 munkanap legalább 8 órával."
:)))) -
Vlala #11095 stimmel, egy '84-es, megsárgult viccgyűjteményben találtam. Az a baj, hogy a legtöbb vicc már nem kompatibilis az új rendszerrel.