Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
durva

Sipocz
Hi!
Nemtom igaz-e és volt-e már, de abból a sorozatból:
Részeg mukit lemeszel a seriffhelyettes a városka szélén. Szokásos papirmunka után, szonda, ami majd szétdurran az alkohogõztõl. Zsaru mondja, hogy nagy a baj, azonnal hagyja itt a jármûvet (azt majd a rendészet elszállítja) és ez bizony a jogsiba kerül, de lehet hogy a bíró nem áll meg itt és pénz vagy elzárás is beüthet. A pasas, aki ismerte a rendõrt hisz õ is a városba való, sõt a suliból is már ismerték egymást egészen a sírásig menve nagy nehezen kirimánkodta, hogy a zsaru elengedi, hiszen itt lakik két sarokra csak és aztán majd kialussza magát és ma már nem is fog vezetni. Zsaru szive megeset a pasason, aki miután autózott egy sarkot csúnyán beleállt egy betonoszlopba, onnan meg az árokba, kocsi+pasas totálkár. Az ipsét nagy nehezen összefoldozták, aki a kórházból való távozás után beperelte a seriffhelyettest akinek foglalkozás körében elkövetett súlyos mulasztása miatt szenvedett maradandó egészségkárosodást. A pert megnyerte😊.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Lacc
😄DD
ollie
áááááááááááá

precision
Ez már olyan szar, hogy jó!

Bazinga!

Lteebee
> Egy lány a boltba vesz egy kilo kenyeret egy liter tejet 15 deka sonkát és
egy fagyasztott pizzát.
A pénztárhoz érve az eladó srác megkérdi:
-Neked ugye nincs barátod?
-Nincs. Honnan tudtad?
-Hát, mert baromi ronda vagy ...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

ollie
khmmmm

RelakS
3-4-5 istentelen veszélyes 😄DDDDD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Crem
Idióta 1
Egy nõ telefonált a kórházba, és a mérgezésekkel foglalkozó osztályt kérte.Elmondta, hogy a kislánya hangyákat evett és szeretné bevinni a kórházba, mert mérgezést szenvedett. Miután megnyugtatták, hogy a hangyáktól nem kapott a kislány mérgezést, megkönnyebbülve vette tudomásul, hogy a hangyairtószer, amit a kislánnyal etetett az eset után valószínûleg hatott. Ez után a kijelentés után mondták neki, hogy mégiscsak vigye be a kislányt
...

Idióta 2
A Boeing néhány dolgozója egy kis vadvízi evezésre vágyott, és úgy gondolták a gyárból könnyen szerezhetnek maguknak mentõmellényeket. Ezzel nem is volt baj, gond nélkül ellopták és kicsempészték a mellényeket, csak azt nem tudták hogy ezekben a mellényekben van egy kis rádió, ami a mellény felfújódásakor elkezd vészjelzéseket sugározni. Hamarosan egy mentõhelikopter jelent meg a társaság feje fölött. Azóta már nem dolgozik egyikük sem a Boeing-nél ...

Idióta 3
Egy nem túl éleselméjû bankrabló ki szerette volna rabolni San Francisco belvárosában a Bank of America fiókját. Sorbanállás közben egy pénzbefizetési bizonylatra felírta a következõt "Ez itten egy bankrablás. Agyátok ide az öszes pénzet" (kb. ezzel a helyesírási szinttel :-). Sorbanállás közben eszébe jutott, hogy hátha valaki látta mit írt, ezért inkább gyorsan lelépett, és átment az utca túloldalán álló Wells Fargo bankba. Odaadta a cetlit a pénztárosnak, aki látva az abból sugárzó "értelmet", elmagyarázta a fickónak, hogy ezt a papírt nem tudják elfogani, mert a Bank of America bizonylatára írta. A fickót néhány perc múlva letartóztatták, amint ismét a Bank of America fiókjában állt sorban ...

Idióta 4
Egy autóst lefényképeztek a rendõrök amint kissé gyorsabban hajtott a kelleténél. Hamarosan kapott is egy 40 dolláros csekket, meg az autója fényképét. Válaszként elküldte a rendõrségre 40 dollár fényképét. Hamarosan kapott a zsaruktól egy másik fényképet. Egy bilincs volt rajta. Ezután elég hamar befizette a 40 dolcsit ...

Idióta 5
Csávó bement a vegyesboltba egy vadászpuskával és a bevételt követelte. Miután megkapta, még egy üveg whisky-t is kért. A boltos közölte, hogy fiatalkorúakat nem szolgálnak ki alkohollal. A srác megmutatta a jogsiját,hogy õ már nem fiatalkorú, megkapta a whisky-t, majd távozott. A zsaruk persze már várták otthon mire hazaért ...

Idióta 6
Két láthatóan ideges rabló lépett be egy CD boltba, és a pisztolyaikkal hadonásztak. Az egyik azt kiáltotta : "Senki ne mozduljon !". Mikor a társa mégis megmozdult (azt gondolva, hogy ez õrá nem vonatkozik), az elsõ rabló lelõtte ...

Idióta 7
Egy fickó nagyon "megszomjazott", és szeretett volna egy kis sört inni. Pénze nem volt, így arra gondolt, hogy betöri egy italbolt (nem kocsma, mint nálunk az italbolt) kirakatát, felmarkol egy-két üveget és gyorsan lelép. Fogott egy téglát és hozzávágta a kirakatüveghez. Az viszont nem üveg volt, hanem plexi, így a tégla visszapattant róla és fejbevágta száraztorkú emberünket.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Amerikát ismerve, jobban hajlok az felé, hogy van igazság alapja.😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

sanzik
hat ha ez igaz ,akkor az agyam eldobom,hogy milyen hulyesegek vannak 😄DD
ezt a baromsagot.... 😊)
Crem
Charlotte városban, Észak-Karolina államban egy pasi, miután beszerzett
magának egy drága es igen ritka fajta szivart, biztosítást kötött rá.
Mi más, TÛZ ellen! :o)

Egy hónapon belül, miután elszivarozta az egész becses gyûjteményt, DE
amikor még hatra volt egy részlet befizetése, emberünk kárigénnyel jelentkezett a biztosítótársaságnál. Ebben azt állította, hogy a szivarokat "sorozatos apróbb tüzek során" veszítette el.

A biztosító társaság nem volt hajlandó fizetni, azt a nyilvánvaló tényt
hangoztatva, hogy a férfi teljességgel megszokott módon fogyasztotta el
a szivarjait.

A férfi pert indított ellenük... és nyert!
A bírói döntés kihirdetésekor a bíró közölte, hogy mivel a férfi olyan
biztosítást kötött a biztosító társasággal, amelyben azok szavatolják
neki, hogy a szivar biztosítható, emellett pedig kezeskednek afelõl, hogy
biztosítják a szivarokat tûz ellen, anélkül, hogy pontosan meghatározták volna, hogy mit nem tartanak "valódi tûzesetnek", kompenzálniuk kell a
biztosítottat az õt ért kár miatt.

Ahelyett, hogy egy elhúzódó és költséges fellebbezési eljárásba fogott
volna, a biztosító társaság inkább elfogadta a bírói döntést, és kifizetett emberünknek 15.000 dollárt azokért a ritka szivarokért, amiket az
"tûzeset során" veszített el.

*** És most jön csak a java! ***

Miután emberünk beváltotta a neki kiutalt csekket, a biztosító társaság
letartóztatta 24 alkalommal elkövetett gyújtogatás vádjával.

Saját kárigényét és az elõzõ esetbeli tanuvallomását bizonyítékként felhasználva emberünk ellen, bûnösnek találták, amiért elõre megfontolt
szándékkal elégette a ritka szivarokat, és 24 egymást követõ egyhónapos
büntetést szabtak ki rá.

Sipocz
Hi! LOL
Az angol sportszerûség: Sir X és Sir Y golfoznak, a pálya szomszédos a városka temetõjével, ahol épp szertartás folyik. Sir X a gyászoló sokaság felé fordulva leveszi sapkáját és mélyen meghajol.
-Lordságod igen együttérzõ a megboldugulttal és a gyászolóknak kinyílvánított részvéte roppant megható- szólt Sir Y
-Nos lordságod, ez természetes! A tegnap elhunyt megboldogult 35 évig volt a feleségem.

precision

Bazinga!

[HUN]PAStheLoD
pff

na megyek school 😞

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Crem
Bakker!!!

Ez LoL!

"Unalmas így egyedül a nyeregben amióta meghalt a ló! "

precision

Bazinga!

[HUN]PAStheLoD
ez nekem is új 😄DDDD de ez ténylegkirály 😄DDD

[HUN]PAStheLoD
mint pl ezt 😊

Crem
Na még 1!

Ezen röhögött Michigan Állam 2 napig. A zavarba jött bemondónõ pedig a jövõben kétszer is meggondolja, mielõtt beszél.
Mi történik, mikor havat jósolsz és mégsem esik... Igaz történet... az állomás bemondónõje, miután mégsem esett az elõzõ nap megjósolt hó, ezzel fordult a meteorológushoz:
- Nos Bob, hol van az a 20 centi, amit tegnap este ígértél?
Nem csak a fickónak, hanem a stáb felének is el kellett hagynia a forgatás helyszínét, annyira röhögtek...

[HUN]PAStheLoD
semmi baj .. mint mondtam mindig jo olvasgatni az ilyen pihenncségeket 😊

Crem
Viszont a következõ überel nálam most mindent!

Egy budapesti kerület X járõre a következõ rendõri jelentést írta:
"Járõrútvonalam alatt arra figyeltem fel, hogy a ... téren egy illetõ a padon fekszik és csavarog. Odaléptem hozzá és felszólítottam, hogy igazolja magát. Erre Õ azt mondta, hogy szopjam le. Miutan ez megtörtént, a kerületi kapitányságon elõállítottam."

Crem
Sorry!😊

Nekem tényleg új volt!😊)

[HUN]PAStheLoD

[HUN]PAStheLoD
ez jó 😊)

[HUN]PAStheLoD
már nagyon régi 😊 de örökzöld 😄

Crem
Lehet, hogy már volt, de nekem még új!😊

"Tisztelt Uram,

A baleseti jegyzõkönyv 3. rovatába írott válaszommal ("A baleset oka: átgondolatlan tervezés") kapcsolatos, a részletek iránt érdeklõdõ levelére válaszul, az alábbi -- remélem kielégítõ -- leírást áll módomban közölni.

Kõmûvesként dolgozom. A baleset napján egyedül dolgoztam egy hatemeletes epület tetején. Amikor munkámat befejeztem, láttam, hogy valamennyi (utólag lemérve mintegy 110 kg-nyi) tégla megmaradt. Úgy döntöttem, hogy a téglákat nem fogom kis részletekben kézben lehordani, hanem a 6. emelet magasságában az epület oldalára szerelt (teherszállításra szolgaló) csigával eresztem le. A csiga kötelet a földszinten kikötöttem, felmentem a tetõre, a kötél végén levõ ládát oldalra húztam és megraktam téglával. Ezután ismét lementem a földszintre, eloldoztam a kötelet és erõsen szorítottam, hogy lassan le- eresszem a 110 kg-nyi téglát.

A baleseti jegyzõkönyvbõl megállapíthatta, hogy az én testsúlyom 84 kg. Meglepetésemben -- amelyet az okozott, hogy hirtelen elemelkedtem a földrõl -- elveszitettem lélekjelenlétemet és elmulasztottam elengedni a kötelet. Így aztán, nem is kell mondanom, nagy sebességgel emelkedni kezdtem az epület oldala mentén.

Körülbelül a 3. emelet magasságában találkoztam a téglákkal megrakott ládával, amely jelentõs sebességgel tartott lefelé. Ez a magyarázata a koponyatörésnek, kisebb zuzódásoknak és a törött kulccsontnak, amit a baleseti jegyzõkönyvben már leírtam.

Alig lassulva folytattam emelkedésemet, egészen addig, amig jobbkezem ujjai két izület melységben megakadtak a 2. bekezdésben említett csigában. Szerencsére ekkorra már visszanyertem lélekjelelétemet, és a belémhasító fájdalmak ellenére erõsen tartottam a kötelet.

Körülbelül ezzel egyidõben a téglákkal megrakott láda a földbe csapódott és az utõdés erejétõl a láda alja kiszakadt. Ekkor, megszabadulva a téglák súlyától a láda már mindössze 23 kg-ot nyomott. Hagy emlékeztessem ismét testsúlyomra (2. bekezdés).

Ahogy bizonyára elképzeli, gyorsan zuhanni kezdtem az epület fala mentén. Korülbelül a 3. emelet magasságában találkoztam a felfelé tartó ládával. Ennek számlájára írható a két törött bokám és néhány fogam, valamint a lábaim és altestem súlyos hasított sérülései.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a ládával való találkozás annyit fékezett zuhanásomon, hogy amikor végül a téglahalomra estem, mindössze három gerinccsigolyám roppant össze. Azonban ahogy a téglahalom tetején, iszonyú fájdalmak közepette, mozgásképtelenül feküdtem és láttam a felettem hat emelet magasságban himbálódzó ládaroncsot, ismét elveszitettem józan itélõképességemet és elengedtem a kötelet."

Eye-scream
ÁZ!😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

harakiri
Akkor most a poén hal meg utóljára?

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Eye-scream
Pfff...😊
Pojéngyilkos😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

harakiri
nincs is olyan,hogy remény hal..

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Eye-scream
A halak gyûlésén a lepényhal szólalt fel elõször, a remény hal meg utoljára.

Eye-scream
Ez inkább ide illik!

I.C.ram
Ez komoly 😄
I.C.ram
Én értem. 😊 Bikaviadalra gondoljatok. 😊
SLICK
Ezt ma hallottam:

2 pösze megy az utcán. Az egyik lát egy macskát és azt mondja:
-Szisz, szisz! Gyeje szisza hosszám!
-Hoty montat? Nem uty kell mondani hanem mond ki jendeszen hogy maszka!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

precision

LOL 😊

Bazinga!

Crem
Egy középiskolában nagyon elterjed az a szokás, hogy a lányok a mosdóban kirúzsozzák a szájukat, majd megcsókolván a tükröt, ott hagyják az ajaklenyomatukat. A takarítónõ szól az igazgatónak, így az összes lányt, akinek rúzsos a szája, tanítás után behívják a mosdóba.
A takarítónõ elmeséli nekik, hogy milyen nehéz is a rúzst lemosni a tükörrõl, majd tart egy bemutatót. Fogja a felmosórongyot, belemártja a legközelebbi WC kagylóba, és elkezdi letörölni a rúzsfoltokat.
Na, ez volt az utolsó nap, amikor a lányok rúzsnyomokat hagytak a tükrön...

precision
Dögöljek meg, de most se vágom, hogy mi a poén

Bazinga!

Sipocz
Ne muljon el így a nap! Leölöm a poent - bár már lehalt így is -> a vágyakozó hölgy az erkély magasáról a karját felétáró férfi irányába ugrott, aki egy mûvészi, sokszorgyakorolt mozdulattal...ollé

Bandew
Egészségedre!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

batman
VÁÁHHÁÁÁÁHÁÁHÁÁHÁHHÁHÁHÁ bazzeg ezen lefostam magam a röhögéstõl 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDdd

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Dynamic
Mi van??
Kissé vizuális típus vagyok, de én sem értem, hogy ebben mi a vicc...
Blasta
zsókincse=szókincse

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
-Józsi Bá! Igaz, hogy leszûkült a zsókincse?
-Egy FASZT!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

precision
Ööö...most nevetni kell? HAHAHAHAAAA!
Bocs, de nem vágom mi itt a poén...lehet, hogy én vagyok béna, és nem esik le, de sztem ez nem vicc! 😊

Bazinga!

Sipocz
Hi!
Spanyol fiesta. A bikaviadal után a matadort lelkendezõ díszmenet kiséri haza a városka fõutcáján. Az erkélyeken legyezõjükkel lelkesen integetõ donnák. Az erkélyrõl, ami alatt épp elhalad a viador, karját nyújtva egy heves donna:
-Óh! Don Pedró, Don Pedró!
Lentrõl a matador felfelé a karját a hölgy felé nyújtva:
-Óh! Donna Huanita, Donna Huanita!
-Don Pedró, Don Pedró!
-Huanita, Huanita, -kecses rosetta a köpennyel balra- ollé!
(megj. igazándiból állva kell elõadni, különlegesen fontosak a karmozdulatok, a vágyakozó donna lefelé, a nagyszerû matador felfelé irányuló integetése és a végén a rosetta: a matador saját kislajbiját köpenyszerüen használva téríti el a bikát vmelyik oldala mellett úgy, hogy egyik lábát a másikhoz zárja és közben félrefordul, a bátorság és a gyakorlott egyensúlytartás virtusa hiszen egy több mázsás bika rohamának még a szele is elég erõs😊)).)

Crem
Na még egy...

*London* (MTI) - "Elõször nyissa ki a zacskót, s csak utána egye meg, ami benne van" - a felhívás az egyik amerikai légitársaság sós mogyoróinak csomagolásán olvasható, s egyben az egyik gyöngyszeme a New Scientist cimû brit tudományos magazin év végi összeállításának, amely azt igyekszik bemutatni: a fogyasztói társadalomban a gyártok mennyire rettegnek a fogyasztótól, s fõleg az elégtelennek itélt tájékoztatás esetén általa indított, gombamódra szaporodó, milliós kártérítési perektõl.
Ennek egyik legszemléletesebb példája a Rowenta figyelmeztetése, amely az egyik új vasalótipus használati utasításában olvasható, s amely szerint "a ruhát a vasalás elõtt ajánlatos levenni". A brit Marks & Spencer áruházlánc ugyancsak a forró meglepetésektõl kivánta óvni vásárlóit, amikor az egyik süteményféleség csomagolására ráírta: "vigyázat, a termék melegítés után meleg lesz". Hasonlóan hasznos felhívás olvasható az autókhoz és kerékpárokhoz kapható visszapillantó tükrökön az Egyesült Államokban: a matrica arra emlékezteti a vezetõket, hogy : "a tükörben látott tárgyak ön mögött vannak". A Nytol nevû brit altató dobozára, a gyártó minden eshetõségre készen ráírta, hogy : a szer szedése után álmosság léphet fel", a Boots nevu brit illatszer- és gyógyszerforgalmazó hálózat pedig azt találta szükségesnek feltüntetni az 5 évesnel fiatalabb gyermekeknek szánt köhögés elleni szirup csomagolásán, hogy a kanalas orvosság szedése alatt "tartózkodni kell a jármûvezetéstõl, egyéb gépek üzemeltetésétõl és az alkoholfogyasztástól".
Az összképet nemritkán fordítási nehézségek is tarkítják, mint pl. annak a dél-koreai gyártmányú konyhakésnek az esetében, amelynek az angol nyelvû használati utasítása szerint "keep out of children" - vagyis a vásárló lehetõleg ne döfje a gyermekeibe. Ez is megszívlelendõ tanács, de az eredetileg szánt szöveg -"keep out of reach of children" - helyesen arra intene, hogy a kés nem gyerek kezébe való.