41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#11454 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#11453 :D -
#11452 :DDDDDDDDDDDD -
#11451 -Ti már próbáltátok a barátnőddel a "másik lyukat"?
-Á, mi nem akarunk gyereket! -
#11450 Az egyik rendőr meglát egy kisfiút a halcsarnokban az egyik akvárium előtt, amint nézi a halakat és pislog nekik. Kérdi a kisfiút, hogy mit csinál.
- Azt olvastam, hogy az alacsonyabb rendű állatok próbálják utánozni a magasabb rendű állatokat. Meg akarom tanítani hát pislogni a halat. Nem lenne szíves helyettesíteni, amíg elmegyek a mellékhelységre?
A rendőrnek tetszik az ötlet, így beleegyezik. Kis idő múlva jön vissza a kisfiú és látja, hogy a rendőr már nem pislog, hanem áll az akvárium előtt, nézi a halakat, miközben tátog.
() -
#11449 20. a legjobb :DDD -
#11448 A baleset oka
1. Hazafelé tartva véletlenül rossz házba álltam be, és összeütköztem egy fának, ami az én kertemben nem volt.
2. A másik autó nekem ütközött anélkül, hogy ezt a szándékát előre jelezte volna.
3. Azt hittem, hogy az ablakom le van húzva, de aztán rájöttem, hogy nem, amikor kidugtam a kezem rajta.
4. Ütköztem egy álló kamionnal, ami a szembejövő sávban közeledett.
5. A teherautó a szélvédőn keresztül a feleségem arcába tolatott.
6. Egy gyalogos nekem jött, és az autó alá feküdt.
7. A fickó elfoglalta az egész úttestet, jónéhányszor kikerültem mielőtt elütöttem.
8. Lehúzódtam az út szélére, megláttam az anyósomat és nekimentem a vasúti töltésnek.
9. Abbéli igyekezetemben, hogy agyonüssek egy legyet, nekimentem egy telefonpóznának.
10. Egész nap növényeket vásároltam, majd hazaindultam. Amikor egy kereszteződéshez értem, egy sövény ugrott elő és megzavarta a látásomat, így nem vettem észre a másik autót.
11. Negyven éve vezetem az autómat, de most elaludtam a kormány mellett és balesetet szenvedtem.
12. Végveszélyben az orvoshoz siettem, amikor a csuklóm kificamodása balesetet okozott.
13. Amikor a kereszteződéshez értem egy stop tábla jelent meg az úton, ahol eddig semmilyen tábla sem volt. Nem tudtam elég gyorsan fékezni és így elkerülni a balesetet.
14. Hogy elkerüljem az autóm első lökhárítójának sérülését, elütöttem egy gyalogost.
15. Az autóm szabályosan parkolt, miközben beletolatott egy másik autóba.
16. Egy láthatatlan autó előtűnt a semmiből, nekiment az enyémnek, majd eltűnt.
17. Bár azt mondtam a rendőröknek, hogy semmi bajom, amikor levettem a kalapomat, azt vettem észre, hogy koponyasérülést szenvedtem.
18. Biztos vagyok benne, hogy az az öregember nem is akart átmenni a másik oldalra, amikor elütöttem.
19. A gyalogos csak bóklászott, nem tudta, merre menjen, így hát elütöttem.
20. Láttam egy lassan mozgó, szomorú arcú öregembert, amint lepattan az autóm motorháztetőjéről.
21. A baleset közvetett okozója egy kiscsávó volt egy kis autóban, nagy szájjal.
22. Kirepültem az autóból, amikor az leszaladt az útról. Később talált meg néhány kóbor macska.
23. A telefonpózna nagyon gyorsan mozgott. Megpróbáltam kitérni az útjából, amikor nekem ütközött -
#11447 70éves Pista bácsi és a 75éves Laci bácsi beszélgetnek:
Laci bácsi:- Emléxel Pistikém, amikor 50évvel ezelőtt hajkurásztuk a lányokat?
Pista bácsi:- Arra emléxem, csak arra nem, hogy miért. -
#11446 Ez jóó:DDDD -
#11445 Miért halt meg a kannibál asszony? Szájára vette a falu.
A tehén bonyolult állat, de én megfejtem.
-
#11444 Ezen mindig jót röhögök :D -
Fityfirity #11443 Én egy román vírus vagyok, de sajnos a technikai fejletlenségem miatt
nem tudok kárt okozni a számítógépedben. Kérlek, törölj le egy
számodra fontos fájl-t, és küldj tovább! -
Szofi #11442 Ez zsír!!! -
Szofi #11441 -
Szofi #11440 ezdeszar -
#11439 Apáca stoppol, végre megáll egy piros sportautó. Egy szoke bombázó vezeti. Beszáll az apáca, utaznak. Kis ido múltán megszólal az apáca: - Gyönyoru ez az autó... - Ez a minimum!!! Az a szemét Béla éjjel-nappal rám mászik, még szép hogy megveszi!!! Apáca nyel egyet, síri csöndben utaznak tovább. Jó ido múlva megint megszólal: - Szép ez bunda. Nerc? - Ez a minimum!!! Annak a szemét Bélának állandóan csak azon jár az esze, másra sem kellek neki. Az apáca többet meg se mer szólalni. Este a zárdában lefekvéshez készülodik, kopognak az ajtón. - Ki az? - Antal atya vagyok. - Na húzz a francba a doboz pilótakekszeddel! -
#11438 -
#11437 taxiban előreszól az utas a sofőrnek, és közben megérinti a vállát. A vezető elveszti az uralmát a kocsi felett, és kis híján nekimegy egy fának. Megáll, majd néhány másodperc múlva megszólal:
- Uram, ön halálra rémisztett!
- Elnézést, de nem gondoltam, hogy ennyire megijed, ha megérintem a vállát.
- Tudja - meséli a sofőr - én csak egy hete, taxizom. Azelőtt halottaskocsit vezettem.
-
#11436 Gyerekek a szünetben arról beszélnek, hogy kinek kövérebb az anyukája. Tibike azt mondja:
- Az én anyukám, ha le akar ülni, két széket kell a feneke alá tenni, hogy elférjen.
- Az semmi! - inti le Zoli. - Az én anyukám olyan kövér, hogy két ágyat kell összetolni, hogy kényelmesen el tudjon aludni.
Pistike hallgatván a többieket, így szól:
- Az anyukám valamelyik nap elküldött a mosodába, hogy vigyem el a melltartóját tisztíttatni. El is vittem, kiraktam az asztalra és a mosodás néni, azt mondta:
- Sajnálom, Pistike, de négyszemélyes sátrat nem vállalunk.
-
#11435 Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni, csak legyél neki:
1. barát
2. társ
3. szerető
4. kisöccsi
5. bátyus
6. apa
7. tanár
8. nevelő
9. gyóntatópap
10. lelki barát
11. szakács
12. autójavító
13. szerelő
14. villanyszerelő
15. sofőr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. szexológus
23. pszichiátriai szakorvos
A természeted is fontos. Legyél:
1. kedves
2. sportos
3. okos
4. erős
5. jól nevelt
6. határozott
7. gyengéd
8. érzékeny
9. romantikus
10. férfias
11. Móka Miki
12. vidám
13. de mégis komolyan veendő
14. bátor
15. Micimackó
16. energikus
17. gondoskodó
18. ideákban gazdag
19. ügyes
20. szerény
21. megértő
22. elegáns
23. egyértelmű
24. szeretetteljes
25. hidegvérű
26. szenvedélyes
27. engedékeny
28. becsületes
29. adakozó
30. gyakorlati
31. igazságos
32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is)
33. reménytelen (a szerelemtől)
34. nyugodt
35. sármos
36. hűséges
37. álmodozó
38. karrierista
39. megbízható
40. mindenki felnézzen rád
41. legyél kész áldozatokra, és mindenek előtt gazdag.
Ugyanakkor ne legyél:
- féltékeny, de mégis aggódó
- jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt, mint a nővel
- adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel volt
- öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt térdig sárban, majd bemászni az erkélyen, ha otthon felejtette a kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs.
Nem szabad elfelejtened:
1. születésnapját
2. névnapját
3. házassági évfordulót
4. az első csók évfordulóját
5. menstruációját
6. a fogorvosnál foglalt idejét
7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.
Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első gitárossal.
És most a másik oldal:
A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb. Ez azért van, mert a férfinak szüksége van:
1. szexre
2. kajára
A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek, az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét.
Végeredmény:
Az együttélés csak akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell!
-
#11434 Pistike anyukája hazamegy és megkérdi a kisfiát:
- Hogyan szórakoztál a kis barátnőddel amíg távol voltam?
- Jól anyuci. Papást-szobalányost játszottunk...
-
#11433 Mit kell tennie egy férfinak, hogy a nő kegyeit elnyerje?
Törődni vele, bízni benne, terveket szőni, ölelgetni, babusgatni, kiszolgálni, masszírozni, meglepni, megérteni, elfogadni, levelezni, nyugtatni, megvédeni, szerenádozni, ölni érte, halni érte, lopni érte, egyenrangúnak tekinteni, ígérni, időben megjelenni, elkötelezettnek lenni, könyörögni, meghallgatni, fizetni, borravalót adni, visszajönni, ülőkét visszahajtani, hazudni, igazat mondani, elvinni, hazakísérni, szentnek lenni, vaknak lenni, eredetinek lenni.
Mit kell tennie egy nőnek, hogy a férfi kegyeit elnyerje?
Csak le kell vetkőzni!
-
#11432 Azt hittem több lesz a negatív kritika, mert amikor előszőr írtam be néhányat... :DDD -
Vlala #11431 Ha XVI. Lajos 15 év alatt 30 törvényt hozott, akkor hányadik Lajos hozott 10 év alatt 12 törvényt? -
#11430 A mai matematikai feladvány:
"Ha Petinek három almája van és Évinek ketto, akkor miért nem maradnak kussban és esznek?" -
#11429 Ez a legjobb meg a műjégpályás.. -
#11428 nem
ez baromi kellemetlen:):):):):) -
#11427 :))))
Ez ari :))) -
Vlala #11426 ezt vikinggel ismertem, amikor viharba kerül a tengeren, és köszönti régi barátját, a villámot... de így is cool -
#11425 A rendőrnek télen eszébe jut, hogy horgászni kéne menni. Magához veszi a horgászfelszerelését, meg a jégcsákányát, és kimegy a jégre. Amikor bele akarja vágni a jégcsákányt a jégbe, megszólal egy hang a feje felett:
- Itt nem találsz halat!
A rendőr meglepődik ugyan, de azért újra felemeli a jégcsákányt. De mielőtt lecsaphatna megint hallja a hangot:
- Itt nem találsz halat!
Az eset még megismétlődik két-háromszor, mire a rendőr megelégeli a dolgot, és azt mondja:
- Hagyjál már békén, én rendőr vagyok!
Mire a hang:
- Én pedig a műjégpálya hangosbemondója!
-
#11424 Ez lehet hogy kicsit szar lesz :DD
- Hogyan köszönnek a villámok egymásnak?
- ???
- Csapj bele!
-
#11423 Elmegy a cigány szilvát lopni és amikor jön vissza találkozik a rendőrrel.Így szól a rendőr:
- Te cigány,te ezt a szilvát loptad?
- Hát loptam én!
- Hát akkór dug fel a picsádba !
Elkezdi dugdosni és amikor a 20.-nál jár egy hatalmasat röhög.
- Miért röhögsz cigány?
- Ott jön a Sanyi dinnyét lopott....
-
#11422 Cigány bemegy az állásközvetítőhöz mondja hogy valami könnyű munkát szeretne. Erre az állásközvetítő
- Ott van az a kamion pakolja rá azokat a 200kg-os sziklákat! Erre a cigány:
- De uram ez női munka!
- Miért? - kérdezi a munkaadó.
- Mert a jó édes kurva anyád fogja megcsinálni!
-
#11421 Az anyós már több hete vendégeskedik a fiataloknál. Az egyik este megkérdezi a vőtől:
- Mondd, fiam, van még olyan könyv nálatok, amit nem olvastam?
- Igen! A menetrend.
-
#11420 - Apa apa! Az ufók a barátaink?
- Miért, kisfiam?
- Mert most viszik el a nagyit.
- Igen a barátaink.
-
#11419 Kiskakas bemegy az RTL Klubba:
- Szia, az apukámmal szeretnék beszélni.
- Itt dolgozik?
- Szerinted?
-
#11418 Te Ica, én mostan megfoglak, megmarkolászom a csöcsödet, hátraviszlek a ganaj mellé, oszt megbaszlak, mint a lovat. ..
...mán ha érted a célzást...
-
#11417 Egy koncentrációs táborban az őröknek jó napuk van, így futóversenyt rendeznek a raboknak!
- Na,zsidók! A verseny szabálya a következő! Az elsőt és az utolsót lelőjük! A többieket elengedjük!
A zsidók megörülnek, amikor megszólal a hangosbemondó:
Az első két versenyző álljon a startvonalhoz! -
#11416 :-pp -
#11415 Ez qrva jó :DDD