41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Gladiator
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • cement
    :D
  • Láma!
    :DDDDDDDDDDDD
  • reménytelen
    -Ti már próbáltátok a barátnőddel a "másik lyukat"?
    -Á, mi nem akarunk gyereket!
  • Adam5
    Az egyik rendőr meglát egy kisfiút a halcsarnokban az egyik akvárium előtt, amint nézi a halakat és pislog nekik. Kérdi a kisfiút, hogy mit csinál.
    - Azt olvastam, hogy az alacsonyabb rendű állatok próbálják utánozni a magasabb rendű állatokat. Meg akarom tanítani hát pislogni a halat. Nem lenne szíves helyettesíteni, amíg elmegyek a mellékhelységre?
    A rendőrnek tetszik az ötlet, így beleegyezik. Kis idő múlva jön vissza a kisfiú és látja, hogy a rendőr már nem pislog, hanem áll az akvárium előtt, nézi a halakat, miközben tátog.
    ()
  • Sadist
    20. a legjobb :DDD
  • uv
    A baleset oka

1. Hazafelé tartva véletlenül rossz házba álltam be, és összeütköztem egy fának, ami az én kertemben nem volt.

2. A másik autó nekem ütközött anélkül, hogy ezt a szándékát előre jelezte volna.

3. Azt hittem, hogy az ablakom le van húzva, de aztán rájöttem, hogy nem, amikor kidugtam a kezem rajta.

4. Ütköztem egy álló kamionnal, ami a szembejövő sávban közeledett.

5. A teherautó a szélvédőn keresztül a feleségem arcába tolatott.

6. Egy gyalogos nekem jött, és az autó alá feküdt.

7. A fickó elfoglalta az egész úttestet, jónéhányszor kikerültem mielőtt elütöttem.

8. Lehúzódtam az út szélére, megláttam az anyósomat és nekimentem a vasúti töltésnek.

9. Abbéli igyekezetemben, hogy agyonüssek egy legyet, nekimentem egy telefonpóznának.

10. Egész nap növényeket vásároltam, majd hazaindultam. Amikor egy kereszteződéshez értem, egy sövény ugrott elő és megzavarta a látásomat, így nem vettem észre a másik autót.

11. Negyven éve vezetem az autómat, de most elaludtam a kormány mellett és balesetet szenvedtem.

12. Végveszélyben az orvoshoz siettem, amikor a csuklóm kificamodása balesetet okozott.

13. Amikor a kereszteződéshez értem egy stop tábla jelent meg az úton, ahol eddig semmilyen tábla sem volt. Nem tudtam elég gyorsan fékezni és így elkerülni a balesetet.

14. Hogy elkerüljem az autóm első lökhárítójának sérülését, elütöttem egy gyalogost.

15. Az autóm szabályosan parkolt, miközben beletolatott egy másik autóba.

16. Egy láthatatlan autó előtűnt a semmiből, nekiment az enyémnek, majd eltűnt.

17. Bár azt mondtam a rendőröknek, hogy semmi bajom, amikor levettem a kalapomat, azt vettem észre, hogy koponyasérülést szenvedtem.

18. Biztos vagyok benne, hogy az az öregember nem is akart átmenni a másik oldalra, amikor elütöttem.

19. A gyalogos csak bóklászott, nem tudta, merre menjen, így hát elütöttem.

20. Láttam egy lassan mozgó, szomorú arcú öregembert, amint lepattan az autóm motorháztetőjéről.

21. A baleset közvetett okozója egy kiscsávó volt egy kis autóban, nagy szájjal.

22. Kirepültem az autóból, amikor az leszaladt az útról. Később talált meg néhány kóbor macska.

23. A telefonpózna nagyon gyorsan mozgott. Megpróbáltam kitérni az útjából, amikor nekem ütközött
  • JackDaniels #11447
    70éves Pista bácsi és a 75éves Laci bácsi beszélgetnek:
    Laci bácsi:- Emléxel Pistikém, amikor 50évvel ezelőtt hajkurásztuk a lányokat?
    Pista bácsi:- Arra emléxem, csak arra nem, hogy miért.
  • Joey_The_Man
    Ez jóó:DDDD
  • JackDaniels #11445
    Miért halt meg a kannibál asszony? Szájára vette a falu.
    A tehén bonyolult állat, de én megfejtem.
  • LSL
    Ezen mindig jót röhögök :D
  • Fityfirity
    Én egy román vírus vagyok, de sajnos a technikai fejletlenségem miatt
    nem tudok kárt okozni a számítógépedben. Kérlek, törölj le egy
    számodra fontos fájl-t, és küldj tovább!
  • Szofi
    Ez zsír!!!
  • Szofi
  • Szofi
    ezdeszar
  • LSL
    Apáca stoppol, végre megáll egy piros sportautó. Egy szoke bombázó vezeti. Beszáll az apáca, utaznak. Kis ido múltán megszólal az apáca: - Gyönyoru ez az autó... - Ez a minimum!!! Az a szemét Béla éjjel-nappal rám mászik, még szép hogy megveszi!!! Apáca nyel egyet, síri csöndben utaznak tovább. Jó ido múlva megint megszólal: - Szép ez bunda. Nerc? - Ez a minimum!!! Annak a szemét Bélának állandóan csak azon jár az esze, másra sem kellek neki. Az apáca többet meg se mer szólalni. Este a zárdában lefekvéshez készülodik, kopognak az ajtón. - Ki az? - Antal atya vagyok. - Na húzz a francba a doboz pilótakekszeddel!
  • Crokin
  • Crem
    taxiban előreszól az utas a sofőrnek, és közben megérinti a vállát. A vezető elveszti az uralmát a kocsi felett, és kis híján nekimegy egy fának. Megáll, majd néhány másodperc múlva megszólal:
    - Uram, ön halálra rémisztett!
    - Elnézést, de nem gondoltam, hogy ennyire megijed, ha megérintem a vállát.
    - Tudja - meséli a sofőr - én csak egy hete, taxizom. Azelőtt halottaskocsit vezettem.

• Crem
    Gyerekek a szünetben arról beszélnek, hogy kinek kövérebb az anyukája. Tibike azt mondja:
    - Az én anyukám, ha le akar ülni, két széket kell a feneke alá tenni, hogy elférjen.
    - Az semmi! - inti le Zoli. - Az én anyukám olyan kövér, hogy két ágyat kell összetolni, hogy kényelmesen el tudjon aludni.
    Pistike hallgatván a többieket, így szól:
    - Az anyukám valamelyik nap elküldött a mosodába, hogy vigyem el a melltartóját tisztíttatni. El is vittem, kiraktam az asztalra és a mosodás néni, azt mondta:
    - Sajnálom, Pistike, de négyszemélyes sátrat nem vállalunk.
  • Crem
    Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni, csak legyél neki:
    1. barát
    2. társ
    3. szerető
    4. kisöccsi
    5. bátyus
    6. apa
    7. tanár
    8. nevelő
    9. gyóntatópap
    10. lelki barát
    11. szakács
    12. autójavító
    13. szerelő
    14. villanyszerelő
    15. sofőr
    16. hordár
    17. takarító
    18. lakáj
    19. fafaragó
    20. modell
    21. lakberendezési mérnök
    22. szexológus
    23. pszichiátriai szakorvos

A természeted is fontos. Legyél:
    1. kedves
    2. sportos
    3. okos
    4. erős
    5. jól nevelt
    6. határozott
    7. gyengéd
    8. érzékeny
    9. romantikus
    10. férfias
    11. Móka Miki
    12. vidám
    13. de mégis komolyan veendő
    14. bátor
    15. Micimackó
    16. energikus
    17. gondoskodó
    18. ideákban gazdag
    19. ügyes
    20. szerény
    21. megértő
    22. elegáns
    23. egyértelmű
    24. szeretetteljes
    25. hidegvérű
    26. szenvedélyes
    27. engedékeny
    28. becsületes
    29. adakozó
    30. gyakorlati
    31. igazságos
    32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is)
    33. reménytelen (a szerelemtől)
    34. nyugodt
    35. sármos
    36. hűséges
    37. álmodozó
    38. karrierista
    39. megbízható
    40. mindenki felnézzen rád
    41. legyél kész áldozatokra, és mindenek előtt gazdag.

Ugyanakkor ne legyél:
    - féltékeny, de mégis aggódó
    - jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt, mint a nővel
    - adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel volt
    - öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt térdig sárban, majd bemászni az erkélyen, ha otthon felejtette a kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs.

Nem szabad elfelejtened:
    1. születésnapját
    2. névnapját
    3. házassági évfordulót
    4. az első csók évfordulóját
    5. menstruációját
    6. a fogorvosnál foglalt idejét
    7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.
    Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első gitárossal.

És most a másik oldal:
    A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb. Ez azért van, mert a férfinak szüksége van:
    1. szexre
    2. kajára

A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek, az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét.

Végeredmény:

Az együttélés csak akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell!
  • Crem
    Pistike anyukája hazamegy és megkérdi a kisfiát:
    - Hogyan szórakoztál a kis barátnőddel amíg távol voltam?
    - Jól anyuci. Papást-szobalányost játszottunk...
  • Crem
    Mit kell tennie egy férfinak, hogy a nő kegyeit elnyerje?

Törődni vele, bízni benne, terveket szőni, ölelgetni, babusgatni, kiszolgálni, masszírozni, meglepni, megérteni, elfogadni, levelezni, nyugtatni, megvédeni, szerenádozni, ölni érte, halni érte, lopni érte, egyenrangúnak tekinteni, ígérni, időben megjelenni, elkötelezettnek lenni, könyörögni, meghallgatni, fizetni, borravalót adni, visszajönni, ülőkét visszahajtani, hazudni, igazat mondani, elvinni, hazakísérni, szentnek lenni, vaknak lenni, eredetinek lenni.

Mit kell tennie egy nőnek, hogy a férfi kegyeit elnyerje?

Csak le kell vetkőzni!

• DJ Bee18
    Azt hittem több lesz a negatív kritika, mert amikor előszőr írtam be néhányat... :DDD
  • Vlala #11431
    Ha XVI. Lajos 15 év alatt 30 törvényt hozott, akkor hányadik Lajos hozott 10 év alatt 12 törvényt?
  • Shaman
    A mai matematikai feladvány:

"Ha Petinek három almája van és Évinek ketto, akkor miért nem maradnak kussban és esznek?"
  • Joey_The_Man
    Ez a legjobb meg a műjégpályás..
  • Bobber
    nem
    ez baromi kellemetlen:):):):):)
  • CattiBrie
    :))))

Ez ari :)))
  • Vlala #11426
    ezt vikinggel ismertem, amikor viharba kerül a tengeren, és köszönti régi barátját, a villámot... de így is cool
  • DJ Bee18
    A rendőrnek télen eszébe jut, hogy horgászni kéne menni. Magához veszi a horgászfelszerelését, meg a jégcsákányát, és kimegy a jégre. Amikor bele akarja vágni a jégcsákányt a jégbe, megszólal egy hang a feje felett:
    - Itt nem találsz halat!
    A rendőr meglepődik ugyan, de azért újra felemeli a jégcsákányt. De mielőtt lecsaphatna megint hallja a hangot:
    - Itt nem találsz halat!
    Az eset még megismétlődik két-háromszor, mire a rendőr megelégeli a dolgot, és azt mondja:
    - Hagyjál már békén, én rendőr vagyok!
    Mire a hang:
    - Én pedig a műjégpálya hangosbemondója!
  • DJ Bee18
    Ez lehet hogy kicsit szar lesz :DD
    - Hogyan köszönnek a villámok egymásnak?
    - ???
    - Csapj bele!
  • DJ Bee18
    Elmegy a cigány szilvát lopni és amikor jön vissza találkozik a rendőrrel.Így szól a rendőr:
    - Te cigány,te ezt a szilvát loptad?
    - Hát loptam én!
    - Hát akkór dug fel a picsádba !
    Elkezdi dugdosni és amikor a 20.-nál jár egy hatalmasat röhög.
    - Miért röhögsz cigány?
    - Ott jön a Sanyi dinnyét lopott....
  • DJ Bee18
    Cigány bemegy az állásközvetítőhöz mondja hogy valami könnyű munkát szeretne. Erre az állásközvetítő
    - Ott van az a kamion pakolja rá azokat a 200kg-os sziklákat! Erre a cigány:
    - De uram ez női munka!
    - Miért? - kérdezi a munkaadó.
    - Mert a jó édes kurva anyád fogja megcsinálni!
  • DJ Bee18
    Az anyós már több hete vendégeskedik a fiataloknál. Az egyik este megkérdezi a vőtől:
    - Mondd, fiam, van még olyan könyv nálatok, amit nem olvastam?
    - Igen! A menetrend.
  • DJ Bee18
    - Apa apa! Az ufók a barátaink?
    - Miért, kisfiam?
    - Mert most viszik el a nagyit.
    - Igen a barátaink.
  • DJ Bee18
    Kiskakas bemegy az RTL Klubba:
    - Szia, az apukámmal szeretnék beszélni.
    - Itt dolgozik?
    - Szerinted?
  • Shaman
    Te Ica, én mostan megfoglak, megmarkolászom a csöcsödet, hátraviszlek a ganaj mellé, oszt megbaszlak, mint a lovat. ..

...mán ha érted a célzást...
  • DJ Bee18
    Egy koncentrációs táborban az őröknek jó napuk van, így futóversenyt rendeznek a raboknak!
    - Na,zsidók! A verseny szabálya a következő! Az elsőt és az utolsót lelőjük! A többieket elengedjük!
    A zsidók megörülnek, amikor megszólal a hangosbemondó:
    Az első két versenyző álljon a startvonalhoz!
  • Shaman
    :-pp
  • Glpetyus
    Ez qrva jó :DDD