Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asztalon kétféle
> kaviár, lazac, mindenféle saláták, húsok, serpenyõs
krumpli, pezsgõ,
> whisky, konyak, ami szem-szájnak ingere. Huha.
> Anyós maga a bûbáj, majd valamiért kiszalad a konyhába.
> A võ próbaképpen levág egy szeletke húst és odaadja az anyós
> macskájának. Macska megeszi és feldobja a talpát.
> Bejön az anyós, võ a krumplis serpenyõvel jól pofáncsapja.
> Macska felpattan az asztal alól, és felüvölt: Yesssssss!!!!!!
Na ezt vasárnap bedobom a kellõ helyen!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Ránéztem és úgy ítéltem meg, hogy nem való ide.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Egyébként akkor miért moderálták?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ez bakker!😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
staticot meg kimoderálom, ha még egy rossz szót szól. Ide viccet olvasni járnak az emberek, nem anyázást nézni. Mellesleg a szõke roma móricka pistike szerintem jó volt 😉

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
๏̯͡๏﴿
Megverlek geci, ha báncsátok a szökékeeeet! Gyere ide paraszt, azt itt mongyad, hogy hülye szökééék, jóóóvan???!!!!
Meg is szurkállak!
És mekkora színész! Tényleg elhitette velem egy pillanatra, hogy mekkora bunkó állat is valójában!
Oscar-t neki!
Kérlek static még adj a fórumozóknak a tehedségedbõl ízelítõt!
Robinson Cursor.
A számitógép-programozó tiz év után megunja a mókuskereket, és elköltözik Tasmániába az isten háta mögé. Teljesen egyedül él, kéthetente egyszer jön posta, ételért is csak hetente egyszer jár be a távoli városba. Három hónap után egyik este kopognak, belép egy nagydarab, szakállas ember és azt mondja:
- Helló, Joe vagyok, a szomszéd, itt lakom 10 km-re a hegy másik oldalán. Szombaton bulit rendezek, gyere el.
- Rendben, köszönöm - feleli a programozó - úgyis ideje megismerkednem a helyiekkel.
- Akkor viszlát szombat este - mondja Joe. - De azt még el kell mondanom, hogy ezeken a bulikon elég nagy ivászat szokott lenni.
- Ó, az nem baj, birom én a piát.
- Szinte biztos, hogy verekedés is lesz ám.
- Õõõ, én általában elég jól kijövök mindenkivel.
- És még valami - mondja Joe. - Kemény szex is szokott lenni.
- Azt nem bánom - válaszol a programozó. - Már három hónapja élek itt egyedül. Jut eszembe, hogyan öltözzek?
- Az mindegy, csak mi ketten leszünk....
A sértett arcán egyforintosnál nagyobb, tízforintosnál kisebb, kb. hét forint nagyságú sérülés látható....
Árnyékra vetõdött static barátunk ráadásul eég rosszul....
Egyrészt ráugrasz egy viccre, ami nem is TÉGED bántana, másrészt a viccet is félre érted. Hisz a TETÛ szó a viccben az állatra vonatkozik szerintem, ami pedig ugye a romák egyik kedvenc háziállata!
Innen a hasonlat a nyóckerre!
Kicsig gondolkozz mielütt elkezdessz kurvaanyázni!
Hejj cigány... Kést rántasz ott, ahol lövöldözés lesz...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
-Miért ütközik össze két repülõ?
-???
-Mert egyedül nem tud.
Szóval ezt még én egy görbe estén találtam ki, amikor azzal hülyültünk a haverokkal, hogy ki tud gyorsabban viccet kitalálni. A nagy improvizálások közepette született meg e "mestermû".
A poén az, hogy azóta ezt olvastam egy vicclapon is.
Bár az biztos, hogy nem én írtam be.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Miben különbözik a trabant és a ford?
- még gondolkozzál -
- A trabantal lehet fordulni, de a fordal nem lehet trabantulni ... ehh
this made by : vigi
Hajrá Dózsa György!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
-Jónapot, mit kér?
Mire a hal:
-Vizet
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?