41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Szofi #11534 De még mindig nem tudom, hogy hogyan kell berakni a KÉPET! -
Szofi #11533
Hát igen, eléggé annak tűnik... -
#11532 :DDDDDD -
#11531 :DDDDDD -
#11530 vá D: -
#11529 hm,miután beirtam felét, én is elgondolkoztam, aztán ugy döntöttem, ha már ennyit beirtam, beirom a többit is, de ha gond, akkor sry. -
#11528 jah, és bocs ha indiszkrét vagyok de miért nem lehetett ezeket 1 hozzászólásba beirni? -
#11527 :)) -
#11526 nem érdekel milyen szarokat másoltam be de ezen a majmoson még mindig röhögök :D -
#11525 lál!:DDD -
#11524 duuurvaaa!!!:DDD -
#11523 pff bazz:) -
#11522 :) -
#11521 ejjbazmeg, másik topik! -
#11520 ez jo!:DDDDDDDDDDD -
#11519 esszar -
#11518 régi -
#11517 Egy férfi bemegy a bárba, rendel egy sört. Már emelné a szájához, mikor előugrik egy majom és belemártogatja a golyóit a sörbe. A férfi undorodva mondja a pultosnak:
- Én ezt nem iszom meg, adjon egy másikat.
A pultos ad egy másik korsót, de a majom ismét elintézi. A férfi felháborodva kérdi a pultostól:
- Nem tudnák ezt a majmot máshol tartani? Már a második korsót nem tudom meginni miatta.
- A majom a zongoristáé, vonja őt felelőségre.
A férfi odamegy a zongoristához és megkérdi:
- Uram, azt tudja, hogy a majma a sörömbe mártogatta a golyóit?
- Hát így nem, de ha dúdol belőle egy kicsit, megpróbálhatom.
-
#11516 Asszem megtaláltam életem legmorbidabb viccét! Aki nem szereti ne olvassa.
A férj vacsora után lemegy a kocsmába egy korsó sörre. Két korsó sör után fröccsöt rendel, azután töményet, majd éjféltájban arra eszmél, hogy a csapos takarít, leoltja a lámpákat, zárni készül.
- Na a holnapi viszontlátásra - mondja a csaposnak, és megindul az ajtó felé. A következő pillanatban elvágódik, teljes súlyával pofára esik. Elkúszik az ajtóig, felhúzza magát a kilincsen, de megint földre kerül. Kúszik egy kicsit, aztán megint feltápászkodik, de nem tud talpon maradni. Szép lassan hazakúszik, néha megpróbál felállni, nem adja fel. Utoljára az ágya előtt próbál felállni, szerencséjére ezúttal az ágyba zuhan. Reggel a felesége bökdösi a seprűnyéllel:
- Szóval megint lerészegedtél te disznó.
- Azt te meg honnan veszed?
- Telefonáltak a kocsmából, hogy megint otthagytad a tolókocsidat.
-
#11515 A cigányasszony elmegy a doktorhoz.
- Doktor úr, fáj elől a hasam!
- Miért maga menstruál?
- Nem Kolompár!
-
#11514 Tesco:Tökéletesen Elcseszett Selejt Cuccok Osztogatása -
#11513 Szeretem az idióta vicceket:
- Nem tudok aludni, doktor úr. Egész éjszaka nem hunytam le a szememet.
- Ja kérem. ha nem hunyja le a szemét, akkor hiába várja, hogy elaludjon.
-
#11512 Két székely felmegy Pestre ügyes-bajos dolgaikat intézni úgy adódik, hogy lekésik a hazafelé tartó vonatot.
- Bátyám ha már így alakúlt vegyünk ki egy szobát, menjünk el szinházba érezzük jól magunkat.
Úgy is tesznek kivezsik a szobát, beesznek, beisznak irány a színház. Elkésnek, így a középen kapnak helyet, beoldalaznak huszonöt ember feláll, elkezdödik. Jó tíz perc elteltével megszólal ez öreg :
- Fiam, szarnom kell!
- Menj ki bátyám!
Benyit az öreg székely az első ajtón amit meglát, sötét üres szoba, bemegy a következőbe szintén, már kezdi feladni ám a harmadikba fény, asztal rajta egy váza - gondol egyet beleszarik a vázába. Visszmegy.
- Na mi volt fiam?
- Hát bejött az őrgróf és a cseléd az őrgróf elővette hatlövetüjét lelötte a cselédet és kihúzta a hajánál fogva, bejött az őrgrófné lelötte azt is és kihúzta a hajánál fogva aztán jöttél te beleszartál a vázába és most várjuk, hogy mi lesz!
-
#11511 - Doktor úr, engem senki sem vesz komolyan.
- Na ne vicceljen...
(sorry mindenkitől de fáradt vagyok és már azon is mosolygok hogy milyen kék az SG) :D -
#11510 A szemorvos köszönti páciensét:
- Üdvözlöm Józsi bácsi, régen láttam!
- Régen én is... -
#11509 Pistikéék vacsoráznak és megkérdezi az apját:
- Apu, mi az a bordélyház?
Apjában megáll az ütő, elejti a kezében lévő kanalat, majd
végül így válaszol:
- Az egy olyan hely, ahol pénzért szeretetet lehet kapni.
Pistike másnap el is megy bordélyházba, ahol a madam
fogadja...
- Csókolom, apukám azt mondta, hogy itt pénzért
szeretetet lehet kapni. A madam egy kicsit meglepődik, de mivel elküldeni nem akarja, hát ad neki pár palacsintát,
amit Pistike meg is eszik. Este újra együtt a család,
vacsoráznak.
- Képzeld apu, voltam bordélyházban.
- És? - kérdi az apja rémülten.
- Hát hárommal elbírtam, a negyediket meg szétteríttem
és kinyaltam. -
#11508 qrva jóó! :DD -
#11507 szentem a buzis kurva jó. -
#11506 sztem a sünis még belefér :) -
#11505 Ez is kiba jóóó :DDDDDD -
#11504 Ez a legjobb vicc ezen az oldaon.. :DDDD -
#11503 :DDDDDDDD -
#11502 Hát ez egy elég perverz hozzászólás volt -
Szofi #11501 Most raknék be Neked vmit, de nem vágom, hogy kell berakni. Szal érted.
Nem netről akarom berakni.
-
#11500 Öregek az unokáiknak mesélnek:
- Amikor Párizsban voltunk, bementünk minden étterembe, ettünk-ittunk, nem fizettünk, amikor szólt érte valamelyik pincér, jól levertük. Bementünk a kuplerájokba, jól kiszórakoztuk magunkat a lányokkal, majd amikor a madám kérte volna a pénzt, jól levertük őt és a striciket is.
Az unokák elgondolkodnak, majd ők is elutaznak Párizsba. Napok múlva agyba-főbe verve, véresen jönnek haza.
- Bementünk az éttermekbe és nem fizettünk, erre jól levertek minket. Azután bementünk egy kuplerájba, ahol kiszórakoztuk magunkat, de amikor nem fizettünk, a stricik össze-vissza vertek minket.
Az öregek megkérdezik:
- De gyerekek, kivel utaztatok Párizsba?
Unokák:
- A Neckermannal.
Öregek:
- Ja, mi az SS-sel! -
Szofi #11499
Mondasz vmit... -
#11498 :DDDD -
#11497 de ezeket a vicceket (Bullet,netrunner) inkább a gumi Legszarabb vicc topigjába kéne nyomni.... -
#11496 én bírom az ilyet, felőlem akármilyen gusztustalanságot is mondhattok, elviselem. -