41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#12054 "Szökkenjünk összevissza mint egy dzsungelharcos, és közben dúdoljuk a Mission Impossible dallamat."
Ezt szoktam csinálni, nem vicc. :-D -
#12053 :DDD -
#12052 Karácsonyi bevásárlás
Mit csináljunk a bevásárlóközpontban, amíg kedves párunk a karácsonyi bevásárlást végzi?
- Fogjunk egy doboz kotongumit, és tegyünk egy-egy csomaggal a többi vásárló kosarába, amikor azok nem figyelnek oda.
- Állítsuk be a vekkerórákat, hogy 10 percenként csörögjenek.
- Rejtőzzünk el a ruha-állványokra akasztott ruhák közé. Ha valaki odaér hozzánk, miközben válogat, kiáltsunk rá: "Engem válasszon!!! Kérem, engem válasszon!!!"
- Amikor valamit bemondanak a hangosbeszélőn, vegyünk fel magzat-pózt és sikítsuk: "Jaj, NE!! Már megint azok a hangok!!!"
- Hagyjunk magunk utan nyomot a vécéig kiöntött narancsléből.
- Állítsuk át az összes rádiót egy polka-csatornára, kapcsoljuk ki őket, majd mindet állítsuk maximalis hangerőre.
- Hívjuk ki a többi vásárlót párbajra csomagolópapír tekercsekkel.
- Rakjunk sorba M&M drazsékat.
- Ha valaki megkérdezi, hogy segíthet-e valamiben, kezdjünk el sírni és kérdezzük meg: "Hát miért nem hagynak maguk békén??"
- Nézzünk bele közvetlenül a biztonsagi kamerába és használjuk tükörnek, miközben az orrunkat turkáljuk.
- Csereljük ki a táblákat a férfi és női vécék ajtaján.
- Szökkenjünk összevissza mint egy dzsungelharcos, és közben dúdoljuk a Mission Impossible dallamat.
- Menjünk be a próbafülkébe és teli torokból üvöltsünk ki: "Hé! Idebent elfogyott a vécépapír!"
-
#12051 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#12050 -
#12049 kocka e vagy??:D -
ricky #12048 -
#12047 el innen ezzel a témával te :) -
Gomez #12046 érettségi -
#12045 -
#12044 A medve felébred téli álmából, és olyan kanos, hogy elhatározza, hogy megdugja az első állatot, akivel találkozik.
Szembe is jön a sündisznó, felkapja, de egyből összegömbölyödik, forgatja, de nem talál rajta lyukat.
Elkezd üvöltözni: - Hol a p*nád Hol a p*nád ?
Süni: - Nekem olyan nincs!!!
Medve: Mivel mondtad ?Mivel mondtad ?? -
DePreSsZYo #12043 deszar :D:D: -
Szid #12042 Na ez a 3. Jó kérdés :oD -
#12041 Kiscsirke bemegy az RTL Klubba:
- Szia, az apukámmal szeretnék beszélni.
- Itt dolgozik?
- SZERINTED??? -
#12040 A kis elefánt betéved a nudistastrandra. Meglát egy embert, aki éppen feláll a napozásból és elmegy a bokorba könnyíteni magán. Odaballag a férfihez, ránéz a farkára és megkérdezi:
- És ezen Te rendesen kapsz levegőt?
- Mit mond az elefánt a meztelen férfinek?
- ???
- Aranyos, de fel tudod szedni ezzel a mogyorót?
Vajon ki volt az az ember akinek először jutott eszébe egy tehén láttán, hogy:
"Most megráncigálom azokat a kis hurkákat neki alul és megiszom, akármi is jöjjön ki belőlük..." -
#12039 Amikor az állatok beszállnak Noé bárkájába, a hímeknek le kell adni a szerszámjukat a ruhatárban, hogy ne szaporodjanak a negyven nap alatt, mert eléggé szűkösek az élelmiszerkészletek. Amikor végre eltelik a negyven nap és ki lehet szállni, jön nagy vígan az egér-papa:
- Na, anyjuk, lesz hancúr! Elloptam az elefant bilétáját... -
Vlala #12038 régebbi, de nagyon jó! :-) -
#12037 A nyuszika meg a farkas minden héten sakkoznak. Mindig a nyuszi nyer. A farkas megkérdi:
- Nyuszika, hogy lehet az, hogy te mindig nyersz?
- A sakkozás előtt mindig elmegyek a barátnőmhöz, és jól megdugom.
A farkas elgondolkozik. Neki nincs barátnője, hát gondolja, jó lesz a felesége is. Kimegy a konyhába, és hátulról letámadja főzőcskéző feleségét. Egyszer csak megszólal az asszony: - Mi van, nyuszika, mész sakkozni? -
#12036 talán térjünk vissza a viccekhez... -
#12035 bocs javitok: a MAGYAR KÖZOKTATÁS A VICC!! -
#12034 Egyébként a hvg.hu-n is van róla cikk. :) -
#12033 :))
émmeg félig-meddig kötekedtem
te rövidítettél, én belekötöttem :)
mert sztem nem az érettségi 2005 a "vicces"
namindegy! :) abbafejeztem :)) -
#12032 "Lejött" nekem a hír, mivel eléggé akadozott az sg.hu elérése. :)
De én nem találom viccesnek. -
#12031 uramisten. Más se érti h mér irtam viccnek igy tömören h érettségi 2005?? ez ilyen ironikusan kifejezve arrol ami zajlik igy a témában. -
#12030 én is így gondoltam :) -
#12029 Erről hallottam! Ez mind nagyon érdekes, de
"mostani legnagyobb VICC : érettségi 2005!"
Vicc. De ebben mi a vicc? -
#12028 EZ ÜT :DDD -
#12027 A golflabda elsüllyed mivel tömör és nehéz azért lehet olyan messze ütni.... -
#12026 Az a baj, hogy az embereknek a médiából (sajtó, TV, Internetes sajtó rádió) nem az igazság jön le az embereknek! Szegény TPF!
Anyaggyűjtemény:
Riport a TV2-n
Cikk - Index
Cikk - Hirado.hu
Cikk - Origo
Az Sg-s cikket meg úgyis megtaláljátok.
Nincs meg valakinek az a riport, amiben az SG van! Ill amiben St nyilatkozik??? -
#12025 ezt bemásolom ide. az érettségi toptikban írta egy srác, mondjuk ő meg DC-ről szedte asszem. szal:
<[HUN]csikenterd> Holnap bemegy a megfelelo szemely a tanterembe es megkerdi: feladatsort mindenki hozott, vagy osszak? -
#12024 olvass:)) -
#12023 Sajnos nem. :(
Általában dolgozom, esténként meg játszom.
Munka közben néha a fórumot szoktam olvasgatni.
De majd megyek nyaralni! :)
Most, hogy már ezt is tudja mindeki, elárulhatnátok, hogy mi a baj az érettségi 2005-tel?!
:)))) -
#12022 az elmult 1-2 napban te külföldön nyaraltál vagy egyéb elfoglaltság?:D -
#12021 hát akkor nem
ellenben: mi a baj az érettségi 2005-tel?!
:)) -
#12020 Nem nagyon érted, ha jól sejtem. Narcotic Syntax igazat mondott! -
#12019 mi a baj az érettségi 2005-tel?! -
#12018 :))))) -
#12017 a mostani legnagyobb VICC : érettségi 2005! -
gabko #12016 mi a baj a pogácsákkal?!
akarsz róla beszélni? -
#12015 :DDD