Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Nem tudom.
- Gratulálunk. Üdvözöljük az amerikai légierõnél.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- Jaj, anya, te szeretnel jatszani egy olyan gyerekkel, aki tragar, bunko, hazudos, lopos es mocskos?
- Nem.
- Pistike sem...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- Amikor tampon van a füle mellett és nem találja a cigijét
– Úristen!! – kiáltja a nagymama, eldobja a kötõtûket, ki a macskát a fotelbõl, és ezerrel felteper a padlásra. Feltépi a régi nagy szekrény ajtaját melybõl kiborul egy csontváz.
-Csesszemeg, tudtam, hogy valamit elfelejtettem...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
3m 3hüvely."
mi ebben a poén:
- közel fél méter széles lábú hájas szarok!
*hihi ** *

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Egy lány az orvosnál leveszi a blúzát, amikor az orvos észrevesz egy piros H-betût a lány mellén.
- Hogy került ez a mellére? - kérdezte a doktor.
- Ó, a barátom a Harwardon tanul, és olyan büszke erre, hogy soha nem veszi le a harwardos pulcsiját, még szex közben sem.
Pár nappal késõbb egy másik lány tévedt a rendelõbe. Amikor levette a blúzát, a doki egy kék Y-t vett észre a mellén.
- Hogy került ez a mellére? - kérdezte az orvos.
- Ó, a barátom a Yale-en tanul, és olyan büszke erre, hogy soha nem veszi le a a yale-es pulcsiját, még szex közben sem - válaszolta a lány.
Pár nappal késõbb egy újabb lány tévedt a rendelõbe. Amikor levette a blúzát, az orvos egy zöld M betût vett pillantott meg a mellén.
- Csak nem a Michigan-en tanul a barátja? - kérdezte az orvos.
- Nem, de van egy barátnõm a Wisconsin-on. Miért kérdi?
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- Na kisfiam, menj le légyszives a henteshez!
- Lemegyeeeeek a hentesheeez!
- Hozzál finom hurkát!
- Hozzzoook fiiinomm huuuurrkáááát!
- De ne májasat...!
- De neeee mááájaaaasaat!
- De ne véreset...!
- Denevéreset?
- Gyerekek, holnapra hozzatok be 100 Ft-ot, mert Urundi-Burundiban támogatnunk kell a pártszervezetet.
Másnap mindenki hozza a pénzt, csak Móricka nem.
- Hát te miért nem hoztad a pénzt? - kérdezi a tanárnõ.
- Az apukám azt üzeni, hogy Urundi-Burundiban nincs is pártszervezet.
Egy hét múlva jön az újabb felszólítás:
- Gyerekek, holnapra hozzatok be 100 Ft-ot, mert Urundi-Burundiban támogatnunk kell a szakszervezetet.
Másnap mindenki hozza a pénzt, csak Móricka nem. Már kérdés nélkül mondja:
- Apukám azt üzeni, hogy Urundi-Burundiban nincs szakszervezet.
Megint eltelik egy hét:
- Gyerekek, hozzatok be holnapra 100 Ft-ot, mert Urundi-Burundiban 1 millió kisgyerek éhezik. Másnap mindenki hozza pénzt, Móricka most kivételesen 300 Ft-ot hoz.
- Apukám azt üzeni, belátja, hogy tévedett. Ott, ahol egymillió kisgyerek éhezik, ott biztos van pártszervezet is, meg szakszervezet is.
Egy amerikai áruházban egy pasi egy fél fej salátát akar venni. Az eladó
mondja neki, hogy nem lehet, de a pasi addig erõsködik, míg az eladó rááll,
hogy megkérdezze a fõnököt a dologról. Hátramegy a fõnök irodájába, és azt
mondja neki:
- Ne haragudjon, uram, hogy zavarom, de egy f*szfej egy fél fej salátát akar
venni... - ekkor meglátja, hogy ott áll mögötte a vevõ, és így folytatja: -
...és ez az úr itt mögöttem megvenné a másik felét!
A fõnök persze érti, hogy mirõl van szó, elrendezik a vevõt, majd magához
hívatja az eladót:
- Na, fiam, maga igen szépen kivágta magát a kutyaszorítóból! Honnan jött?
- Minnesotából.
- Igen? És miért jött el onnan?
- Nincs ott semmi uram, csak kurvák, meg hokijátékosok.
- Tényleg? Érdekes, a feleségem is minnesotai...
- Nem mondja, uram!!! És melyik csapatban játszott?
- Uff! Miért vannak itt ezek a nagy kövek?
- A folyó hordta ide õket.
- És hol van most a folyó?
- Elment kõért…
Úristen hód, fújd már ki!!!
- De uram, ilyen frizurát nem tudok csinálni.
- Pedig múltkor sikerült! 😛
- Hol voltál mostanáig, Géza? A hajó már tegnap elsüllyedt!!!
Nekem ez tetszik... 😊
- Halló a játékra jelentkeznék!
- Nagyszeru!!! Lenne három kérdésem, felkészült?
- Igen!
- Szóval mi az: két keréken van és gurulni lehet vele?
- Bicikli!
- Nem rossz, de mi konkrétan a mountain-bike-ra gondoltunk...
- Második kérdés: Mi az négy kereke van, meg motorja is meg
kormány,mi az?
- Autó!
- Nem rossz, de mi konkrétan az Audira gondoltunk...
- Harmadik kérdés, de erre jó választ kell adnia: Mi az szárnya van
motorja, kerozinnal megy és repülni lehet vele?
- Repulo!
- Nem rossz, de mi konkrétan a Concorde-ra gondoltunk...
- Sajnos nem nyert majd legközelebb!
- Elnézést, ne haragudjon, lehet nekem is egy kérdésem? mondja az
öreg
- Termeszétesen!
- Mi az az utca sarkon áll, es pénzért árulja magat?
- Hát kurva!
- Nem rossz, de en konkrétan az anyádra gondoltam.
- Min nevetsz?
-Semmin, csak elképzeltem a saját temetésemet. Ugyanis én nõgyógyász vagyok.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Hát maga azt hisz, hogy milliomos vagyok?
- Mért, én talán százlábúnak nézek ki?
- A kocsim! A gyönyörû kocsim!
A motoros erre megszólal:
- Ember, tényleg azt gondolja, hogy a kocsija miatt kéne aggódnia? Szerintem inkább a kezét nézze meg.
Az ügyvéd fásultan néz le a bal karjára, és meglátja a csonkot ami a kezébõl maradt. Egybõl elsápad és felsikolt:
- A Rolexem!
Nõ: - Jó. Akkor te állj a mosogató mellé, én meg majd a kanapéra ülök és fingok.
print_r
(PHP 4 , PHP 5)
print_r -- Ember számára olvasható információ egy változóról
Ember számára 😄D
shit happens
- Hé, ember, hova mész?
- Milyen libát?
- Képzeljék el - magyarázza -, hogy vannak olyan afrikai törzsek, ahol a férfiak pénisze négyszer akkora, mint az európai férfiaké....
Egy medika elpirul, majd felugrik, és kisiet a terembõl. A professzor felnéz, és utána kiabál:
- Hova siet, kollegina? A repülõgép Afrikába csak este kilenckor indul...
van egy olyan hogy Az apám inka, a naygapám meg még inkább...
vagy valami ilyesmi...
erre egy ismerõs,a ki kurvára nem tud viccet mesélni, így fejezte be: a nagyapám meg pláne!
😄DDDDDDDDDDDD
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]