41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#13485 Az erdőben sorozás van, de nagyon sokan nem szeretnének katonák lenni. Nyuszika odamegy a bagolyhoz, hogy tanácsot kérjen tőle:
- Ó, Bagoly, te olyan bölcs vagy, segíts nekem, mit tegyek, hogy ne sorozzanak be?
- Hát, Nyuszika, neked szép hosszúak a füleid. Vágd le az egyiket, és akkor biztos megúszod.
Na, nyuszika úgy is tesz, levágja, majd nem sorozzák be. Megy a róka is a bagolyhoz:
- Ó, Bagoly, te olyan bölcs vagy, mit tegyek, hogy ne sorozzanak be?
- Hát, Róka, neked szép, hosszú, lompos farkad van, vágd le, és biztosan nem soroznak be.
A róka levágja, nem sorozzák be. Na, jön a medve:
- Ó, Bagoly, te olyan bölcs vagy, mit tegyek, hogy ne sorozzanak be?
- Hát, Medve...neked se hosszú füled, se lompos farkad...sajnos le kell vágnod a fas*odat.
A medve napokig szenved, mire végül iszonyatos kínok között megteszi. Megy a bizottság felé, de már messzirol kiabálnak neki:
- Medve, te ne gyere, neked lúdtalpad van!...
A férj elmegy dolgozni és a felesége felhív magához 3 férfit. Nagyban megy a hancúr amikor kulcs csörgés...hazajön a férj...az asszony beparázik és kirakja a három meztelen férfit a teraszra...azzal az indokkal, hogy van ott három zsák búljanak bele.
Bejön a férj...megvacsorázik, kimegy a teraszra elszívni egy cigit...meglátja a három zsákot. Odamegy az egyikhez
belerúg...megszólal a zsák:
- Vau... - gondolja magában: biztos ebben kutya van!
Odamegy a másikhoz abba is belerúg...Miau hallja... gondolja magában: - Biztos ebben macska van.
Megy a harmadikhoz, belerúg abba is...semmi...belerúg mégegyet...semmi...belerúg harmadjára is egy jó nagyot, mire kiugrik az ürge a zsákból...
- KRUMPLI B@ZZEG, KRUMPLI!!!
János bácsi kocsizik haza, mellette bandukol a kutyája. János üti a lovat az ostorral. Egyszer csak megszólal a ló:
- Te János! Ne üss olyan erősen azzal az ostorral, mert fáj!
János bá megijed, leugrik a kocsiról futásnak ered. Kutyája hűségesen követi. Megállnak egy fa mellett, hogy kifujják magukat. Erre megszólal a kutya:
- Te János! Amikor a ló megszólalt azt hittem beszarok...
- Az ember Ádámtól és Évától származik- mondja a tanár.
Pistike közbeszól:
- Nekem a papám azt mondta, hogy a majmoktól származunk.
- Igen Pistike, de most nem rólatok volt szó!
Kis Pityuka ül a kocsmában és iszik egy sört! Jön egy kamionos! Elveszi és megissza a sört! A kis Pityu sírni kezd.
- Mit sírsz?
- Ez a nap egy szar nap! Reggel elaludtam, mennék a munkahelyemre, kirúgtak. Mennék haza, nincs kocsim ellopták. Hazamegyek taxival, erre a feleségem a legjobb barátomat keféli! Aztán lejöttem ide, rendeltem egy sört, beleraktam egy csomó ciánt, erre maga jön és megissza!
Beszól a farkas a gidáék házába:
- Nyissatok ajtót, én vagyok a ti mamátok, tele van friss tejjel a tőgyem.
- Hazudsz farkas, mi a mamát sörért küldtük!
Két csiga megy a sivatagban. Már nagyon szomjasak, alig bírnak vánszorogni. Egyszer csak találnak egy üveg vizet. Elhatározzák, hogy egyikük elmegy és hoz bontót. Eltelik egy hét, két hét, egy hónap. Az ottmaradt csiga úgy gondolja, már hiába várja társát, mert az elpusztult. Nekiáll, hogy széttörje az üveget, erre egy hang a kő mögül megszólal:
- Ha csalsz, el sem indulok!
Az öreg hölgy papagájt szeretne venni, ezért elmegy a kisállat-kereskedésbe. Sokáig nézegeti a papagájokat, majd megkérdezi az egyiktől:
- Na, te cifratollpamacs, tudsz-e beszélni?
- És te vén madárijesztő, tudsz-e e repülni?
Megállítanak egy öreg bácsit az utcán:
- Nem látott errefelé véletlenül egy gitározó verebet?
- Nem.
- És lilára festett hajú napraforgót?
- Azt sem.
- Esetleg görkorcsolyázó flamingót?
- Bizisten, azt sem.
- Akkor ma sem történt semmi csoda - mondta a kutya és elrepült. -
#13484 Lőszer: olyan egybeszerelt töltény, mely a lövés leadásához szükséges összes alkotóelemet (szilárd lövedék, robbanótöltet, gyúelegy) egybeszerelve tartalmazza.
Töltény: olyan eszköz, mely a felsorolt alkotóelemek (szilárd lövedék, robbanótöltet, gyúelegy) közül egyet vagy többet nélkülöz.
Tehát tölténnyel nem fogod szétlőni a tökeit... -
#13483 ha ez nem a vicc topic lenne, akkor at kelle tenni az egesz temat ide
sajna viccnek is rossz -
Simán 5 büntiponti. -
#13481 ne kiabalj, mert egy toltennyel szetlovik a tokodet meg a fejedet -
#13480 elvileg én is dolgoznék, csak még mindig nem hívtak be... -
#13478 normal ember masnap dolgozik :D
[ő nem] -
#13477 Miért mitől más az mint a többi nap? -
#13476 hetfon? :D kircsiii -
#13475 aki nem szereti a tavcsoves viccet annak ajanlom a kamenak cimu cseh filmet. abba el is jaccak :) -
#13474 megy két tácső a sivatagban.
az egyiik binokulásr a másik rövidlátó
haha
[bocs be van baszva] -
#13473 No, a szigortól függetlenül azért ír6nátok a vicceket!
De ne a távcsöveset :) -
#13472 latom vicces volt a hetvege -
#13471 na ezen az alternatív értelmezésen most leborultam a székről -
#13470 Látom megkaptátok az adagot... Nézzetek a nevem mellé? Én sem maradtam ki, pedig én nem is a 100.-at írtam, hanem a 4.-5.-et kb... LOOL hogy mindent ilyen komolyan kell venni... -
#13469 #13440 az ottani linknél elolvashatod párszor -
#13468 Feleség éppen csalja a férjét, mire a szerető megszólal:
-Te, nem szokott a férjed távcsöves puskával leskelődni?
-Nem tudom, de ha szokott is, 2 golyó biztos nincs nála! -
#13467 mostmár én is kíváncsi lettem. valaki küldje el priviben plz. -
#13466 Én 10 rongyért bevállalom :) -
#13465 Na, ki meri bevállalni, ki olyan bátor, hogy közli újra a viccet? :) -
#13464 BANT! >DDDD -
#13463 Tess:
A férj távcsővel nézi a szomszéd házát. A feleség erre nagyon megriad.
- Tegnap is leskelődtél drágám?
- Igen, de te akkor már nem voltál ott. -
motorolanokia #13462 -
#13461 És te, bevállalod? :D Három bünti az ára! Most tessék a távcsöves viccet! :D -
#13460 Vicces volt, sajnálhatod! :) Na persze a nem vicces részt benthagyta t. moderátor úr. -
#13459 Sötét világ ez elfajzott fórumokkal, törvényenkívüli régregekkel, önkényes modokkal.
Kár hogy lemaradtam róla :D -
#13458 Ezt a szar büntető pontozást inkább a 1 évnél nem idősebb regekre kellene inkább korlátozni. Alig hiszem, hogy aki 3 vagy több éve itt van, ne tudna viselkedni. Jó, vannak ellenpéldák, nyilvánvaló, de alig hiszem, hogy ez az eset 3 büntit is megért. -
#13456 lál -
#13455 A 3 éves Pistike fürdés közben vizsgálgatja a fütykösét, meg a golyóit.
Kérdi az anyját:
- Anyúú! Ez itt az agyam?
- Még nem kisfiam...
-
#13454 Egy csinos szőke nő szállást kér a motelban. Telt ház van, s csak olyan szobát kap, amelyikben már három férfi lakik, de csak egyetlen ágy van. A három férfi alkut ajánl.
- Felteszünk Önnek egy találós kérdést. Ha tud rá válaszolni, ön alszik az ágyban, de ha nem, akkor addig dugjuk magácskát, míg rá nem jön a megfejtésre. Oké?
- Halljam a kérdést.
- Kicsi, vörös, bozontos farkú erdei állatka. A fákon ugrál, és szereti a mogyorót...
Reggel a szobapincer benyit a szobába, s azt látja, hogy két férfi félholtan fekszik az ágy mellett, a harmadik pedig döngeti a csajt veszettül és kétségbeesetten lihegi a fülébe:
- MÓKUS BAZMEG!!! MONDD MÁR KI HOGY MÓKUS!!!!!!!
:DDD -
neménvoltam #13453 én nem, mondd el :D -
#13452 nem :) -
#13451 ismeritek a tavcsoves viccet?
-
#13450 Csak keményen, mod bácsi!
Két börtönőr beszélget.
- Képzeld, tegnap a tizenötös cellából megszökött a rab.
- Na végre! Már napok óta nem tudtam aludni a fűrészeléstől.
-
#13449 ha továbbra is szétb@szátok a fórumot biztos lehetsz benne hogy kiváglak, ez nem a gumiszoba! -
#13447 mégegyszer meglátom itt ezt repültök mind, szórakozzatok a gumiban... -
#13446 Jólvan, most már eléggé ki lett facsarva ez a "poén". -
Lantee #13444 ...mit fogunk mi ezért kapni..?! -
Lantee #13442 Apáám! Te nagyon be lehetsz rúgva! Kettővel alattad ott van ugyanez a vicc!
Remélem te is csak vicceltél, hogy beírtad... -
#13441 Readers Digest, ha nem tévedek? De lehet, igen, valahol olvastam már, és az ugrott be.