Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

gugöl ezt adta ki lol :

„Schwab”: 1–10., összesen: kb. 1,460,000 találat. (0.25 másodperc)

1.460.000.... kicsit jóak 😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PLaci
Szép! Azért a sortörést már feltalálták!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Botond
azé a 10es pontban kételkedem :-D
Tetsuo
Ez miez??

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Mi a közös a mobilban és a farkadban?

- A gatyád is rámegy, ha túl sokat használod.
- Állítólag csodákra képes, de te alig egy-két funkcióját ismered.
- Mindig kéznél van, ha egyedül érzed magad.
- A legfontosabb pillanatban gyakran lemerül.
- Reggelente õ ébreszt.
- A mérete a lényeg.
- Jaj neked, ha avatatlan kezekbe kerül.
- Állandó összehasonlítások tárgya.
- Képes vagy addig nyomkodni, amíg teljesen le nem merül.
- Pontosan tudod, a haverjaidé milyen.
- Kínos szituációkat okoz, amikor váratlanul jelentkezik.
- Amikor zsebredugod a kezed, futólag ellenõrzöd, a helyén van-e még.
- A régebbi modelleket már elõvenni is ciki.

nickname7
Reszket a bokor, mert madárka szarott rá, reszket a lelkem, mert eszembe jutottál. Eszembe jutottál, Vasorrú Bábácska, Te a nagyvilágnak legnagyobb ocsmánya. Meg akarsz te enni, talán meg is sütöl. Ronda klopfolóval össze-vissza ütöl. Megölsz, rondaságom én nagyon gyûlöllek, apád-anyád nálam jobban nem gyûlölhet. Mikor együtt voltunk, tudom, hogy szerettél. Akkor nemet mondtam, most ezért, ezért megennél? Hogy ha már nem szeretsz, a madárka basszom meg, de ha még szeretsz, úgy ezerszer basszom meg!

Word Up Everybody say when you hear they call you You\'ve got to get it underway

ghost cb
szupörszónik
elektrónik

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

elektrónik
szupörszónik

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

nickname7
Bazzeg. Ez naggyon durva. Király. SZét röhögöm az agyam. Ez totál pojén. Király. 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄

Word Up Everybody say when you hear they call you You\'ve got to get it underway

FtranX
A hülyeségnek nincs határa. Aki olyan hülye, hogy a f@szával állítja meg a láncfûrészt, az jobb, ha nem is szaporodik...

ghost cb
Hu ez nagyon gizda... nembirom abbahagyni 😄 már van 20-25 perce ezt hallgatom 😄

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
Bazski annyit hallgattam hogy már tetszik

Dzsini
vagy valami ilyesmi, csak copyztam.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Hey, baby. Wake up from your asleep. We have arrived onto the future And the whole world is become...

Elektronik, Supersonik
Supersonik, Elektronik

Hey, Baby. Ride with me away.
We doesn't have much time.
My blue jeans is tight.
So onto my love rocket climb.
Inside tank of fuel, is not fuel, but love.
Above us, there is nothing above, but the stars, above.

All systems gone!
Prepare for downcount!

Five, Four, Three, One, Off-blast!

Fly away in my space rocket.
You no need put money in my pocket.
The door is closed, I just lock it.
I put my sparkplug in your socket.
The sun and sky is bright like fire!
You and me gets higher and higher.
Part of communication wire!
Only thing can stop us is flat tire.

Hey Love Crusader, I want to be your space invader.
For you I would descend the deepest moon crater.
I is more stronger than Darth Vapor!
Obey me, I is your new dictator.
For you is venus, I am mars.
With you I is more richer than all the zars!
Make a wishes on a shooting stars,
Then for you I would play on my cosmic guitars!

Ladies and Gentlemens
Fasten your belt seats.
We has commenced our descent,
I trust you enjoy this flight,
as much as you enjoy this accent.

Now, Back on earth is time for downsplash.
Into sea of eternal glory my spaceship crash.
People have arrive for to cheer me from near, and far.
And as I block I open door and shout:
"I am world's biggest washed up superstar!"

As for sure as the sun rises in the west
Of all the singer and poets on earth, I am the bestest
Come, let me put ring of Jupiter on your finger,
Then like a smell around you and I will never leave her.
Okay, it's time for end, no more will I sing.
Let me take you back in time.
I want for you to experience "Big Bang"!

*Shows Nuclear Explosion*

Long Live space race!
Long Live Molvania!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Gladiator
áj em sztronger den dár védör!

Héjbébi vékáp from jór öszlíííp.....

Máijá híí máijá hááá máijá háá máijá háá háá
dzsindzsirindzsi nyumányumé héj nyumányumá héj nyumányumányumáhéj dzsindzsironódzsi drágostindátéj lálálál

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Botond
a 3 román srácon kívûl ugyanezt énekli most egy srác+1 bibírcsókos csaj is,de azok meg bulgárok talán
precision
amúgy ezeket azért írják rá mert lúzer amerikaik ezeket már mind elkövették és be is perelték a gyártó céget...õk meg rá is írták rögtön, hogy a többi lúzer júzer emiatt ne tudja õket beperelni 😄

Bazinga!

Lacee
ilyen még pl., hogy valami ócskább teniszütõ csomagolására írták, hogy "napsütéstõl és ütéstõl óvni"... 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

nickname7
AZ EMBER OSTOBA
Az emberi faj butaságát bizonyítandó (nem mintha ezt különösebben bizonyítani kellene) egyes árucikkeken vevõtájékoztató található. Íme, néhány gyöngyszem:
Sears hajszárítón: Alvás közben ne használja!
Chipszacskón: Ön is nyerhet! Még vásárolnia sem kell! Részletek a zacskóban!
Mélyhûtött árun: Felhasználási javaslat: Kiolvasztani.
Tesco tiramisu dobozának alján: Ne fordítsa fel!
Pudingos dobozon: A termék melegítés után forró lesz!
Vasaló dobozán: Ne vasalja a ruhát saját testén!
Köhögés elleni gyermekgyógyszeren: A gyógyszer hatása alatt autót vezetni, magas helyen dolgozni, vagy munkagépet vezetni tilos!
Altató tabletta dobozán: Álmosságot okozhat.
Karácsonyfaizzókon: Csak kültéri, illetve beltéri használatra!
Japán konyhagépen: A másik célra ne használja!
Mogyorós zacskón: Vigyázat! Mogyorót tartalmaz!
Amerikai légijárat mogyorós zacskóján: 1. Zacskót kinyitni. 2. Mogyorót megenni. 3. Delta légitársasággal repülni!
Gyermek Superman jelmez dobozán: Az ember alapvetõen nem tud repülni. Ezt a tényt a jelmez viselete nem befolyásolja!
Svéd láncfûrészen: Ne próbálja kézzel vagy külsõ nemi szerveivel megállítani a fûrészt!

Lacee
amúgy a majahééé-ájncváj emberkét DJ Rotterdam néven ismerik, a honlapja (több másik igényes videóval) pedig meglepõ módon: djrotterdam.info 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dzsini

jóvammá... mf3 te !

Dzsini
és egyiken se volt legalább 3x belinkelve mi? meg az "elektronik supersonik"-ra a google se ad pártucat linket 😊

csak már kicsit meguntam.. a kuulnyuuzon is visszaolvastam pár hónapot meg a szánin is 😄

Dzsini
http://www.molvania.com/eurovision.html
aki lusta visszaolvasni... NEM albánok 😊

Punkerwork
itt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Annak a számnak a címét nem tudjátok amelyikben 2 ilyen idiota zenél valami disco-szerû albán csapat, és ilyesmiket mondanak hogy ELEKTRONIK, SZUperszonikkk

és ilyen nagyon idiota kiejtéssel...
asszema szánin vagy a kuulnyuuzon volt... vagy itt 😛

tuti

FtranX
A tanítónéni kérdezi az új osztályában a gyerekek neveit:
-Téged hogy hívnak?
-Én Ferike vagyok.
-Hát neked mi a neved?
-Józsika vagyok.
És téged ott hátul, hogy hívnak?
-PIFTIKE!
-Mond szebben!
-SZEBBEN!

FtranX
Debil gyerek utazik az anyjával a vonaton:
A gyerek kimutat az ablakon és megszólal:
-AAAANYÚÚÚÚÚ! AZ OTT MIIIIIIIIII????????
-Kisfiam, az egy tehén.
-TEEEEEHÉÉÉÉÉN??? HóóóóóóóL????

Punkerwork

FtranX

Az öreg postás már 35 éve hordta ki a küldeményeket nap, mint nap, hóban és szélben éppúgy, mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták valamivel utolsó munkanapján.
Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe. A másiknál kapott egy doboz finom szivart. A harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgásszenvedélyérõl) nagy doboz csalit kapott. Az egyik háznál pedig a gyönyörû, szõke fiatal háziasszony sokat sejtetõ hálóköntösben várta, megfogta a kezét, bevezette a hálószobába, és élete legszenvedelyeseb szeretkezésében részesítette. Miután kipihenték magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerû reggelit készített. Miközben a postás
evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul.
- Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni, - mondta - de szeretném megkérdezni, a százast miért kapom?
- Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod. - Válaszolt a lány - és megkérdeztem, mit adjak neked. Azt mondta: "b@szd meg, adj neki egy százast!" A reggeli már az én ötletem volt...

Punkerwork

precision

Bazinga!

Piroska szedi a virágokat a mezõn. Odamegy a farkas:
-Szia Piroska! Mit ügyködsz-bügyködsz?
Erre Piroska macsó hangon:
- Elmész te a jó büdös francba Farkas! Nehogy ujjat merj velem húzni, mert a két puszta kezemmel megnyúzlak, és a Nagyi ágya elé teszem a bundád!
Erre a Farkas:
- Hû, de megváltozott ez a mese!

Kovács ül az étteremben újságjába temetkezve, elõtte az asztalon egy tányér gõzölgõ paradicsomleves. Belép egy hajléktalan az ajtón, s látja, hogy Kovács hozzá sem nyúl az ételhez. Odamegy hozzá:
- Drága Uram, segítene rajtam? Két napja egy falatot sem ettem, nekem adná a levesét?
Kovács rá sem néz, csak az újság mellõl biccent.
A hajléktalan mohón nekilát a levesnek, s már csak alig van a tányér alján, mikor meglát benne egy undorító korpás, zsíros hajcsomót - erre vissza is hányja az egészet a tányérba. Kovács felnéz az újság mögül:
- Mi van, maga is csak odáig jutott?

RelakS
Baze 😄😄😄😄😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
nézzétek meg a klipet is, érdemes 😊

zakika
mi az? zold es ha megnyomod a gombot akkor pirosra valt

levelibeka a mixerben

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Mayday
Olyan szar zene, hogy szinte mar jo. En nem birom ki rohoges nelkul, amikor meghallom, annyira gaz 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zakika
szomszedok naponta tizszer nyomjak (csak este hallom, mert akkor vagyok othon)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Gladiator
Mi az sárga, és sok szeme van?

kukorica

Gladiator
hát ez jó szám. mi a bajotok vele? még apámnak is tetszett.

Dzsini
O-Zone - Dragostea Din Tei

lyrics meg googleban.