Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
„Schwab”: 1–10., összesen: kb. 1,460,000 találat. (0.25 másodperc)
1.460.000.... kicsit jóak 😛
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
- A gatyád is rámegy, ha túl sokat használod.
- Állítólag csodákra képes, de te alig egy-két funkcióját ismered.
- Mindig kéznél van, ha egyedül érzed magad.
- A legfontosabb pillanatban gyakran lemerül.
- Reggelente õ ébreszt.
- A mérete a lényeg.
- Jaj neked, ha avatatlan kezekbe kerül.
- Állandó összehasonlítások tárgya.
- Képes vagy addig nyomkodni, amíg teljesen le nem merül.
- Pontosan tudod, a haverjaidé milyen.
- Kínos szituációkat okoz, amikor váratlanul jelentkezik.
- Amikor zsebredugod a kezed, futólag ellenõrzöd, a helyén van-e még.
- A régebbi modelleket már elõvenni is ciki.
Word Up Everybody say when you hear they call you You\'ve got to get it underway
elektrónik
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
szupörszónik
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Word Up Everybody say when you hear they call you You\'ve got to get it underway
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Elektronik, Supersonik
Supersonik, Elektronik
Hey, Baby. Ride with me away.
We doesn't have much time.
My blue jeans is tight.
So onto my love rocket climb.
Inside tank of fuel, is not fuel, but love.
Above us, there is nothing above, but the stars, above.
All systems gone!
Prepare for downcount!
Five, Four, Three, One, Off-blast!
Fly away in my space rocket.
You no need put money in my pocket.
The door is closed, I just lock it.
I put my sparkplug in your socket.
The sun and sky is bright like fire!
You and me gets higher and higher.
Part of communication wire!
Only thing can stop us is flat tire.
Hey Love Crusader, I want to be your space invader.
For you I would descend the deepest moon crater.
I is more stronger than Darth Vapor!
Obey me, I is your new dictator.
For you is venus, I am mars.
With you I is more richer than all the zars!
Make a wishes on a shooting stars,
Then for you I would play on my cosmic guitars!
Ladies and Gentlemens
Fasten your belt seats.
We has commenced our descent,
I trust you enjoy this flight,
as much as you enjoy this accent.
Now, Back on earth is time for downsplash.
Into sea of eternal glory my spaceship crash.
People have arrive for to cheer me from near, and far.
And as I block I open door and shout:
"I am world's biggest washed up superstar!"
As for sure as the sun rises in the west
Of all the singer and poets on earth, I am the bestest
Come, let me put ring of Jupiter on your finger,
Then like a smell around you and I will never leave her.
Okay, it's time for end, no more will I sing.
Let me take you back in time.
I want for you to experience "Big Bang"!
*Shows Nuclear Explosion*
Long Live space race!
Long Live Molvania!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
dzsindzsirindzsi nyumányumé héj nyumányumá héj nyumányumányumáhéj dzsindzsironódzsi drágostindátéj lálálál
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Bazinga!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az emberi faj butaságát bizonyítandó (nem mintha ezt különösebben bizonyítani kellene) egyes árucikkeken vevõtájékoztató található. Íme, néhány gyöngyszem:
Sears hajszárítón: Alvás közben ne használja!
Chipszacskón: Ön is nyerhet! Még vásárolnia sem kell! Részletek a zacskóban!
Mélyhûtött árun: Felhasználási javaslat: Kiolvasztani.
Tesco tiramisu dobozának alján: Ne fordítsa fel!
Pudingos dobozon: A termék melegítés után forró lesz!
Vasaló dobozán: Ne vasalja a ruhát saját testén!
Köhögés elleni gyermekgyógyszeren: A gyógyszer hatása alatt autót vezetni, magas helyen dolgozni, vagy munkagépet vezetni tilos!
Altató tabletta dobozán: Álmosságot okozhat.
Karácsonyfaizzókon: Csak kültéri, illetve beltéri használatra!
Japán konyhagépen: A másik célra ne használja!
Mogyorós zacskón: Vigyázat! Mogyorót tartalmaz!
Amerikai légijárat mogyorós zacskóján: 1. Zacskót kinyitni. 2. Mogyorót megenni. 3. Delta légitársasággal repülni!
Gyermek Superman jelmez dobozán: Az ember alapvetõen nem tud repülni. Ezt a tényt a jelmez viselete nem befolyásolja!
Svéd láncfûrészen: Ne próbálja kézzel vagy külsõ nemi szerveivel megállítani a fûrészt!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

aki lusta visszaolvasni... NEM albánok 😊
és ilyen nagyon idiota kiejtéssel...
asszema szánin vagy a kuulnyuuzon volt... vagy itt 😛

-Téged hogy hívnak?
-Én Ferike vagyok.
-Hát neked mi a neved?
-Józsika vagyok.
És téged ott hátul, hogy hívnak?
-PIFTIKE!
-Mond szebben!
-SZEBBEN!
A gyerek kimutat az ablakon és megszólal:
-AAAANYÚÚÚÚÚ! AZ OTT MIIIIIIIIII????????
-Kisfiam, az egy tehén.
-TEEEEEHÉÉÉÉÉN??? HóóóóóóóL????

Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe. A másiknál kapott egy doboz finom szivart. A harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgásszenvedélyérõl) nagy doboz csalit kapott. Az egyik háznál pedig a gyönyörû, szõke fiatal háziasszony sokat sejtetõ hálóköntösben várta, megfogta a kezét, bevezette a hálószobába, és élete legszenvedelyeseb szeretkezésében részesítette. Miután kipihenték magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerû reggelit készített. Miközben a postás
evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul.
- Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni, - mondta - de szeretném megkérdezni, a százast miért kapom?
- Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod. - Válaszolt a lány - és megkérdeztem, mit adjak neked. Azt mondta: "b@szd meg, adj neki egy százast!" A reggeli már az én ötletem volt...
-Szia Piroska! Mit ügyködsz-bügyködsz?
Erre Piroska macsó hangon:
- Elmész te a jó büdös francba Farkas! Nehogy ujjat merj velem húzni, mert a két puszta kezemmel megnyúzlak, és a Nagyi ágya elé teszem a bundád!
Erre a Farkas:
- Hû, de megváltozott ez a mese!
- Drága Uram, segítene rajtam? Két napja egy falatot sem ettem, nekem adná a levesét?
Kovács rá sem néz, csak az újság mellõl biccent.
A hajléktalan mohón nekilát a levesnek, s már csak alig van a tányér alján, mikor meglát benne egy undorító korpás, zsíros hajcsomót - erre vissza is hányja az egészet a tányérba. Kovács felnéz az újság mögül:
- Mi van, maga is csak odáig jutott?
levelibeka a mixerben
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség