Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
nem a maijahu? máijahé? hát az jóóóóóóóóó

precision
vmi o-zone énekli, nemtom mi a címe, keress rá biztos megtalálod, mostanában a csapból is ez folyik. vmi három román pöcs énekli...nekem nem jön be amúgy

Bazinga!

precision
VÓÓTMÁÁÁ! 😊)Amúgy alap😊

Bazinga!

CSOCSO
az elso zene mi a szar lehet?😊
CSOCSO
HAT EZ ROOOOFL😊
az ein zwei reszt 8 szor lestem meg😊
ghost cb
Ezt nézzétek meg:
Nevezzétek át mpg-re! LOÁL.mpg-re 😄DD

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Bevisznek egy részeg embert a korházba. Kap egy nagyon csinos ápolónõt, akin csak melltartó, bugyi és egy köpeny van! Bemennek egy külön szobába és az ápolónõ leveszi a köpenyét! A részeg kérdi:
- Mi az ott? Mire a nõvér:
- Az a köldököm!
- Megnyalhatom?
- Persze! - a részeg megnyalja!
Az ápoló leveszi a melltartóját.
- Az meg mi?
- Az a mellem!
- Megnyalhatom?
- Meg! - a részeg megnyalja!
Az ápolónõ leveszi a bugyiját!
- Na és az mi?
- Az az én macskám!
- Megnyalhatom?
- Persze! A részeg megnyalja és ezt kérdi:
- Hallod aranyom, ez mikor döglött meg?

ghost cb
ehheh 😄

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
94: van benne valami...
95: ismertem de
96: jahj

A hapi elmegy az orvoshoz. Megkérdezi a nõvértõl:
- Nõvérke, itt elfogadnak TB-kártyát?
Nõvér: Hát persze! De mi a panasza?
Muki: Hát, csattog a farkam.
Nõvér: Az lehetetlen!
Muki: Huzogassa meg, és meglátja!
A nõvér megteszi, a hapsi elélvez...
Nõvér: Maga disznó ezzel menjen a ku_vákhoz!
Hapi: Már voltam ott is, de TB-kártyát nem fogadnak el.

És mondja, kisasszony, miért nem kiabált, amikor a vádlott megerõszakolta?
- Kiabáltam én, bíró úr, csak halkan, nehogy a másik szobában az anyukám felébredjen.

Fiam, ha tudom, hogy ilyen hülye leszel, akkor inkább lenyellek."
"Inkább folytál volna le anyád combján."
"Fiam, ha egy kicsit gyorsabb vagyok, akkor most ott száradsz a lepedõn."

nem érdekö

ghost cb

Lacee
- Mi a különbség a méh és a darázs között?
- A darázs nem gyûjt vasat...

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kiskakas és annak egy gyémánt félkrajcárja.
Egyszer a nagyon gazdag maharadzsa ellopta a kiskakas sok sok pénzt éro gyémánt
félkrajcárját. A kiskakas éktelen haragra gerjedt és elhatározta, hogy visszaszerzi a gazdag
maharadzsától a sok sok pénzt éro gyémánt félkrajcárját. El is ment a maharadzsához és
nagyon mérgesen így szólt:
- Maharadzsa azonnal add vissza a sok sok pénzt éro gyémánt félkrajcárom!
Mire a maharadzsa:
- Tessék.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
A kisfiú kérdezi az apját mi az a politika - mert ugyebár úgy tanul a
gyerek, ha kérdez.
Az apja leülteti és példákkal elmagyarázza:

- Figyelj fiam, én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS.
Anyád ügyel a pénzre, tehát o a KORMÁNY. Nagyapád ügyel arra, hogy minden
rendben legyen, tehát o a SZAKSZERVEZET.
A babysitterünk a MUNKÁSOSZTALY és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Te,
a NÉP jól érezd magad és mindened meglegyen.
A pár hónapos öcséd pedig a közös JÖVONK.

A kisfiú elraktározza a hallottakat és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy
az öccse "telerakta a pelenkáját" és sír. Felkel és szólni akar az anyjának,
de az olyan melyen alszik, hogy nem bírja felkelteni. Bemegy szólni a
babysitternek, de a szobában látja hogy az apja éppen
hentereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon.

Senki nem veszi észre hogy o is ott van, így visszamegy aludni.

Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi
is az a politika? A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak, s így szól:

- A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a munkásosztályt, amit a
szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem
törodik és a jövo is szarban van.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
FONTOS KOZLEMENY!

1. A buntetes-vegrehajtasi intezetekben fogvatartott eliteltek tobb, mint 98%-a kenyerfogyaszto.
2. A kenyerfogyaszto csaladokban felnovekvo gyermekek 40%-a a nemzetkozi szabvanyoknak megfelelo teszteket atlag alatti eredmennyel teljesiti.
3. A XVIII. szazadban, amikor gyakorlatilag minden kenyer otthon, haztartasban keszult, az atlageletkor nem erte el az 50 evet, a csecsemohalandosag elfogadhatatlanul magas volt, sok no belehalt a szulesbe, es a lakossagot olyan jarvanyok tizedeltek, mint a tifusz, a sargalaz es a kolera.
4. Az eroszakos buncselekmenyek tobb mint 90%-at kenyerfogyasztast koveto 24 oran belul kovetik el.
5. A kenyer alapanyagarol, a tesztarol kiserletek soran bebizonyosodott: nehany dekagramm eleg ahhoz, hogy egy eger megfulladjon. Az atlag magyar ennek sokszorosat fogyasztja el egy honap alatt!
6. A primitiv torzsi tarsadalmakban, ahol a kenyerfogyasztas ismeretlen, evszazadok ota feltunoen keves rakos megbetegedest, Alzheimer-, Parkinson-koros, csontritkulasos esetet jegyeztek fel.
7. A kenyer bizonyitottan addiktiv: kiserlet alanyok, akiktol egy idore megvontak, es csak vizzel taplaltak oket, alig 2 nap elteltevel mar kenyerert konyorogtek.
8. A kenyerfogyasztas sok esetben csak elokeszitoje a "kemenyebb" elelmiszerek, mint pl a vaj, parizsi, lekvar fogyasztasanak.
9. A kenyerrol bebizonyosodott, hogy magaba szivja a vizet. Mivel az emberi test javareszet viz alkotja, a huzamos kenyerfogyasztas belathatatlan kovetkezmenyekkel jarhat a szervezet molekularis osszetetel e szempontjabol.
10. Klinikai tesztek bizonyitjak, hogy az ujszulottek kohognek a kenyertol.
11. A kenyeret 200 celsius fok koruli homerseketen sutik; ez a homerseklet nem egeszen egy perc alatt elpusztit egy felnott embert.
12. A legtobb kenyerfogyaszto keptelen megkulonboztetni a tudomanyos tenyeket a statisztika alruhajaba burkolt ertelmetlen locsogastol.

E riaszto adatok ertelmeben a kovetkezo korlatozo intezkedesek foganatositasat
javasoljuk:

I. A fiatalkorÿak kenyervasarlasat be kell tiltani.
II. Azonnal felvilagosito kampanyt kell inditani a mediaban "Mondj nemet a veknire" cimszoval.
III. Minden kenyerfeleseget 300%-os bunteto adoval kell megterhelni, a kenyer altal okozott artalmak koltsegeinek fedezesere.
IV. A kenyerfogyasztas reklamozasanak gatat kell szabni.
V. Az iskolak kornyeken kenyermentes zonakat kell kialakitani.

Kerunk, ezt a felhivast juttasd el mindenkihez, akirol tudod, hogy sziven
viseli embertarsai erdekeit.
Mindig lebegjen szemed elott jelszavunk:

Gondolkodj hulyen, cselekedj izombol!

Amikor a NASA elkezdett asztronautákat küldeni az ûrbe, hamarosan rájöttek, hogy a golyóstoll nem mûködik gravitáció nélkül. Hogy megküzdjenek ezzel a súlyos problémával, a NASA kutatói kifejlesztettek egy olyan tollat, ami ír gravitáció nélkül, fejjel lefelé, víz alatt, és majdnem minden felületen, mint pl. üvegen, valamint fagypont és 300°C között bármilyen hõmérsékleten.
Mindez egy évtizedbe és 12 millió dollárba került.
...
Az oroszok ceruzát használtak...

Vállalatirányítási rendszer

Kedves kollégák!

Örömmel szeretném bejelenteni, hogy cégünk kifejlesztett egy új, a teljes számítógépes rendszeren telepítésre kerülõ adatkezelõ alkalmazást, a Segédanyag- és Gyártástechnológiai Grafikus Elektronikus Megjelenítés(SEGGEM) elnevezésû szoftvert. Jelenleg még folyik az adatbázis felépítése, amely, mihelyt mindent beviszünk a SEGGEM-be, tartalmazni fogja a cégünknél használt összes alapanyag és gyártási módszer minden paraméterét.
Jövõ hétfõn, reggel kilenc órakor mindenkit várunk azon az értekezleten, ahol mindenkinek meg fogom mutatni a SEGGEM-et. Ezután egész augusztusban naponta fogunk demonstrációkat tartani, hogy minden dolgozónk alaposan
megnézhesse, sõt, ki is próbálhassa a SEGGEM-et.

Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy az alkalmazást nem hálózati használatra terveztük, ezért a kérdéseket megelõzve el kell mondanom, hogy egyszerre csak egy ember lehet a SEGGEM-ben. Ez a kis kellemetlenség azonnal meg fog szûnni, mihelyt az informatikus kollégák segítségével sikerül bõvíteni a SEGGEM-et

Cégünknél már többen is használják a SEGGEM-et, és eddig csak pozitív visszajelzéseket hallottam. Azonban észre kellett vennem, hogy a technikailag nem eléggé felkészült kollégák kissé még tartanak a SEGGEM-tõl. Elõfordult, hogy megkértem egy fiatal kollégát, hogy vigyen be valamit a SEGGEM-be, õ pedig ideges nevetéssel válaszolta: "Nem is tudom, fõnök, még soha semmit nem raktam be oda".

Az informatikus kollégákkal készséggel álltunk a rendelkezésére, hogy az elsõ alkalom nehézségeit közösen gyûrjük le, és utána õ maga is elismerte, hogy a feladat egyszerû és problémamentes volt, és már alig várja, hogy ismét betehessen valamit a SEGGEM-be. Azt is elismerte, hogy a SAP, az ORACLE és a LOTUSNOTES után a SEGGEM egészen
kényelmes és szórakoztató. Eljutott hozzám az az információ, hogy számos kolléga aggódik a SEGGEM-ben talált vírus miatt. Örömmel mondhatom, hogy hozzáértõ segítséggel a vírust kiírtottuk, tehát a SEGGEM és minden felhasználója biztonságban van. Azonban a jövõben mindenképpen >szükséges lesz valamiféle védekezés, mielõtt valaki bejuthat a
SEGGEM-be.

Vezetésünk azt tervezi, hogy a SEGGEM-en keresztül tesz hozzáférhetõvé minden, a munka során fontosnak ítélhetõ információt. Ezért a kezdeti idokben mindenkit arra bátorítok, hogy nyugodtan bármit tegyen be a SEGGEM-be.

Ahogy a SEGGEM egyre nagyobb lesz, és egyre többen használják, mindennapossá válnak majd cégünknél az olyan jelenetek, amikor egy menedzser odaad egy mappát a titkárnõjének, és azt mondja, "Itt van, Gizike, tegye ezt be a
SEGGEM-be!". Az új rendszer már számos esetben bizonyította hatékonyságát.
A SEGGEM kényelmes, könnyen hozzáférhetõ és minden szempontból kielégítõ. A legutóbbi APEH-vizsgálat során, amikor az ellenõr megkérdezte, honnan szedtük elõ ilyen gyorsan a számadatokat, pénzügyi menedzserünk büszkén válaszolhatta: "Egyszerû. Hát kiszedtem a SEGGEM-bõl!" Minden dolgozónak kellemes munkát kívánok, és szeretném, ha a közeljövoben minél többen használnák és megszeretnék a SEGGEM-et!

Üdvözlettel: az Irodavezetõ

aha😊 várj minnyá

Ron Ragm
ennek még van 2 része nem? amikor csak a SEGGEM-et mutatja be meg amikor már a VAZELIN-t is

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Shaman
jóak!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Tisztelt kollégák és kolleginák!

Az informatikus csoporttal, felbuzdulva a SEGGEM (Segédanyag- és Gyártástechnológiai Grafikus Elektronikus Megjelenítés) sikerén, kiegészítõ szoftvert fejlesztettünk. Nagy örömmel jelenthetem be a SEGGEM legújabb tartozékát a Fájl Szortírozó Modult, azaz a FASZOM-at. Ezzel lesz csak igazán kielégítõ minõségû a SEGGEM. A különbözõ adatközlési hibáknál, a sérült fájlokat nyugodtan küldjétek csak a FASZOM-ba. Nincs még egy olyan alkalmazás ami olyan gyorsan futna a SEGGEM-ben, mint a FASZOM.
Ebbol is látszik, hogy fejlesztésünk fõleg arra irányult, hogy a FASZOM pontosan illeszkedjen a SEGGEM-be. Kedves titkárok és titkárnõk szeretnénk, ha a FASZOM-at, pont ugyanolyan lelkesedéssel fogadnátok, mint a SEGGEM-et. Kérlek benneteket, ugyanolyan intenzitással használjátok a FASZOM-at is. Ha valami probléma merülne fel a FASZOM-mal, küldjetek nyugodtan üzenetet a SEGGEM-en, keresztül és mi azonnal orvosoljuk a hibát. Használjátok egészséggel és vidáman a FASZOM-at.

Üdvözlettel a fejlesztõk.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
Bemegy egy ember a kocsmába.
Kér öt felest. Megissza...
Kér négy felest. Megissza...
Kér három felest. Megissza...
Ekkor megszólal:
- Érdekes, egyre kevesebbet iszom, mégis egyre részegebb vagyok...

Turista betéved egy falusi kovácsmûhelybe, épp akkor készül el az új patkó, de még forró. Mire a turista:
- Megnézhetem ezt a patkót?
- Hát persze.
A turista fel is veszi, de abban a pillanatban el is dobja, mire a kovács:
- Mi van, forró volt?
- Nem vazze, én ilyen gyorsan tudok patkót nézni!

New Yorkban beül a faszi egy bárba, kér 3 felest. Csapos odatolja a a 3 felest:

Látom nehéz napja volt.

Á ne is mondja, reggel nagyon elaludtam. Emiatt jól elkéstem a munkahelyemrõl. A fõnököm nagyon letolt. Ezen annyira összevesztünk, hogy egyszerûen kirúgott. Megyek haza már délben és mit látok, a feleségem a legjobb barátommal hempereg az ágyban. Mondtam neki, na asszony szedd a cuccod és tûnés.
Aha, és mit mondott a legjobb barátjának?
Csúnya, rosszkutya!!

A nõ optikai törvénye:
A közeledõ nõ szépsége a távolsággal egyenes arányban csökken, távolodáskor már statikus.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
"(...)Na, ennyit a melegekrõl. Láttam ma egyébként egy droidot is. A 14-es villamoson, az ajtónál álltam, pár lépéssel arrébb pedig egy anyuka ült, ölében kétévesforma kisfiával. Anyuka rezignált arccal meredt a semmibe, az ölében ülõ gyerek pedig torka szakadtából ordított, de úgy, hogy az utasok már a fülüket fogták be. A gyerek feje már felváltva volt hol lila, hol fehér, de anyukát ez nem izgatta, egykedvûen nézte a levegõt. Egy idõs néni odaballagott, turbékolt egy kicsit az ordító kölyöknek, és ártatlan arccal kérdezgette, hogy mi baja van ennek az édes kis csöppségnek, tán csak nem éhes? A feminin droidság ily magas szintû megnyilvánulását már nem bírtam, az artikulálatlan üvöltést meg még kevésbé, és odaszóltam, hogy tán nem üvöltene úgy a kissrác, ha anyuka nem a tökénél fogva próbálná visszatartani attól, hogy lecsússzon az ölébõl. Bambamama erre lenézett, észbe kapott, és gyorsan fogást váltott, mire az elkínzott gyerek végre hálásan elhallgatott. A nyanya meg vöröslõ fejjel visszaballagott a helyére. (...)"

Idézet a TomcatPolo napi blogjának pénteki számából

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PLaci
#6870 + #6874 + #6883 + #6884 + #6885

Bazzz.... alig kapok levegõt, úgy kell röhögnöm :-D

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

ollie
😄DD

ollie
😄DD

Gladiator
szerencsétlen

nickname7
huhú...ez naggyon durva.

Word Up Everybody say when you hear they call you You\'ve got to get it underway

ghost cb
Aztak*rva...

Crem
Az apa megkérdezi a gyerekét:
- Kisfiam, nem vette észre a tanítónéni, hogy segítettem megcsinalni a házifeladatodat?
- Nem.
- És semmit nem mondott?
- De, azt hogy egyre hülyébb vagyok.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Két férfi beszélget:
- Nekem nagyon nehéz gyermekkorom volt. Öten voltunk testvérek, és én voltam a legkisebb. Szegények voltunk, mindig azt a holmit kellett hordanom, amit az idõsebbek kinõttek.
- Azért ez nem ritkaság, ilyen sok családban van! - mondja valaki.
- Persze. Csak hogy nálunk én voltam egyedül fiú.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ember, akinek egy borzasztó szenvedélye volt, a BAB evés. Nagyon szerette, de aztán mindig jött a megszégyenítõ és úgymond életes visszahatás. Egy nap megismert egy lányt és megszerette. Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy ebbõl házasság lesz, ez a fiatalember azt gondolta: - "Ez a nõ soha nem fog egy házasságban megmaradni velem" - ezért egy nagy áldozatot tett. Feladta a babevést. Röviddel ezután megházasodtak és pár hónap múlva hazafelé menet a munkából az autója elromlott és hazatelefonált, hogy késõbb érkezik, mert gyalog kell az utat megtennie. Ahogyan fáradtan gyalogolt, egy étterembõl finom illatok áradtak ki. Bement és nem tudott ellenállni a kísértésnek. Arra gondolt, hogy még hazáig jó pár km-t kell megtennie és közben a bab hatásától meg tud szabadulni. Leült és rendelt, . . . mire felállt, hogy hazainduljon, három nagy adag BAB-on volt túl. Az úton hazáig volt sok dirr-durr. Mire hazaért, elég biztonságosan érezte magát. A felesége az ajtóban fogadta, valamilyen különleges lelkesedés volt az arcára írva. Ezt mondta: "Kedvesem, egy nagyon csodálatos meglepetésem van a számodra vacsorára. " Bekötötte a szemét és az ebédlõbe vezette férjét, leültette helyére az asztalfõre és megígértette vele, hogy nem próbál lesni. Ekkor hõsünk úgy érezte, hogy a babnak a hátramaradt energiája fel akar szabadulni. Csodával határos módon, éppen akkor csörrent meg a telefon kint a konyhában. A feleség hirtelen magára hagyta férjét, aki ennek most nagyon örült. Ülõ helyzetében testsúlyát egyik felére helyezte és engedte a kitörést útjára. Ez pedig nem csak hogy hangos volt, de érett is, mint a záptojás. Lélegezni is nehezére esett, ezért zsebkendõjét elõvette és legyezte maga körül a levegõt. Alig hogy kezdte jobban érezni magát, egy másik reakció rohant megfékezhetetlen útján. Ez úgy hangzott, mint egy öreg diesel motor és a szaga. . . . óh az még szörnyûbb volt. Ekkor már a karjával is próbálta hajtani a levegõt, remélve, hogy a bûz elszáll. Rémületére újabb gázok szabadultak fel, amibe már az ablakok is beleremegtek, és az asztalon lévõ virágcsokor virágainak feje is lehajolt. Közben a férj fülét a távoli telefonbeszélgetésen tartotta, hogy biztonságosan érezze magát. Hamarosan hallotta feleségét, ahogy mondja - viszont hallásra - ekkor a férj összehajtotta zsebkendõjét, összekulcsolta kezét és várta mozdulatlanul ülve, ahogyan felesége közeledett. A nõ megkérdezte:
- Ugye nem leselkedtél, Kedvesem?
- Ó dehogy, hiszen megígértem! - válaszolta férje. Ekkor a felesége levette szemérõl a kötést és elkiáltotta magát: MEGLEPETÉS!!! A férj megrémülve látta, hogy 12 vendég ül az asztal körül az õ születésnapi vacsoráján.

kicsit gyenge, de nekem tetszett...

Az utolsó tanítási napon a gyerekek ajándékot visznek a tanító néninek.
A virágboltos fia egy csokrot hoz, a cukrász kislánya egy tortát,
majd az italboltos kisfia egy nagy dobozt, szépen csomagolva.
A tanító megemeli, és látja, hogy valami szivárog belõle. Viccesen megkóstol egy cseppet, és megkérdi:
- Bor?
- Nem - feleli a fiú.
Újabb cseppet kóstol a tanító.
- Pezsgõ?
- Nem.
- Szabad a gazda! - mondja a tanító. Feladom. Mi ez?
- Kiskutya.

Crem
Pilótatesztek

A pilóták minden repülés után kitöltenek egy panaszlapot, melyben közlik a szerelõkkel, hogy milyen mechanikai problémák léptek fel a repülés alatt, melyeket helyre kell hozni. A szerelõk elvégzik javításokat és a panaszlap alján leírják, hogy milyen javításokat végeztek. A pilóta a következõ repülés elõtt ezeket elolvassa. Azt nem lehet mondani, hogy a földi kiszolgáló személyzetnek és a mérnököknek nincs humoruk. Itt van néhány valós karbantartási panasz és probléma és a rájuk adott válasz úgy, ahogy a Quantas légitársaság pilótai és mérnökei a panaszlapokat kitöltötték. Mellesleg a Quantas az a légitársaság, melynek még sose volt balesete.

P= a pilóta által leírt probléma
M= a mérnök által közölt megoldás

P= a 3-as motor hiányzik
M= a 3-as motort rövid keresgélés után a jobb szárny alatt megleltük.

P=Mókásan viselkedik a repülogép
M=figyelmeztettük a repülogépet, hogy változtasson a viselkedésén, repüljön rendesen és komolyodjon meg

P=A célradar dúdol
M= Átprogramoztuk és most már énekel

P= Egér van a pilótafülkében
M= Üzembe helyeztünk egy macskát

P=A bal belso abroncs már majdnem cserére érett
M= Bal belso abroncs majdnem lecserélve

P= Tesztrepülés OK volt, de a leszállásiautomatika nagyon húzós
M= A gépen nincs leszállásiautomatika

P= Valami lötyög a pilótafülkében
M= Valamit meghúztunk a pilótafülkében

P=A szélvédõn döglött bogarak vannak
M= Kérésére kicseréljük õket élõkre

P=A robotpilóta rögzített magasság állásban percenként 70 méterrel süllyeszti a gépet
M= A földön nem tudtuk reprodukálni a problémát

P= Olajszivárgásra utaló nyomok a jobb futómûn
M= Nyomok eltûntetve

P=DME hangereje hihetetlenül nagy
M=DME hangereje beállítva hihetõ szintre (DME= távolságmérõ berendezés)

P= A rögzítõkar bekapcsolása után a gázkar nem mozdul
M= Azért találták ki

P= IFF nem mûködik
M= Az IFF soha nem mûködik OFF állapotban (IFF=barát/ellenség felismerõ
rendszer)

P= Gyanítom, a szélvédõ megrepedt
M= Gyanítom, hogy önnek igaza van

Lehet, hogy már volt... Sorry

Roma házaspár üldögél a strandon. A nõ így szól az urához:
- Te, Gazsi lovagolj már a hullámon!
Mire a férj:
- Megõrültél asszony, hisz élve se kivánlak!

Crem
A nagypapa fel akarja ásni a kertet, de rá kell jönnie, nagyon fáj a dereka. Ír egy levelet, a börtönben ülõ fiának: "Kedves fiam nagyon hiányzol. ... Ma fel akartam ásni a kertet de nem bírtam." Érkezik egy levél a fiútól: "Apa ne ásd fel mert oda ástam a hullákat!" Jön a rendõrség és feltúrja az egész kertet. Jön a levél ismét a fiútól: "Apa jelenlegi helyzetemben ez volt a legtöbb amit tehettem..."

Crem
Nem tudom!😊

Lolka-Bolkán nöttem fel!😊))

Bandew
Ez tényleg megtörtént?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Loogan

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Dichter
lál, Ezt azért elképzeltem magam elõtt 😄

😄DD

Crem
Az öreg székelynek 100 litert tejelõ Riska tehene van, csodájára is jár az ország-világ. Kimegy a bácsihoz a riporter is, érdeklõdni:
- Bácsika! Hogy lehetséges, hogy az Ön tehene ennyi sok tejet ad?
- Áááá, semmiség az egész, minden a kedvességen múlik.
- ??
- Minden reggel kimegyek az istálóba és megkérdem a Riskát, hogy "Mi lesz ma vacsorára? Tej vagy marhasült?"

Crem
Réges-régen a tv hõskorában, még esténként a nõk olvastak fel Esti Mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónõ rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.

- Szervusztok gyerekek! - köszönt illendõen az ötvenhárom éves szakállas figura.
- Fecske anyó vagyok! - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatõr megbillenti a statívot a röhögéstõl. A mesélõ, nagydarab szakállas figura folytatta
- ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint, ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes, és kellékes, halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstõl. Utolsónak az operatõr maradt, aki a következõ mondat után hagyta el a stúdiót.
- ....és a fészekbõl kilóg a szép villás farkam...

Crem
Bemegy a cigány a fagyizóba és kérdezi a skinhead fagylaltost:
- Schöller van? mire a kopasz
- Nincs.
- Hát Carte d'or?
- Az sincs.
- Akkor mi van?
- Magnum - feleli a kopasz mosolyogva.

Crem
Ez Überel mindent !!!!!! 😄😄 Király !!