Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Az utolsó elötti "vicc" tényleg megtörtént.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ollie
Régiek, de....

Egy csinos no egy videki kocsmaban odasetal a barpulthoz es egy erzeki gesztussal odainti a csapost. Mikor a csapos odaer, inti hogy hajoljon kozelebb, es mig jatekosan a ujjaval a szakallat babralja suttogva
megkerdi:
- Te vagy itt a fonok?
- Nem,- mondja a csapos
- Kerlek hivd ide, beszelnem kell vele - suttogja a no mialatt tovabbra is kihivoan jatszadozik a csapos szakallaval
- Sajnos nem tudom idehivni, segithetek?
- Igen, at kene adni neki egy uzenetet - mondja erzekien suttogva a csapos fulebe, majd az ujjaval vegigsimitja a csapos arcat es az ajkait, majd finoman becsusztatja a csapos tatott szajaba. A csapos leesett allal neman turi a kenyeztetest, majd vegre nagyot nyelve megszolal:
- Milyen uzenetet?
- Mondd meg hogy nincs papir es szappan a WC-ben.

> Az alabbi sorok az Axelero segelyvonalara beerkezett aranykopesek
> nyujtemenyebol adnak nemi izelitot!
>

> HD: " Milyen levelezöprogramja van?"
> Júzer: "Kitekintö Gyorsvonat"
> HD: "Az meg miféle?"
> Júzer: "Hát az Outluk Expressz"
>
> HD: " Milyen Windóza van?"
> Júzer: " Mindjárt lehasalok és megnézem."
>
> HD: " Menjünk be a Saját gépbe."
> Júzer: " Jaj, de ez nem az én gépem..."
>
> Júzer: " Az a problémám, hogy már beszéltem Önökkel korábban is."
>
> Júzer: " Tudna nekem segíteni, hogy fel tudjak telepedni?"
>
> HD: " Milyen modemje van?"
> Júzer " Jó!"
> HD: " Analóg vagy ISDN?"
> Júzer " Laptop."
>
> HD: "Mi a jelszava?"
> Júzer " A jelszavam? Hát volt jelszó, mikor úttörö voltam, de már nem
> emlékszem rá..."
>
> Júzer (nö): "Aszt mongya nekem ez az Outluk Varázsló, hogy én
> vagyok a Tóth Béla!"
>
> Júzer: " Itt alul megjelent két emberke ikonban.."
> HD: " Igen az az MSN Messenger, az Outlook Express indítja el
> magától..."
> Júzer: " Tölem????"
>
> Júzer: " Kattintok a csatlakozási ikonra. Feljön az ablak és sohasem
> tudok felcsatlakozni, pedig mindig a Mégse gombra kattintok."
>
> HD: " Magyar nyelvü a program?"
> Júzer: " Nem tudom."
>
> HD: " Mit írt be az emailcímhez?"
> Júzer: " 1023 Budapest ... "
>
> Júzer: " Jesszusom! Beszippantotta a CD-t!!"
>
> Júzer: " Az Entert ütni kell vagy írni?"
>
> Júzer: " Start gomb csak az irodai vindózokon van, de nekem otthoni
> van..."
>
> Júzer: " Most nyertem egy Netquicket és azt szeretném megkérdezni,
> hogy a 25 órát 1 nap alatt kell elhasználni?"
>
> HD: " Most nyomja meg az OK-ot!"
> Júzer (hosszú csend): "... de itt nincs OK..."
> HD: " Dede, lennie kell."
> Júzer (keres vadul, majd): " ... de nincs, kétszer is megnéztem!"
> HD: " Rendben, akkor mit lát a képernyön?"
> Júzer: " Jaaa, ott...

> > > Kisfiú hazafelé az anyjának könyörög egy pöttyös labdáért. Az
> anyjának
> > > nincs kedve megvenni, de azt ígéri a gyerekeknek, hogy ha hazaérnek,
> azt
> > > játszanak, amit akar. Otthon a gyerek azt kéri, játszanak
> papás-mamást.
> > > > > A mama belegyezik, mire a gyerek így szól:
> > > > > - Öltözz asszony. Megyünk és veszünk a gyereknek egy pöttyös
> labdát!
> > > >

Nyuszika felhívja telefonon a hentest:
- Van disznófüled?
- Van.
- Hát marhanyelved?
- Van.
- És csirkelábad?
- Az is van.
- Húúú, akkor rohadt ocsmány lehetsz...

Néhány fárasztó vicc mára:

- Kik laknak a falon?
- Festék!

- Miért nem adnak a királyoknak soha öt almát?
- Mert a szokás hat alma...

- Hol alszik a csap?
- Csapágyban.

- Miben hasonlít a hegyipásztor és a sziklamászó?
- Mindkett· marhára vigyáz a hegyen.

- Mi lesz a pisai ferde torony sorsa?
- Majd eld·l!

Egy ló bemegy a vaskereskedésbe:
- Kérek egy kiló kenyeret.
- Csak rózsaszín van. (ez a kedvencem:) Era
- Nem baj, biciklivel vagyok.

Két srác beszáll a liftbe. Kérdezi az egyik:
- Els· emelet?
- Nem, Beatrice.

- Miért nincs az ágyban "ü" bet·?
- Mert az ágy nem ü tartó.

- Miért veszélyes az udvarba füvet ültetni?
- Mert a gyep lõ!

- Hogyan találod meg a rókalyukat?
- Félrehúzod a farkát!

Két medve beszélget:
- Maga nõs?
- Nem, én még csak jegyesmedve vagyok.

- Egybetûs rokon, mi az?
- Nagy i.

Egy fiúzsiráf és egy lányzsiráf bemennek a kocsmába. Keservesen elkezdenek inni. Egyszercsak a fiúzsiráf elhányja magát és elájul. Azt mondja a
lányzsiráf a kocsmárosnak:
- Úgy látszik, Apu ma nem bírja a piát...
Mire a kocsmáros:
- Puma? Azt hittem, zsiráf...

Melyik a kakukktojás?
a) Arany
b) Petõfi
c) Ezüst

- Mi az, piros és nagyon lassan folyik?
- Csigavér.

Két videokamera ül a fán. Az egyik leesik, mire megszólal a másik:
- Fölvegyelek?

Két elem beszélget:
- Tök jó a szerkód!
- Naná, anyám Varta!

Kozepkoru hazaspar megy kettesben az autojukkal. A feleseg az anyosulesen zsortolodik:
- Es tudd meg, hogy elegem van beloled! El fogok valni!
A ferj nem szol semmit, csak egy kicsit gyorsit, mennek 100-at. Az asszony folytatja:
- Talaltam valakit, aki sokkal szorakoztatobb mint te!
Semmi valasz, csak egy kis gazadas. 120.
- A gyerekekre persze igenyt tartok, es a hazra is. A penz fele is az enyem - nyomul tovabb a feleseg. Valasz most sem jon, a ferj ismet ad egy kis gazt. 140.
- Mi van, miert nem szolsz? Neked nem kell semmi? - idegeskedik az asszony.
- O, nekem minden megvan, ami kell! - valaszolja nyugodtan a ferj.
- Minden?! Mi az a minden?
- Legzsak.

Ezerrel betep a hajokikotobe a taxi. Hatalmas fekcsikordulassal befarol a steghez. Kivagodik az ajto, es a ficko egy iszonyat nagy kofferrel kiugrik belole. Latja, hogy a hajo 10 meterre van a parttol. Emberfeletti erovel megloditja a koffert, es atdobja a hajora. Azzal se, szo se beszed, beleveti magat a vizbe, es hatalmas karcsapasokkal atuszik a hajora.
Buszken felkapaszkodik a fedelzetre. Mindenki ujjong. IGEN, SIKERULT! FELJUTOTT A HAJORA! Csak egy oreg matroz ingatja a fejet csendesen:
- Na jo, jo, ez szep teljesitmeny volt, de hat nem lett volna egyszerubb, ha megvarja, amig kikotunk?

A loversenypalyan egy jatekos eszreveszi, hogy egy pap lopozik be a lovak istallojaba, es az egyik lovat megaldja. Megjegyzi a lovat, majd csodlkozva latja, hogy a kovetkezo futamot az addig eselytelennek tartott lo toronymagasan megnyeri. Kovetkezo heten futam elott elbujik az istalloban. Jon megint a pap, megaldja az egyik paripat. Emberunk rohan a bukmekerhez, feltesz 5 dollart a lora, majd amikor tenyleg a megaldott lo nyer, besopri az 50 dollarnyi nyeremenyt. Kovetkezo heten megint meglesi a papot, majd a sikeres fogadas utan 20000 dollarral lesz gazdagabb. A nagy sikeren felbuzdulva a kovetkezo hetre mindenet eladja, majd, miutan ismet kileste a pap aldasoszto tevekenyseget, minden penzet rateszi a lora. Azonban ezuttal a lo teljesen lemarad, majd feltavnal osszeesik es kileheli a lelket. Emberunk felhaborodva rohan a paphoz:
- Atyam, miert tette ezt velem? Eddig ahanyszor megaldott egy lovat, az nyert, ez meg most meg a celba se tudott bevanszorogni!
A pap a fejet csovalja:
- Latod, fiam, ez a baj veletek, protestansokkal. Nem tudjatok megkulonboztetni az aldast az utolso kenettol...

Utazik a HEV-en egy holgy oleben gyermeke, szembe vele egy idosebb holgy az idosebb holgy melett egy tipikus rocker. A holgy oleben ulo gyermek folyton rugdossa a mamit. Aki rovid idon belul megunja es megkeri a
fiatalasszonyt szoljon a gyemekre. Rovid gondolkodas utan valaszol is az anyuka:
-Tudja a ferjemmel ugy gondoljuk, hogy nem szolunk a gyermekre, ezaltal nem gatoljuk a szemelyisegenek a kifejlodeset.
Utaznak tovabb majd a kovetkezo megallonal a rocker leszallashoz keszulodik, odanyomja a ragojat a fiatal holgy homlokara es kozli:
- Nekem is hagytak kifejlodni a szemelyisegem!

- Leveheti az alarcot, doktor ur! - mondja a szoke no a mutoasztalon. - Azonnal felismertem!

aki még nem ismeri:

Esõ esik, rossz idõ van, fickó haza akar menni a vasútállomásról taxival:
Fickó: Mennyiért vinne haza?
Taxis: 100 dollár.
Fickó: Nekem csak 80 van, tegye már meg, hogy hazavisz.
Taxis: 100 dollár, vagy nincs fuvar.
Fickó: OK, adok magának 80 dollárt, es vigyen addig, amíg a 80 dollárból futja...
Már csak két kilómáter lenne hátra, amikor a taxis megáll.
Taxis: Lejárt a 80 dollár, tessék kiszállni.
Fickó: Ne legyen már ilyen szívtelen, zuhog az esö, vigyen már haza, legyen szives, csak két kilóméter...
Taxis: Nem vitatkozom, a 80 dollár lejárt...
Fickó kiszáll, de megjegyzi magának a taxist, és nagyon dühös....
Következö nap megint ugyanannál a taxiállomásnál akar hazamenni, és ott áll öt taxi sorban, az ötödik az a fickó, aki az elözö nap nem vitte haza... Erre a fickó beül az elsö taxiba a sorban, és azt mondja:
Fickó: Itt van 120 dollár, kérem, vigyen haza és szopjon le.
Taxis: Mit képzel, maga köcsög állat, azonnal szálljon ki, takarodjon!
Fickó kiszáll, beszáll a második taxiba, és eljátssza ugyanezt, majd miután ugyanazt a választ kapja, sorban a harmadik és negyedik taxival is eljátssza ugyanezt. Majd beszáll az ötödik taxiba, abba a fickóéba, aki nem vitte haza az elõzõ nap:
Fickó: Itt van 120 dollar. Kérem, vigyen haza, de amikor elhaladunk a kollégák mellett, kérem, mosolyogjon és integessen nekik!

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Sadist
Ezt már én is hallottam, állítólag valóban megtörtént, de lehet hogy csak urban legend. Igaz én kicsit másképp ismerem, de a lényegen nem változtat :)
Másik akasztós vicc:
Hotelban a takarító rohan az igazgatóhoz:
- Direktor úr, direktor úr, a vendég a 302-esben felakasztotta magát!
- Uram atyám! Levágta?
- Dehogy, még nem halt meg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ez igazából úgy jó, hogyha meséled. Így leírva nem az igazi, de szerintem a lényeg így is átjön :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A szõkenõ és a kopasz kigyúrt barátja nézik a moziban a Passiót. A korbácsos jelenetnél a nõ egyszercsak odaszól a barátjának:
-Szegény ember, ugye nem hal meg a végén ?
Mire a barátja:
-Hát mivel õ a fõszereplõ, csak nem hal meg....

Emeletes házban az egyik lakó rohan a szomszédhoz:
-Jöjjön gyorsan, a feleségem fel akarja akasztani magát !
Mire a szomszéd:
-Engem ????

közben kúrja... és mekváltozik a véleménye... mint neked a sitten a bena niggerrrel....

istenem, az elején hogy ellenkeztél... most meg... le se lehet vakarni róla... :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PResident Evil
ezt nemértem

Vanek
Cigányok strandolnak:
-Hé te, Gazsi! Lovagolj mán a hullámon!
-Megõrültél asszony, hát élve se kívánlak.

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Sadist
Ez atomdurvaaa :DDD

ghost cb
bbbbbbaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeggggggg

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

:) ez télleg nagyon teccik

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

Dani20
ugyeugye :D

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Stann
Et qrva jóóóóóóóóóóóóóóó!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

Dani20
A budapesti Állatkert szert tett egy ritka fajtájú gorilla nõstényre. Néhány héttel késõbb a gorilla elkezdett furcsán viselkedni, eszeveszetten rohangált, kiabált, senki nem mehetett a közelébe. Kihívták az állatorvost, aki gyorsan megvizsgálta, majd kijelentette: a nõstény éppen párzási idõszakban van, és igen erõsen tüzel. De ami még rosszabb, nem volt egyetlen gorilla hím sem az állatkertben. A vezetõség nem tudta mit tegyen, amikor eszükbe jutott Józsi, a parasztgyerek, aki takarítóként dolgozott. Józsi, mint korlátolt szellemi képességekkel rendelkezõ egyén, arról volt híres, hogy igen erõsen érdeklõdött bármilyen fajtájú nõnemû egyén iránt. A vezetõség tehát gondolt egyet, és megkörnyékezte Józsit:
- Józsikám, megdugnád a gorillát 100.000 forintért ?
Józsi gondolkozott erõsen, majd kijelentette: még egy nap gondolkodási idõt kér. Másnap aztán a vezetõség elé állt, és így szólt:
- Rendben van, de csak három feltétellel. Egy: csókolózni aztat meg mán nem fogok vele! Kettõ: soha, senki ebben a büdös életbe meg nem tudhassa, mer nem akarom, hogy mindenki rajtam röhögjön!
- Rendben van Józsikám, mi a harmadik?
- A harmadik... nos, hát... adhatnának egy kis haladékot, amíg összeszedem azt a száz rongyot!

HÖHÖHÖÖHÖHÖ

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

ghost cb
jaahj ehheh ahj

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Vanek
a szõke nõ egy átmultott éjszaka után:
elfelejtettem megkérdezni,ugye te nem vagy aids-es?
nem.
huhh, csak azért kérdeztem mert nem akartam 2szer elkapni.

mit iszol kisfiam?
sósavat.
mit?
hrrrr...

mit is mondod az orvos?..polip?...pillangó?...tigris?...ja megvan rák....

R U Ready?!?!? ...broken soul...

ghost cb
Gyûlölöm az "abszolút" vicceket...

Sadist
Vagy ha a tiszavirágnak rossz napja van :)
Vagy zuhanó géprõl süllyedõ hajóra esni :D
Hallottam még valamit, de most hirtelen nem jut eszembe :)

zakika
mi az abszolut pech?

klausztrofobias embrio

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

ghost cb
Joakak.

Sadist
Az uccsó kettõ kicsit rasszista de nagyon jó

Lehet hogy már volt:
Csinos tinilány éjszaka megy hazafelé, egyszercsak a lépcsõházban elkapja a házmester:
Anya, anya erõszakol a házmester...a mester...A MÁGUS!

Dichter
Én úgy ismertem, hogy

-Magának mi baja?
-Szülõvárosom.

Gladiator
Rendõr megy vizsgázni, kérdezi tõle a vizsgáztató:
-Vezetékneve?
-Kábel
-Keresztneve?
-Feszület
-Húzzon egyet!
-Húúú...!!!
-Magának mi baja?
-Város

Gladiator
A székely meg a fia mennek gombázni. A fiú az egyik bokor alatt talál egy régi mordályt. Kérdezi az apját:
- Mi vóna ez Édesapám?
- Trombita. - szájába veszi és fujni kezdi, de a puska eldurran az öregnek meg fülig reped a szája. A gyerek kisvártatva megszólal:
- Hát Édesapám hiába nevet én azért egy kicsit megiedtem!

Székely és a fia elmennek fát vágni, a gyerek azonban megunja apja folytonos okoskodását és kötekedését és belevágja a fejszét az apja hátába. Az öreg összeesik, vergõdik, majg utolsó erejét is összeszedve megkérdezi fiát:
- Fiam, ez direkt vót, vagy csak úgy viccbõ?
- Ez direkt volt, édesapám - mondja a gyerek.
- Akkor jóvan, me viccnek eléggé dúrva lett vóna.

A cigány régóta stoppol az országúton. Végre megáll egy verda.
- Elvinne a faluig? - kérdi.
- Rendben, ha útközben a fogad között tartod a teniszlabdámat - feleli az autós.
Gondolkodik a cigány, de nincs kedve tovább várni:
- Na, hol az a labda?
- Hátul a vonóhorgon!

- Mi az? Egy fekete pont a Holdon?
- ???
- Egy cigány a Holdon.
- És sok fekete pont a Holdon?
- ???
- Megoldás.

artschi
:D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tetsuo
Én meg elõször láttam. DDDDD

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Nagyon komoly :D

Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs idõd élni!

ollie
Volt párszor, de elõszõr hallgattam meg. :DDDD

ghost cb
bazeg, még 2 oldal sincs

nem olvasok vissza ha volt volt

az új sláger !!!:D

ghost cb

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dichter

Hellhammer
Repülõgépen baleset történik, és nagyon nehezen tud csak levegõben maradni. A pilóta úgy dönt, ki kell dobálni a csomagokat és még sajnos pár embernek is ki kell ugrania ahhoz, hogy ne zuhanjanak le. Ezt elmondja a stewardessnek is, hogy adja be az utasoknak és intézze is el.
A stewardess fogja a mikrofont és vázolja a helyzetet, majd elõadja a kivitelezést:
- Jól van emberek, hogy ne legyenek problémák, névsor szerint fogunk menni. Tehát elõször ugranak az aforamerikaiak.

Nem mozdul senki.

- Oké, másodszor jönnek a barnabõrûek.

Nem mozdul senki.
Ekkor a pici Joe megkérdezi a mellette ülõ apját:
- Apa figyelj már. Mi afroamerikaiak is vagyunk, barna bõrûek is vagyunk, miért nem ugrottunk?
- Nem fiam, rosszul tudod. Mi niggerek vagyunk.

:D

Breki33
A kis Ányos találóskérdést tesz fel az anyjának:
- Anya, tudod mit csinál az ûrhajós, ha megszomjazik?
- Tudom, Ányos, Ûrkutat ás.
öö jóak. hmm ez itten talánö

ghost cb
hm nemroassz. acc valami linket hol vannak joak viccekek?

Kovács úr szalad lefelé a lépcsõn:
- Házmester úúúúr! Házmester úúúúr!
- Mi van?!?
- Az anyósom a 10. emeleten ki akar ugrani az ablakon!
- És? Miért kellek én ahhoz?
- Nem nyílik az ablak!

Az ügyvéd-dinasztina ifjú sarja leteszi ügyvédi vizsgáját. Pár nap múlva az apja átad neki egy hatalmas csomagot:
- Fiam, ezek itt a Kovács - Szabó féle birtokper iratai. Készülj fel, hétfõn te mész a tárgyalásra, és ne feledd, hogy ez a per már vagy 30 éve húzódik! Hétfõ délben diadalmas arccal, csillogó szemekkel tér haza az ifjú ügyvéd:
- Apám! Gyõztem! Megnyertem a pert!
- Micsoda?!
- Igen! 30 év után egyetlen ügyes húzással... Piff-paff, az apja lekever két hatalmas pofont:
- Fiam! 30 éve élünk ebbõl a perbõl! 30 éve ezen a pénzen járunk nyaralni! És erre te megnyered?!

Paulus
:)

Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.

traXion
:DDDDDDDDDDDDDD

Van akváriumod? :DDDDD

az beüt ! :oD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Lacee
szrintem meg jók, fõleg az uccsó :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Igy jártál:)

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

ghost cb
Nekem ezek nem tetszenek sorry.

A tanárnõ mondja:
- Gyerekek mondjon valaki 1 mondatot a békával és a hajóval. Jó?
Jancsika az elsõ:
- A béka odavánszorog a hajóhoz.
- Nem jó!
Misike mondja:
- A béka odauszik a hajóhoz.
- Nem jó!
Móriczka jönn.
-Békápod a faszom hajó ha nem!!!!!!

Móricka sétál az anyukájával. Egyszer szembe jön velük az anyuka régi munkatársa.
- Jaj de aranyos kisgyerek vagy te -cibálja Móricka arcát.
- A szemedet anyukádtól örökölted. Nézd csak az orrocskádat is az anyukádtól örökölted. Megszólal Móricka:
- Látnád csak a faszomat! Az tisztára a fateromé!

Szexuális felvilágosító óra van az iskolában. Pistike jelentkezik.
- Jól átgondoltad mit akarsz kérdezni.
- Igen. Aki volt már nõvel az mehet focizni?

- Móricka, ti mit szoktatok enni otthon?
- Lámpát!
- Ez képtelenség!!!
- Nem. Anyu este mindig azt mondja apunak:
- Oltsd el a lámpát és tedd a számba!!!!

-Pistike anyukád hív!
- Tudom, tõlem kapta!

Pistike megy haza:
-Apa, elvesztettem a szûzességem!
- Nagyszerû fiam gyere, ülj le, igyunk meg egy üveg sört.
- A sört azt megisszuk, de én inkább állnék.

- Mi a külömbség a szar meg a Windows között?
- ??????
- A szarból ki lehet lépni!!

Ismered a 7 gombos Windows-os újraindító billentyûkombinációt?
- ???
- CTRL-ALT-DEL... CTRL-ALT-DEL... RESET

Beszorul a kamionos a kamionnal a híd alá. Arra jár egy rendõr és jópofán hozzá akar szólni a kamionsofõrhöz.
- Mi van beszorultunk, beszorultunk?
Erre a kamionsofõr.
- Nem csezd meg, hidat szállitok!

Találkozik a rendõr a haverjával, aki épp egy könyvet olvas. Megkérdezi, hogy mit olvas:
- Mit olvasol?
- Egy logikáról szóló könyvet.
- Mi az a logika?
- Figylej, elmagyarázom! Van akváriumod?
- Van.
- Tehát ha van akváriumod, akkor feltételezem, azért van, mert szereted a halakat.
- Igen, szeretem.
- És ha szereted a halakat, akkor biztos szereted a finom halászlevet.
- Igen.
- És ha szereted a finom halászlevet, akkor biztos szeretsz hozzá finom bort inni.
- Igen, valóban így van.
- És ha szereted a jó borokat, akkor biztos szereted a jó nõket is.
- Hát tényleg szeretem.
- És ha szereted a jó nõket, akkor nyilván nem vagy buzi.
- Hát tényleg nem vagyok.
- Na ennyi.
A rendõrnek nagyon megtetszik ez a logika-dolog, kölcsönkéri a könyvet. Épp olvassa õ is, mikor találkozik egy másik rendõrrel, aki odamegy hozzá:
- Mondd csak, mit olvasol?
- Egy logikáról szóló könyvet.
- Mi az a logika?
- Figyelj, elmagyarázom. Van akváriumod?
- Nincs.
- Akkor te buzi vagy.

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

ghost cb
Szvsz 21-es nyuszikás elég szar, ráadásul... áhh, inkább piroska sétálgatna a nagymamájával nem nyuszikák!!!!
22 - fasza :D

nickname7
naggyonnagy!!! :D :D :D

Word Up Everybody say when you hear they call you You\'ve got to get it underway

nickname7
Ez yo. :)

Word Up Everybody say when you hear they call you You\'ve got to get it underway