Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Semmi, uram, csak edzenek a kardvirágok.
Ezt én is kipróbálom, nahyon jóóóóóóó!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
- Nem Jean, a fürdõ után már nem fért belém.
- Az elsõ csatában elveszítettem a fél lábam. Jött egy ágyúgolyó és levitte. Azóta van falábam.
- És a kezeddel mi történt?
- Az a második csatában történt. A másik hajó kapitánya vágta le karddal. Azóta van kampó-kezem.
- És a szemeddel mi történt, látom az is üvegbõl van?
- Az a harmadik csatában történt. Egy kis bogár belerepült a szemembe.
- ???
- Elfelejtettem, hogy kampó van a kezem helyén.
- Jóska bácsi, híresztelik a faluban, hogy milyen jó dalokat költ. Beavatna minket is ?
Azt mondja a paraszt:
- Jaj fiam, az én verseimben hemzsegnek a disznó szavak.
- Az nem gond, azok helyett mondja azt hogy "hm-hm".
Erre Jóska bá' rázendít:
- Csavaros a, csavaros a hm-hm faasza.....
- Uram egy kalózhajót észleltünk a láthatáron!
Mire a kapitány:
- Ajjaj, akkor hozza a vörös kabátomat, hogy ne lássák ha vérzek!
A tiszt így is tesz, ám mikor visszaér a kabáttal rossz híre van:
- Kapitány úr közelebb értünk, és kiderült, hogy 5 kalózhajó közeledik!
- Ajjaj, akkor hozza a barna nadrágomat!
(Õzbõr kabát, finom, intelligens arc, súlyos, kerek mellek, vékony derék, káprázatos lábak, válligérõ mézszõke haj, igézõ zöld szemek.)
Miután hosszan gyûjtögeti a bátorságot, végül odasomfordál, és habozva megkérdezi:
"Khmmm" nem bánná, ha beszélgetnénk egy kicsit?"
Mire a nõ, teljes hangerõvel:
"NEM AKAROK VELED BASZNI! KOPJ LE!!"
Természetesen mindenki rájuk bámul, a fickó szörnyû zavarban visszasündörög a bárpulthoz.
Eltelik néhány perc, amikor a nõ föláll, és odamegy hozzá. Rámosolyog, és így szól:
"Sajnálom, ami az elõbb történt. Bocsásson meg, kérem! Én egy pszichológus vagyok, és azt tanulmányozom, hogy az emberek hogyan viselkednek zavarbaejtõ helyzetekben!"
A férfi felordít, torkaszakadtából:
"ÖTSZÁZ DOLLÁRT EGY SZOPÁSÉRT?!"
- Jó napot kívánok, Jimmel szeretnék beszélni.
- De hiszen Jim még csak két hónapos!
- Nem baj, tartom...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Kijönnek a szadista tûzoltók, kifeszitik a ponyvát, fogják a 4 sarkát, és felkiáltanak:
- Lehet ugrani bátran!
Leugrik a fekete, szadista tûzoltók top-top-top, odébb tipegnek közben, zwump!, a nõ a betonra esik. Hihihi, röhögik a szadista tûzoltók, majd újra kifeszítik a ponyvát.
- Lehet ugrani bátran!
A barna nem mer:
- Nem, mert engem is átvertek, és meghalok!
- Ugyan már, az elõbb csak vicceltünk, de most aztán folyik a mentés, nincs több marhulás!
Kevés habozás után leugrik. Top-top-top, zwump!, hihihi!, a barna is meghal.
Szõkét már alig birják rávenni, hogy ugorjon. Hosszú idõ után a szõke nõ:
- Rendben van, ugrom, de velem nem toltok ki! A ponyvát tegyétek le a földre, és mindenki 3 lépést hátra!
- Te, Gazsi, hogy lehet ez?
- Há lementem a kanálishoz, kifogtam az aranyhalat, oszt kívántam tõle hármat.
- Nem lehetne nekem is kívánni?
- Má hogyne lehetne.
Gazsi megmutatja, hogy fogta ki az aranyhalat. Mário is kifogja.
- Kívánhatsz hármat, ha visszadobsz - mondja neki a hal.
- Há legyen szíp nagy házam, de nagyobb, mint a Gazsijé - kezdi Mário. Legyen szíp az asszony, de szebb, mint a Gazsijé. És legyen nagy szex!
Hazamegy Mário: ott a hatalmas palota, az ablakból egy szép asszony integet. Kinyitja az ajtót: ömlik ki a házból a keksz. Visszamegy Mário panaszra a Gazsihoz:
- Kívántam nagy ház, lett nagy ház, kívántam szíp asszony, lett szíp asszony, kívántam nagy szex, oszt most ömlik a házbul a keksz....
- Miért? Mit gondoltál, én nagy 'teniszt' kívántam???
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
- Jó napot doktornõ, az a bajom, hogy nehezen találom meg a hangot a nõkkel.
- Mit gondol, mi lehet ennek az oka?
- Ezt neked kéne tudni, te tyúkeszû ribanc!
- Boszi, teli a lakásom svábbogárral. Nincs valami klassz varázsigéd svábbogár ellen?
- Van, fiam, van, de nagyon nehéz alkalmazni!
- Mit nekem nehézség boszi, kérem a varázsigét!
- Jól van fiam. Menj haza, állj ki a lakás közepére és teli torokból üvöltsd el magad, hogy "Rohadék svábbogarak, takarodjatok a büdös francba!!!!" De ne felejtsd el fiam, nagyon fontos, hogy a varázsige alkalmazása közben nem szabad nevetni!!!
- Kösz boszi, örök hálám!
Rohan haza a figura, beáll a lakás közepébe:
- ROHADÉK SVÁBBOGARAK, TAKARODJATOK A BÜDÖS FRANCBA!!!!!
És láss csudát, a lakás minden zegébõl, zugából elõsorjáznak a svábbogarak, és masíroznak kifelé az ajtón. A manusz tátott szájjal bámulja, ez már döfi! Ez aztán a varázsige!!! Már az utolsó svábbogár mászik át a küszöbön, amikor elõbukkan egy öreg svábbogár, mankóval dergázik a menet után és cérnavékony hangon kiáltozik:
- Várjatok meg! Várjatok meg!!!
Barátunknak ez úgy tetszik, hogy leül a földre a röhögéstõl. A mankós döbbenten nézi, majd felderül az arca es fürgén a küszöbhöz biceg és kiordit:
- Srácoook! Srááácoooook! Gyertek vissza! Csak vicc vooolt!!!!!
Persze a tulajdonos ott áll éppen mögötte, és kedvesen mosolyog. Az asszony zavarban van:
- Jó napot kívánok! Ööö... Megmondaná, mennyibe kerül ez a szõnyeg?
- Kedves asszonyom! Hogy is mondjam... khmm... ha már a simogatásától elfingta magát, az árától biztosan be fog szarni...
- ?
- Agymama.
-Menjenek már beljebb, annyi hely van még, hogy sakkozni lehetne!
Erre a válasz :
-Jöjjön csak jóember, úgyis hiányzik egy paraszt!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- Az micsoda a falon?
- Beszelõ óra.
- ???
Erre a tulaj odamegy a tányérhoz, hatalmasat ráüt a kalapáccsal, mire a falon keresztül üvöltés hallatszik:
- Hajnali fél kettõ van, a k**va anyád, mi a f*szt csinálsz!?
- Képzeljétek el, milyen jó lesz, ha majd felnõttök, elõveszitek a képet és azt mondjátok: itt van Judit, õ orvos. Ez meg Gábor, õ autószerelõ.
Hátulról egy vékonyka hang:
- És itt a tanárnõ, õ meg halott.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
120 fõs delije akik repülõvel mentek, vandálkodtak fent a magasban.
cigiztek(mondjuk rá ez alap), ugráltak(ez is), na most jönnek a lényegek...
felfujták a légzsákokat, szétszedték a repülõben a székeket, majd 10.300m magasban egyszerre csak a repülõ egyik oldalából átszaladtak a másik oldalába hogy felforduljon a gép, a pilóta fülkét ostromolták, fogdosták a kisasszonyokat... de mindent tagadtak...😊
Vadonatúj Trabant! Akár két biciklit is elbír.....ha beindul.
Védd a fákat a kipusztulástól ! Egyél hódot !
- Teri vagyok, 15 éve használok Calgon-t, ami eddig 876.545 Ft-omba került !
- Juli vagyok, szarok én a Calgonra, inkább 3 évenként 4500 Ft-ért veszek egy új fûtõszálat !
Tóth Miklós mûköszörûs. Ollók, kések - de nem sokat.
Hétfõ
Reggel bevettem két sárgát, egy kéket és egy zöldet. A napot lakásosztályon kezdtem, mert a felkészülés kezdete óta annyit nõtt a vállam, hogy nem férek be a konyhába. Tegnap is kifutott a tej, mert nem tudtam megfordulni. Ezután a kozmetikusnál voltam, nagyon utálom, hogy naponta kell gyantáztatni a lábam. Tíztol négyig edzés. Ma két világrekordot úsztam, de az olimpián állítólag nem lehet áramot vezetni a medencébe.
Kedd
Három sárga, egy piros és egy Mao Ce Tung vitaminkoktél. A kozmetikus kifogyott a gyantából az olajárrobbanás miatt. Most késsel próbálkozik. Ma egy bukófordulónál belefúródtam a medence falába, mert akkora sebességet értem el, hogy nem tudtam megállni. A bicepszem akkorát nõtt, hogy olvashatatlanná vált a tetoválásom.
Szerda
Öt zöld, tíz kék és hat piros. A kozmetikus disznópörzsölovel próbálkozott. Szerencsére idoben elugrottam, de így ráégett a köpeny. Ma új gyakorlatot próbáltunk ki a medencében, az edzõm kötelet adott a számba és vízisíelt. Este söröztem és kimentem egy focimeccsre.
Csütörtök
Hat kék, kilenc barna, és tizenöt piros. Megborotválkoztam és kidobtam a Burda kínai kiadásait. Büszke vagyok. Én vagyok az elsõ ember, aki a medencében elérte az egy Mach-ot. A hangrobbanás miatt kitörtek a medence ablakai, de az edzom is boldog. Az 50 méteres világrekord ideje alatt úszok mindent 100-tól 3000 méterig.
Péntek
Tíz kék, kilenc barna, és harminc piros. Ma úgy döntöttem, hogy megtartom a szakállam, az újságírók így legalább nem zaklatnak. Az öltözoben pánik tört ki, amikor állva pisiltem. Ma egy kis mûtéten kellett részt vennem, ugyanis nõni kezdett a harmadik karom. Az edzom szerint ennyi edzés után ez természetes.
Szombat
Ma volt a doppingvizsgálat. A vizeletvizsgálat negatív, nem találtak vizeletet a doppingszerek között. A sportszövetség átsorolt a férfi csapatba.
Aranyhal: "Ha visszadobtok, teljesítem 3 kívánságotokat."
Gyerek: "Sünit, sünit!!"
Apuka: "Sünit az anyád p*csájába!"
Anyuka: "Vedd ki, vedd ki!!"
- Képzeld, rájöttem, hogy megcsal a férjem.
- A rohadt anyját!
- És képzeld, itthonról hordja el az óvszereket.
- A rohadt anyját!
- De én az összeset kiszúrtam.
- A rohadt anyádat!
Militari hátija volt, rajta egy narancssárga cetlin: ELÉG VOLT!
A következõ négy sor kisebb betûkkel volt, így nem tudtam végigolvasni.
Biztos Anima sound system idézet voplt...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A skinhead és a cigány találkozik a jótündérrel és mondja nekik:
- Skinhead 3 at kívánhatsz, de a cigány 2 nannyit kap belõle.
- Jó rendben -mondja a skinhead.
- Hát legyen az elsõ kívánságom egy bomba nõ.
A cigány 2 bomba nõt kap maga mellé.
- Második kívánságom az, hogy legyen 10 millió forintom.
A cigány kap 20 millió forintot.
- Mi a 3. kívánságod?
A skinhead nagyon gondolkozik, hogy mi kéne még neki.
- Meg van a 3. kívánságom. Szeretnék 100 skinheadet ide magam mögé...
Mi a tanúlság?
Vigyázzatok cigányok, mert a skinheadek mindig többen lesznek.
- Mivel ilyen szimpatikusak vagytok nekem, teljesítem három kívánságotokat. - mondja a jótündér.
- Én 10 medvelányt akarok. - mondja a medve.
- Én a legújabb és legdrágább autót akarom. - mondja a nyuszi.
- Én... még 10 medvelányt akarok! - mondja a medve.
- Én pedig.. egy kifogyhatatlan benzinkutat az autómhoz. - mondja a nyuszi.
- Én.. azt akarom, hogy a világ összes medvelánya az enyém legyen! - mondja a medve.
- És neked, nyuszi, mi az utolsó kívánságod?
- Hm... Tudod mit? Legyen a medve buzi.