Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
A szõkenõ huszadik születésnapjára egy piros sport Ferrarit kap.
Nagyon örül neki és egybõl el is megy vele egy próbaútra.
180 km/órával száguldozik keresztül a városon.
Mikor kiér a városból eljut egy szerpentinhez és elindul rajta.
Az egyik kanyarban majdnem letaszít egy kamionost a szakadékba.
A kamionsofõr dühödve állítja meg a szõke nõt és elõvesz egy baseball ütõt.
Rajzol a földre egy kört és azt mondja a szõke nõnek.
- Maradj ebben a körben és el ne mozdulj belõle!
Odamegy a sportkocsihoz és beveri a két lámpáját.
Mikor hátranéz, a szõkenõ mosolyogva áll a körben.
Begurul és szétveri a motorháztetõjét is a kocsinak.
Mikor ismét hátra pillant a szõke nõ hangosan nevet.
Erre a kamionos az egész kocsit daradokra veri.
Ismét ránéz a szõke nõre, aki a földön fetreng a röhögéstõl.
Megkérdezi tõle, hogy min röhög, mire az azt válaszolja neki:
- Amíg elfordultál, egy csomószor kiléptem a körbõl.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

úúúúúúúúramisten! ez nagyon jó! nem tudok enni mert fáj a gyomrom! Én azért megkérdeztem volna, miért nem lehet egér nélkül ircenteni; arra újabb marhaság jött volna elõ belõle! Nah kösz a linket 😊)) _EZ_ loál

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

régi, de tûrhetõ:

hogyan lehet megtudni, hogy a sör vizezett?
nem muslicák köröznek fölötte, hanem sirályok...
FtranX
hehe 😄

RelakSfromhome
nem. Átlósan pont 12 centi. Tudod, olyan mint a rendes cd, csak négy húr mentén pontosan négyzet alakúra van vágva.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

FtranX
és azt mivel játszod le? van hozzá Cocka CD Drive-od?

RelakSfromhome
fiberneteseknekis, mint nekem. De nekem nem lyukas cd-t adtak, hanem olyat, ami négyzet alakú, és a sarkaiba van belerejtve a kód.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

FtranX
chelloaxelero:
768/256 adatforgalmi korlát nékül! 😄D

FtranX
Egy sütit most én is hûde lefuttatnék a nyelõcsövemen

FtranX
ezis jó!:

milyen fajta interneted van?
<15:53p> (Timoc) vodás
<15:53p> (Timoc) mért neked?
<15:53p> <kirajgyerek> chello
<15:53p> (Timoc) az mi?
<15:54p> <kirajgyerek> csak a chellosoknak és az axelerosoknaklehet ilyen
<15:54p> (Timoc) hm
<15:54p> (Timoc) de az mi?
<15:55p> (Timoc) egyiket se tudom hogy micsoda
<15:55p> <kirajgyerek> internet fajta van chelloaxelero enternet stb
<15:56p> (Timoc) aham

RelakSfromhome
Nemhiszem, mert ha készen lesz, elõszöris neki fogom elküldeni. Fogok a gépére küldeni egy csokit ... nápolyit ... kekszet ... hogyisvan??? MEGVAN!!! SÜTIT, és azzal teljesen le fog bénulni a gépe, mert amikor lefuttattya a sütit, be fog halni a windóza

FtranX
ú tényleg?? St bannolni fog! 😊

RelakSfromhome
Várjá mán, éppen most írom ... Bézik-ben, vagy ilyesmi...

FtranX
az úgynevezett fórumvírusról hallottál már?

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

"Az úgynevezett csetvírust"

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

FtranX
<15:38p> <kirajgyerek> láttam egyszer egy olyat hogy egy csetelõ nagyon begurult az egyik oposra és vírustkevert a gépébe
<15:39p> <kirajgyerek> és a félmilliós gépnek annyi lett
<15:39p> (Timoc) aham
<15:39p> (Timoc) és ha ki van tiltva akkor nem lehet ilyet csinálni?
<15:41p> <kirajgyerek> dehogynem, akár mikor vírust tud vinni a gépedbe. Az úgynevezett csetvírust
<15:41p> (Timoc) tyüha
<15:41p> (Timoc) ez nem semmi
<15:41p> <kirajgyerek> én tudom is hogy kell
<15:42p> <kirajgyerek> bármikor vírust nyomhatok a gépedbe

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Johnyy
AZokat a pancsereket!!!!!!!!!!! Ezek komoly beszólások?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Dani20
Egy fiatal fiú, Bernie vidékre költözött és vett egy szamarat egy idõs parasztbácsitól 100 dollárért. A parasztbácsi megígérte, hogy másnap elviszi neki a szamarat. A következõ nap el is ment Berniehez és azt mondta:
"Fiam, rossz hírem van. A szamár megdöglött."
Bernie így válaszolt: "Na jó, akkor add viza a pénzem!"
A parasztbácsi vállát vonogatva mondta: "Nem megy. Már elköltöttem."
Erre Bernie: "Rendben, de azért hagyd itt a szamarat!"
A parasztbácsi azt kérdezte: "Mit fogsz csinálni vele?"
"Sorsjegyeket fogok kibocsátani, és kihúzom a nyertest."
"Hülyeség", gondolta a parasztbácsi.
"Nem lehet egy döglött szamarat kisorsolni."
"Persze hogy lehet" - felelte Bernie hetykén.
Egy hónappal késõbb újra találkozott az öreg bácsi Bernie-vel és azt kérdezte: "Na mit csináltál a döglött szamárral?"
- "Kisorsoltam. Eladtam 500 darab sorsjegyet darabonként 2 $-ért és az összes sorsjegy 2 $-os költsége mellett 998 $ nyereséget értem el. A döglött szamár 100 $-os veszteségét természetesen leírtam."
"És nem reklamált senki?" - kíváncsiskodott a parasztbácsi.
"Dehogynem. Az, aki megnyerte a szamarat. Visszaadtam neki a két dollárját." ..... és Bernie felnõtt, és talán õ lett a Worldcom vagy az Enron vezetõje.

😄

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Dani20
de az.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

humoros képekbõl áthozva:
Kérdések
beillik viccnek😊

Johnyy
Mi a helyzet gothic barátom???

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Hunnenkoenig
Azt nem en irtam :-)

Milyeszámokat keversz Te ide ember???????????

Amit írtam azért írtam hogy talán Gladiátor rájön hogy mi a vicc értelme...
Ellenben amit Te írtál az SS-rõl annak aztán semmi köze a vicc érthetõségéhez, ahogy azt Sadist is írta!

Ez nem székely vicc...

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ghost cb
Nem szeretem az ilyen vicceket...

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

ghost cb
ja 76 😄DD

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

ghost cb
Mondjuk nem értem mi köze a 86-os vicchez...

Sadist
A vicc szempontjából inkább az elõbbi a fontos 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ghost cb
Nem ez a lényege. Az SS az egy olyann alakulat volt a német gyalogság mellett ami jobb, és hosszabb kiképzést kapott, és speciális, illetve nehezebb feladatokat kaptak, õk voltak azok akik megadás nélkül akár az utolsó emberig is harcoltak, vagy pl a koncentrációs táborokat felügyelték.

SS = Shutz Staffel (asszem) második világháborús német karhatalom! Midnet megtehettek "büntetlenül"! Legalábbis a németek által megszált területeken!
Aztán a háború vége után aki még élt azt megbüntették!

Érti már???

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gladiator
nem értem

Gladiator

Dani20
A székely a megrakott szekerével nagyon nehezen caplat fel az emelkedon. Felérvén így szól:
- Hú, ennyire még sosem izzadtam meg!
- Én sem - mondta a ló.
- Még sosem hallottam lovat beszélni!
- Én sem - mondta a szekér

Dani20
LOL

Dani20
Ketten állnak egy szálloda recepciójánál, egy férfi és egy nõ.Ahogy a
férfi megfordul, véletlenül a könyöke ütközik a nõ mellével.Gavallérosan
megjegyzi:
- Hölgyem, ha az ön szíve is olyan lágy mint a keble, akkor biztos meg fog nekem bocsátani...
Mire a hölgy:
- Uram, ha a farka is olyan kemény mint a könyöke, akkor a
szobaszámom a 264-es!

😄D

hyyb
Este az idõs mama bebújik a papa mellé, és elkezd matatni...
Képrdezi a mama:
- Na papa, mit fogok, mit fogok?
Erre a papa:
-Mit fogsz, mit fogsz b'azzeg, aludni fogsz!!!

Dani20
Isten megteremté a Világmindenséget, és látá, hogy az szép. Isten
megteremté a Földet, és látá, hogy az szép. Isten megteremté a
természetet, és látá, hogy az szép. Isten megteremté az állatokat, és
látá, hogy azok szépek. Isten megteremté a férfit, és látá, hogy az
szép. Isten megteremti a nöt, és mondá: Na mindegy, majd kifesti magát.

Dani20
Móricka ül a buszon. Fölszáll egy öreg nénike, az egyik kanyarban
megcsúszik a botja, és elterül.
- Mamikám, ha húzott volna egy gumit a bot végére, akkor nem esett volna
el.
- Ha apád húzott volna gumit a faszára, akkor most lenne helyem!

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Boldog névnapot minden Mórickás viccnek :-)

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mayday
Fiatal ferfiak es idosebb ferfiak soroznek egy kocsmaban 1 kozos asztalnal. beszelgetnek mindenfelerol, de foleg a regi szep idokrol.
Mondjak az idosek.
"Bezzeg, mikor mi fiatalok voltunk, ejjajj, voltunk parizsban egyszer. Bementunk 1 csodalatos etterembe a Champs-Elysees-en. Kertunk kaviart, lazacot, fustolt osztrigat. Nagyon finom volt, megettuk mind. Mikor jott a pincer, megvertuk es fizetes nelkul tavoztunk.
Igen, akkor fiatalok voltunk es erosek. Utanna atmentunk a kaszinoba, minden penzunket elvesztettuk, de megvertuk a krupiekat, es a tobbi vendeget is, igy sok penzzel tavoztunk.
Bizony, fiatalok voltunk. Majd elmentunk egy bordelyba. Minden not megkefeltunk, majd megvertuk oket. Jottek a stricik, de azokat is szetvertuk. Majd leptunk. Hat igen, fiatalok voltunk."
Neznek nagyot az asztalnal valo fiatalok. Elhatarozzak, jovo heten elmennek parizsba.
1 het mulva ujra soroznek az idosek a fiatalokkal. Fiatalok mind kek-zold folttal tarkitott. Kerdezik az idosek, hogy mi tortent. Fiatalok meselnek:
"Elmentunk Parizsba, betertunk egy etterembe, kertunk mi is osztrigat, csigat, kaviart, lazacot. Kihoztak, nagyon finom volt. Jott a pincer a szamlaval, persze nem tudtuk kifizetni. Mikor neki akartunk allni verekedni, jott meg 10 biztonsagi or es jol elagyabugyaltak minket, gatyainkat leteptek rolunk, minden penzzunk odaveszett. Lepni akartunk kaszinoba, de ruha nelkul be sem engedtek. Mikor neki akartunk allni verekedni, megjobban megvertek minket, mint az etterembe. Majd indultunk a bordelyba, ahol azert beengedtek minket, de mikor lattak a kurvak,hogy se penzunk, se eronk nincs egy kurashoz, megvertek minket, majd jottek a stricik a pittbulljaikkal es azok is szetszedtek minket. Hat igy jartunk fiatalon parizsban."
Neznek az oregek, neznek, majd kerdeznek.
"Es hogy jartatok Parizsban, mivel?"
Valaszolnak a fiatalok:
"Hogy hogy mivel, Neckermann-al. Es ti anno?"
"SS"

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Láma!
😄

Láma!
az már rég!
most a poén

VinylToy
a fütyülöd?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."