Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Háború van. Az ezredes félti a lányát, ezért magával viszi az ezredéhez. De itt is fél, hogy megerõszakolják, ezért behelyez egy pengét a lánya micsodájába. Másnap látja a zuhanyozóban, hogy 999 katonának négybe van hasadva a micsodája. Az utolsónak nincs. Azt mondja az ezredes:
- Na fiam, te tisztességes voltál, ezért kitüntetlek! De mielõtt megkapnád a kitüntetésed, mondj pár szót ezeknek a mocskoknak.
Mire a katona:
- Szak akt akahtam mombani, hod motkok vattok!
- Ez volt az én problémám. És mi az öné?
Megy a szõke csaj az M7-esen kispolákkal. Egyszercsak kifogy a benya. Szõke cica leáll a leállósávba. Nem érti, hogy mi van, csak néz bután a csomagtartóba. Megáll mellete egy másik szõke, szintén kispolskival.
- Szia, mi a baj? Segíthetek?
- Húúúú, képzeld kiesett a motor.
Mire a másik sugárzó arccal kinyitja a motorháztetõt.
- Tök jó, nekem pont van egy a csomagtartóban!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
- Mire ez a nagy felhajtás? - kérdezi tõle a kocsmáros.
- Ma éltem át életem elsõ orális szexélményét.
- Gratulálok! A negyedik poharat ennek örömére én állom.
- Kösz, nem kell. Ha három nem mossa le az ízét, a negyedik sem fogja...
- Apu, egy meztelen férfi rohangál itt az erdõben!
- Ugyan, hagyd kislányom!
- Én már háromszor hagytam, de õ negyedszerre is akarja.
Részeg férfi utazik a villamoson, és szidja a bal oldalon ülõ utasokat:
- Ti idióták!
Ráordít a jobb oldalon ülõ utasokra is:
- Ti nõcsábászok!
Az egyik utas feláll, és rárivall a részegre:
- Mit képzel maga! Húsz éve vagyok házas, és még egyszer sem csaltam meg a feleségemet!
A részeg sajnálkozva megfogja a vállát, és így szól:
- Ember, maga üljön át a bal oldalra!
- Jó vezetõ voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség, de most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
"... A harmadik helyre az azóta már megszûnt Szomszédok címû teleregény 1997. december 4-ei epizódja futott be, Etus és Gábor Gábor kamerába mondott bölcsességeibõl aznap este 3 627 553 okultak. Ez a mindössze harminc perces mûsor érte el a legnagyobb közönségarányt, az akkor éppen tévé elõtt gubbasztók 69 százaléka választotta az életszerûtlen dialógusokat és az elcsépelt tanulságokat."
(Index.hu)"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mondjuk az sem volt semmi, amikor mákos sütit zabáltak és drogteszteket csináltak utána. És ami a durva az az, hogy ezért egyszer egyik haveromat is bevitték a rendõrök egy razzia alkalmával, nem gyõzött magyarázkodni 😊
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Legutóbb - amit láttam - az volt, hogy a felhõkarcolókban használt üvegablaknak nekirohanást tesztelték, persze bábuval. Mert ugye volt az az UL, hogy egy ügyvéd be akarta mutatni, hogy milyen fasza biztonsági üvegek vannak és nekiszaladt a 70. emelet magasságában az ablaknak...
de ha jól rémlik volt még pár másik tévhit is amit próbáltak eljátszani több-kevesebb sikerrel... vagy sorozat volt és másik részekben...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Látom a fényt az alagút végén.
DE MIÉRT DUDÁL?
Ezt így végig játszották? Komoly 😊 Mi lett a végeredméyn?
- Ha kisgyerekként ráderoltették, felnottként is utálni fogod!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Disovery Channel-en most tesztelik azt a baromságot, amikor egy manus (75kg-os) le akarja engedni a téglákat a tetõrõl (120kg). Namost mivel az emberünk súlya kisebb, mint a tégláé (emlékeztetõül: ember:75kg, tégla 120kg), többször is találkozott a téglákkal, illetve a téglákat tartó ládával 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- Drágám, van még 5 perced 8-ig.
- Nincsen!!!
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Pedig jo lenne beszerezni, imadtam.
Angliaban mondjuk megjelent egy (talan 14 darabos?) dvd-csomagban, es TALAN kiadjak egyszer majd nalunk is, de ki tudja.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Fújja rá spray-vel a telefonszámát egy forgalmas csomóponton elhelyezett óriásplakátra! Drágább, de elegánsabb megoldás, ha buszreklámot fizet.
Maszatolja össze libazsírba mártott kézzel a tányérjait, majd lásson hozzá a mosogatáshoz! Minél nagyobb a készlete, annál tovább tudja lekötni magát ezzel az elfoglaltsággal.
Tanítsa meg háziállatát, hogy az felismerje és hangjelzéssel jelezze, ha Ön felemás zoknit vesz fel.
Kölcsönözze ki a helyi videotékából a Kevin Williamson által írt és/vagy rendezett tinédzserhorrorokat! Videózás közben ügyeljen rá, hogy naponta tisztálkodjon, de legalábbis fehérnemût cseréljen.
Szórjon szét konfettit a padlószõnyegén, majd egyenként szedegesse fel és számolja meg a szemeket! Ha gyors a keze, a folyamatot többször is ismételheti.
Az összeszedett konfettiket ragassza fel egyesével televíziója képernyõjére! Kevés gyakorlás után a vállalkozó kedvûek alakzatokban is gondolkodhatnak.
Hívjon fel!
Próbáljon meggyõzni egy papot, hogy térjen át a homoszexualitásra! (Ki ne mondja, mire gondol most...)
Kezdeményezzen beszélgetést intelligens mosóporával! Ha az nem válaszol, rendezzen jelenetet! Ha Ön jó színész és szomszédait meg tudja gyõzni háborodottságáról, pár órán belül társaságot kap.
Számolja össze, hajmosási szokásait alapul véve, hányszor moshatott hajat életében! Ha megvan az eredmény, örvendjen!
Szüljön gyereket!
Szabadítsa ki Willy-t!!
Egyen savanyúkáposztát, majd igyon rá tejet.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mennyibe kerül ez a kutyapóráz? » What does this dog-lead cost?
A szakdolgozatomat a merülõforraló aranyhalakra gyakorolt hatásáról írom. » I am writing my thesis on the effect of immersion heaters on goldfish.
A mûanyag eldobható poharakból sosem elég. » I can't get enough of disposable plastic cups.
Ez a karikatúra hûen visszaadja a vonásaidat. » This ring trip faithfully gives back your strokes.
Folyton attól félek, hogy mogyoróvaj tapad a szájpadlásomra. » I have arachibutyrophobia.
Szeretném kölcsönkérni az elektromos szúnyogriasztódat a cserkészparancsnokká avatásom idejére. » I would like to borrow your electronic mosquito killer for my scoutmaster appointment ceremony.
Kérem, ne ropogtassa az ujjait. » Please do not crisp your fingers.
Ez a zsebrádió taiwani mesterek kezét dícséri. » This pocket radio was made by Taiwanese masters.
A Marson az olajválság idején tudtommal nem volt kutyaszar, és máskor sem. » As far as I know, there was no dogshit on Mars during the oil crisis or at any other time.
Hajtsd a fejed szõrös mellkasomra és mesélj az életedrõl. » Lay your head on my hairy chest and tell me about your life.
Gyalog Galopp még rulezebb 😊
Brian életében:
Huzzatok a picsába!
Rendbe, de hogy?
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
vagy az Élet értelme
mindkettõ haláli 😄DDDDDD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
-Á, dehogy engem felmentettek
-Tényleg?
-Csak vicceltem, tényleg keresztrefeszítés"
😄DDDD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
- Az vesse az elsõ követ, aki bûntelen! (nem emléxem a pontos "beszólásra"
)
Erre a tömeg hátúljából valaki dob egy szép íveset, és halálra dobja az illetõt. Jézus lábújhegyre áll majd így szól:
- Jaj, anyám......
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
- Niiiincs! :-)
...
- Addig nem kövez meg senki senkit, amig én azt nem mondom, még ha azt is mondja, hogy Jehova!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Som és Lom bandukol az erdõben. Egyszer csak Lomra rájön az áshatnék. Ígyhát Lom lemarad Somtól, aki mindezt észre sem veszi. Lom elkezd hát ásni egy í-t. Eközben Som megy tovább. Aztán eltellik egy kis idõ és Somnak feltûnik, hogy elveszett a barátja. Ekkor épp arra jön a medve. Kérdi Som a medvét: "Hé medve, nem láttad a társamat, Lomot?"
Mire a medve: "Társadalombiztosítás
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ez nagyon súlyos, most megint magyarázkodhatok a fõnöknek...

Ûberbrutál.