Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ez kurvajó!
😄DDDDDDDDDDD
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ha már volt akkor... <#mf2>#mf2><#idiota>#idiota>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Jó vicceket szoktál berakni 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
felkel körülnéz és látja, hogy betûz a nap az ablakon.
. . .
A szõke nõ meghal (na végre 😛 ). Ott ál a menny kapuja elõtt és kijön Szt. Péter. Õ dönti el hogy a szõke nõ bemehet a menyország kapuján, vagy a pokolban ég el.
Azt mondja Péter a nõnek:
-Na visszamehetsz a Földre mert még van amit nem végeztél el, de kapsz egy szárnyat.
a szöszi erre:
- De jó, tündér leszek aki segíthet másokon?
Péter:
- Nem, liba.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
A Ronald Opus ön- és/vagy gyilkosság legendája
A sztori:
Még a jogrend sem volna képes e zurzavar tisztázására.
A sors egy hihetetlen csurcsavaráról van szó. Az Amerikai Igazságügyi Orvostani Tudományos Egyesület éves jubileumi vacsoráján hökkentette meg dr. Don Harper Mills elnök a hallgatóságot egy különös haláleset jogi komplikációival. Íme a történet:
1994. március 23-án az orvosszakérto megtekintette Ronald Opus tetemét és azt a következtetést vonta le, hogy egy, a fején található lott sebbe halt bele. Mr. Opus egy tízemeletes épület tetejérol ugrott le, öngyilkossági szándékkal. Levelet is hagyott hátra cselekedete indokolásául.
Ahogy lefelé zuhant, a 9. emelet szintjén, életét egy, az ablakon át leadott puskalövés oltotta ki, amely azonnal megölte. Sem a lövés leadója, sem az elhunyt nem volt tudatában annak, hogy egy biztonsági hálót feszítettek ki éppen a 8. Emelet szintje alatt, építomunkások védelmére, és hogy Ronald Opus nem lett volna képes öngyilkosságát azon a módon elkövetni, ahogyan tervezte.
"Általában véve", folytatta dr. Mills, "ha valaki öngyilkosságot szándékozik elkövetni, és ez végül is sikerül, még ha nem is azon a módon, ahogyan azt eredetileg elhatározta, az esetet öngyilkosságként szokták meghatározni." Az, hogy Mr. Opust a biztos halálhoz vezeto úton lelotték, ámde öngyilkossága valószínuleg nem sikerült volna a biztonsági háló miatt, arra indította az orvos-szakértot, hogy emberöléssel van dolga.
Abban a 9. emeleti helyiségben, ahonnan a puskalövés származott, egy idosebb férfi és a felesége lakott. Hevesen veszekedtek és a férfi puskával fenyegette a feleségét. Annyira fel volt indulva, hogy amikor meghúzta a billentyut, teljesen eltévesztette a feleségét, a golyók kirepültek az ablakon és eltalálták Mr. Opust. Ha valaki "A"-t szándékozik megölni, ámde ebbeli kísérletében "B"-t öli meg, akkor "B" megölésében bunös. Amikor az emberölés vádjával kerültek szembe, mind az idos férfi, mind a felesége határozottan állították, hogy úgy gondolták, a puska nincs megtöltve. Az idos ember azt állította, hogy réges-régi szokása volt, hogy feleségét a töltetlen puskával fenyegesse. Nem állt szándékában, hogy megölje. Ezért Mr. Opus megölése minden látszat szerint baleset volt, feltételezve azt, hogy a puskát véletlenül töltötték meg.
A vizsgálat folytatása során felbukkant egy tanú, aki közölte, hogy az idos házaspár fia töltötte meg a puskát a végzetes balesetet megelozoen 6 héttel. Az is kiszivárgott, hogy az idos hölgy megszakította fiának pénzügyi támogatását, és a fiú ismervén apja abbeli szokását, hogy a puskát fenyegetoen használja, megtöltötte azt, arra számítva, hogy apja majd lelövi az anyját. Minthogy a puska megtöltoje tisztában volt ezzel, o volt bunös az emberölésben még akkor is, ha valójában nem o húzta meg a billentyut. Ezzel az ügy a fiú részérol elkövetett emberöléssé válik, és ot terheli a felelosség Ronald Opus haláláért.
Most következik a nagyszeru csavar. A további vizsgálat ugyanis kiderítette, hogy a fiú valójában Ronald Opus volt. Egyre kétségbeesettebbé vált azért, hogy nem sikerült megszerveznie anyja megölését. Ez vezette ot arra, hogy március 23-án kiugorjék a tízemeletes épületbol csak azért, hogy egy kilencedik emeleti ablakból érkezo puskalövés megölje. A fiú valójában saját magát ölte meg, így az orvos-szakérto az esetet öngyilkosságként zárta le.
ilyen is elöfordulhat 😊
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Klasszikus:
A királylány megcsókolta a békát. A béka gyönyörû herceggé változott. Boldogan éltek, míg meg nem haltak.
1. variáció:
A királylány megcsókolta a békát. Õ is békává változott. Boldogan éltek, míg meg nem haltak.
2. variáció:
A királylány megcsókolta a békát. Õ is békává változott. A világ kitaszította õket. Boldogtalanul éltek és meghaltak.
3. variáció:
A királylány megcsókolta a békát. A királylányból királyfi lett. A béka nem változott.
4. variáció:
A királylány megcsókolta a királyfit. A királyfiból béka lett. A királylány kolostorba vonult.
5. variáció:
A királylány megcsókolta a királyfit. A királylányból béka lett. A királyfi bevonult.
6. variáció:
A királyfi megcsókolta a békát. Abból is királyfi lett. Megkapták az AIDS-t.
7. variáció:
A királyfi megcsókolta a királylányt. Belõle is királylány lett. Esténként összejöttek, és kipletykálták az egész palotát.
8. variáció:
A királyfi megcsókolta a királylányt. Erre kiderült, hogy a királylány is királyfi. Hatalmi viszályba keveredtek, és elpusztították egymást.
9. variáció:
Egy béka megcsókolt egy másikat. Az egyik királyfivá, a másik királylánnyá változott. Többször nem mertek csókolózni, mert féltek, hogy visszaváltoznak békává.
10. variáció:
Egy béka megcsókolt egy másikat. Hamarosan új békák születtek. Boldogan éltek, míg meg nem haltak.
11. variáció:
A királyfi megcsókolta az anyósát. Béka lett belõle. Azelõtt kígyó volt.
12. variáció:
A királyfi megcsókolta a békát. Anyós lett belõle. A királyfi megnézte, majd elvette a lányát.
13. variáció:
A királylány megcsókolta a békát. A béka királyfivá változott, de a királylánynak a béka volt az esete.
+1 variáció:
A királyfi megcsókolta a királylányt. Nem történt semmi. Még egy ideig csókolóztak aztán megunták egymást.
shit happens
Az isten kétféle bort teremtett: a szürkebarátot és a leánykát.
A szürkebarát és a leányka csinálja a többi bort úgy, hogy a szürkebarát beteszi dugóját a leánykába.
Ha a dugó pont jó, akkor ezerjó.
Ha a dugó puha, akkor a leányka elkezd szomorodni.
Ha a dugó el van szoritva, akkor kéknyelu.
Ha a dugót felapritva teszik a leánykába, akkor szemelt rizling.
Ha a dugó nehezen megy be, akkor visontai.
Ha a dugó sehogyan sem megy be, akkor pusztamérgesi.
Ha a leányka nem kap dugót, akkor csongradi vörös.
Ha a dugót egy másik szürkebarátba teszik, akkor homoki.
Ha a leányka nem akarja a dugót, akkor kövidinka.
Ha a dugó csavaros, akkor furmint...
Ha a dugót rossz helyre teszik, akkor malaga.
Ha a szürkebarát 25 éves, akkor bikavér.
Ha a szürkebarát 75 éves, akkor aszu.
Ha a szürkebarát költoi hajlamú, akkor siller.
Ha a leányka néger, akkor pinot noir.
Ha a leánykán erényöv van, akkor vaskuti.
shit happens
A jó nõket szeretem!
Szórakozóhelyre lemenõs, mindent beleadós, végül üvöltve baszós
Autókhoz nem értõt tevõs, aztán barátnõknek hencegõs
Faszt kiverõs, aztán gecitõl undorodós
Étteremben bátortalanul a legdrágább koktélt kérõs
Kocsit, pénzt, lakást elvárós
Társaságban nem meg szólalós, csak unott arcot mutatós
Drága ajándékot nem elfogadni akarós, aztán legközelebb már elvárós
Fejfájásra panaszkodós, aztán mégis baszós
Mindenhová velem menni akarós
Nagyobb faszhoz szokottas
Több pénzhez szokottas
Jobb kocsihoz szokottas
Folyton menstruálós
Drága ajándékot kapós, nekem macis alsógatyát vevõs
Társaságomban unatkozós, mással magát jólérzõs
Enyhén spiccesen titkokat kifecsegõs
Ártatlannak tûnõs, mégis huszadik pasit koptatós
Elsõ szexet megbánós, másnap mégis újra baszós
Önkielégítést tagadós, új zuhanyrózsát mégis hosszasan válogatós
Szex közben gyorsan elmenõs, majd türelmetlennek levõs
Legdrágább ékszert a kirakatban kinézõs, majd arról álmodozós
Barátaimat fúrós
Híradó közben, a leglényegesebb résznél fecsegõs
Anyámmal összebarátkozós, engem kibeszélõs
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Nem gondoltam volna akkor, hogy ez ilyen sokáig életképes lesz...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
De biztos vagyok benne, hogy mint komoly nyelvszaktekintély, tudod, hogy mit beszélsz. (bár fingod nincs arról, hogy mi az az eszperantó...vmit hallottál róla...hmm..ez egy nyelv...hmm...mesterséges...akkor már halálra is van ítélve)
Inkább menj és nézegesd tovább a képeket az angol nyelvkönyvedben.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

De szeretnék a lovak helyében lenni!-kiált fel az egyik.Miért komám?
Mert négykézláb mehetnek haza!
A tengerparton olyan krémet árulnak,amitõl állítólag undorodnak a cápák.Az egyik fürdõzõ bekeni magát,de azért biztos,ami biztos,megkérdezi az árustól:Tényleg nem esznek meg a cápák?De csak undorral-érkezik a válasz.
Mi az abszolút sikamlós??....Egy vedér takonyban egy pucér csiga😊)
ha-ha-ha
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Például: Egyik este, múlt héten, feleségemmel feküdtünk az ágyban. Már lángolt a vágy és a hormonok, amikor mondta:
- Nem tudok most, nincsen kedvem... Csak akartam, hogy megölelj egy
kicsit.
- MIII??? – mondtam – ez most mit jelentsen?
És akkor kimondta a mondatot, amelytol fél minden férj a bolygón:
- Te egyszeruen nem érted az én érzelmi igényeimet, amelyekre szükségem van mint nonek, hogy kielégítsem a te férfi testi szükségleteidet.
A furcsa arckifejezésemre csak azt mondta:
- Hát nem tudsz szeretni egyszeruen magam miatt, és nem csak azért amit az ágyban csinálok veled?
Rájöttem, hogy nem lesz semmi, elfordultam és elaludtam.
Következo nap felhívtam a fonököm és kivettem egy szabadnapot, hogy egész nap a feleségemmel legyek. Elmentünk ebédelni, aztán elvittem egy nagy bevásárlóközpontba ahol egy fél emeletnyi noi ruha üzlet volt. Körbe mentem vele, amíg kiválasztott néhány drága ruhát. Nem tudta eldönteni, hogy melyiket vegye meg, így mondtam, hogy megvesszük az összeset. Cipot is akart, amelyik illik a ruhához, mondtam hogy vegyünk mindegyik ruhához valót. Elérkeztünk az ékszerboltig, ahol vettem gyémánt fülbevalókat.
Mondhatom, hogy itt már nagyon izgatott volt. Biztos arra gondolt, hogy a csod szélén vagyok. Arra gondoltam, hogy próbára tesz amikor kérte a tenisz csuklópántot, mert még ha életben nem fogott tenisz ütot. Biztos gondolkodásba ejtettem, amikor így válaszoltam:
- Persze, drágám.
Szerintem már közel volt a szexuális csúcshoz az óriási izgalomtól. Végre mosolyogva szólt:
- Azt hiszem, hogy ennyi lesz. Menjünk a pénztárhoz.
Alig bírtam ki, hogy ne röhögjek, amikor válaszoltam:
- Nem tudok most, nincsen kedvem.
Az arca eltorzult és teljesen elsápadt:
- MIIIII?
Akkor elmondtam:
- Csak azt akartam, hogy az öledben tartsad egy kicsit ezeket a ruhákat. Te egyszeruen nem érted az én pénzügyi gondjaimat, amelyekkel meg kell küzdenem mint férfinak, hogy kielégítsem a vásárlási vágyadat, mint nonek.
És amikor rám nézet úgy mintha ölni akarná, hozzátettem:
- Hát nem tudsz szeretni egyszeruen magam miatt, és nem csak azokért a ruhákért amiket veszek neked?
Szóval, ma este sem lesz dugás...
Marhajó
Yang: Skandi- senior shao wari
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD