Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naplóm
Szeptember 1. Most naplót írok. Szerettem volna ideírni, hogy mikor hány óra van, mindig mindenki mást mond! Úgyhogy csak annyit mondhatok, hogy a sárga színû kör nemrég ment le, és felment az ezüst színû. (Beesteledett - a szerk.)
Bár hétfõ van, jól telt a napom. Egész reggel egy jó viccen röhögtem, aminek végre leesett a poénja. A Béla mesélte pénteken. Kicsit fáradt voltam, mert tegnap videót néztünk. Már eleve késõn kezdtünk bele, mert tök sokáig tartott összeszedni 19 embert, meg alig fértünk el a lakásban. De muszáj volt ez, mert a filmre rá volt írva, hogy 18 alatt nem ajánlott.
Szeptember 4. Ma vezetni tanultam. Amikor beültem az autóba, nagyon felháborodtam, mert ott 3 pedál volt, nekem meg 2 lábam van. Ma kiderült, hogy terhes vagyok. Ikreket várok. Ezt onnan tudom, hogy két terhességi tesztet vettem és mind a kettõ pozitív lett. Nem is volt olyan gáz a terhességi teszt, azt hittem, hogy nehezek lesznek a kérdések.
Szeptember 11. Ma a férjem otthon hagyta a mobilját. Felhívtam õt, de csak a hangposta jelentkezett. Hagytam neki üzenetet, hogy jöjjön haza a mobilért. A mai nap csupa bosszúság ért. Egyrészt 3 órát álltam a mozgólépcsõn, mert áramszünet volt a plázában. Aztán amikor a fõnök hivatott, nem tudtam bemenni. Ugyanis ki volt írva az ajtóra, hogy "HÚZNI". Én mondtam is, hogy "húúú", de az ajtó nem nyílt ki.
Szeptember 16. Borzasztó! A barátnõmet, aki szintén világos hajszínû, megcsalta a pasija. Szegény, amikor le akarta lõni a fickót, annyira elérzékenyült, hogy a fegyvert saját magára fogta. A fazon mondta neki,hogy ne lõjön, mire azt válaszolta: nyugi, te leszel a következõ.
De aztán mégse halt meg, inkább beiratkozott egy reinkarnációs tanfolyamra. - Egy vagyonba került, de hát egyszer élünk! - mondta.
Szeptember 25. Ma kaptam ajándékba két vasgolyót, de az egyik elveszett,a másikat meg elrontottam. Sajnos a kifestõimet már mind kiszíneztem, ezért a férjem adott egy lapot, aminek mind a két oldalára rá volt írva: "Fordíts!" Ezzel elment a délután.
Szeptember 30. Ma akartam venni egy miniszoknyát, de az eladó közölte, hogy az egy öv. Megkérdezte az egyik ismerõsöm, hogy: - Mennyi az évi fizetése? - Sajnos,nem ismerek semmiféle Évit. Ma egyébként akartam névjegykártyát csináltatni. A pasas a boltban mutatott egy csomó mintát, de nem jó, mert nekem olyan kéne, amin az én nevem van.
Október 1. Már egy hónapja írom a naplómat. Gyötör a kíváncsiság, hogy vajon érdekli-e az embereket egy szöszi naplója? Amíg ez kiderül, addig elkezdem kiszínezni a vadiúj kifestõmet. Mindenkit puszikál:
Szöszi
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Az élet nagy kérdései
Hogy lehet, hogy a téves szám sose foglalt?
Honnan lehet tudni, hogy kifogyott a láthatatlan tinta?
Milyen mély lenne az óceán, ha nem volnának benne szivacsok?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy bírnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Honnan tudjuk, hogy nincs két egyforma hópehely, hisz nem is láttuk mindet?
Miért kell leszögezni a koporsókat?
Ha azért vagyunk, hogy segítsünk másokon, akkor minek vannak mások?
Ha az úszás használ az alaknak, akkor mi a helyzet a bálnákkal?
Ha a fekete dobozok törhetetlenek, miért nem olyan anyagból csinálják a repülõt?
Ha nem szabad megenni az állatokat, akkor miért vannak húsból?
Miért húznak bukósisakot a kamikázék?
Ha olyan remek dolog a munka, akkor miért fizetnek érte?
Miért van a templomtornyon villámhárító?
Tarzan minden reggel rendesen borotválkozott?
Frédi és Béni karácsonyoztak, pedig Krisztus elõtt éltek?
Miért az a sorozat neve "Impossible Mission", ha mindig megoldják az eseteket?
Miért hallunk az ûrben játszódó háborús filmekben mindig óriási robbanásokat, pedig az ûrben nem terjed a hang?
Hogyan írjuk a nullát római számokkal?
Ha az összes többi bolygó holdjának van neve, a mi holdunknak miért nincs?
Miért nyomjuk erõsebben a távirányító gombjait, amikor az elem kifogyóban van?
Amikor az elsõ órát beállították, milyen óra alapján állították be?
Ha fürdés után tiszták vagyunk, akkor miért kell kimosni a törülközõt?
Miért kell felébreszteni a másikat, hogy megkérdezd, hogy aludt-e? Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nõk miért válogatnak annyit?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Felmegy a paraszt Pestre. Rájön a szarás. Leguggol az egyik téren, de éppen jönnek a rendõrök, miközben õ a dolgát végzi.
- Hé Öreg, ha végzett bevisszük!
Mire a földmûves:
- Végeztem, vihetik!
<#vigyor3>#vigyor3>
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Zöld ibolyát láttam,
...
megyek is holanp a szemészhez
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
-Azért hogy ne kakilják össze az egész udvart.
Hyper Super !!!
"The trees move. Do you not see it?"
Tehén legel az ültetvényen, egyszercsak aknára lép. Mi lesz belõle?
200 adag hagymás rostélyos...
Levelek télapónak:
Kedves Télapó!
En eggy fasza ûrhalyóst szeretnék karácsonyra. Egészévben lyógyerek voltam!
Jo baratod: Villi.
Kedves Vili!
Remek a helyesírásod! Úgy nézem, minden tehetség megvan benned ahhoz, hogy
néhány év múlva belépj a profi segélyen élõk táborába. Mit szólnal inkább
egy rohadt könyvhöz, hátha sikerül megtanulnod írni és olvasni. Az ûrhajóst
pedig a bátyádnak adom, neki legalább jó a helyesírása. Az Télapó
----------------------------------------------------------------------------
----
Drága Télapó bacsi!
Egész évben jól viselkedtem, és egyetlen vágyam, hogy béke és öröm legyen a
világon!
Szeretettel: Sari
Kedves Sara!
100%, hogy a szuleid be voltak tepve amikor teged csinaltak, nincs igazam?
Az Télapó
----
Kedves Télapóka!
Már harmadik éve, hogy tûzoltóautót kérek tõled. Kérlek, idén nagyon- nagyon
szeretnék egy tûzoltóautót!
Szetettel: Jozsi
Kedves Jozsi!
Elmondom hogy lesz! Amíg otthon alusztok, rátok gyújtom a hézat. Annyi
tûzoltóautód lesz, hogy azt sem tudod majd, mit csinálj velük. Az Télapó
----
Kedves Télapó!
Nem igazán tudom, hogy meg tudod-e tenni, de ha lehetséges, akkor azt
szeretném Karácsonyra, hogy a mami meg a papi újra kibéküljenek. Kérlek,
nézz utana!
Szia: Robi
Kedves Robi!
Hogy gondolod, hogy tönkreteszem ezt a szenvedélyes kapcsolatot apád és a
nevelõnõ közt?! Úgy kefélnek, fiam, mint a moziban! Mint a moziban! Kapsz
inkább egy doboz Legot, jó? Az Télapó
----
Télapó drága!
Több Pokemon kártya kellene, ha lehet! Az összes barátomnak több Pokemon
kártyája van, mint nekem. Kérlek, segíts!
Szeretettel: Edina
Kedves Edina!
Kikészítesz teljesen! Az átkozott kölykök több tízezer forintos kiadásba
verik a szüleiket, és a kis taknyosok még arra sem veszik a fáradtságot,
hogy megtanulják a szabályokat. Kapsz inkább egy kígyós szettet. Az Télapó
----
Kedves Télapó!
Szeretnék egy új biciklit, egy playstationt, néhany G.I.Joet, egy
dobszettet, egy pónit és egy tubát!
Szia: Jenõ
Kedves Jenõ!
Ki a francnak jut manapság eszébe Jenõ nevet adni?
Az Télapó
----
Kedves Télapóka!
Hagytam neked sütit és tejet a fa alatt, és répát a rénszarvasoknak az ajtó
elõtt.
Szeretettel: Zsuzsi
Kedves Zsuzsi!
Utálom a tejet, a répától pedig egész éjjel a képembe recsegnek a szarvasok.
Ha tényleg be akarsz vágódni, akkor inkább hagyj egy kis Chivas Regalt és
egy doboz Tobblerónét a fa alatt! Az Télapó
----
Kedves Télapó!
Mit csinálsz a maradék 364 nap alatt? Játékokat?
Baratod: Tamas
Kedves Tamas!
A játékokat mind Kínából hozzuk. A maradék idõm Vegasban töltöm, pincérnõkre
vadászom és minden pénzem eljátszom a casinóban. Hát, te akartad tudni. Az
Télapó
----
Kedves Télapó!
En nagyon-nagyon szeretnék egy kiskutyát idén! Légyszi, légyszi, légyszi,
LÉGYSZI Jani
Kedves Jani!
Lehet, hogy ez a kurva könyörgés nálatok hatni szokott, de nálunk semmire
sem jutsz ezzel a szarral. Idén is pulóvert kapsz! Az Télapó
----
Drága Télapó!
Nálunk, a házban, nincs kémény. Hogy jutsz majd be?
Csókol: Jocó
Kedves Joco!
Elõször is, ne nevezd magad Jocónak, ezért cseszegetnek a suliban is!
Másodszor, az nem ház ám, ahol laktok, hanem egy olcsó bérlakás. Harmadszor
pedig, ugyanúgy jutok be, mint minden betörõ, a szobád ablakán át. Szép
álmokat: az Télapó.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Jó napot, üdvözlöm a pszichiátria gyorssegély szolgáltatásánál! Ha ön kényszerbeteg, nyomja meg az 1-es gombot többször. Ha ön kodependens, kérjen meg valakit, hogy nyomja meg ön helyett a 2-es gombot. Ha önnek több személyisége van, nyomja meg a 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os gombokat. Ha ön paranoiás, tudjuk kicsoda ön, és mit akar. Maradjon a vonalban, amíg lenyomozzuk a hívás helyét! Ha ön hallucinál, nyomja meg a 7-es gombot, és hívását továbbítjuk az anyahajóra. Ha ön skizofréniás, figyeljen jól, mert a hang megmondja, melyik számot nyomja meg. Ha ön mániákus-depressziós, tökmindegy milyen gombot nyom meg, úgysem fog válaszolni senki. Ha ön diszlexiás, nyomja meg a 969696969696969-et. Ha ön idegbajos, cseszegesse a kettõskereszt gombot, amíg munkatársunkat kapcsolják. Ha ön amnéziás, nyomja meg a 8-as gombot és diktálja be nevét, címét, telefonszámát és anyja leánykori nevét. Ha ön poszttraumás rendellenességben szenved, l-a-s-s-a-n és ó-v-a-t-o-s-a-n nyomja meg a 0 0 0-át. Ha ön bipoláris, kérem, hagyjon üzenetet a sípszó elõtt vagy a sípszó után vagy a sípszó elõtt. Kérem, várja meg a sípszót. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha ön kishitû, kérem, tegye le. Munkatársaink túl elfoglaltak ahhoz, hogy önnel traccsoljanak. Ha menopauzás, tegye le, kapcsolja be a ventillátort, feküdjön le és sírjon. Nem marad ez mindig így, ne féljen. Ha ön szõke, ne nyomjon semmilyen gombot, úgyis elrontaná.
Kibeszélõsót...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Történt egyszer, hogy a bemondó hölgy rosszul lett felvétel elõtt, és egy férfi kollégát kértek fel a mese felolvasására.
Szegénynek annyi ideje sem volt, hogy átolvassa elõtte az anyagot...
Felvétel indul, megszólal a fazon:
"Szervusztok gyermekek, ma én mesélek nektek, a jó Füsti Fecske anyó." (állítólag a felvételen látszik, hogy az operatõr megbillenti a statívot, valszleg elröhögte magát.)
A nagydarab, szakállas bemondó folytatta:
"Itt ülök a fészekben a tojásaimon."
Erre már a fél stáb dülöngélt a nevetéstõl.
Legtovább az operatõr bírta, neki a következõ mondatnál jött a röhögõgörcs:
"Hosszú, villás farkamat lengeti a szél..."
törzsfõnök azt mondja nekik:
- Lassabban, mert nem fog átsülni.
Mire a kannibálok:
- Próbáltuk ... de akkor lopkodta a krumplit.
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Hogy hívják Tél atyuska (RUS) repülõ szarvasait?
MIG-rén!
A másik, hasonló:
Pomániában Dacia kombival viszi a télapó az ajándékokat. Szarvas helyett szarvas... (BOCS)
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
I like to move!
Újabb filmtörténeti mérföldkõ!
A Gumicsizma Team bemutatja: I like to move! Címû rövidfilmet.
Bár mûfajában eltér az elõzõtõl, biztos vagyok benne, hogy ez is remek szórakozást nyújt. Amennyiben egész estés filmként akarod megnézni, állítsd be a lejátszódat úgy, hogy a végén menjen vissza a film elejére és kezdje elõrõl….
Mint tudjuk a méret nem számít, azért csak közzé tesszük: 15Mb.
LETÖLTÉS
- Mikor 20 éves voltam, a legnagyobb gazdasági válság közepén, az utolsó dolláromon almákat vettem. Kifényesítettem mindet, és két dollárért eladtam õket. Másnap a két dolláron megint almákat vettem...
- És ezt addig csinálta, amíg milliomos nem lett?
- Nem, csak három napig. Aztán a feleségem apja meghalt, és ránkhagyott kétmillió dollárt.
Mert mind tökkelütött!!
-Hát igaz,hogy homokos voltál,de mivel ez az egy bünöd volt egész életedben,beengedlek a paradicsomba.
Elõveszi a kapukulcsot,de véletlenül kicsúszik a kezébõl,ésleejti.
Lehajol érte és a homokos kapva az alkalmon megrángatja hátulról.
-Mit képzelsz te!-szól Szent Péter-Meg ne próbáld többet,mert mehetsz a pokolba.
Hogy próbára tegye,mennyire fogadott szót,újra leejti a kulcsot,és lehajol érte.
Látva ezt a homokos ismét kapva kap az alkalmon.
-Azonnal takarodj a pokolba!-förmed rá Szent Péter-ne is lássalak többé!
Eltelik egy hét,egy hónap,egy év és Szent Péternek nagy lelkiismeret furdalása van,amiért ilyen szigorú a homokossal.
Elhatározza,hogy lemegy és felhozza a pokolból,hiszen más büne soha nem volt.
Amikor leér a pokol kapujához,kopogtat. Egy ördög nyitja ki a kaput dideregve,vacogó fogakkal.
-Azért a homokosért jöttem-szól Szent Péter-akit pont egy éve zavartam le hozzátok.Szeretném visszavinni.De miért van nálatok ilyen kutya hideg?Nem fûtötök?
-Hát azt hiszed azóta lemerünk hajolni ,egy darab fáért is?!!
- Te! eladósorba került a lányom. vedd már el feleségül!
- dehogy veszem! ojan ronda, hogy nagyon
- de ha elveszed adok neked egy nagy villát a balaton mellett...
- ááá, nem veszem tényleg nagyon ronda
- ha elveszed, adok 10 millió dolcsit a svájci bankszámládra, meg egy ferrarit...
- háááát..., áá, nem bûn ronda
- hát lehet hogy nem szép, de olyan szûk a ..., hogy nem tucc bepréselni rajta egy 1 forintost...
- ..., na akkor elveszem!
Megvan a lagzi, a nászéjszaka után taliznak, mondja a võ:-
- hát te jól átvertél! nemhogy egy 1forintost nem lehet bedugni, de még az 50-es is átpottyan...!!!
Erre az após:- vettem neked egy villát, adtam egy csomó pénzt meg még egy ferrarit is és most nekiállsz 49Ft-on vitázni?!?!
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
- Kérek egy szendvicset és egy sört!
- De hát maga kacsa! - hüledezett a pultos.
- Látom, jó szeme van.
- De hát maga beszél!
- Látom, a füle is jó. Akkor megkaphatnám, amit kértem?
- Természetesen. Elnézést, de nálunk nem szoktak kacsák rendelni. Maga
az
elsõ. Mi járatban van errefelé?
- Ott, az út túloldalán dolgozom az építkezésen.
Ezután két héten át minden reggel a kocsmában reggelizett a kacsa.
Egyszer egy vándorcirkusz érkezett a környékre. Az igazgató betért a
kocsmába, a kocsmáros beszélt neki a csodálatos beszélõ kacsáról.
- Ez fantasztikus! - mondta az igazgató. - Küldje el hozzám, ha
találkozik
vele!
Másnap újra megjelent a kacsa a kocsmában.
- Tudok magának egy jó állást, sokkal többet kereshetne, mint most -
mondta
neki a kocsmáros.
- Igen, és hol? - kérdezte a kacsa.
- A cirkuszban.
- A cirkuszban? Az a nagy, kerek sátor vászonból egy nagy lyukkal a
közepén?
Ahol sok állat van?
- Igen, az.
- Mi a fenét akarnak azok egy kõmûvestõl?
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com