Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A részeg matrózt kidobják a kocsmából. Beleesik az ajtó elõtti pocsolyába. Két járókelõ megpróbálja felemelni:
-Engem hagyjanak, elõbb a nõket és a gyerekeket mentsék ki!
-Emlékszel, kinél aludtunk, amikor Svájcban elromlott az öreg kocsim?-kérdezi Jóska a barátját.
-Persze, hogy emlékszem!
-Ugye lefeküdtél azzal a nõvel?
-Igen.
-És az én nevemet és címemet adtad meg neki?
-Ne haragudj, csak tréfáltam!
-Szó sincs haragról! Most értesített az ügyvédje, hogy én vagyok az örököse!
-Mi az abszolút részegség?
-????
-Amikor egy szobában 3-an megisznak 1-1 üveg pálinkát, majd az egyikük kimegy és a másik ekttõ megpróbálja kitalálni, hogy melyikük ment ki.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
-Vétkeztem atyám.A minap bementem a feleségem munkahelyére.
Senki nem volt ott,csak a kolléganõje,én elkaptam és megerõszakoltam.
-Hát ez nem volt szép dolog fiam-mondja a pap-még mi rosszat csináltál?
-Atyám a múlt héten,elmentem a feleségem nõvéréhez,senki más nem volt otthon,õt is elkaptam ,és megerõszakoltam.
-Ejnye fiam ez nagy bûn volt mondja a pap.
-Ez még semmi atyám,-mondja a férfi.
-A múltkor meglátogatott az anyósom,csak én voltam otthon,õt is megerõszakoltam.
A gyóntatószékbõl nincs válasz.A férfi vár,vár,szólítgatja a papot,
majd benyit és látja,hogy a pap a pad alá bújt.
-Mit csinál ott atyám?-kérdi tõle a férfi.
-Erre a pap:
-Fiam,csak most jöttem rá,hogy nincs a templomban senki más,csak te meg én...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
- Mivel mindhárman kifogtatok, teljesítem egy-egy kívánságotokat!
Odafordul a zsidóhoz. Az így szól:
- Én azt kívánom, hogy minden zsidó Kánaánba éljen. A világ összes aranya, ezüstje legyen a miénk és minden nap Sabbatlegyen.
Az aranyhal csettint egyet, a zsidó eltûnik. A roma így szól:
- Én azt kívánom, hogy minden teszókám kint legyen Straszburgban. Mindenkinek Merdzsója, szép háza legyen, megbecüljenek minket ész szohane kelljen dolgoznunk.
Az aranyhal csettint, a roma eltûnik. Ekkor odafordul a magyarhoz:
- És te mit kívánsz?
A magyar körülnéz és azt mondja...
Egy üveg pezsgõt!
😊
Így vagyok vele én is, de számolok háromig és már alszom is.
Csak hárimig?
Jó, van úgy, hogy fél négyig.
. . .
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Blikk idézet a Ciccoline megmenekült "riportból". 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Azt hittem, Rarely Important Persont jelent :-)
Rest In Peace
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Akinek nem inge...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
bazd meg! 😄DDDDDDDD
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"