Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Szal semmi gond. Max csináljatok egy topikot hogy Ganxsta vs Belga és akkor ott télleg tök frankó lesz a dolog!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ficko kifog egy aranyhalat, mire az mondja neki, hogy teljesiti egy
kivansagat, ha visszadobja.
- Szeretnek egy autopajat Budapest es Havaii kozott.
- Ooo, az nagyon bonyolult dolog, az epites evekig is elhuzodhat... Kivanj
valami mast!
- Szeretnem megerteni a nok logikajat.
- 2 vagy 4 savos legyen az autopalya?
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
- És nem tudott elmenekülni? - kérdezi a rendõr.
- Hogyan menekültem volna el? Jobbról fal, balról fal, mögöttem a férfi, elõttem meg már fel volt mosva...!
Neki Ganxsta, Belga ugyan az, úgy látszik...
<#falbav>#falbav>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Felületesen ítélkezel. Ezért írtam, hogy fölösleges magyaráznom.
És lécci ne hívd fel a figyelmemet arra, hogy ez a viccek topikja, mert Te írtál véleményt.
end.
end.
Egyébként ez a viccek topicja, úgyhogy elsütök egy nagyon régit:
Két ember a vonaton:
- Elnézést, ez a vonat Hatvan felé megy?
- Tudtommal csak egyirányba, uram.
Na jó, kaptok még egyet:
Két székely vacsorázik az erdõben, a tûz mellett.
- Osztan kendnek van-e másik nadrágja?
- Van hát, hogyne vóna...
- Jóvan, akkor ez hadd égjen!
Itt a melóhelyen vki felrakta a közös meghajtóra.<#hehe>#hehe>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(Mondjuk igy "ismeretlenul" vegulis ez nem a Belganak szol reszemrol, hanem a Titusznak.)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ganxtáék megjátszák a mûgettós, mûkurvás, mûfuxos mûgengsztereket.
Belga meg egy görbe tükröt állít a dalaival. Gúny, irónia, élcelõdõ karikatúra. (De gondolom, hiába magyarázom.)
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
"Zsír, máj, hagyma ha! Kacsa nyaka tekereg-e nagymama? Szaftos-zaftos gombás pacaaal, bocikának gyomra most az enyémbe kavar. A kakas kukorékol, kapirgál, a beleimbe már csak aszisztál. A bárányok, meg csak hallgatnak, a pörköltbe csendben puhulnak!
Szalontüdõ, két tányérral, aztán megütöm az asszonyt disznózsírral, ettõl lesz a sikerem a nõknél biztos, cuppan a csók, olyan édes szaftos! Tunkoljatok, tankoljatok! De ne hidjétek, hogy bunkó vagyok! Reformkonyha? Kit érdekel?! A malacomba harapok nagyokat, mer'..." :))
<#eplus2>#eplus2>
Zsír!
A magyar így szól hozzá: Jézus, Isten fia, segíts rajtam, alig érzem a lábamat, annyira fáj.
Jézus megérinti a lábát, a magyar fájdalma eltûnik.
Erre a német is megszólal: Nekem pedig a derekam fáj, alig bírom...
Jézus megérinti a német derekát, a fájdalomnak nyoma vész.
Majd Jézus így szól a cigányhoz: És Neked miben lehetek a segítségedre?
- Hozzám ne érjél, most százalékoltak le!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
A no természetesen nem tiltakozott, ésszenvedélyes szex kerekedett. Hat órával késobb aztán Dezsõ újra odament az asszonykájához, és igy szólthozzá:
- Kedvesem, most már csak 18 óra van hátra az életembol. Szeretkezhetnénk újra? Adél nem mondott nemet, és újra vad szex következett. Kicsit késobb, mikor Dezsõ épp lefekvéshez készülodött, ráébredt, hogy már csak órájavan hátra az életébol. Gyengéden megböködte Adél vállát, és azt mondta:
- Drágám? Kérlek! Csak még egyszer utoljára, mielott meghalnék! Adél belement, majd az aktus után a másik oldalára fordult és elaludt. Dezsõ fejében azonban egyre csak ketyegett az óra, tikk-takk, tikk-takk, és addig-addig forgolódott álmatlanul, mig végül már csak 4 óra volt hátra az életébol. Szelíden megkocogtatta felesége vállát, hogy felébressze.
- Kicsim, már csak négy órám maradt! Nem lehetne... ?Felesége hirtelen felült, felé fordult, és igy szólt:
- Na ide hallgass, Dezsõ! NEKEM holnap reggel fel kell kelnem! Neked NEM.....
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
[...] Te romboló állat! Te sátán!
szeptember 21. 9:12
Dimbovita román megyében a hölgyek legfõbb szexepilje a bajuszuk: a helyi legényeket, amikor háztûznézõbe mennek, leginkább az érdekli, hogy van-e reménybeli választottjának, valamint nõrokonainak bajusza vagy sem - olvasható a Pravda címû orosz lap online kiadásában.
A közhiedelem szerint ugyanis a bajuszos nõk a leghûségesebbek, s a termékenység tekintetében sincs mit szégyenkezniük, ezért annak a leánynak, akinek semmi sem pelyhedzik az orra alatt, kevés a reménye, hogy párra lel.
Az egyik helybéli hölgy ezzel kapcsolatban elárulta az újságíróknak, hogy elégedett a külsejével. "Tetszik a bajuszom - ilyen volt az édesanyámnak meg a nagymamámnak, és eszébe sem jutott senkinek, hogy meg kellene tõle szabadulni" - jelentette ki a bajszos menyecske.
:)))))))))))
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
2 buzi beszélget, mondja az egyik:
- Olyan kanos vagyok hogy egy legyet is megbasznék.
Mire a másik:
- Züm, züm, züm..
Elsõ randi a moziba:
Fiú: Megcsókólhatlak?
Lány: Engem? Dehiszen most szoptalak le?
Fiú: Engem?
- Miért nem lehet a mikulásnak gyereke?
...
- Mert csak cukor van a zacskójában.
Mert
...
"Az operációs rendszerek három típusa ismert: a Microsoft, a Linux és az IBM. A Linux operációs rendszer elsõsorban a programozók körében elterjedt, míg az IBM és a Microsoft programozói ismereteket nem igényel, mûködtetésükhöz programozói tevékenység nem is szükséges, miután a hozzájuk illõ programok CD lemezeken, CD-romokon fizikailag rögzítettek, s a hozzájuk illõ operációs rendszerrel ellátott gépeken lejátszhatók. "
Tanár néni a gyerekeknek:
- Sziasztok gyerekek! Holnap be fog jönni egy tanfelügyelõ bácsi és kérdezni fog tõletek egy pár kérdést. Most szúrópróbát teszek veletek. Pistike! Neked mi a kedvenc állatod?
- Kutya!
- Miért?
- Mert szép nagy a füle!
- És miért olyan szép nagy?
- Mert Darlingot eszik!
- Ügyes! És neked Juliska? Mi a kedvenc állatod?
- Cica!
- Miért?
- Mert szép fényes szõre van!
- Miért fényes a szõre?
- Mert mindig kikefélem!
- Ügyes! És neked mi a kedvenc állatod, Móricka?
- Lepényhal!
- Miért?
- Mert olyan szép lapos!
- És mitõl olyan lapos?
- Mert megkúrta a bálna!
- Ejnye Móricka! Nem szabad ilyet mondani! Találj ki valami mást.
Másnap reggel.
- Sziasztok gyerekek! Én vagyok a tanfelügyelõ bácsi és most kérdezek tõletek pár kérdést.
A tanbá addig kérdezi a gyerekeket, míg Mórickára nem kerül a sor. A tanárnõ tiszta ideg.
- És neked, Móricka, mi a kedvenc állatod?
- A béka!
A tannõ szívérõl leesett a kõ.
- És miért szereted a békát?
- Mert olyan szép nagy gülü szeme van!
- És miért van olyan szép nagy gülü szeme?
- Mert látta, ahogy a bálna megkúrta a lepényhalat!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
-Tisztelendõ atyám,találkoztam egy csodálatos fiatal lánnyal és
egy kis házikóban együtt aludtunk.
-Fiam,ebben nincs semmi bûn.
-Mellette feküdtem,de esküszöm,hogy nem nyúltam hozzá,meg se csókoltam,semmi sem történt.
-Fiam ez valóban nem bûn,feloldozlak,ám kárpótlásul igyál meg egy vödör vizet.
-De miért atyám?
-Azért,mert minden marha vedérbõl iszik.
- Aha, kint van már egy éve.
- Akkor már biztos perfekt angolból.
- Hát, azt nem mondanám, viszont tud lengyelul, szlovákul, töri a litvánt, és megérti az afrikaanst.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
- Laji, Laji, Laji, Laji, Laji, Laji, Laji és Laji...
- Hogy lehet nyolc srácnak egyforma nevet adni? - álmélkodik a tisztviselõ. - Mit csinál például, ha ebédelni hívja õket?
- Csak elkiáltom magam, hogy Laji, és akkor mind odajön.
- Jó, de mit csinál, ha azt akarja,hogy csak az egyikük jöjjön?
- Akkor csak a vezetéknevüket mondom.