Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem hely nedveit te gyökér ! a hegy nedveit !!! omggigalol ! 😄DDD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Fábry tegnap:

Közeleg a vizsgára, két egyetemista elhatározza, hogy lemennek aBalcsihoz "tanulni". Ott igazából nem nagyon tanulnak, inkább a hely nedveit kóstolgatják, aztán a vizsga elõtti napon döbbennek rá, hogy semmit sem készültek. Telefonon hívják a rektort, hogy adjon néhány nap haladékot, de a rektor nem enged, a vizsga holnap lesz, ha ott llesznek, ha nem.
Másnap reggel ismét telefonálnak a rektornak, hogy defektet kapott az autójuk. Péntek lévén, kapnak 3 nap haladékot.
Hétfõn mennek vizsgázni, a rektor szétülteti õket két terembe, és kiosztja a feladatokat.
1. Feladatsor, 10 pont
2. Melyik kerék? 90 pont.

Sir Quno Jedi
Akkor jó, legalább nem kell hívni Efreet-et ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
szerintem nem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Nemtom, de igaz ???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
no ezt most akkor honnan sikerült így levonni? 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Imádod sértegetni a többieket igaz ?!! 😄DD

Arch
Azt is máshogy ismerem <#vigyor><#vigyor>

Dzsini
de úgy nem illeszkedik a #10140-hez 😊

Arch
Én közgázos "véggel" ismerem... 😊

Dzsini
én se járok oda már, de ez egy BME-s vicc a többit meg random lehet beirogatni (sõt, akár az ország további neves intézményeit is belevenni, hadd sértõdjenek 😊) )

Arch
"(az elsõ három szabadon keverhetõ 😉 )"

Kivéve aki nem a Bme-re jár? 😛 😄D

Dzsini
BME rulz 😊 bár a vizsgaidõszak alatt azért lehetett látni tanulásba merült arcokat... egy-egy épület liftjében pl. (az volt a legcsendesebb környék)

na akkor mégegy:
Közvéleménykutatók felmérést végeznek a különbözõ felsõoktatási intézmények tanulói között, hogy ki szerint mennyi idõ alatt lehet megtanulni kínaiul.
Megkédezik a jogászpalántát, mire õ:
- Szerintem egy egész élet is kevés rá.
Az ELTE-s szerint:
- Szerintem egy 3-4 év alatt jól meg lehet tanulni.
A közgázos válasza:
- Intenzív tanulással 3-5 hónap alatt.
Megkérdezik a BME-st is:
- Szerinted mennyi idõ alatt lehet megtanulni kínaiul?
- Miért, holnap ZH?!

(az elsõ három szabadon keverhetõ 😉 )

Shaman
pffffffffff

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Stann
Tanév kezdete van, leküldi Isten Szent Pétert a Földre, nézze meg, mit
csinálnak az egyetemi hallgatók. Jár-kel Szent Péter, mikor visszamegy kérdi
tõle Isten, mit látott.
- Hát, az orvosi egyetemen tanulnak, a jogon úgyszintén. De a Mûegyetemen...
csak buliznak.
Év közepén megint leküldi Szent Pétert. Mikor visszajött, megkéri, mondja el
mit látott.
- Az orvosi egyetemen szakadtak bele a tanulásba, a jogon ugyanúgy.
De a Mûegyetemen buliznak, lógnak, szórakoznak.
Év végéig többször megismétlõdik a helyzet, mikor is vizsgaidõszak elõtt
megint lemegy Szent Péter, mikor visszajött, kérdi Isten tõle:
- Nos, mit láttál?
- Az orvosin reggeltõl estig, megállás nélkül tanulnak, izgulnak, a jogon
szintén.
- Hát a Mûegyetemen?
- Ott már csak imádkoztak...
- Imádkoznak? Jó! Ezeket átengedjük!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Bandee1987
Úristen😄DDDDDDDDDD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

SLICK
LOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL 😄DDDDD

Glpetyus
hmmm..nem olvastam,sry :/

Kori
király

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Shaman
pár napja olvastam itt,szal

de azé jó...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Rózsalány

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

PResident Evil
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Láma!
😄DDDDDDDDDDDDDDD

Extraboy
loooool 😄DDDD

Glpetyus

Kiküldik a kezdõ APEH ellenõrt a rabbihoz ellenõrzésre,azzal a kikötéssel,hogy találjon valami hibát.
Átnézi a papirokat oda-vissza,de minden rendben.
Mielött elindul,még el kezdi faggatni a rabbit:
-Ne haragudjon,hogy megkérdem,de mit csinálnak a megmaradó kenyérmorzsával a szertartás után?
-Összegyüjtjük,átküldjük Weiss-nek,aki idönként macesz gombócot küld vissza.
-És a lecsurgó gyertaviasszal?
-Azt meg átküldjük Grünnek,aki idõnként új gyertyát küld vissza belõle.
-Hmmm...És a metéléskor keletkezõ darabokkal mit csinálnak??
-Összegyûjtjük,átküldjük az APEH-nek,akik idönként kiküldenek egy faszt.

😄

zakika
en is kb igy voltam vele, a vegen mar nem az volt hogy rohogtunk rajta hanem majdnem sirtunk... most a duplajat ajanlottak ha visszamegyek, de kossz jo elvagyok... a helyemen azota ketten kicerelodtek fel ev alatt... nem mindenki birja az erotiku humort - rohogni mikozben cseszegetnek

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Adri
A tûzoltók és a rendõrök nyaralni indulnak egy emeletes busszal. Fönt a rendõrök, lent a tûzoltók ülnek le. Ahogy elindulnak, a tûzoltózenekar rázendít, elkezdenek mulatni. Amikor egy kis idõre abbahagyják, hallják, hogy a rendõrök síri csendben ülnek. Gondolják a tájban gyönyörködnek. A tûzoltók megint elkezdik a mulatást, majd amikor újra abbahagyják egy kicsit, hogy a rendõröknél még mindig csönd van. Ez már kissé gyanús nekik, így a tûzoltóparancsnok felmegy megnézni mi a gond. Látja ám, hogy minden rendõr fal fehéren kapaszkodik az ülésekbe. - Hát veletek mi van? Nem örültök, hogy megyünk nyaralni? Mi legalább jól érezzük magunkat. - Könnyû nektek. Nektek van sofõrötök!! :S

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Adri
A rendõr ül a rakparton. Kifog a vízbõl egy doboz gyufát. Próbálgatja meggyújtani a gyufákat: - Ez nem jó - bedobja a vízbe - kidobjuk. Ez sem jó - bedobja a vízbe - ezt is kidobjuk. Az egyik gyufaszál sercegve meggyullad. A rendõr elmosolyodik, gondosan elfújja a lángot, a gyufaszálat pedig féltõ gonddal zsebre teszi: - Ez jó. Eltesszük.

Adri
Parasztember, és új felesége mennek haza a szekéren a lagzi után. Mennek, mennek, egyszercsak megbotlik a ló. -Egy. -szól a paraszt Mennek tovább, na, ahogy az az ilyen viccekben lenni szokott, a ló megbotlik másodszor is. -Kettõ. -szól a paraszt ismét. Már majdnem hazaérnek, szinte a kertkapuban megbotlik a ló ismét. -Három. -szól a paraszt, majd elõkap egy puskát, és agyonlövi a lovat. Felesége nem érti : -De hát uram! Miért lõtted agyon ezt a lovat?! Teljesen hibátlan ló volt, jólnevelt.... háromszor megbotlott... ez volt minden hibája???? -Egy....

ollie
ááááááááááááááááááá

Adri
A macska felkeresi az állatorvost. - Doktor úr, segítsen rajtam! Súlyos székrekedésben szenvedek. - Fel a fejjel, cicuskám! Felírok neked egy kutyát, az majd jól meghajt!

batman
akkor helyesbítek: egészen addig lehet ezen röhögni, amig elõször át nem élsz egy ilyet 😊. Én másfél évig bírtam egy ilyen szitut, azóta munkahelyet változtattam 😄

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Sir Quno Jedi
EGYSZER ??? Áldanám a JóIstenkét, ha csak 1x kellett volna ilyet átélnem... NADEMINDENNAP !

PResident Evil
átéltem csak tanár-diák szituban 😄

batman
jaja, egészen addig, amíg át nem élsz egyszer egy ilyet...😊

[...] Te romboló állat! Te sátán!

PResident Evil
vááá ez üt 😄DDDD

zakika
a nap mottoja:

"addig rohogtunk a fonok viccen, amig megertetuk, hogy az a mai feladat"

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Oops... az Ez jó-t Adri üzenetére írtam, csak elfelejtettem ráklattyolni a Válasz gombra.

jugen
annyira nem...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Ez jó!

Moziban:
Jegyszedõ: Ne haragudjon, hogy megemlítem, de feltûnt, hogy nyolcadszor nézi végig a filmet. Ennyire tetszik?
Nézõ: Van benne egy rész, amely nagyon jó. Egy nõ elkezd vetkõzni, amikor a lényeghez ér, elmegy elõtte egy vonat.
Jegyszedõ: És ez annyira megfogta Önt?
Nézõ: Igen, remélem, ez a vonat is késik egyszer...

Adri
A nap tanácsa:
"Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket."

Adri
<#nevetes1><#taps>

Láma!
<#hehe><#hehe><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes1>

Láma!
😊

Láma!
😄DDDDD

Bobber
ááááááááááááááááááááá ez nagyon allat😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Crem
Bátorság az, amikor egy férfi tök részegen, éjjel 4-kor hazajön,
megpillantja a kezében seprüt tartó, tomboló feleséget, és azt kérdezi:
-Takarítasz, vazze, vagy repülsz valahova?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
...A démonokat dobokkal elûzõ bennszülötteket nem értik meg a civilizált amerikaiak, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Két fõiskolás elmegy a kocsma mellett...

<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

Crem
A féltékeny feleség talál egy telefonszámot a férje zakójában. Tárcsázza, és belevisít a kagylóba:
- Mindent tudok!
- Akkor miért hívta a tudakozót? - hallatszik a válasz.