Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A medvecsaládnál összejövetel van. Az anyamedve megszólal:
- Kisfiam, még be sem mutatkoztál a vendégeknek.
- Bocs!

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Egy vicc '82-bõl:

Hajótörést szenved egy francia, egy orosz és egy magyar.
A víz egy szigetre veti õket, de pechjükre kannibálok fogságába esnek. A kannibál törzsfõnök elmondja nekik, hogy miután kivégzik õket, a húsukat megeszik, a csontjaikból enyvet fõznek, a bõrükbõl tamtamdob készül, a többit a kutyáknak adják.
Ezt mindhárom hajótörött tudomásul veszi, ha nehezen is. A kannibálok egy utolsó kívánságot még teljesítenek nekik.
Elõször a francia jön, kiszemel magának két szép kannibál-lányt, és elvonul velük. A pásztoróra után a franciát kivégzik, és ahogy elmondták, felhasználják.
Az orosz kívánsága természetesen egy üveg vodka, miután ezt megissza, már nem is számít neki, hogy a francia sorsára jut.
A magyaron a sor, a kannibálok legnagyobb meglepetésére két százasszeget kér.
Megadják neki.
A magyar elkezdi magát szurkálni a szegekkel:
- Nesze nektek tamtamdob!

Gladiator
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

cement
😄

respect to the man in the ice cream van

Láma!
😄DDDDDDDDDDD

reménytelen
-Ti már próbáltátok a barátnõddel a "másik lyukat"?
-Á, mi nem akarunk gyereket! <#idiota>
Adam5
Az egyik rendõr meglát egy kisfiút a halcsarnokban az egyik akvárium elõtt, amint nézi a halakat és pislog nekik. Kérdi a kisfiút, hogy mit csinál.
- Azt olvastam, hogy az alacsonyabb rendû állatok próbálják utánozni a magasabb rendû állatokat. Meg akarom tanítani hát pislogni a halat. Nem lenne szíves helyettesíteni, amíg elmegyek a mellékhelységre?
A rendõrnek tetszik az ötlet, így beleegyezik. Kis idõ múlva jön vissza a kisfiú és látja, hogy a rendõr már nem pislog, hanem áll az akvárium elõtt, nézi a halakat, miközben tátog.
(<#idiota>)

Sadist
20. a legjobb 😄DD <#eljen>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

uv
A baleset oka

1. Hazafelé tartva véletlenül rossz házba álltam be, és összeütköztem egy fának, ami az én kertemben nem volt.

2. A másik autó nekem ütközött anélkül, hogy ezt a szándékát elõre jelezte volna.

3. Azt hittem, hogy az ablakom le van húzva, de aztán rájöttem, hogy nem, amikor kidugtam a kezem rajta.

4. Ütköztem egy álló kamionnal, ami a szembejövõ sávban közeledett.

5. A teherautó a szélvédõn keresztül a feleségem arcába tolatott.

6. Egy gyalogos nekem jött, és az autó alá feküdt.

7. A fickó elfoglalta az egész úttestet, jónéhányszor kikerültem mielõtt elütöttem.

8. Lehúzódtam az út szélére, megláttam az anyósomat és nekimentem a vasúti töltésnek.

9. Abbéli igyekezetemben, hogy agyonüssek egy legyet, nekimentem egy telefonpóznának.

10. Egész nap növényeket vásároltam, majd hazaindultam. Amikor egy keresztezõdéshez értem, egy sövény ugrott elõ és megzavarta a látásomat, így nem vettem észre a másik autót.

11. Negyven éve vezetem az autómat, de most elaludtam a kormány mellett és balesetet szenvedtem.

12. Végveszélyben az orvoshoz siettem, amikor a csuklóm kificamodása balesetet okozott.

13. Amikor a keresztezõdéshez értem egy stop tábla jelent meg az úton, ahol eddig semmilyen tábla sem volt. Nem tudtam elég gyorsan fékezni és így elkerülni a balesetet.

14. Hogy elkerüljem az autóm elsõ lökhárítójának sérülését, elütöttem egy gyalogost.

15. Az autóm szabályosan parkolt, miközben beletolatott egy másik autóba.

16. Egy láthatatlan autó elõtûnt a semmibõl, nekiment az enyémnek, majd eltûnt.

17. Bár azt mondtam a rendõröknek, hogy semmi bajom, amikor levettem a kalapomat, azt vettem észre, hogy koponyasérülést szenvedtem.

18. Biztos vagyok benne, hogy az az öregember nem is akart átmenni a másik oldalra, amikor elütöttem.

19. A gyalogos csak bóklászott, nem tudta, merre menjen, így hát elütöttem.

20. Láttam egy lassan mozgó, szomorú arcú öregembert, amint lepattan az autóm motorháztetõjérõl.

21. A baleset közvetett okozója egy kiscsávó volt egy kis autóban, nagy szájjal.

22. Kirepültem az autóból, amikor az leszaladt az útról. Késõbb talált meg néhány kóbor macska.

23. A telefonpózna nagyon gyorsan mozgott. Megpróbáltam kitérni az útjából, amikor nekem ütközött

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

JackDaniels
70éves Pista bácsi és a 75éves Laci bácsi beszélgetnek:
Laci bácsi:- Emléxel Pistikém, amikor 50évvel ezelõtt hajkurásztuk a lányokat?
Pista bácsi:- Arra emléxem, csak arra nem, hogy miért.<#nemtudom>

\"Never say never!\" W Churchill

Joey_The_Man
Ez jóó😄DDD

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

JackDaniels
Miért halt meg a kannibál asszony? Szájára vette a falu.
A tehén bonyolult állat, de én megfejtem.

\"Never say never!\" W Churchill

LSL
Ezen mindig jót röhögök 😄

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Én egy román vírus vagyok, de sajnos a technikai fejletlenségem miatt
nem tudok kárt okozni a számítógépedben. Kérlek, törölj le egy
számodra fontos fájl-t, és küldj tovább!

Gut. Besser. Presser.

Ez zsír!!! <#eljen> <#hehe>

<#eljen> <#eplus2>

ezdeszar

LSL
Apáca stoppol, végre megáll egy piros sportautó. Egy szoke bombázó vezeti. Beszáll az apáca, utaznak. Kis ido múltán megszólal az apáca: - Gyönyoru ez az autó... - Ez a minimum!!! Az a szemét Béla éjjel-nappal rám mászik, még szép hogy megveszi!!! Apáca nyel egyet, síri csöndben utaznak tovább. Jó ido múlva megint megszólal: - Szép ez bunda. Nerc? - Ez a minimum!!! Annak a szemét Bélának állandóan csak azon jár az esze, másra sem kellek neki. Az apáca többet meg se mer szólalni. Este a zárdában lefekvéshez készülodik, kopognak az ajtón. - Ki az? - Antal atya vagyok. - Na húzz a francba a doboz pilótakekszeddel!

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Crokin
<#circling><#eljen>

Repatarurgyán

Crem
taxiban elõreszól az utas a sofõrnek, és közben megérinti a vállát. A vezetõ elveszti az uralmát a kocsi felett, és kis híján nekimegy egy fának. Megáll, majd néhány másodperc múlva megszólal:
- Uram, ön halálra rémisztett!
- Elnézést, de nem gondoltam, hogy ennyire megijed, ha megérintem a vállát.
- Tudja - meséli a sofõr - én csak egy hete, taxizom. Azelõtt halottaskocsit vezettem.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Gyerekek a szünetben arról beszélnek, hogy kinek kövérebb az anyukája. Tibike azt mondja:
- Az én anyukám, ha le akar ülni, két széket kell a feneke alá tenni, hogy elférjen.
- Az semmi! - inti le Zoli. - Az én anyukám olyan kövér, hogy két ágyat kell összetolni, hogy kényelmesen el tudjon aludni.
Pistike hallgatván a többieket, így szól:
- Az anyukám valamelyik nap elküldött a mosodába, hogy vigyem el a melltartóját tisztíttatni. El is vittem, kiraktam az asztalra és a mosodás néni, azt mondta:
- Sajnálom, Pistike, de négyszemélyes sátrat nem vállalunk.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Egy nõt nem nehéz boldoggá tenni, csak legyél neki:
1. barát
2. társ
3. szeretõ
4. kisöccsi
5. bátyus
6. apa
7. tanár
8. nevelõ
9. gyóntatópap
10. lelki barát
11. szakács
12. autójavító
13. szerelõ
14. villanyszerelõ
15. sofõr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. szexológus
23. pszichiátriai szakorvos

A természeted is fontos. Legyél:
1. kedves
2. sportos
3. okos
4. erõs
5. jól nevelt
6. határozott
7. gyengéd
8. érzékeny
9. romantikus
10. férfias
11. Móka Miki
12. vidám
13. de mégis komolyan veendõ
14. bátor
15. Micimackó
16. energikus
17. gondoskodó
18. ideákban gazdag
19. ügyes
20. szerény
21. megértõ
22. elegáns
23. egyértelmû
24. szeretetteljes
25. hidegvérû
26. szenvedélyes
27. engedékeny
28. becsületes
29. adakozó
30. gyakorlati
31. igazságos
32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is)
33. reménytelen (a szerelemtõl)
34. nyugodt
35. sármos
36. hûséges
37. álmodozó
38. karrierista
39. megbízható
40. mindenki felnézzen rád
41. legyél kész áldozatokra, és mindenek elõtt gazdag.

Ugyanakkor ne legyél:
- féltékeny, de mégis aggódó
- jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több idõt, mint a nõvel
- adj a nõnek szabadságot, de mégis mindig érdeklõdj, hol és kivel volt
- öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nõt térdig sárban, majd bemászni az erkélyen, ha otthon felejtette a kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs.

Nem szabad elfelejtened:
1. születésnapját
2. névnapját
3. házassági évfordulót
4. az elsõ csók évfordulóját
5. menstruációját
6. a fogorvosnál foglalt idejét
7. a legjobb barátnõjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.
Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nõ ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az elsõ gitárossal.

És most a másik oldal:
A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb. Ez azért van, mert a férfinak szüksége van:
1. szexre
2. kajára

A nõk nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek, az igényeknek a kielégítése meghaladja a nõ erejét.

Végeredmény:

Az együttélés csak akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell!
<#papakacsint><#csodalk><#csodalk>

Crem
Pistike anyukája hazamegy és megkérdi a kisfiát:
- Hogyan szórakoztál a kis barátnõddel amíg távol voltam?
- Jól anyuci. Papást-szobalányost játszottunk...

Crem
Mit kell tennie egy férfinak, hogy a nõ kegyeit elnyerje?

Törõdni vele, bízni benne, terveket szõni, ölelgetni, babusgatni, kiszolgálni, masszírozni, meglepni, megérteni, elfogadni, levelezni, nyugtatni, megvédeni, szerenádozni, ölni érte, halni érte, lopni érte, egyenrangúnak tekinteni, ígérni, idõben megjelenni, elkötelezettnek lenni, könyörögni, meghallgatni, fizetni, borravalót adni, visszajönni, ülõkét visszahajtani, hazudni, igazat mondani, elvinni, hazakísérni, szentnek lenni, vaknak lenni, eredetinek lenni.

Mit kell tennie egy nõnek, hogy a férfi kegyeit elnyerje?

Csak le kell vetkõzni!

DJ Bee18
Azt hittem több lesz a negatív kritika, mert amikor elõszõr írtam be néhányat... 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Ha XVI. Lajos 15 év alatt 30 törvényt hozott, akkor hányadik Lajos hozott 10 év alatt 12 törvényt?

Shaman
A mai matematikai feladvány:

"Ha Petinek három almája van és Évinek ketto, akkor miért nem maradnak kussban és esznek?"

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Joey_The_Man
Ez a legjobb meg a mûjégpályás.. <#vigyor><#vigyor>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Bobber
nem
ez baromi kellemetlen😊😊😊😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
😊)))

Ez ari 😊))

[/spam]&#8482;

ezt vikinggel ismertem, amikor viharba kerül a tengeren, és köszönti régi barátját, a villámot... de így is cool

DJ Bee18
A rendõrnek télen eszébe jut, hogy horgászni kéne menni. Magához veszi a horgászfelszerelését, meg a jégcsákányát, és kimegy a jégre. Amikor bele akarja vágni a jégcsákányt a jégbe, megszólal egy hang a feje felett:
- Itt nem találsz halat!
A rendõr meglepõdik ugyan, de azért újra felemeli a jégcsákányt. De mielõtt lecsaphatna megint hallja a hangot:
- Itt nem találsz halat!
Az eset még megismétlõdik két-háromszor, mire a rendõr megelégeli a dolgot, és azt mondja:
- Hagyjál már békén, én rendõr vagyok!
Mire a hang:
- Én pedig a mûjégpálya hangosbemondója!

DJ Bee18
Ez lehet hogy kicsit szar lesz 😄D
- Hogyan köszönnek a villámok egymásnak?
- ???
- Csapj bele!

DJ Bee18
Elmegy a cigány szilvát lopni és amikor jön vissza találkozik a rendõrrel.Így szól a rendõr:
- Te cigány,te ezt a szilvát loptad?
- Hát loptam én!
- Hát akkór dug fel a picsádba !
Elkezdi dugdosni és amikor a 20.-nál jár egy hatalmasat röhög.
- Miért röhögsz cigány?
- Ott jön a Sanyi dinnyét lopott....

DJ Bee18
Cigány bemegy az állásközvetítõhöz mondja hogy valami könnyû munkát szeretne. Erre az állásközvetítõ
- Ott van az a kamion pakolja rá azokat a 200kg-os sziklákat! Erre a cigány:
- De uram ez nõi munka!
- Miért? - kérdezi a munkaadó.
- Mert a jó édes kurva anyád fogja megcsinálni!

DJ Bee18
Az anyós már több hete vendégeskedik a fiataloknál. Az egyik este megkérdezi a võtõl:
- Mondd, fiam, van még olyan könyv nálatok, amit nem olvastam?
- Igen! A menetrend.

DJ Bee18
- Apa apa! Az ufók a barátaink?
- Miért, kisfiam?
- Mert most viszik el a nagyit.
- Igen a barátaink.

DJ Bee18
Kiskakas bemegy az RTL Klubba:
- Szia, az apukámmal szeretnék beszélni.
- Itt dolgozik?
- Szerinted?

Shaman
Te Ica, én mostan megfoglak, megmarkolászom a csöcsödet, hátraviszlek a ganaj mellé, oszt megbaszlak, mint a lovat. ..

...mán ha érted a célzást...

DJ Bee18
Egy koncentrációs táborban az õröknek jó napuk van, így futóversenyt rendeznek a raboknak!
- Na,zsidók! A verseny szabálya a következõ! Az elsõt és az utolsót lelõjük! A többieket elengedjük!
A zsidók megörülnek, amikor megszólal a hangosbemondó:
Az elsõ két versenyzõ álljon a startvonalhoz!

Shaman
:-pp

Glpetyus
Ez qrva jó 😄DD

Glpetyus
óóóbazzz <#wilting>
😄

Buci
Letört a jobb szárnya a gépnek ami az óceán felett repül, mire a kapitány beszól az utsoknak:
-Akik tudnak uszni azok üljenek a gép jobb oldalára, akik nem, azoknak köszönjük h a MALÉV-et választották

carpe diem

cement
pefff...ez ebbe a topikba való...

respect to the man in the ice cream van

PResident Evil
<#wilting>

Mhosah Myth
Milyen zaj van a sötétségben???
Darkness (=Darknesz...)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

artschiatwork
sírva röhögtem, amikor felolvastam a többieknek 😄DDDDD

Joey_The_Man
Ne tedd én minden nyáron leszokok 2-3 hónapra... az még megy is, de amikor már nem bírod tovább és szeptemberben megint vusszaszoksz, az NAGYON xar! <#nyes>

CattiBrie
Hja.. én is gondolkodtam azon, hogy leszokom a munkáról..

[/spam]&#8482;