41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#38957 Irányítótorony:
- Figyelem, 1234-es számú járat! Az erős hanghatás elkerülése miatt változtasson irányt 45 fokkal!
Pilóta:
- Központ, de miért? Hisz 35 ezer láb magasságban repülünk, miféle zaj lehet itt fent?
- Hallotta már maga, hogy mekkora zajjal jár, ha egy 707-es egy 727-essel ütközik? -
Tsol #38956 viczt! -
#38955 Kétlem, hogy ezzel akár egy travesztit is fel lehetne szedni nem hogy egy csajt:DD -
#38954 Új csajozós duma:
Beléd estem, mint Hummer a Balatonba. -
madmanic #38953 Eddig valahogy nem bírtam a hummer-t, de most megtört a jég...
-
#38952 Isten megteremté Ádámot, és emígy szóla néki:
- Ádám! Teremtettem neked agyat, hogy tudj gondolkodni, és nemi szervet, hogy tudj szaporodni.
És Ádám ujjong vala, ám ismét megszólal az Úr:
- Azt viszont tudnod kell, hogy egy kicsit kevés vért öntöttem beléd, így a két funkció egyszerre nem működik. -
mester1987 #38951 Igen kb. pár napja. -
#38950 a topic fejlécében lévő hiányos képek miatt. -
#38949 szerintem emiatt amúgy: #38880 -
#38948 épp ezt a kérdést akartam feltenni Én is! Engem figyelmeztet igen. -
#38947 amúgy a chrome titeket is figyelmeztet először ha ebbe a topikba léptek be? -
mester1987 #38946 Szakadok még néha ma is ezen a kifinomult viccen:
Villanyszerelő az intenzíven:
-Na emberek, nagy levegőt, kicseréljük a biztosítékokat! -
KaBuTo666 #38945 :D -
#38944 Haldoklik az öregember. Körülötte a bánatos család.
- Mi az utolsó kívánsága édesapám? - kérdezik a gyermekei.
- Úgy ennék egy kis szart! - válaszol a haldokló.
- Na, de édesapám... - méltatlankodnak a többiek, de hát az utolsó kívánság az szent, így kerítenek egy tál gőzölgő szart.
- Jó? - kérdezi az öreg.
- Nem tudjuk! - jön a válasz.
- Akkor kóstoljátok meg!
Az utolsó kívánságot teljesíteni kell, így a gyerekek undorodva bár, de megkóstolják a szart.
- Na milyen volt? - kérdi a végén az öreg.
- Hát nem túl jó..!
- Akkor mégse kérem... -
#38943 jaigen, amúgy is:
-
#38942 épp ez a lényeg! Japán hónaljcirkálót megreszeled, sikít, ahogy a torkán kifér, mert nincs ekkora kolbászhoz szokva -
#38941 Hát ha neked a japánok fasza nagy... -
#38940 Persze hogy jobban sikítanak, mert nincsenek hozzászokva a nagy farokhoz. :D -
KaBuTo666 #38939 Ja úgy más. A kis perverz. :D -
EnxTheOne #38938 Ha jól emlékszem Relaks a japáncsaj topik házi gazdája. És ők sokkal hangosabban sikítanak mint az europiaiak.
Szóval bírja ő a decibeleket. :D -
KaBuTo666 #38937 Ne mond már hogy a füleidet nem irritálná. :D Egyből visszaállna a farkad az alap állapotba... -
mester1987 #38936 Az úgy van, hogy:
Miért jó szűz lánnyal kefélni?
Mert még őszintén sikít!
:DDD -
#38935 Hát de hülye vagy :-D :-D :-D -
#38934 irritáció? Mert mikor megszorul, csak cipőkanállal tudod lepattintani? -
KaBuTo666 #38933 De az a sikítás borzasztó és az irritáció amit el kell viselni, inkább a halál. -
#38932 De a 10 éves legalább őszintén sikít. :D -
EnxTheOne #38931 Hé, nem akarom hogy 5 évig vagy 40 kancigány analizáljon. :D
Meg az ilyen 10 éves kis lányok nem az esetem. :D
Tudod egy nő az hószúláb/vékony derék/széles csípő. :D:D:D Az ilyen 14-16 évesek többsége meg olyan mintha vonalzóval lettek volna rajzolva. :D -
#38930 ne finnyaskodj :DDDDD -
KaBuTo666 #38929 Hallod, ez már a te problémád lenne. :DD -
EnxTheOne #38928 Hallod, gondoltam rá. :D De szerintem kapnék érte 5 évet. :(
14 éven felüliek csak nem írnak ilyesmiket. -
#38927 Talán vannak akik még emlékeznek erre. -
KaBuTo666 #38926 Hallod, ezek még azt is elhinnék hogy sexel tudnád átváltoztatni őket...nyert ügyed van mert akkor minden hétre jutna egy. :P -
EnxTheOne #38925 whut? :S -
#38924 im-net reloaded? :D -
KaBuTo666 #38923 lol -
EnxTheOne #38922 Lol, ez nem vicc:
Kb 1-2 éve egy másik fórumon írtam hogy vámpir vagyok. És azóta kb két hetente kapok egy emailt, hogy változtassam át őket. :D
Mai levél:
"Szia juj én tudtam h léteztek jáj van fb vagy vami chet oldalad ugy könyebben tudnán beszélni de 1 fontos lehet veled találkozni? ha igen szeretnék veled te emberi vagy állati vérrel táplálkozol??
könyi válaszolj!!!!!!!!" -
#38921 Ödön nőtlen volt, egyedül élt apjával, és a családi vállalkozásban dolgozott. Amikor megtudta, hogy beteg édesapjától egy vagyont fog örökölni, úgy döntött, hogy megnősül, és feleségével együtt élvezi majd az életet. Egy fogadáson pillantotta meg a legszebb nőt, akit valaha is látott. Elállt a lélegzete.
-- Lehet, hogy átlagos férfinak tűnök -- vallotta be álmai asszonyának --, de néhány év múlva, amikor apám meghal, 65 millió euró örököse leszek.
A lenyűgöző hír hallatán a fiatal szépség elkérte névjegyét, és három nap múlva a... mostohaanyja lett. Tanulság: a nők sokkal jobb pénzügyi elemzők a férfiaknál. -
Narusco #38920 Petőfi Sándor 1848 március 16.-án bemegy a Pilvaxba:
- Egy pálinkát kérnék...
- Biztos vagy benne Sanyikám? Tegnap is mi lett belőle... -
#38919 Petőfi Sándor 1848 március 16.-án teljesen szétcsúszva, másnaposan bemegy a Pilvaxba.
- Sanyikám! Egy abszintot?
- Hülyéskedsz? Tegnap is mi lett belőle... -
madmanic #38918 Hummer H2o