Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
nah ezt már én átélrtem , igaz😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

CarajoEsp
Szerintem semmi gond, azért vicc topic, hogy minél több kerüljön be. +Nemis voltak annyira rosszak😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

akyyy
úristen😄DDDDDDdddddddddddddddddddddddddddddddddddd

akyyy
😄DDDD

Broafka
én már próbáltam neked privátban üzenni Balu 😊
emlékszel gondolom, hát most ezen ne csodálkozz <#ejnye1>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

nemvagyok szegény....<#ejnye1>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

nem akartam mondani szegénynek 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Hunnenkoenig
Te Balu, te gondoltal mar arra, hogy a minöseg neha fontosabb a mennyisegnel?

Mar csak azert is, mert a legtöbbje a napokban mar volt, masreszt mert szarok, harmadreszt, mert nem kell a szar vicc.hu-t meg hasonlo oldalakat komplett atmasolni. Azokat mi is ismerjük.

- Papa, mi az ott, ami csüng a lovacskának?
- Az a fasza, kisfiam, azzal bassza a többi lovacskát. De nem illik ujjal mutogatni!

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Biológia órán kérdezi a tanárnõ:
- Gyerekek, tudjátok-e, hogy miért lapos a lepényhal?
A kis Johnny jelentkezik, a tanárnõ felszólítja:
- A bácsikám azt mondta, hogy azért lapos, mert a bálna megdugta.
- De Johnny, ez felháborító! Azt hiszem, beszélnem kell a szüleiddel - mondja a tanárnõ.
Újabb kérdés:
- Tudjátok-e, hogy a homár szeme miért olyan dülledt?
Ismét a kis Johnny jelentkezik. A tanárnõ ad neki még egy esélyt:
- A bácsikám azt mondta, hogy azért, mert a homár látta, hogy a bálna megdugta a lepényhalat.

Két anyuka beszélget:
- Van két gyerekem, mindkettõnek most lesz a születésnapja, ám az egyik optimista, a másik pesszimista. Nem tudom, melyiküknek vegyek nagyobb ajándékot.
Azt mondja neki a másik:
- A pesszimistát halmozd el ajándékkal, hátha örül neki. Az optimistának mindegy, hogy mit adsz, úgyis örülni fog.
Az anyuka a pesszimistát elhalmozza ajándékkal, de az optimista ajándékára már nem marad pénze, ezért az optimistának becsomagol egy nagy adag lószart. Otthon kérdezi egymástól a két gyerek, hogy ki mit kapott. Azt mondja a pesszimista:
- Kaptam számítógépet, de minek, hiszen véletlenül elromlik, aztán megráz az áram; távirányítós autót is kaptam, de minek, hiszen elromlik és akkor dobhatom ki a szemétbe. És te mit kaptál?
Azt mondja az optimista:
- Szerintem pónit, de nem találom sehol.

Pistike! Elõször fordult elõ, hogy hibátlan a házifeladatod. Hogy lehet ez?
- Az apukám elutazott Bécsbe.

A kisfiú megkérdezi az anyukájától:
- Anyu, ugye Isten adja meg a napi kenyerünket?
- Igen, kisfiam.
- És anyu, ugye a Jézuska hozza a játékokat?
- Igen, kisfiam.
- Akkor apu mi a francot csinál egész nap?

Egyik szõke a másiknak:
- Andi elmondta, hogy te elmesélted neki a titkot, amire megkértelek, hogy el ne áruld senkinek!
- Nahát! Pedig megmondtam neki, hogy ne szóljon neked róla!
- Igen? Akkor el ne áruld neki, hogy elmondtam, hogy õ elmondta!

Két srác beszélget:
- Hogy tanítsak meg egy nõt úszni?
- Elõször megmutatod neki a kéz- és lábtempót, majd mikor bementek a vízbe, gyengéden átkarolod a derekát, hogy ne féljen.
- Dehát õ a húgom!
- Ja, akkor lökd be a vízbe!

Egyszer a román, a magyar és a cigány azon versenyeztek, hogy ki bír tovább bentmaradni a kísértetkastélyban. Elsõ nap bemegy a román és éjjel 12-kor hallja:
- Egyik szemem barna, másik szemem kék!
Erre megijed és kiugrik az ablakon. Másnap ugyanez történik a magyarral is. Harmadnap a cigány megy be, õ is hallja éjfélkor a kísértetet, erre felszökik és azt mondja:
- Ha nem fejezed be, akkor a másik szemed is kék lesz!

Egy fiatalember gyónni megy a paphoz.
- Atyám én vétkeztem.
- Mi a vétked fiam?
- A hiúság bûnébe estem. Naponta többször belenézek a tükörbe és csodálom magam, hogy milyen szép vagyok.
A pap megfordul és ránéz a fiúra:
- Ez nem bûn fiam, csak egyszerû tévedés.

Egy nem túl példás életû férfiú megy át a vasúti átjáróban, amikor véletlenül beszorul a lába a sínek közé. Elkezdi rángatni, de semmi eredmény. Aztán zajt hall és meglátja a közeledõ vonatot.
- Istenem, segíts és abbahagyom az ivást! - kiáltja.
Semmi eredmény.
- Istenem, segíts és leszokom a dohányzásról!
Ugyanaz. A vonat elkezd dudálni.
- Istenem, ha segítessz, leszokom az ivásról, a dohányzásról és a feleségemet sem csalom meg többet!
Ekkor hirtelen lazul a szorítás, kiszabadul a lába és az utolsó pillanatban elugrik a vonat elõl. Leporolja magát, az ég felé néz és így szól:
- Köszönöm Istenem, de megoldottam egyedül!

Az öreg székelynek 100 litert tejelõ Riska tehene van, csodájára is jár az
ország-világ. Kimegy a bácsihoz a riporter is érdeklõdni:
- Bácsika! Hogy lehetséges, hogy az ön tehene ennyi sok tejet ad?
- Áááá, semmiség az egész, minden a kedvességen múlik.
- ??
- Minden reggel kimegyek az istállóba és megkérdem a Riskát, hogy "Mi lesz ma vacsorára? Tej vagy marhasült?"

Leszerel a meleg katona és búcsút int az egyik tisztnek is:
- Viszlát, szépségem!
Mire a tiszt felháborodottan:
- Mi az, hogy viszlát szépségem?! Nem látja a vállapomon a sok csillagot?!
- Jól van, akkor viszlát csillagom!

A diliházban cseng a telefon:
- Elnézést, az 568-as cellában van valaki?
- ... nincs.
- Éljen, sikerült megszöknöm!

Hülyegyerekek mennek busszal kirándulni, de a busz lerobban.
Leszáll a sofõr keresi a hibát, de nem találja. Az egyik hülyegyerek leszáll és azt mondja a sofõrnek:
- SOFÕRBÁCSI, SOFÕRBÁCSI, ÉN TUDOM MI ROMLOTT EL!
Erre a sofõr:
- HAGYJÁL MÁR, HÜLYEGYEREK!
A sofõr már két órája keresi a hibát, de nem találja, kezd ideges lenni. A hülyegyerek megint megszólítja:
Sofõr kicsit ingerültebben válaszol:
- HAGYJÁL MÁR BÉKÉN, HÜLYEGYEREK!
A sofõr már öt órája keresi a hibát, már majd szétveti az ideg, amikor a hülyegyerek megint odamegy:
- NA MI, B***D MEG?
- HÁT A BUSZ!

Két bolond a hetedik elmeleten lakik. Egy nap nekiállnak ablakot pucolni. Keresztbetesznek az ablakpárkányon egy deszkát, egyik ül belül, a másik kivül és mossák az ablakot.
Egyszer csak csengetnek. Az, amelyik belül ült, leszáll a deszkáról és kimegy megnézni, ki az. A lakásajtóban senki. Lemegy a ház elé, hát ott látja a másikat a járdán, kilapulva.
- Na, vazze, hát te csengettél?

Két bolond talál egy autókormányt. Megfogják, majd elmennek vele egy benzinkúthoz.
- 95-ös benzint kérünk, amennyi belefér - mondja egyikük.
- Na, maguknak sincs ki a négy kerekük - mormolja a benzinkutas.
- Látod? - mondja az egyik bolond - Alig kapod meg az autót, máris szerelni kell!

A pszichiáter meglátogatja a betegeit. Bemegy a szobába és látja, hogy az egyik ember hadonászik a levegõben, a másik pedig fejjel lefelé lóg a mennyezetrõl. Kérdezi a hadonászótól, hogy mit csinál.
- Nem látja, hogy épp egy deszkát próbálok kettéfûrészelni? - hangzik a válasz.
- És a barátja mit csinál ott fejjel lefelé lógva? - kérdi az orvos.
- Ja, õ lámpának képzeli magát - feleli a beteg.
- Nem szólna neki, hogy fejezze be, már egészen lila a feje! - jegyzi meg a doktor.
- Mit akar? Hogy sötétben fûrészeljek?

Móricka beírást kap és nem mer hazamenni...
mondja a tanító néninek, hogy ha már eccer volt olyan dear, hogy beírt akkor már hagy aludjon nála...
a tanárnõ beleegyezik...
nagy unszolásra a tanárnõ abba is beleegyezik, hogy egy ágyba aludjanak...
mondja Móricka:tanárnõ én otthon anyukámmal ugy szoktam aludni, hogy a kisujjamat beledugom a köldökébe... megtehetném ezt itt is??
a tánárnõ bólint...
-De hát móricka az nekem nem a köldököm
-wazz.. nekem se a kisujjam.....

Kisfiú nagyot taknyol a biciklivel, nyilt törés a lában. Bõgve hazaér anyukája így szól:
- Ne sírj, veszünk másik nadrágot!

Találkozik az erdõbe Piroska és a villám farkú farkas:
- Szia! Te ki vagy? - kérdi a farkas.
- Szia, én Piroska! Te ki vagy?
- Én vagyok a villám farkú farkas.
- Hú. És nem fog fájni?
- Miért fájt?

Broafka
nézzük a pozitív oldalát, legalább nem halt meg magyar <#crazya>

artschi
ez gecc 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
Nemtom, vót-e má':

3 kolléga beszélget. Azt mondja az egyik:
- Én az amerikai kirendeltségünkön dolgozom,
a prémiumomból veszek egy házat, a maradékból meg berendezem.
Másik:
- Én a svájci kirendeltségünkön dolgozom,
a prémiumomból befizetek egy világkörüli útra,
a maradékból a szüleimnek veszek egy farmot.
Azt mondja a harmadik kolléga:
- Én a magyar kirendeltségünkön dolgozom,
a prémiumomból veszek majd egy pulcsit.
- És a maradék? - kérdi a másik kettõ.
- Ja, azt majd a szüleim kipótolják.

<#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Broafka
igen ez így jobb 😊
bár szerintem elég gyönge vicc

Lynx_TWL
Két rendõr beszélget:
-Csokis a szád.
-Áá le van szarva!
-Ja, azt hittem csokis.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

LOL<#nevetes2>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

pelleri
Két rendõr beszélget:
-Csokis a szád!
-Dehogyis, szart ettem.

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

pelleri
- Honnan tudtad, hogy azok az emberek tolvajok?
- Elõször azt hittem, hogy rakodómunkások, de amikor láttam, milyen szorgalmasan dolgoznak, rögtön gyanakodni kezdtem.

pelleri
Az MTI jelenti Wellingtonbol:
Tegnap hajnalban nagy gyász érte a focivilagot.Europa tizezer legjobb labdarugojával a fedélzeten
zátonyra futott es elsüllyedt a Golden Star turistahajo.Senki sem élte tul a katasztrofát.
A szerencsétlenségnek magyar áldozata nincs.

pelleri
Két döglégy ül a friss szaron, az egyik hirtelen fingik egy kurvanagyot.
Mire a másik:
- Bazzeg, nem zavar hogy éppen eszem?!

pelleri
"Boci boci tarka,
Se füle se farka,
Oda megyünk lakni,
Ahol tejet kapni."

A vers szerkezetileg egyértelmûen két részre tagolható. Az elsõ egységet az elsõ és a második sor alkotja, a másodikat a harmadik és a negyedik sor. Ez már a rímképletbõl is világosan kiderül: A A B B.
A verset az teszi igazán nagy mûvé, hogy egyszerre tartalmaz személyes és általános igazságokat. Ezt már a felütésnél érzékelhetjük, a költõ kétszer szólítja meg a bocit, és ezzel tudatja vélünk, hogy valójában nem egy, hanem két bociról van szó. Az egyik boci természetesen a költõ, akinek szerelmi bánata van.
Feltûnõ, hogy az elsõ szerkezeti egységben egyáltalán nem találhatók meg az igék, már ez is a leülepedettség, elhagyatottság érzetét kelti bennünk. De ezt csak fokozzák a két sorban halmozottan elõforduló oppozíciók.
A két sor már önmagában is oppozíciót alkot (van egy boci, aki tarka, de nincsen se füle se farka, a 'füle' szó magashangrendûsége is éles ellentétben áll a 'farka' szó mely hangrendûségével, a 'tarka' szó pedig önmagában alkotja a legerõsebb oppozíciót, hiszen egyszerre fehér és fekete.
Ennyi ellentét nem lehet véletlen, és nem is utalhat másra, mint a szerelem természetének kettõsségére, ami Catullus óta minden jelentõs szerelmes vers sajátja. Egy embert látunk magunk elõtt, aki bár 'tarka', vagyis a költõiség minden szépségével, rútságával, örömével, bánatával fel van ruházva, mégis hiányérzete van. Ez a hiányérzet minden beteljesületlen szerelem sajátja, a kedvese nélkül a költõ sem érzi teljes embernek magát, és ezt vetíti elénk nagyon találóan egy fületlen és farkatlan boci képében.
A második szerkezeti egységben csak fokozódik a magányosság és az üresség érzete. Itt jelenik meg a versben szereplõ egyetlen ige, ez viszont annál kérlelhetetlenebbül, visszavonhatatlanabbul: 'megyünk'. Az egész verset átszövõ kettõsség itt is megtalálható, hiszen szó van egyszer a költõ érzéseirõl, amik egytõl egyig elhagyják a költõt, aki már képtelen arra, hogy eltartsa õket, és elköltöznek valaki másba, aki még képes táplálni õket, vagy 'ahol tejet kapni', és szó van az egész társadalomról, akiket eddig verseinek tejével itatott a költõ, és akik szintén mind elpártoltak tõle, mivel szerelmi bánatában képtelen költeményeivel etetni õket.
A másik, az általános érvényû boci maga az élet. Itt az elsõ szerkezeti egység (Boci boci tarka / Se füle se farka) azt jelenti: az élet sokszínû,de nincs semmi értelme. Felmerülhet a kérdés, vajon miért maradt el a 'de' kötõszó. Persze tisztában vagyunk azzal, hogy a költõi nyelv állandóan tömörségre törekszik, de ebben az esetben másról is szó van. Nem teljesen egyértelmû ugyanis a 'de' szó használata. Felfoghatjuk úgy is, hogy itt éppen arról van szó: az élet sokszínû MERT nincsen semmi értelme. Hiszen ahogy valami értelmet, célt kapna, máris sokkal egysíkúbb lenne, sok mindennek lecsökkenne a szerepe, esetleg teljesen értelmét vesztené, megsemmisülne. Ez egy újabb kettõsség, amit a költõ nem old fel, mindenki kedve szerint értelmezheti, de mindenesetre feltár egy olyan lehetõséget, hogy az élet értelme esetleg éppen az élet értelmetlenségében rejlik.
A második szerkezeti egység egyértelmûen a fentiekben már említett 'megyünk' ige köré csoportosul. Ez a rész (Oda megyünk lakni / ahol tejet kapni) természetesen a halálra vonatkozik. Rendkívüli jelentõsege van itt a többes szám elsõ személynek, vagyis mi mindannyian 'megyünk', mi mindannyian meghalunk. Pontosan ez az, ami örökérvényûvé teszi a verset, hiszen a halál kérdése mindig foglalkoztatta az embereket, és ameddig lesznek emberek, mindig is foglalkoztatni fogja õket. A vers tehát örök problémát feszeget, és végül is arra jut, a halál az életnél egy nyugodtabb világot biztosít majd, 'ahol tejet kapni', tehát ahol nem kell megfejni az élet tehenét ahhoz, hogy boldogok lehessünk.
Itt tehát közvetve mégiscsak kiderül, mit tart a költõ az élet igazi céljának: hogy fáradozva, olykor áldozatokat hozva végül is boldogok legyünk. Ez a vers mondanivalója, örök tanulsága, ami ebbe a játékos formába öntve olyan meggyõzõen szakad ki a versbõl, hogy méltán sorolhatnánk ezt a költeményt a legmaradandóbb mûvészi alkotások közé.
Olvassuk el a verset még egyszer:
Boci boci tarka,
Se füle se farka,
Oda megyünk lakni,
Ahol tejet kapni.
Ugye milyen máskent szól most a vers, hogy a mélyére hatoltunk?

pelleri
A nõkkel vigyázni kell, nagyon veszélyesek:
övék a világ pénzének a fele, és a világ összes puncija.

pelleri
Pofátlan:
-Szia kislány. Lefeküdnél velem 10000forintért?
-Nem, hogy gondollod!!!!!
Kár. Pedig nagyon kellett volna a lóvé.

pelleri
Focistáknak:
-Kussojj vazze!!! Több labdát adtál el,mint az Adidas egész évben!!

pelleri
Az egyik kisvárosban riasztották a tûzoltókat,mert egy ház emeleti ablakából füst gomolygott. A csapat behatolt a házba,ahol egy férfit találtak a füstölgõ ágyon. Miután kimentették, a matracot pedig eloltották, feltették neki a kézenfekvõ kérdést:
- Hogyan történt?
Válasz: - Nem tudom, már lángolt, amikor ráfeküdtem.

sferrari
ez igy jobb 😊)

http://f1ferrari.hu

cement
😄DD

respect to the man in the ice cream van

pelleri
<#eljen> Igy vicces,nem úgy mint az eredeti borzalmas szóvicc (aminél Matula bácsi a Tüskevárból jobb poént nyomott)

igyis jó <#nevetes1>

Sné Zsuzsa
"- Mit mondott Julius Caesar, mikor meglátta unokaöccsét vezeték nélküli
head-set-tel?"
- Az meg mi a fasz a fejeden?

Pont ennek kigúnyolása végett halottam 😊)

Canon 450 D

Hunnenkoenig
Hehe
En sem tudtam eldönteni, hogy most hülyül-e, de miutan ott van, hogy nem erti a viccet, feltetelezem, hogy a Bluetooth fogalmaval sincs igazan tisztaban...

Zetorg
Nõ: Mitt tennél ha meghalnék? Újra nõsülnél?
Férfi: Kizárt.
Nõ: Miért nem? Nem szereted a házaséletet?
Férfi: Dehogynem.
Nõ: Hát akkor miért nem házasodnál meg újra?
Férfi: Oké, ujraházasodnék.
Nõ: Szóval mégis...(fájdalmas kifejezéssel az arcán)
Férfi: (hangosan felnyög)
Nõ: És a mi ágyunkban aludnál vele?
Férfi: Hol máshol tudnánk aludni?
Nõ: Lecserélnéd az õ képeivel az enyéimet?
Férfi: Hát ez tûnik a megfelelõ dolognak.
Nõ: Használná a golfütõimet?
Férfi: Nem, mert õ balkezes.
Nõ: (csend)
Férfi: Basszameg.