Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Vagy "szõke" lány, szõke kutya? :)
[/spam]™
-Minek örulsz annyira kérdezi a csapos?
-Mindjárt elmagyarázom, feleli a ronda ember.
-Tudod én a vasút mellett lakom, és a múlt éjszaka találtam egy összekötözött nõt a síneken. Kiszabadítottam a kötelékékbõl és hazavittem.
Micsoda egy éjszaka lett a jutalmam! Szerelmeskedtünk minden részén a háznak. Neha Õ volt felul neha én...
-Fantasztikus! Álmélkodott a csapos. Szép nõ volt?
-Nem tudom...Nem találtam meg a fejét...
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
Isten megteremté a nõt, hogy legyen vmi szép és jó is a férfin <#beka2>#beka2>
THE HUNTER coming soon ^^
isten megteremnté a férfit s látta h ez igy jó.
isten megteremté a növ, és látta h ez igy nem jo. de már ugyis mindegy volt...
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Két informatikus beszélget.
- Képzeld, tegnap az éjszakai klubban megismerkedtem egy csinos szõke nõvel.
- Szerencsés fickó...
- Felhívtam a lakásra, ittunk egy kicsit, átöleltem...
- És aztán, mi volt még?
- Egyszer csak azt mondja: "vetkõztess le!"
- Nahát...
- Levettem a szoknyáját, aztán a bugyiját is, aztán lefektettem a notebook mellé, az asztalra...
- No, csak vettél egy notebookot? Milyen processzorral?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Anya, az iskolában csúfolnak, hogy hosszú az orrom.
- Ne foglalkozz vele, egyszerûen csak hátrább van az arcod, mint a többieknek.
Tom éveken át próbálta leküzdeni örökös szorongását, de hiába. Egyszer azonban barátai észrevették, hogy megváltozott.
- Sokkal nyugodtabb vagy, mint régen. Mi történt? - kérdezték tõle.
- Találtam egy embert, aki aggódik helyettem heti 1000 dollárért - felelte Tom. Azóta nincs semmi problémám.
- Heti 1000 dollár? Hogy tudod azt kifizetni?
- Kit érdekel? Legyen ez az õ gondja!
Isten megteremté a Világmindenséget, és látá, hogy az szép. Isten
megteremté a Földet, és látá, hogy az szép. Isten megteremté a
természetet, és látá, hogy az szép. Isten megteremté az állatokat, és
látá, hogy azok szépek. Isten megteremté a férfit, és látá, hogy az
szép. Isten megteremti a nõt, és mondá:
- Na mindegy, majd kifesti magát:))
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
Jól alá kellet volna rúgni, hogy kapjon méhnyakrákot mert az ilyennek lesz hamarabb gyereke mint más normális embernek és az ilyen szakadt lotyók kölkei csapják el az utakon az ember gyerekét meg késelik meg! Nem a busz oldalát kellett volna letörölni vele hanem a gumiabroncs mintázatát!
ON
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Persze hogy én se gondolom hogy ezek a kis k***** nõk! DE:
azzal hogy oda ment lecsapott egyet neki attól megoldódott?
Jól meg kellett volna szégyeníteni stb.
de azzal hogy nála gyengébbet üt magát minõsíti.
Részemrõl én lezártam a témát!
Ha egy moderátór erre jár szerintem törölje ezeket a hozzászólásokat !
http://f1ferrari.hu
Egyszerûen alattomos módon - az ördögök meg dénomok - vezetik félre az ártatlan gyanútlan férfinépet. Ki így ki úgy. Mindannyian áldozatok vagyunk! Ne haggyuk magunkat, harcoljunk a gonosz elle. Az úr fegyvert adott nekünk amit használnuk is kell! Bár kicsi, de ha helyzet úgy kívánja hatalmassá terebélyesedik!...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nem tudom ez igaz vagy megint csak egy kitalált történet,de a buszsoförnek igaza volt megérdemelte a ki k. de:
" srác egy szót nem szólt csak odalépett a tõle pár méterre álló lányhoz és egy hatalmas pofont nyomott le neki, úgy hogy a lány elesett, majd, mint aki jól végezte dolgát visszament beszélgetni a többiekhez."
Lehet hogy régi módi vagyok de gy férfi ne üssön meg egy nõt még akkor se ha megérdemli!
http://f1ferrari.hu
Lehet ezt már többen megkapták, de aki nem legalább itt megtalálja ezeket a jó kis storykat. Nekem tetszett, csak sztem pont azok nem okulnak ezekbõl a történetekbõl akikre a legjobban ráférne.
On
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
"ez még megfilmesítve is szép lehetne..
Nem én láttam, de olyan embereket már sajnos igen, akikrõl el tudom képzelni...
A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat.
Rengetegen voltak, éppen csak be tudta zárni az ajtókat a sofõr induláskor.
Már lassan gurulni kezdett ki a megállóból, mikor két húsz év körüli lány s egyikük kutyája ( nem tom a típusát, de jó nagy volt ) rohannak a megállóba, hogy felszállnak a már induló járatra.
Mint írtam, rengetegen voltak a buszon, s még a pilóta legjobb jóindulatával sem tudtak volna ezek ketten a kutyával felszállni a buszra, így az indult tovább.
Ezt látva az egyik lány ( most itt meg kell jegyeznem, hogy ezek ketten súrolták az agysebészség határát ) egy hatalmasat ütött a busz ajtajára és nyomaték gyanánt egy óriásit odaköpött. Nos, ekkora csulát még nem láttam.
A lány mint aki jól végezte dolgát barátnõjével beszélgetni kezdett a megállóban, mit sem törõdve az ott várakozó emberek megdöbbenésével. Persze a beszélgetés témája a sofõr nemi indentitására vonatkozott, mert hogy nem állt meg.
DE MEGÁLLT... A busz hirtelen lefékezett, majd kinyílt az elsõ ajtó és egy tagbaszakadt szakálas ember (a pilóta) leszállt. Könnyed mozdulattal visszazárta a busz ajtaját és odalépett a köpetet elhelyezõ lányhoz.
Megragadta két kézzel, felemelte a levegõbe, odalépett a busz ajtajához és szó szerint a lánnyal letörölte a köpést.
Síri csend a megállóban, mindenki dermedten figyelte az eseményeket.
A lány s barátnõje egy szót nem mert szólni. De a pilóta sem a szavak embere volt.
Dolga végeztével vissza kinyitotta az ajtót beült helyére és a járat végre elindult.
A megállóban várakozott még egy négy fõs fiú társaság, (olyan izmosabb, rámenõsebb fajta) õk is nézték hogy mi történik. A busz elhaladtával a köpõs lány irtózatos káromkodásba kezdett. Szidott mindenkit, míg csak szemkontaktusba nem került az imént említett fiútársaság egyik tagjával. A lány hangosan a teljes megvetés beleadásával odaszólt a srácnak: Mi a f.szt bámulsz köcsög???
A srác egy szót nem szólt csak odalépett a tõle pár méterre álló lányhoz és egy hatalmas pofont nyomott le neki, úgy hogy a lány elesett, majd, mint aki jól végezte dolgát visszament beszélgetni a többiekhez.
No eztán már igen csendbe maradt a két lány, fogva a kutyát elténferegtek a megállóból..."
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
-Kicsi,sárga gömb?
-Egy elbaszott nagy zöld kocka.
My words are weapons.In which I murder You with?
Egyszercsak megszólal az egyik:
- Te, tudod mi az, 5 szeme van húsz lába, és véres fogaiból jön a méreg?
- Nem. Mé', te igen?
- Én se, de szerintem szedd le a válladról...
És ez fenyegetés!!!!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A haverja odaszól a csaposnak:
- Látja, ez a haverom! Mindig tudja, mikor kell abbahagyni!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
Két japán, az egy szekta.
Három japán az már elektronika.
- Már látom a fényt az alagút végén… de miért dudál?
- Nem kéne eltakarítani ezt az egész bagázst, és mindent elölrõl kezdeni valami másfajta állattal?
- Ne okozzunk balesetet az utakon… - vezessünk a járdán.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék:
Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus szól:
Mi vaaaaaaan?
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
-Jól brékel a kisfiad!
-Dehogy csak a tolószéket keresi..
\"For those about to rock-we salute you!\"
- Na de drágám, ilyen idõben még a kutyát sem küldik ki.
- Én sem a kutyát küldtem.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu