Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
most ott volt az a drogos vicc amin annyian röhögtek, hát nem tom... jó volt, de a vége miatt megint az ízléstelen viccek közé sorolható, nem igaz hogy nem lehetett volna valami szarás helyett valami másik csattnót írni...
(szvsz)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
-Whiskey-t!
A csapos ontott is neki mire az benyakalta es megfordult majd elkiabalta magat :
-Ki itt a legerosebb?
Senki nem valaszolt. Az oreg idegeben odaszolt az egyik legnagyobb legbolenyebb 2x2 atmerojku pasasnak hogy :
-En fel ora mulva meg fogom baxni az anyadat!
A fiatal csavo idegesen arcahoz capja a kezet es nem bit megszolalni. Az oreg ker meg egy poharat azt is lehetja es megszolal!
-He ember! En 25 perc mulva meg baxom az anyadat!
A fiatal csavo mar elvorosodik idegeben es alig tud ulni mire megszolal az egyik asztaltarsa :
-Frank menyel oda es vagd pofon mire varsz?
De a fiatal srac turtozteni magat. Eltekik egy kis ido mire az oreg megint lenyakal egy poharat odamegy a pasihoz es megszolal :
-He' te vadallat! En tiz perc mulva megbaxom az anyadat!
Mire a pasi holt idegesen odaszol :
-Apa most mar aztan igazan befejezhetne!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
:-DDDDDD
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- Na-na fiatalember, nem szarunk a szaunába!
BUDA > miskolc.
- Te Kohn, le vagyok égve, egy vasam sincs, éhes vagyok. Adnál egy hot-dogot?
- Bocs de nem tehetem. Megállapodtam a bankkal. Õk nem sütnek hot-dogot, én nem adok hitelt...
Tag felhívja az orosz rokonait:
- Hány fok van most nálatok?
- -16.
- Jól van akkor, mi már nagyon aggódtunk, mert itt nálunk a hírekben azt mondták, hogy kint nálatok sokkal hidegebbek vannak!
- Jaaa! Hogy kint? Ott -51!
- Nagyon vigyázz, nehogy azt a híres fogását bevesse, mert abból még senki nem tudott kijönni.
Elkezdõdik a menet, az amerikai az elsõ pillanatban beveti a rettegett fogást, az orosz meg csak kínlódik. Az edzõje nem bírja nézni tovább, elfordul. Egyszer csak egy iszonyú sikolyt hall, odanéz, látja, hogy az orosz az amcsi mellkasán térdel. Megnyeri a menetet.
A nagy ünneplés közepette megkérdi az edzõ:
- Mégis, hogy sikerült? Nem hittem volna, hogy lesz ember, aki megveri!
- Mester, egyszerû! Ahogy ott szenvedtem, látom, hogy két heregolyó lebeg a szemem elõtt. Gondoltam, mit veszthetek, beleharaptam teljes erõvel......tudja maga, milyen erõt ad, ha az ember a saját golyóját harapja meg?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
réz-szál maradványokat találtak. A tudósok sokáig tanulmányozták a leleteket
és azt a következtetést vonták le, hogy a franciák õsei, a Gallok,
földalatti telefonhálózatot építettek ki. Erre a váratlan hírre
reagálva, a németek, hogy õk se maradjanak le, ásni kezdtek és kb.
70m mélységben üvegmaradványokat találtak, amibõl, hosszas megfontolt
tanulmányok után a tudósok azt a következtetést vonták le, hogy õseik
a Gótok, földalatti üvegszálas hálózatot építettek ki. A magyarok is
elkezdtek ásni. Ástak, és ástak, amíg 100m mélyre értek és ... nem
találtak semmit. Hosszas megfontolt tanulmányok után a mi tudósaink
azt a következtetést vonták le, hogy õseinknek, a Hunoknak, már
"wireless" hálózatuk volt.
A repulõn egy szõke az másodosztályú jegyével a elsõosztályon foglal helyet. A stewardes higgadtan megkéri, hogy menjen a másodosztályra, mert oda szól a jegye, mire õ:
- Csinos vagyok. Szõke vagyok. Melbourn-be utazok a elsõosztályon.
A stewardess mérgesen bemegy a pilótafülkébe és beszámol az esetrõl, mire a másodpilóta eldönti, hogy majd õ elsimítja a dolgot. Viszont a szõke neki is elismételi:
- Csinos vagyok. Szõke vagyok. Melbourn-be utazok a elsõosztályon.
Mondja a pilóta:
- Hagyjátok rám! A feleségem szõke, beszélek szõkéül.
Megy, szól a hölgynek, az meg erre pánikszerûen elhagyja az elsõosztályt.
A többiek döbbenten kérdik a pilótától ezt hogy csinalta. Erre a pilóta:
- Azt mondtam neki, hogy a elsõosztály nem Melbournbe megy.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Két nõ játszik a golfpályán. Egyikük üt egy nagyot, a labda messzire repül és pont egy férfiakból álló csoportba csapódik. Nagy üvöltés hallatszik, a két nõ futva indul az áldozatokhoz. Egy férfit látnak, aki két kezét a lába között tartva egyhelyben ugrál, fájdalmas kifejezéssel az arcán. A tettes odamegy hozza, és azt mondja:
- Jaj, uram, nagyon sajnálom. Úgy latom, pont a legrosszabb helyen találtam el. Engedje meg, hogy segítsek, én orvos vagyok.
Azzal elkezdi a férfi nemi szervét masszírozni.
- Ugye, most már sokkal jobb? - kérdezi áldozatatól.
- Ó igen, most már sokkal jobb - feleli meglepetten a férfi.
- De az ujjam sajnos még mindig fáj...
http://f1ferrari.hu
Az alábbiak szószerinti idézetek bírósági jegyzokönyvekbol.
Kérdés : Mikor van a születésnapja?
Válasz : Július tizenöt.
K: Melyik évben?
V: Minden évben.
K: Ez a myasthenia gravis befolyásolja a memóriáját?
V: Igen.
K: És milyen módon befolyásolja a memóriáját?
V: Nem emlékszem.
K: Szóval elfelejtette. Mégis, tudna egy példát mondani valamirol, amit
elfelejtett?
K: Hány éves a fia, aki magával lakik?
V: Harmincöt vagy harmincnyolc, nem tudom pontosan.
K: Hány éve lakik magával?
V: Negyvenöt.
K: Maga a helyszínen volt, amikor ezt a képet csinálták magáról?
K: Szóval a teherbe esése napja Augusztus 8?
K: És maga mit csinált ez alatt?
K: Szóval van három gyermeke, igaz?
V: Igaz
K: Hány fiú?
V: Egy sem.
K: Hány lány?
K: Hogy végzodött az elso házassága?
V: Halállal.
K: Kinek a halálával?
K: Tudna egy személyleírást adni az alanyról?
V: Közepes magasságú, szakállas.
K: No vagy férfi?
K: Tehát azt mondja hogy a lépcso lefelé vezetett a pincébe?
K: Lehetséges hogy ugyanez a lépcso felfelé is vezetett?
K: Doktor úr, hány boncolást végzett hullákon?
V: Minden boncolást hullákon végzek.
K: Kérem, hogy minden válasza legyen orális, rendben? Milyen iskolába járt?
V: Orális.
K: Emlékszik hogy mikor vizsgálta meg a holttestet?
V: A boncolás kb. Este 8:30-kor kezdodött.
K: És Kovács úr halott volt ebben az idopontban?
V: Nem, ott ült az asztalon és csodálkozott hogy miért boncolom.
K: Doktor úr, mielott elkezdte a boncolást, ellenorizte az egyén pulzusát?
V: Nem.
K: Ellenorizte a vérnyomását?
K: Ellenorizte a légzését?
K: Tehát lehetséges hogy az egyén életben volt amikor elkezdte a boncolást?
K: Miért olyan biztos ebben, doktor úr?
V: Mert az egyén agya az asztalomon volt egy üvegtartályban.
K: Mindennek ellenére, mégis lehetséges az, hogy az egyén életben volt?
V: Igen, lehetséges hogy az egyén életben volt és ügyvédként praktizált
valahol.
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Nem tudja mire vélni a dolgot, ígyhát megkérdi Szent Pétert.
- Tudod, fiam, ha valaki a földön hazudik, akkor mi csilingelünk
egyet, hogy mindenki tudjon róla - válaszol Péter.
Nagyritkán hallható a csengettyû. Ilyenkor emberünk jót derül magában.
Egyszer azonban nagy csengetés, csörgetés, harangzúgás. Megijednek a Mennyország lakói, szaladnak Szent Péterhez, hogy mi történt.
- Ja, fiaim, a földön megkezdõdött a választási kampány!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
\" puska kellett volna...\"
Egy nõ bemegy a bárba, letelepszik az egyik bárszékre és egy hangos koppanással lerak a pultra egy vibrátort. A bár közönsége elcsitulva követi az eseményeket. A csapos pókerarccal megkérdi:
- Mit adhatok?
- Nekem egy gin-tonikot, a barátomnak meg 4 ceruzaelemet.
Az idõs kis hölgy egy nap bement a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodott hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: "Sok pénzrõl van szó!"
Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakísérte az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezte, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni.
- 165.000 dollárt - felelte a hölgy, és a táskájából kiborította a pénzt az íróasztalra.
Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lett, honnan származik a pénz, és megkérdezte:
- Asszonyom, meglepett mekkora összegû készpénzzel rendelkezik... Megtudhatnám, honnan van a pénz?
- Fogadésokból - felelte az asszony.
- Miféle fogadásokból? - kérdezte az elnök.
- Hát, például fogadok Önnel 25.000 dollárba, hogy az ön heréi szögletesek. - felelte az idõs hölgy.
- Hahaha - nevetett az elnök. - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
- Tartja esetleg a fogadást? - kérdezte kihívóan a hölgy.
- Persze! Fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
- Mivel jelentõs összegrõl van szó - mondta az idõs hölgy - lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval?
- Természetesen - felelte az elégedett elnök.
Aznap este az elnök rendkívül ideges volt a fogadás miatt, jelentõs idõt töltött a tükör elõtt, ellenõrizve golyóit, forgatva jobbra - balra, újra meg újra. Gondosan ellenõrizte mindaddig, amíg teljességgel meg nem gyõzõdött arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást.
Másnap reggel pontosan 10 órakor az idõs kis hölgy megjelent az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatta az ügyvédet az elnöknek, majd megismételte a fogadást:
- 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
Az elnök elfogadta a fogadást, majd a hölgy megkérte, hogy vesse le a nadragját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megtette. A kis idõs hölgy egész közelrõl rámeredt a herékre, majd megkérdezte, hogy lehet-e megfognia?
- Nos, rendben - felete az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
Ekkor vette észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejét a falba.
- Mi a fene van az ügyvédjével?- kérdezte az elnök.
- Semmi - felelte a hölgy. - Kivéve azt, ahogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.
Idõs férfi elvesz egy fiatal, csinos nõt. A nászéjszakán a nõ elkezd sopánkodni:
- Úgyis meghalunk, úgyis meghalunk!
Mire a férj:
- Már miért halnánk meg,hisz elõttünk az egész élet?
- Hát - mondja a nõ, - te az erõlködéstõl, én meg a röhögéstõl!
A katolikus pap és a rabbi elhatározza, hogy 20 év csatározás után kibékülnek.
- Másnap a pap a barátság zálogaként lemossa a rabbi autóját.
- Harmadnap a rabbi odamegy a pap autójához és lefûrészeli az alváz hátsó részét... kirohan a pap, de már késõ...
- TE MEG MI A MÉNKÛT CSINÁLSZ??!!
- Higgadj le barátom... te tegnap megkeresztelted az én autómat,ezért én
most körülmetélem a tiédet.
Yang: Skandi- senior shao wari
-Segitseg! Segitseg!
A ferj megijedt es berohan a szobaba.
-Juli??? Mi a baj???
A feleseg total reszketve megszolal :
-Bela! Azthiszem infarktusom van! Nem kapok levegot!
-Te jo eg megyek hivok doktort!
A ferj kirohan mire nekimegy a gyereknek aki majdnem elesik. Felemeli a gyereket aki megszolal:
-Apa? Mi van anyuval?
-Jaj fijam nincs idom erre most hol a telefon?
-De apa? Es az a bacsi micsinal puceran az agy allat?
A ferj felhoppen es odasiett az agy melle majd benez az agya ala ahol is latja a pasit holt puceran. Felesege holt sapadtan fekszik az agyba mire a ferj megkerdi a pasitol :
-Mondja? Nem szegyeli magat? Az eg verje meg! A felesegem itt haldoklig maga meg ijesztegeti itt a fijamat!
:PPP
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
itt tanultam :D <#zavart1>#zavart1>
C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Se keze se lába, és állandóan az étteremben tartózkodik?