Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem hányszor szerepelt ebben a topicban a kérdéses vicc.
KÉTSZER!
Na, elmehettek ám az egylövéses vadászboltba zabot hegyezni.
<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#mf2>#mf2>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
vacsorára az anyósom."?
- "YYYESSSS!!!"
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
K: A férjem hármasban akarja a legjobb barátnõmmel és velem.
V: Természetesen a férjed nem tud eleget kapni belõled! Tudván, hogy csak egy van belõled, ezért kénytelen beérni a második legjobbal, a legjobb barátnõddel. Kétségkívül ez csak közelebb tud hozni titeket egymáshoz. Miért nem hívod meg néhány régi kollégiumi szobatársnõdet is?
Ha még egy kicsit félénk volnál, talán egyedül hagyhatnád õt a legjobb barátnõiddel. Ha még bizonytalan vagy, csak részesítsed orális szexben és süss neki valami finomat amíg gondolkozol ezen.
K: A férjem folyamatosan arra kér, hogy részesítsem orális szexben.
V: Tedd azt. Az ondó nagyszerû kisugárzást ad a bõrödnek. Érdekes módon a férfiak tudják ezt. Az õ felajánlása, hogy orális szexben részesítsed õt teljesen önzetlen. Azt mutatja, hogy szeret téged. A legjobb módja, hogy megköszönjed neki: részesítsed õt ebben naponta kétszer, utána süss neki egy klassz ételt.
K: A férjem túl sokszor marad ki a barátaival éjszakára.
V: Ez tökéletesen természetes szokás és ezt támogatnod kellene. A férfi egy vadász és a rátermettségét másik férfiak elõtt bizonyítania kell.
Egy szingli lányok üldözésével kint eltöltött éjszaka remek stresszoldó és elõsegíti a békésebb és nyugalmasabb otthon megteremtését. Emlékezz, semmi más nem tudja úgy felizzítani a kapcsolatot mint az amikor a férj egy-két nap után hazatér a szilárd otthonába (és ez egy nagyszerû alkalom arra is, hogy kitakarítsd a házat). A legjobb amit te és a barátnõd tehet, hogy amikor hazajön orális szexben részesítitek õt.
Azután fõzz neki egy jó kis ételt.
K: A férjem nem tudja hol van a csiklóm.
V: A csiklód nem tartozik a férjedre. Ha bajlódni akarsz vele tedd azt a saját szabadidõdben vagy kérd a legjobb barátnõd segítségét.
Kívánságodra készíthetsz egy videokazettát magadnak amíg ezt teszed, és odaadhatod a férjednek szülinapi ajándéknak. Hogy enyhíts a te önzõ bûnödön, részesítsed õt orális szexben és fõzz neki valami ízletes ételt.
K: A férjem nem tanúsít érdeklõdést az elõjáték iránt.
V: Te egy rossz személyiség vagy hogy felhozod ezt és egy érzékenységi tréning után kéne nézned. Az elõjáték a férfi számára nagyon stresszes és idõigényes dolog. A szexnek a férjed kívánságára kellene történnie és nem holmi idegesítõ, elõjátékkal való követelõzés alapján. Ami azt jelenti, hogy nem szereted a férjedet kellõképen; neki soha sem kellene keményen dolgoznia ahhoz, hogy hangulatba hozzon téged. Álljál le az önzõsködéssel. Talán helyrehozhatod a dolgot azzal, hogy orális szexben részesíted õt és fõzöl valami jó ételt.
K: A férjem orgazmus után mindig elfordul tõlem és elalszik, anélkül, hogy megadná nekem azt.
V. Nem vagyok benne biztos, hogy értem a problémát. Talán elfelejtettél neki egy jó kis ételt fõzni.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
-Hát elsõ nap vettem egy almát 25 cent-ért majd kifényeztem és eladtam 50 cent ért.
-és?és?és? kérdezõsködik tovább a kisfiú.
-Hát második nap vettem két almát kifényeztem és eladtam 1 $-ért.
-és?és?és? kérdezõsködik tovább a kisfiú.
-hát harmadik nap meghalt a nagybácsikám és örököltem 100milliót.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
ÓVÓNÕ: Hogy a másik oldalra jusson.
PLATON: A közjó érdekében.
ARISZTOTELÉSZ: Ilyen a csirkék természete, átmennek az úton.
KARL MARX: Történelmi szükségszerûségbõl.
SADDAM HUSSEIN: Ez példa nélküli provokáció, így feljogosítva érezzük magunkat, hogy 50 tonna ideggázt dobjunk a csirkére.
RONALD REAGAN: Elfelejtettem.
JAMES T. KIRK: Hogy eljusson oda, ahol csirke még nem járt azelõtt...
HIPPOKRATÉSZ: A hasnyálmirigyében termelõdõ váladék miatt.
MARTIN LUTHER KING: Már látom azt a világot, ahol minden csirke szabadon átmehet az úton anélkül, hogy célját fel kellene fednie.
MÓZES: És leszállt Isten a mennyekbõl és imigyen szóla a csirkéhez: "Bizony mondom neked, kelj át az úton!" És a csirke általkelt az útés nagy volt az öröm a mennyekben.
FOX MULDER: Saját szemeddel láttad, ahogy átment az úton. Még hány csirkét kell látnod ahhoz, hogy elhidd ???
RICHARD M. NIXON: A csirke NEM ment át az úton.
MACHIAVELLI: Igaz, a csirke átment az úton. Ki törodik vele, hogy miért? A tény, hogy végül átjutott, igazolja minden cselekedetét.
BILL GATES: Most fejeztük be az új Csirke Office 2000-t, amely nemcsak átmegy a túloldalra, de tojást tojik, nyilvántartja fontos iratait és kezeli a könyvelését.
BILL CLINTON: Fontos bejelentésem van. És megismétlem, hogy biztosan megértsék. Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a csirkével. Nem volt ...
DARWIN: A csirkék, évmilliók alatt természetes kiválasztódás útján oly módon fejlõdtek, amamely felruházza õket a túloldalra való átkelés képességével.
EINSTEIN: Hogy most a csirke kelt át a túloldalra, vagy az út mozdult el a csirke alatt, ez viszonyítási pont kérdése.
BUDDHA: A puszta kérdés tagadja csirke mivoltodat.
ERNEST HEMINGWAY: Meghalni. Esõben.
RAMBO: Rosszul céloztam volna?
live a good, honest, decent life. just kidding. lie, cheat and screw around. üzenete:
FEKETE PÁKÓ: Me latta, ho mekkoa dako va. Nagy, hatalmas dako va. Imadja a ossze csike!
SZALACSI: Én aztat nem tudom. Mert egykora születésû. Vele.
GYURCSÁNY: Ez már a százlépés program része!
FEKETELACI: Mert ott ettem egy sült ökröt két lábos töltöttkáposztával. És mekkívántam lefojtásként egy grillcsirkét is.
DÉVÉNYI TIBOR: Mert Tibi bácsi ezt is elintézte! Tibi bácsi mindent elintéz!
ANETTKA: Csókolom. Csokolom. Nem tudom miért ment át a csirke. Nem tudom hova ment a csirke, de nem is érdekel. Csókolom. Csokolom.
KORDA GYURI: Azért ment át, mert tudja, hogy kettessel, hatossal sora lehet!
Ólin!
KISZEL TÜNDE: Mert Donatellácska ott játszott a bugyigyûjteményemmel.
A kutya eltéved a sivatagban..
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
felé egy leopárd. A kutya parázik 1000-rel, hogy most tuti felfalja a
leopárd, mikor meglát maga mellett egy rakás csontot. Elkezdi az egyiket rágcsálni, közben titkon figyeli a leopárdot és mikor az már közel van, jó hangosan megszólal:
- De finom volt ez a leopárd, szívesen megennék még egyet, ha lenne még!
A leopárdon meg parázás indul, ijedtében felmászik a legközelebbi fára.
Leül a majom mellé, aki végig nézte az egész szitut. Gondolja magában a majom, hogy most bevágódik a leopárdnál és elmeséli, hogy mekkorát linkelt a kutya.
- Na OK - mondja a leopárd - gyere elkapjuk ezt a szemét dögöt.
Lemásznak a fáról, a majom felül a leopárd hátára, elindulnak a kutya felé, aki ezt észreveszi, és irgalmatlanul elkezd agytornázni, hogy mit tegyen. Szeme sarkából észreveszi, hogy már jó közel van a leopárd a majommal a hátán, ekkor megint elkiáltja magát:
- Azt a kurva majmot már vagy fél órája elküldtem leopárdért! Igazán
jöhetne már...
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
- Hú, de rohadt meleg van!-mire a másik:
- Jé, beszélõ tojás!
http://f1ferrari.hu
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
- Ha végzet, beviszem!
- Végeztem, viheti...
MAN T.G.A.
- ???
- Bele a szennyest, meg a szappant, oszt hadd menjen!
MAN T.G.A.
- Mond kisunokám mi lesz ha kivered egy kutyának?
- Sok sok kutya geci! - Válaszolja a kislány
- Jó, és mi lesz ha kivered egy lónak?
- Sok sok ló geci.
- Úgyvan, és mi lesz ha kivered egy elefántnak?
- Sok sok elefant geci.
- Remek, és mi lesz ha kivered a nagypapinak?
- Sok sok nagypapi geci.
- Plusz egy csoki!
MAN T.G.A.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Ezért vissza sem tartom:
VÓTMÁ ÉS NAGYON SOKSZOR
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
- A gyerekeim imádnak a Neten szörfözni. Tegnap néztem, hogy milyen jelszót írtak be: "BatmanSupermanRobinJoker". Kérdeztem tõlük, hogy miért ilyen hosszút választottak. Erre azt felelték: legalább négy karakternek kellett lennie. lehet hogy szar de nem régi
...
Az elsõ után semmi változás, a ló csak fekszik, meg sem mozdul.
A második után ugyanez a helyzet. Odamegy hozzá a disznó, és mondja a lónak.
- Idefigyelj ló, ha holnap jön az állatorvos és beadja a 3. inyekciót állj fel, mert hallottam azt beszélték, különben lelõnek.
Harmadnap jön is az állatorvos, beadja a harmadikat, a ló feláll, nyerít, eszik.
Örül a gazda, hogy rendbe jött a lova.
- Ezt megünnepeljük, holnap levágjuk a disznót!
...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
mondja az egyik.
-CSokis a szád.mire a másik.
-Levan szarva.
-Azthittem hogy csokis.