Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
-dolgonának
-tisztességesek lennének
-és nem néznének mindenkire csúnya szemmel akinek az egyik szõrszál a fenekén ferdén áll...
miért nem lehetnek õk is normálisak?
tanulnának, dolgoznának, tisztességesek lennének, máris mindenki szebb szemmel nézné õket
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A lényeg nem az, hogy szeresd a cigányokat, hanem az, hogy tartsd be a játékszabályokat.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
tudod, a mai világban ha nem állunk ki az igazunk, vagy a jogaink mellett akkor elnyom a tömeg
ez olyan mint egy kardpárbaj, ha megvágnak, akkor nem kell elterülnöd mint egy béka, hanem fogd meg jól azt a kardot és ronts neki az ellennek...
most arra utaltam hogy azért mert kaptam büntipontot nem fogom fülem farkam behúzni és nyüszítve a barlang mélyére kuporogni...
Asszem a káromkodás generátornak lehetne inputot adni :D
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A te korosztályod állandóan csak a jogairól beszél, míg mások jogait éppen leszarja, kötelezettségekrõl hallani sem akartok.
Te elkezdtél cigányozni, kaptál két pontot és demokráciáról, szabad véleménynyilvánításról papolsz.
Mondhattad volna, hogy ok, vetted, többé nem cigányozol itt, de nem, nagymellénnyel kiállsz az elveid mellett.
Gratulálok.
de tényleg hagyjuk...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Most nézem csak, hány éves vagy.
Szal szépen kérlek, többet ne tedd hasonlóképp!
Elõre is köszi.
nem lõttem agyon senkit, nem gyújtottam fel, nem tettem semmi olyat, csak a véleményemet nyílvánítottam... that's all
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Az sg-n nincs demokrácia.
A szabadságjogok pedig csak addig illetnek, míg cselekedeteddel nem csorbítod mások jogait.
-Anyaa, én nem szeretem a nagypapát!
-nem baj kisfiam, akkor rakd ki a tányér szélére
"brühühüüüü, cigányoznak a Vicc topikban..."
hé Pheel tudtommal demokrácia van, és én kimondom a véleményem, ne hidd hogy 2 bünti pont miatt megváltozik a véleményem... >-(
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ismeritek az új varjú viccet?
-Eszembe jutott valami! Sorozzuk be katonának az összes cigányt!
-Minek?
-Támadjuk meg velük Romániat.
-?!
-Ha gyõzünk miénk Románia. Ha vesztünk miénk Magyarország.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
De az a hüje aki ezt komolyan veszi :)
nekem nem azokkal van a bajom akik dolgoznak, hanem akik nem és hordákba vergõdve fosztogatnak, lopnak, csalnak, hazudnak...
A cigány olyan mint egy bogár, ha egyedül van, simán eltaposod õket, és menekül a férgese, de amikor már többen vannak akkor már kikefélnek minket az országból és meghódítják a világot!
-mondjad kisfiam!
-elmehetek?
-persze
-aaaaaaaaahhhh
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Azt tudjátok, melyik a legrövidebb favicc?
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Micsoda csaták folynak itt<#vigyor5>#vigyor5>
Ez vicc topik, sztem az ilyesfajta kijelentések tök fölöslegesek, azt megértem, hogy ha már volt 1nappal ezelõtt vagy fél órája és ezért beirnak, hogy már volt, de hogy még...na jó..hagyjuk.
Egy kikötése van: szûz legyen a pasi. Jelentkezik is egy,
összeismerkednek, szimpatikusak egymásnak, így miután a
nõ többször rákérdezett, hogy biztos nem volt-e nõvel a férfi,
és a válasz igen volt, így össze is házasodtak.
Na, a nászéjszakán a férj a hálószobában iszonyatos rendezkedésbe kezd: a székeket a falhoz tolja, az asztalokat is, mindent, középen tátong a nagy üresség.
- De hát mit csinálsz, szívem?
- Hát én még nem voltam nõvel, de ha az olyan, mint a kenguru, akkor itt minden helyre szükség lesz.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
felmennek a szobába. Amikor levetkõznek és megpillantja
a lány a kamionos méretes farkát, elõvesz egy tubus vazelint
és bekeni magát vele.
- Az meg mi? - kérdi a kamionos csodálkozva, mire a prosti
így felel:
- Tudod, én profi vagyok, ettõl jobban csúszik.
Erre a kamionos elõvesz egy láncot és körbetekeri vele a farkát.
A prosti csak ijedted néz, mire a kamionos azt mondja:
- Tudod, én is profi vagyok, és ahol csúszik, ott láncot használok.
<#taps>#taps><#wilting>#wilting>
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
practitioner of the forbidden arts of death
UFF
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/