Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
mert vitatkozni tudni kell -.-

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
én mindig mondtam, nem lenne az égvilágon semmi bajom velük, ha:
-dolgonának
-tisztességesek lennének
-és nem néznének mindenkire csúnya szemmel akinek az egyik szõrszál a fenekén ferdén áll...

miért nem lehetnek õk is normálisak?
tanulnának, dolgoznának, tisztességesek lennének, máris mindenki szebb szemmel nézné õket

Lteebee
Nem tudom.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Sadist
Miért nem hagyod rá?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Lteebee
Igazad van.
A lényeg nem az, hogy szeresd a cigányokat, hanem az, hogy tartsd be a játékszabályokat.

Broafka
köszönöm szépen...

tudod, a mai világban ha nem állunk ki az igazunk, vagy a jogaink mellett akkor elnyom a tömeg
ez olyan mint egy kardpárbaj, ha megvágnak, akkor nem kell elterülnöd mint egy béka, hanem fogd meg jól azt a kardot és ronts neki az ellennek...
most arra utaltam hogy azért mert kaptam büntipontot nem fogom fülem farkam behúzni és nyüszítve a barlang mélyére kuporogni...

Dichter
Igen, olvastam a büntitopikban is. Érthetõ..

Lteebee
Ahogy írta is, félreértés volt.

Dichter
Visszavonták?

Megkaptam életem 2. büntipontját. Asszem félreértés volt. Mindegy. Eb csont beforr. Viszont ezzel kapcsolatosan le a kalappal a mod-ok elõtt! Egész más szemmel nézem magam mióta elolvastam ezt.
Asszem a káromkodás generátornak lehetne inputot adni :D

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Lteebee
A helyzet a következõ:

A te korosztályod állandóan csak a jogairól beszél, míg mások jogait éppen leszarja, kötelezettségekrõl hallani sem akartok.

Te elkezdtél cigányozni, kaptál két pontot és demokráciáról, szabad véleménynyilvánításról papolsz.

Mondhattad volna, hogy ok, vetted, többé nem cigányozol itt, de nem, nagymellénnyel kiállsz az elveid mellett.

Gratulálok.

Broafka
ez annyira gagyi védekezés ez a koros duma, nem vagyok 14 alatt, és 14-18 között igen is lehet véleményem, és normálisan is lehet beszélni egy 14-18 közöttivel, különben is azt hiszed hogy te komolyabban megmondod a dolgokat, meg értelmesebb vagy, csak azért mert korábban születtél? hát baromira nem, ez a legprimitívebb duma, ez a koros szarság...

de tényleg hagyjuk...

<#eljen> 1-et értek

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

<#eljen>

ööö, idézet: #18318

"Jó hagyjuk már abba ezt a cigányozást, én se szeretem õket, de nem basztatom õket! Mindneki azt gondol, és mond, amit akar! Inkább viccet!!!!!!!!!!!!!!!!"

Lteebee
Bocs.
Most nézem csak, hány éves vagy.

Szal szépen kérlek, többet ne tedd hasonlóképp!

Elõre is köszi.

Broafka
miféle jogot csorbítottam?
nem lõttem agyon senkit, nem gyújtottam fel, nem tettem semmi olyat, csak a véleményemet nyílvánítottam... that's all

FOXX supreme
Jó hagyjuk már abba ezt a cigányozást, én se szeretem õket, de nem basztatom õket! Mindneki azt gondol, és mond, amit akar! Inkább viccet!!!!!!!!!!!!!!!!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Lteebee
Hé Broáfka!
Az sg-n nincs demokrácia.

A szabadságjogok pedig csak addig illetnek, míg cselekedeteddel nem csorbítod mások jogait.

Broafka
kannibáloknál:
-Anyaa, én nem szeretem a nagypapát!
-nem baj kisfiam, akkor rakd ki a tányér szélére

Broafka
valaki nagyon megijedt a cigány téma miatt és rohant az egyik operátorhoz sírni...
"brühühüüüü, cigányoznak a Vicc topikban..."
hé Pheel tudtommal demokrácia van, és én kimondom a véleményem, ne hidd hogy 2 bünti pont miatt megváltozik a véleményem... >-(

Sadist
kár

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
nem

Errõl a cigány dolgról felesleges vitatokzni. Csak "viccnek" szántam nem pedig azért, hogy vita tárgyát szolgálja.

Ismeritek az új varjú viccet?

Lteebee
Szerintem aki megteszi, igazi lúzer.

Szerintetek hányan toltak új reget és hányszor, hogy a politikai kérdésben minél több szavazatot leadjon az sg-n? <#eplus2>

Errõl jut eszembe. Mégcsak nem is kérek elnézést ha vótmá' mert tuti volt:

-Eszembe jutott valami! Sorozzuk be katonának az összes cigányt!
-Minek?
-Támadjuk meg velük Romániat.
-?!
-Ha gyõzünk miénk Románia. Ha vesztünk miénk Magyarország.

Az biztosan arab volt... :) :)

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

reccs ??

ez súlyos...lol

Amikor errõl a megoldandó kérdésrõl van szó, mindig az ágyam alá nézek, megvan-e még a Kala... izé kalauztáskám és van-e benne elég visszajáró pénz :)
De az a hüje aki ezt komolyan veszi :)

batman
ez bûntet <#eljen>

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Broafka
vannak "mûködõ képes" romák/cigányok, akik tudnak dolgozni, pl a mi házunkat egy elég korrekt cigánytól vettük, szal létezik, de cigány orvos még akkor is elég elképzelhetetlen nekem...
nekem nem azokkal van a bajom akik dolgoznak, hanem akik nem és hordákba vergõdve fosztogatnak, lopnak, csalnak, hazudnak...
A cigány olyan mint egy bogár, ha egyedül van, simán eltaposod õket, és menekül a férgese, de amikor már többen vannak akkor már kikefélnek minket az országból és meghódítják a világot!

Dichter
Az ok, hogy veled egyidõsek, de vannak akiknek már akkor is több mint 10 évnél régebb óta ismertek voltak.

Pistike az órán jelentkezik:
-mondjad kisfiam!
-elmehetek?
-persze
-aaaaaaaaahhhh

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Hû, de lementünk a viccektõl!

Azt tudjátok, melyik a legrövidebb favicc?

DEXTER92
Tudni akarod, '95-ös viccgyûjteménybõl valóak :C

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

pinyo18
<#wilting>
Micsoda csaták folynak itt<#vigyor5>
Ez vicc topik, sztem az ilyesfajta kijelentések tök fölöslegesek, azt megértem, hogy ha már volt 1nappal ezelõtt vagy fél órája és ezért beirnak, hogy már volt, de hogy még...na jó..hagyjuk.

Dichter
Neked muszáj beszólni? Jobb volt mint a te kis kopipésztelgetésed pár napja..

pinyo18
Ausztrál mama elvált, és új férjet keres.
Egy kikötése van: szûz legyen a pasi. Jelentkezik is egy,
összeismerkednek, szimpatikusak egymásnak, így miután a
nõ többször rákérdezett, hogy biztos nem volt-e nõvel a férfi,
és a válasz igen volt, így össze is házasodtak.
Na, a nászéjszakán a férj a hálószobában iszonyatos rendezkedésbe kezd: a székeket a falhoz tolja, az asztalokat is, mindent, középen tátong a nagy üresség.
- De hát mit csinálsz, szívem?
- Hát én még nem voltam nõvel, de ha az olyan, mint a kenguru, akkor itt minden helyre szükség lesz.

DEXTER92
:o\ elmegy egynek

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

pinyo18
A kamionsofõr elmegy a kuplerájba. Kiválaszt egy hölgyet,
felmennek a szobába. Amikor levetkõznek és megpillantja
a lány a kamionos méretes farkát, elõvesz egy tubus vazelint
és bekeni magát vele.
- Az meg mi? - kérdi a kamionos csodálkozva, mire a prosti
így felel:
- Tudod, én profi vagyok, ettõl jobban csúszik.
Erre a kamionos elõvesz egy láncot és körbetekeri vele a farkát.
A prosti csak ijedted néz, mire a kamionos azt mondja:
- Tudod, én is profi vagyok, és ahol csúszik, ott láncot használok.

<#taps><#wilting>

Frosty01
lehet, de fejezzük ezt be gyorsan ;)

practitioner of the forbidden arts of death

Lynx_TWL
most te kötekedsz:)
Strahdnak igaza van btw

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

FOXX supreme
Teljesen egyetértek!!!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Mighty
Ez egy vicc topik kéremszépen....

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Frosty01
eszem azt a kötekedõs fajtádat, nem vágod hogy mit jelent az a fogalom hogy cigány? tudod felénk a ROMA nem egyenlõ a CIGÁNY szóval, a roma az a tisztességes más bõrszínü ember, aki megdolgozik a kenyérért amit megeszik, és normális ember módjára viselkedik! és jó lenne ha befejeznéd ezt a témát.

practitioner of the forbidden arts of death

fehér cigányt már láttam de fehér romát még nem. Az egy dolog, hogy a cigánykodás, a cigány élet leginkább a roma származásúakra vonatkozik de tisztelet a kivételnek. Õk, vagyis a nem cigány életet élõ romák vannak a legszarabb helyzetben mert õk is megkapják az elõítéleteket. Nálunk itt a 8. kerületben rengeteg roma van. Legtöbbjük cigány életet él de akad aki nem restelli a munkát. Õk a roma származású normális, törvénytisztelõ állampolgárok. De vannak olyan romák akik cigánykodnak. Cigány életet élnek. Az én adómból veszik ki az "õket megilletõ" részt a segélyekkel. Élõsködnek. Ez a cigány élet. És azért mert valaki roma azért még nem ítélem el. Sajnos több esetet is tudnék felsorolni olyan emberekrõl akik vér szerint nem romák, mégis cigány életet élnek. Azok is cigányok. Szóval én nem vagyok rasszista. A romák és nem romák közül a cigányokat utálom. Gyanítom, hogy Broafka is és Strahd is egyet ért velem miszerint õk sem szeretnek a saját adójukból kitartani élõsködõket, naplopókat. Akik az ember gyerekét lehúzák telefonnal, pénzzel. Feltörik a kocsidat meg miegymás. Nemgyerebe. És ez nem rasszizmus.

Placebó
Láttam már cigány orvost, nagyon szerény és korrekt volt, kullancsot mûtött ki belõlem...

UFF

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/