Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áááááhhhhhh
Like the banános vicc:
Rendõr megállítja a lovaskocst, h majd jól megszondáztatja a kocsist..
Lát is egy üveget gyanús folyadékkal
-Mi ez? -kérdi.
-Hát banánlé..de a magáé lehet- majd az ostort megcsattintva elkiáltja magát:
-Gyia Banán!!

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Láma!
Az utolsó tanítási napon a gyerekek ajándékot visznek a tanító néninek. A virágboltos fia egy csokrot hoz, a cukrász kislánya egy tortát, majd az italboltos kisfia egy nagy dobozt, szépen csomagolva. A tanító megemeli, és látja, hogy valami szivárog belõle. Viccesen megkóstol egy cseppet, és megkérdi:
- Bor?
- Nem. - feleli a fiú.
Újabb cseppet kóstol a tanító.
- Pezsgõ?
- Nem.
- Szabad a gazda!
- Kiskutya.

jax
Büntet... 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

FOXX supreme
😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Ho ho hó, még a szánom is a tied lehet !
😊 😊 😊 😊

KraZ
A Mikulás találkozik egy kislánnyal és azt mondja neki:
-ha adsz egy puszit kapsz egy cukrot!
-és ha leszoplak enyém lehet a puttony?

MAN T.G.A.

FOXX supreme
😄

Frosty01
LÓÁÁÁÁL atyauristen 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Sephi
JUUUUUUUUUJ 😄DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Foci-VB döntõ. Két férfi ül, és látják hogy az elõttük levõ sorban az
egyik szék üres. Megszólal az egyik:
- Nézd, mi alig kaptunk belépõt, azt is méregdrágán, erre van olyan szemét
aki el se jön.
A mellette levõ széken erre feláll egy férfi:
- Tudják az a hely a feleségemnek lett vásárolva, de sajnos meghalt.
- Ne haragudjon uram, nem tudhattuk -szabadkozik a két férfi- és nem is
lett volna egy rokon vagy jóbarát aki elkisérte volna magát?
- De, csak mind a temetésen vannak...

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

jazzy
😄DDDD😄😄 ez ut
HD JOHNNIE
A székely ember elhatározza, hogy megtanítja a fiát medvére vadászni...
-Gyere fiam megtanítalak medvére vadászni! Hozzd a kutyát, kötelet és a puskát!
-Rendben idesapám!
Mennek az erdõben meglátnak a fán egy medvét. Halkan odaszól az öreg:
-Ott a medve fiam! A terv a következõ: én felmászok lerázom a medvét, mire a kutya odaugrik megharapja a tökét, összegörnyed és te gyorsan összekötözöd a lábait!
-No de idesapáám mire kell akkor a puska?
-Na látod fiam... Ha a medve véletlenül engem találna lerázni akkor azonnal lelövöd a kutyát!!!

(bocs ha vótmá)

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Megy a szõke csaj az M7-esen kispolákkal. Egyszercsak kifogy a benya. Szõke cica leáll a leállósávba. Nem érti, hogy mi van, csak néz bután a csomagtartóba. Megáll mellete egy másik szõke, szintén kispolskival.
- Szia, mi a baj? Segíthetek?
- Húúúú, képzeld kiesett a motor.
Mire a másik sugárzó arccal kinyitja a motorháztetõt.
- Tök jó, nekem pont van egy a csomagtartóban!

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Szõke nõ berúg egy éjjel. Másnap egy istállóban találja magát. Mikor kinyitja a szemeit, meglát egy tehéntõgyet, erre megszólal:
- No-no, uraim! Csak egyenként!

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

kulabácsi
jaja!! nem is a viccel volt baj, hanem h egy kicsit lejjebbgördítek és már ott is van, de ez csak egy kis figyelmetlenség, legalább nem a heléyesírásról, meg a rohadt felkiálltójeleimrõl volt szó....😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

FOXX supreme
Én raktam be, de jó szerintem.

kulabácsi
emmá vót nem is oly régen...(#18783)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bocs, de én maradok a vicceknél:

Az alkoholfogyasztás szakaszai és azok struktúrális jellemzése (a vicclap.hu-ról)

- Enyhén spicces:
Tünetek: Csillogó szemek, gyakori vigyor, néha váratlan kurjantás.
Fogyasztás: 4-6 üveg sör, vagy ugyanennyi nagyfröccs.
Pályagörbe: Egyenes.

- Félspicces:
Tünetek: A szemek még jobban csillognak, heveny nótázási inger. A beszéd felgyorsul, minden tizedik szó után egy-egy elfojtott böffentés.
Fogyasztás: 2 fél rum és 5 üveg sör.
Pályagörbe: Egyenes, néha gyorsan korrigált oldalirányú billenés.

- Spicces:
Tünetek: A szemcsillogás marad, a vigyorgás konstans és infantilis jellegû, a beszéd érthetõségi foka csökken. Kezd megszûnni a zöngés és zöngétlen mássalhangzók közötti különbség.
Fogyasztás: 1 dl törköly és 6 üveg sör.
Pályagörbe: Kissé hiperbolikus, illemhelyre való távozás közben megkapaszkodás különbözõ tárgyakban. (pl.: a pincérnõ bal melle.)

- Kótyagos:
Tünetek: A szem fénye megtörik, trágár kifejezések használata, minden böfögéssel kisért csuklás után fals éneklés. Bodri kutya bottal verésénél könnycsepp az arcon.
Fogyasztás: Sok sör.
Pályagörbe: Tört ívekkel tarkított parabola.

- Enyhén részeg:
Tünetek: Az arc vonásai plasztikussá válnak, a mimikai izmok nyersgumiszerûen funkcionálnak.
A beszédben gargalizáláshoz hasonló szavak törnek fel. Indiszkrét vádaskodás a ló nemi szervének és a pincér végbelének feltételezett kapcsolatáról. A sótartó reflexszerû ellopása.
Fogyasztás: 3 fél rum, 1 fél vodka, 4 üveg sör és 3 nagyfröccs.
Pályagörbe: Ilyet az ökör is csak vágtában vizel.

- Részeg:
Tünetek: A szem csukva marad, csak akkor nyílik ki, amikor a lekókadó fej fel-felborit 2 üveg sört. Halk sírdogálás, az arcon megjelennek az örökölt degeneráltság koravén ráncai. Illemhelyre bezuhanás a csukott ajtón.
Fogyasztás: 3 dl vodka, 10 üveg sör és 10 nagyfröccs.
Pályagörbe: Matematikailag leírhatatlan, négydimenziós mozgás. Negyedik dimenziónak bejön a Delirium Tremens.

- Tökrészeg:
Tünetek: A szem szinte állandóan csukva, ha véletlenül nyitva is van, akkor is csak a fehérje látszik. Az érzékszervek teljesen perutáltak, se kép, se hang, halk hörgés.
Mint a zárójelentésbõl kiderül, a detoxikálóban a Filmszakadás címû film megtekintése.
Fogyasztás: Mint amennyit egy kozák lovasezred nyert csata után, a lovakkal együtt.
Pályagörbe: Nincs. Csak apró rezonatív helyzetváltoztatások csuklás közben.

kulabácsi
jah! pont. akkor mostmár jöjjenek a viccek...

Balo
Na jó legyen annyi elég, hogy a helyesírás szokásból alakult ki. Pont.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

kulabácsi
hát végülis ja, de vhogy nem vok olyan h elkezdjem itt oltani az embereket...nem ilyen a stílusom

Frosty01
3-ig elmehetsz, ugysincs logód 😄D

kulabácsi
hát most szívesen elkezdeném a büntipontokat gyûjteni, de inkább nem teszem...

Lteebee
Akkor mostmár a helyesírás és a szokás mellé felhoztad a szokásjogot is?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Sephi
Hulye spamerek. Mentek a %@$@#$=ba

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kulabácsi
jah! sztem sem kellene ebbõl nagy ügyet csinállni, nem is vettem magamra...

Balo
A helyesírás szokásjog. -.-

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

kulabácsi
😄

Talán volt már, de legalább vicc (nem flame 😊)

Nyuszika a festékboltban:
- Kérek ecetet!
- Nincs.
Másnap:
- Kérek ecetet!
- Nincs.
Harmadnap:
- Kérek ecetet!
- Nyuszika, bmeg, mondtam már, hogy nincs, nem is lesz! Világos?
- Akkor adj egy pamacot.

Lteebee
Ez nem szokás külföldön, hanem helyesírás.

Balo
Hát külföldön ez a szokás, ami nagyon begyûrûzik ide...

franc0
nm

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

kulabácsi
ezzel most le akartál oltani h használom a felkiáltójelet? vagy h fiatalabb vok? nem értem a hozzászólásod...

kulabácsi
!!!!!!!!!!!!!

Lteebee
Persze megszólítás után szigorúan vesszõt tesznek.

Az szvsz nagyobb lolság.

jazzy
Ehhez koze nincs a fiatalsagnak.
franc0
na amit még utálok hogy a fiatalabbak minden mondat végére felkiáltójelet tesznek újabban.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

kulabácsi
lehet nem is akart suliba menni!! sztem szart az egészre!!

Lteebee
Nálunk már nem voltak nádpálcás idõk, de ez egy kicsit sok lett volna.
Gyerek tutira repül suliból és nem nagyon kapkodtak az ilyen degenerált balfaszok után csak valami szar suliba mehetett volna.

Frosty01
anarchia rulzz

FOXX supreme
😄

OFF Szerintem inkább az a szomorú, h manapság meg lehet ilyesmit csinálni a tanárokkal, mert max kap valamilyen intõt, azt jólvan.. A tanároknak a nyugati "civilizációban" már szinte semmi tekintélyük sincs. Bezzeg próbálkoztak volna ilyesmivel a régi nádpálcás idõkben.. Nem sírom vissza, de ez így biztosan nem jó..
ON

bigfoot
a vége pedig úgy jobb hogy :titeket bazdm*g😊

bigfoot
régi,és sokkal jobb változatban már volt fenn

Frosty01
Cigány bemegy a könyvesboltba, kérdezõsködik hogy milyen könyvek vannak.
- Petõfi van?
- Nincsen.
- Adi van?
- Nincsen.
- Há' akkó mi van?
- Kalasnyikov!
- Hát'z meg mit írt?
- CIGÁNYT!!!

Balumann
lehet azért nem nevetünk rajta mert nem vicces :/ Inkább azt figyelem benne hogy milyen hülye gyerekek vannak ott, szinte siralmas

Johnyy
tyúk

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

akyyy
púúúú

mi vol ellõbb nyúk vagy atojás. csák norisz!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

DOWN KÓR!!!-.-

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

QuippeR
én sem. (nem, nem vagyok és nem is készülök tanárnak, sõt még a rokoni körömben sincs tanár.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.