Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
Az étterem annyira zsúfolt, hogy egy vacsorázni betérõ férfi, más lehetõség híján, odalép egy magányosan ülõ hölgyhöz, és udvariasan megkérdezi, volna-e az asztalnál szabad hely.
- Pimasz disznó! - ordít válaszul a hölgy. - Hogy én lefeküdjek magával? Soha!
Mindenki a férfit nézi, aki vörös képpel odébb kullog és letelepszik a bárpult mellé. Némi idõ elteltével a hölgy felkel az asztaltól és odamegy a megszégyenített férfihoz.
- Ne haragudjon rám. Viselkedéspszichológus vagyok, az imént csak egy tesztet csináltam. Kíváncsi voltam, hogyan reagál egy ilyen inzultusra.
A férfi hirtelen elordítja magát:
- Micsoda? Ezrest egy éjszakáért? Hát mit képzelsz magadról, anyukám?

z öreg székelyhez egy újságíró látogat le falura, hogy riportot készítsen kisiskolások részére.
- Kérem mondja el egy napját!
- Hát édes fiam, reggel felkelek, megeszek egy fél oldal szalonnát. megiszok rá 4-5 pálinkát...
- Na de bátyám, ezt így nem lehet, mondja inkább hogy könyvet olvas.
- Jól van fiam. Tehát felkelek reggel, megeszek egy fél oldal szalonnát. Elolvasok 4-5 könyvet, aztán addig dolgozok kinn a szántón, amíg olyannyira megnõ a tudásszomjam, hogy 5-6 könyvet ismét el kell olvasnom. Bele is szédülök a sok olvasásba, ezért lefekszem, pihenek egyet. Mikor felébredek, megeszek egy jó nagy darab csülköt 1 vekni kenyérrel. Ebéd után elmegyek a könyvtárba. A Pista már rendszerint ott vár. Együtt elolvasunk vagy 12-t, egészen addig, amíg a könyvtár bezár. Utána meg átmegyünk a Józsihoz.
- Miért? A Józsinál mi van?
- Nyomda...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
Az étterem annyira zsúfolt, hogy egy vacsorázni betérõ férfi, más lehetõség híján, odalép egy magányosan ülõ hölgyhöz, és udvariasan megkérdezi, volna-e az asztalnál szabad hely.
- Pimasz disznó! - ordít válaszul a hölgy. - Hogy én lefeküdjek magával? Soha!
Mindenki a férfit nézi, aki vörös képpel odébb kullog és letelepszik a bárpult mellé. Némi idõ elteltével a hölgy felkel az asztaltól és odamegy a megszégyenített férfihoz.
- Ne haragudjon rám. Viselkedéspszichológus vagyok, az imént csak egy tesztet csináltam. Kíváncsi voltam, hogyan reagál egy ilyen inzultusra.
A férfi hirtelen elordítja magát:
- Micsoda? Ezrest egy éjszakáért? Hát mit képzelsz magadról, anyukám?

z öreg székelyhez egy újságíró látogat le falura, hogy riportot készítsen kisiskolások részére.
- Kérem mondja el egy napját!
- Hát édes fiam, reggel felkelek, megeszek egy fél oldal szalonnát. megiszok rá 4-5 pálinkát...
- Na de bátyám, ezt így nem lehet, mondja inkább hogy könyvet olvas.
- Jól van fiam. Tehát felkelek reggel, megeszek egy fél oldal szalonnát. Elolvasok 4-5 könyvet, aztán addig dolgozok kinn a szántón, amíg olyannyira megnõ a tudásszomjam, hogy 5-6 könyvet ismét el kell olvasnom. Bele is szédülök a sok olvasásba, ezért lefekszem, pihenek egyet. Mikor felébredek, megeszek egy jó nagy darab csülköt 1 vekni kenyérrel. Ebéd után elmegyek a könyvtárba. A Pista már rendszerint ott vár. Együtt elolvasunk vagy 12-t, egészen addig, amíg a könyvtár bezár. Utána meg átmegyünk a Józsihoz.
- Miért? A Józsinál mi van?
- Nyomda...

FOXX supreme
😊

observer
A 80 éves férfi felhívja távol élõ fiát:
- Fiam! Anyád és én úgy döntöttünk, hogy elválunk. Arra kérnélek, hogy hívd fel a nõvéredet és kíméletesen közöld vele a hírt!
A fia azonnal telefonál a nõvérének, és közli vele a rossz hírt. A nõvére azonnal intézkedni kezd:
- Azonnal csomagolunk, hazautazunk és rendbe rakjuk a dolgokat.
Majd felhívja az apját is:
- Azonnal hazaututazunk, addig ne csináljatok semmit!
Az apja:
- Ok, akkor várunk.
Majd odafordul a feleségéhez:
- A gyerekek a karácsonyt már nálunk töltik . Csak azt tudnám, húsvétra mi a faszt fogunk kitalálni...

..szeretlek, csak nem nagyon....

observer
Egy idõs úrnak éveken át komoly hallási nehézségei voltak. Végül orvoshoz forfult, és az ellátta õt egy hallókészülékkel, amelynek segítségével ismét 100%-osan hallott. Egy hónap múlva az úr visszament az orvoshoz, aki megvizsgálta és így szólt:
- Tökéletes a hallása. A családja boldog lehet, hogy maga megint hall.
- Oh, még nem mondtam meg nekik. Csak üldögélek és figyelem, mit beszélnek. Eddig háromszor változtattam meg a végrendeletemet.

..szeretlek, csak nem nagyon....

gabber a hun
ba'' ezhalál 😄😄😄

Sas6
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav> Istenem de hulye egy vicc

FOXX supreme
😄DDDDDDDDDD

Sephi
😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

RelakS
pl ezt: Chuck Norris egyszer ütött mellé. Azóta kék az ég 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mighty
Sarah késõ este elküldi a boltba a férjét, ám mire Bill odaér, a bolt már bezárt. Bánatában betér a közeli bárba, és szóba elegyedik egy nõvel. Beszélgetnek, jókat nevetnek, aztán mire Bill észbe kap, a nõ lakásán találja magát. Éjjel kettõkor felriad.
- Te jó ég, a feleségem ízekre szaggat! - mondja a nõnek.
- Van itthon hintõpor? - Aztán uzsgyi, elrohan haza. Az asszony már az ajtóban
várja.
- Hol a pokolban voltál? - rivall rá a felesége.
- Tudod, a bolt már zárva volt, úgyhogy bementem a közeli bárba, ott
belebotlottam egy nõbe, beszélgettünk, jókat nevettünk, aztán felmentem a
lakására.
- Nekem te ne hazudj! - csattan fel a feleség - mutasd a kezed!
Bill engedelmeskedik, mire az asszony:
- Tudtam, hogy már megint tekézni voltál!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bens
:@@@

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

bens
<#nevetes1><#nezze><#nyes>

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

A szerelem a fény, amely bevilágítja az ember életét.

A házasság pedig a villanyszámla.

DJ Bee18
a gyereknek gondjai lehetnek 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

<#idiota><#idiota><#idiota>áá ezek nagyon joook..😄
:-DDD

Nekem is van ám!

Móricka odamegy a tanárnõhöz:
- Tanárnéni, mi az ott a Jancsika lába között?
- Hát, kisfiam, az a fütyülõ.
Öt perc múlva Móricka ismét megjelenik:
- Tanárnéni, nem szól!

Egy idõs házaspár az istentiszteleten vesz részt, úgy a felénél az asszony odahajol a férjéhez:
- Az imént egy csendeset szellentettem. Szerinted mit tegyek?
- Cserélj elemet a hallókészülékedben.

Fiatal cowboy áll a kocsmában a nagyapjával.
- Te, nagyfater! Mit csináljak, hogy én legyek a legjobb lövész a környéken?
- Ferdítsd el az övedet, hogy jobban kézreálljon a pisztoly!
A kölyök elferdíti, ki is próbálja, ellövi a zongorista nyakkendõjét.
- Na öreg, jó lövész vagyok már?
- Nem, fiam. Vágd ki a pisztolytáska tetejét, hogy ne akadjon bele a kakas!
a kölyök kivágja, majd újabb próbát tesz, lelövi a zongorista fejérõl a kalapot.
- Na, öreg, elég jól lövök már?
- Még mindig nem, fiam. Menj ki, az ajtó mellett áll egy zsírosbödön, mártsd bele a pisztolyodat!
- A csövét, vagy a markolatát?
- Az egészet nyomd bele!
- Akkor én leszek a legjobb lövész?
- Nem, fiam, de ha Wyatt Earp feláll a zongorától, és feldugja a seggedbe, nem fog fájni annyira.

(Az Ár-adás magazinból írtam ki eme remekeket.)

<#idiota><#buck>
Mayday
Pistike és a haverja elmennek jósoltatni.

Elõször bemennek egy tenyérjóshoz.Az nézegeti a tenyerüket, de Pistikéék meg sem várva az eredményt,hangosan röhögve távoznak.
Másodikként egy kártyajóshoz mennek. Az éppen csak elkezdi kirakni a kártyákat az asztalra, de a két srác ismét röhögve távozik.
Harmadikként egy üveggömbbõl jósoló öregasszonyhoz térnek be.
Megy a nagy hókuszpókusz, feketemacska, füst meg minden, de a vendégek ismételten röhögéstõl fuldokolva hagyják el a jósdát.
Odakint Pistike odafordul a barátjához, és azt mondja:
-Na, ma megint jósokat nevettünk...!

<#idiota><#idiota><#idiota>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

franc0
uramisten :|

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
1. soha semmit nem küldök tovább
2. marhára lesajnálnám ha törlõdnék iwiw-rõl 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Mighty
Elsõ mondat után még igaz is lehetne, de ott van a másodikban Chuck, és ez már jelent valamit 😊

kulabácsi
vazz én is elhittem amikor olvastam😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Balo
Az az igazság, hogy a körleveles miatt nem lenne hihetetlen😊 annyi buta ember van... (én is hogy elhittem😄D😊

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

nemmondod, hogy volt 1 pillanat, amig elhitted :-D.
csak poénból írtam be, nem olvastam sehol, kitaláltam...
:-D
DJ Bee18
😄DD OKS

Balo
Jólvanna most keltem fel😄

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

DJ Bee18
<#falbav><#falbav><#falbav>

Sadist
Mibõl jöttél rá, hogy nem igaz?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Balo
Ezt hol olvastad? Mert szerintem nem igaz...

FOXX supreme
😄

Mighty
<#falbav><#nyes>

"Összeomlott az iWiW!

Reggelre a T-Online közölte, hogy összeomlott az iWiW rendszere. Mint az kiderült, egy bizonyos Chuck Norris nevû felhasználó regisztrálta magát, s ezután annyi személy jelölte meg ismerõsnek egy század(0.01) másodperc alatt, hogy azt a T-Online szerverei nem bírták el. Az üzemeltetõ nyilvánosan is elnézést kért a problémáért és megnyugtatásképpen elárulta, hogy a következõkben ezt az ú.n. IWIW AT HOME kliens programmal szeretnék kivédeni.
A program mûködése teljesen megegyezik a SETI AT HOME-al, vagyis bolygónk számítógépeinek erõforrásait kihasználva megszûnteti a túlterheltséget."

FOXX supreme
😄

Õsgyerek viszi haza a bizonyítványát, tele van 1-esekkel és kettesekkel.
Az apja kifakad:
Fiam, azt megértem, hogy a matekot nem tudod, a fizikáról fogalmad sincs, és irodalomból sem vagy jó... de hogy azt a két oldal történelmet nem tudod megtanulni?

Székely fia:
- Idesapám, gyüjjön, csuklik a ló!
- Aggyá neki vizet...
- De nem úgy, össze!

Venture
Informatikus pálinka:

0,1 l - Demo

0,25 l - Trial version

0,5 l - Personal edition

0,7 l - Professional edition

1,0 l - Network edition

1,75 l - Enterprise edition

3 l - Small business edition

5 l - Corporate edition

Házi pálinka - Home edition
Sörhöz feles - Service pack
Reggeli feles - Recovery tool
Sör - Patch
Coca-cola, Fanta, 7-up... - Trojan viruses

jax
nagy LOL 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Krezga
ezt már régebben láttam. Nagy!😄D
Sephi
Ez kamu 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FtranX
ez nagyon nagy!!!!! <#nevetes1><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#nevetes2><#taps>

Extraboy
<#idiota><#idiota><#idiota><#banplz><#nyes>

FOXX supreme
áhh😄

Faki
McGrady
Bemegy az újságíró a szovjet pártba, megkérdezi a párttagokat:
-Igaz, hogy Lenin elvtárs homokos volt?
-Igen, de mi nem csak ezért szerettük!

Kuss!-magyarázta.

FOXX supreme
😄

Calver
ez kurvajó <#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

Sephi
😄DDDDDDDDDDDDD

kulabácsi
ez ütõs😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mayday
Az etiópgyerek kifog egy aranyhalat.
- Van há...
- Hamm...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...