Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vár a faterja fent vagy fél óráig a gyerek nemjön... vár még 20 percet, csak nem jön. Erre lemegy, hogy megnézze mi van vele. Kinyitja az elsö ajtót, senki. Kinyitja a másodikat, csurom vér minden. Kinyitja a harmadikat, még véressebb minden és ott a gyerek eltorzult maradványa, szemei kinyomva, arcába több helyen beleharapva, szóval egy undormány. Hirtelen hörgö hangot hal az utolsó ajtó mögül. Feltépi és egy full véres ember kitépet hajjal, eléggé megtépázva fekszik a földön és erre megszólal:
- A rohadt annyát mekkora pók, alig bírtam agyonütni.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
- Jó, most álljon négykézláb!
A néger csodálkozik, de a doki biztos tudja, mi a dolga, hát lemegy négykézlábba.
- Jó, most menjen a rendelõnek abba a sarkába négykézláb - mondja a doki.
A néger csodálkozik, de odamegy. A doki nézi egy darabig, majd mondja:
- Jó, most menjen a rendelõnek a másik sarkába négykézláb!
A néger megint csodálkozik, de odamegy. A doki megint nézi egy darabig, majd mondja:
- Jöjjön vissza ide középre, álljon fel, felöltözhet!
- Doktorúr! Mondja el, hogy mi a bajom, mert ilyen kivizsgálásban még nem volt részem soha és nagyon aggódok!
- Nyugodjon meg! Azt már az elején tudtam, hogy magának torokgyulladása van, csak tegnap vettem egy fekete dohányzóasztalt és nem tudtam, hogy hova rakjam...
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
- És még ezek akarnak engem pszichológushoz vinni, mert szopom az ujjamat...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
törpe apácákat akarok 😊 😊 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
http://kutyuszoba.blog.hu/
- Morgó, kedves fiam, mit tehetek érted?
- Excellencias uram, lenne egy kérdésem. Vannak Rómában törpe apácák?
- Nem, Rómában nincsenek törpe apácák, mondja a Pápa rövid gondolkodás után.
Néhányan a törpék közül elkezdenek vihogni, de aztan Morgó pillantására mindannyian elcsendesednek.
- Akkor, kegyelmes uram, Európában azért van néhány törpe apáca?
- Európában sincsenek, válaszol ismét a Pápa.
Erre aztán szinte az összes törpe elkezd röhögni, de mivel Morgó mérgesen hátrapillant, mindannyian elhallgatnak.
- Uram, azért a világban valahol csak van néhány törpe apáca!?
- Nem Morgó, sajnos egyetlen törpe apácánk sincs.
Ekkor már egyik törpe sem birta röhögés nélkül, mind a hatan a földön fetrengve kacagtak, csorgott a könnyük, csapkodták a márványpadlót, majd kórusban kiáltották:
- Morgó megdugott egy pingvint!
Pistike és a haverja elmennek jósoltatni. Elõször bemennek egy tenyérjóshoz.Az nézegeti a tenyerüket, de Pistikéék meg sem várva az eredményt,hangosan röhögve távoznak. Másodikként egy kártyajóshoz mennek.
Az éppen csak elkezdi kirakni a kártyákat az asztalra, de a két srác ismét röhögve távozik. Harmadikként egy üveggömbbõl jósoló öregasszonyhoz térnek be. Megy a nagy hókuszpókusz, feketemacska, füst meg minden, de a vendégek ismételten röhögéstõl fuldokolva hagyják el a jósdát. Odakint Pistike odafordul a barátjához, és azt mondja:
-Na, ma megint jósokat nevettünk...!
😄DDD
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Rigó - gondolja Stirlitz.
Hülye - gondolja a varjú.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
– Legközelebb nem hagyom otthon a pisztolyom – gondolja Stirlitz.
– Legközelebb? – gondolja a medve.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- Maga szerint az a gyerek a bal oldalon fiú, vagy lány?
- Fiú!
- Honnan tudja olyan biztosan, ön az apja?
- Nem, az anyja!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A katona éjszakai õrségben áll. Egyszer csak zörgést hall:
- Állj, ki vagy?
- Anyád a demizsonnal.
- Anyám, állj! Demizson, tíz lépést elõre!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
eljutott százig, megfordul, és azt látja, hogy Newton mögötte áll, egy
földre festett négyzetben. Odamegy hozzá, majd megfogja.
- Ha! Megvagy, Newton!
- Tulajdonképpen én egy Newton vagyok egy négyzetméteren. Szóval Pascalt
fogtad meg.
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
- Kedves Pisti! A mi kapcsolatunk nem folytatódhat tovább, a távolság, ami elválaszt minket nagyon nagy... Biztosíthatlak, amióta elmentél, már kétszer csaltalak meg... Légy szíves, küldd vissza nekem a fotót, amit korábban küldtem...
A katona kiakad, megkéri a társait, ajándékozzanak neki egy fotót a barátnõjükrõl, a feleségükrõl, a nõvérükrõl, az unokahugukról. 57 fotót gyûjt össze, beleteszi mindet egy levélbe, együtt Marinak a fotójával és ezt írja hozzá:
- Kedves Mari! Ne haragudj, de nem sikerül emlékeznem, ki a f@szom vagy te! Légy szíves vedd ki a tiédet, és a többit küldd vissza!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
tesz, mintha valamit keresne az ágy alatt.
- Mit csinálsz? - kérdezi Pistike.
- Azt hiszem, egy patkány van az ágy alatt -válaszolt az apja.
- És mit fogsz vele csinálni? Megdugod?
- Asszonyom, a szatyrából húszdollárosok hullanak!
- Köszönöm, hogy szólt. Visszafordulok, hátha még megtalálok néhányat.
- De honnan van ez a pénz? - kérdi a rendõr. - Talán lopta?
- Jaj, dehogyis! A kertem végében van egy stadion, és a nézõk mindig a kerítésemhez járnak elvégezni a dolgukat. Mikor odajönnek a bokrokhoz, és meg akarják öntözni a virágaimat, elõugrok a bokorból egy ollóval, és így szólok:"Azonnal fizess 20 Dollárt, vagy lenyisszantom!" Hát innen van a pénzem.
- Ötletes! - nevet fel a rendõr. - És a másik szatyorban mi van?
- Hát, tudja, nem mindenki szokott fizetni.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
- Sas van a hátán.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
A hétfõi hangulatom vasárnap kezdõdik,
amikor jókedvem már javában vergõdik.
Agyamra jellemzõ, hogy túlontúl vérbõ:
mi a francnak nekünk e rohadék hétfõ?!
A jókedvem itt ülve persze csak tetõzik,
látásom a monitortól lassanként kettõzik.
Arra gondolok, hogy otthon milyen laza...
Ígérem jó leszek, csak menjek má' haza!
Kutatom okait, de nem kell messze menni,
a hétfõt minden naptárból ki kéne venni.
Elkezdõdik vele a monoton sok munka,
Kilenc óra sincs, s már mindenki megunta!
A mai rímfaragás csak azért jött ám létre,
hogy ki még nem tette, mosolyogjon végre,
Mindjárt itt a holnap és eljön majd a kedd,
Éppen itt az idõ, hogy lábad haza szedd!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”