41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#25092 Újdonsült úszómester:
- Milyen kedvesek ezen a strandon a fürdőzők, ma már vagy 8-an integettek nekem a vízből! :DDD -
#25091 Tényleg nem tudjátok abbahagyni?
Géza nyalja Gizit a padon.
Gizi: - Géza vedd le a szemüvegedet, mert nyom!
Kis idő múlva.
Gizi: - Géza! Vedd vissza a szemüveged!
Géza: - Miért?
Gizi: - Mert a padot nyalod! -
#25090 3 hatéves cigány na azt kihagytam -
#25089 Tátra téren 3 hatéves akarta elopni a telom és a tér szélén ült az anyjuk -
#25088 gtfo :DDDD -
#25087 ong, megint azt hittem, hogy legszarabb vicc topikban vagyok :C:C:C:C -
#25086 -
#25085 :D -
#25084 Megy a bab a kertben, találkozik az almával, az alma beszól a babnak.. a bab szétszúzza az almát, megy tovább találkozik a dinnyével beszól a dinnye, a bab őt is lezúzza, megy tovább eccer csak a sötétből előugrik valaki aki kegyetlenül megpakolja a babot!
Hát te meg ki vagy??
KrumpLee XD -
#25083 XDD -
#25082 -
#25081 :DDDDDDDDDD -
#25080 jááááj:)))))))))))9 -
#25079 - Mi az a mondat, amit SOHA nem akarsz hallani egy cigány szájából?
- ???
- Jó reggelt szomszéd!
-
#25078 Na jólvan most már tényleg le lehetne állni a rasszista offtopikkal! Moderátorok csinálhatnának valamit a Mattboy-féle beszólásokkal... -
#25077 ezzel én is így vagyok, csak annyit pontosítanék rajta, hogy csak őket útálom, hogy namég...
na mindegy ez már OFF... sry érte -
#25076 Tőlem a Deákon vették el a tellámat 2 éve...még rajta volt a fólia...
hatan voltak a gyökiköcsik..
Azót ki nem állhatom őket.
És nincs olyan hogy rendes cigány! -
jann #25075 az önvédelem az nem bűn...
amugymeg ha sikerül nagyon összeverni arra kell hivatkozni hogy elborult az agyad stb, ugyse fognak szivozni veled. -
#25074 Viszont ő minden ok nélkül megüthet, de ha te már felemeled a kezed, akkor rasszista vagy és bűnös.. -
#25073 Ha már ennyire utálod őket, írd le helyesen a nevüket... -
#25072 Rendben, ezért beírok egy ceruzás kisegyest, zölddel. -
#25071 hátez ... -
#25070 Leülhetsz egyes! -
HUmanEmber41st #25069 Akkor nesztek politikai:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor lesz jó Magyarországnak?
Mikor özvegy Gyurcsányné bemegy a börtönbe meglátogatni a Kókát, és elmeséli neki, h a Kunce temetésén lelőtték a Demszkit. -
#25068 Emberek itt soha nem lesz változás! ezek sztorik.. azért mert mesélek csak nem perelnek... olyanokért amiket megtettek! De látom mindenhol ez a helyzet mo-n mint itt!! Gyerünk így az eu-ba... nice :( részemről it lezárva az egész romás sztori -
#25067 "Minden cigányos sztori egy vicc"
Végülis igazad van, én azon nevettem a legjobban, mikor az egyik gyerek haverját agyonverték. Hallod, még most is könynezik a szemem... -
#25066 a 47es már elavult. próbálkozz 105össel -
#25065 szhelyen, a város legnagyobb terén, fényes nappal, 300 méterre a rendőröktől fosztogattak a cigányok. akkor telt be a pohár, amikor két csjat véresre vertek. egy skinhead-kocsma teljes közönsége kapta el őket... -
#25063: ez egy új álláspont amin még nem gondolkoztam el :D
#25062: nekünk is legalábbis nekem is leesett de minden cigányos story egy vicc szal nem off topic szerintem de ha már a szerintemeknél vagyunk szerintem a moderálást hagyd meg a moderátoroknak szerintem!
Kiscsirke bemegy az Retek kluba, de a bizonsági őr megálítja:
-Te mit akarsz itt?
-Itt dolgozik az apám!
-Tényleg itt dolgozik?
-Szerinted? -
#25063 ha ilyen kisebbségi csoport már nem létezik akkor nyugodtan cigányozhatunk nem:) -
#25062 Nem azér írtam ti IQ fighterek, hanem mer off topic... -
#25061 Osztálytársam bírom idézek tőlle:
"Én nem vagyok rasszista úgy átlagban csak a cigánykat utálom"
-
#25060 pereljenek szarok rá. legalább megkérdezem hogy áll a betörés :p -
#25059 tőlem is megkérdezték, h mennyi az idő, válaszoltam, megköszönték és tovább álltak :o
- Mi a Tina magazin férfi megfelelője?
- ??
- Töcs -
#25058 én hatot ismerek ilyet...rendőrök nem tehetnek semmit de ha viszaütsz egy cigánynak raszista vagy... -
#25057 Így igaz ezentúl a roma szinonímát használjátok mert perelhetnek de a roma zenész szót viszont nem szeretik szal a cigány zenét nevezzük nevén még akkor is ha ilyen kisebbségi csoport, hogy cigány már nem létezik hivatalosan! -
#25056 volt már ettől rosszabb, fogd fel magyarázatnak a cigány viccekhez. -
#25055 ja. nagynénémhez 2 hét alatt 4x törtek be a cigányok. 4.ik feljelentésre jöttek ki de csak kivülről fényképzeték le a lakást, ujlenyomatot, meg más nyomot nem kerestek. Mondtuk hogy 2 nappal az 1. betörés előtt jöttek hogy vennének vasat, de nem adtunk, de ez se érdekelte a rendöröket, pedig jó személyleirást tudtunk volna adni... -
#25054 Szerintem ezt a cigányos sztorizást be lehet fejezni, mert bünti lesz... -
#25053 Rendőrök.... :S azok se mernek sokat tenni