41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Attila8805
    Szóval vagy nagyon kemény 14 éves kor alatti vagy vagy ők voltak 8 éves kor alattiak de valószínű hogy nem a rendes életkorod adtad meg:D
  • Kamehame
    :DDDD
  • Robicsek
    szegény én
  • Robicsek
    szegény én
  • Robicsek
    de béna vok
    megszólal a telefon,én leveszem a fülemről a fülhallgatót ledobom a földre,alkazdek rohanni beakad a lábam a fülhallgatóba,hasraesek,és az asztalról a nyakamba ömlik az ásványvízXD XD XD
    pechszéria
  • Robicsek
    Erdélyben szoktam nyaralni és egyszer egy kb 10 éves gyereket láttam az ucca közepén cigivel a szájában,5cm-es farokkal hugyálni

AZ ÚT KÖZEPÉN!!!
  • Robicsek
    ez a történet
  • Robicsek
    bioszon jutott eszembe
  • Robicsek
    ha visszagondolok a rajzszöges esetre,mindíg röhögőgörcsöt kapok
  • Robicsek
    Kamehame:az még nem, szégyen,ha egy rakás cigány ver meg,de ha egy vert volna meg,azt mondanám,béna vagy de nem vagy.
    5öt akkor is elgyepáltál
  • Frosty01
    persze...
  • Kamehame
    én is csináltam már ilyet, csak nekem jött másnak a famillia voltak vagy 50-en érted 50cigány VS én :D jó búnyó volt, levertem 5őt aztám engem vertek meg, arra keroztak a haverjaim na akkor lett a jó 30 vs 50 jó hogy a haverjaim pecázni mentek (volna) és sokan voltunk utánna még megvertem vagy 4et és ennyi azóta nem mernek beszolni :DDDDD
  • Robicsek
    másnap jött a muterja,elmondtam mi történt és nem engem,hanem az attilát cseszte le.
    de az intőt megkaptam
  • Kamehame
    XDDDD úgy kell
  • Frosty01
    jókat röhögök ezeken ^^
  • Robicsek
    az osztályunkban van egy németh attila(kis betűvelXD) nevű cigány,anyázott,tépkedte a hajam,én erre
    úgy szét verlek,hogy az orvos sem tud összerakni.
    erreő ő:JÁCCUK LE!!!
    harci pózt vett föl és akkor úgy szájba vágtam,hogy elterült a füvön és másnap kiderült,hogy kivertem a csontfogát
  • Kamehame
    én meg mindet
  • Robicsek
    ezt a vasnarancsot a south parkból vettem:)
  • Robicsek
    azokat,akik a boltban 3 soron keresztül átüvöltöznek hogy:
    háá zsiga né mán egy vásnáráncs
  • bardocz
    én is azokat
  • Robicsek
    amúgy én a cigányosan viselkedő cigányokat utálom
  • Kamehame
    :D és hogy köszőn? csá more, hogy vagy csájééé?? :DD csak vicc ne vedd komolyan
  • Kamehame
    1 roma story: ellopta a telom (Sharp GX 10i) most elmeek és pár haverral
    (Lacival ő 18éves és Sanyival ő meg 23 meg én aki 12 vok) 3 km-es körzetbe összeverünk minden cigányt
  • degenerator
    de van, ez ellen tiltakoznák. egy haverom cigány, be is ismeri, de fehér emberként viselkedik, átlagos, visszafogott, nincsen semmiféle cigányos szokása...mellesleg rocker, kárpátiára is eljött.
  • bardocz
    XD
  • Robicsek
    zokniban
  • Match
    rajzszögek??
    Mezitláb tört be???
  • Kamehame
    én nem igy csináltam volna: űtőttem volna még meg nem dőglik aztán hivtam volna az orvost :DDD
  • Frosty01
    looooool :D
  • Kamehame
    hááát...igen
  • Robicsek
    amúgy a cigányok miért kapnak támogatást meg ilyen hülyeségeket?
    azér fizessük az adókat hogy megkapják?
    ők is dolgozhatnának.
    ha beanyáz nekem a cigány én szájba vágom és már rasszista vok
  • Robicsek
    Nekem is van cigányos sztorim:
    Egy éve Kerepesre költöztünk,ahol a cigányok közelében vettünk házat.
    nyáron vettünk egy új gépet,és a cigányok is látták,ahogy bevisszük a házba.nyáron nyitott ablaknál aludtam,és egyszer éjjel 3 körül iszonyatos üvöltésre ébredtem a fülem mellett.
    arra néztem,és az egyik cigánygyerket a feterjával látom magam mellet.
    átjött a faterom és leütötte őket.jöttekl a zsaruk és a doki is,mert az ablakpárkányon rajzszögek voltak és a cigány úgy bele lépett, hogy az orvos 15 szöget vett ki a talpábólXD XD XD
  • LSSAHPAUL
    már nem tudom hol hallottam :)
    - bennt van ?
    - nincs
    - érdekes, mert kinnt sincs
  • Calver
    elég a 'kinek gonoszabb az apukája' sztorikból, vagy írjatok valami "így vertük szét őket, úgy vertük szét őket" típusút v. hagyjátok rá a témát.
  • desigo
    ehh:)
  • FOXX supreme
    OFF ezé kapjak büntit, de ilyen nincs, pont ma gyújtották fel a szemetet ( lomtalanítás van ugye ) de sebaj, szeressük őket:DDD (soha) ON
  • bigfoot
    karatéző karalábbal hallottam még 10éve:)
  • Max7
    Csak nem pesterzsébeti vagyol te is? :D tátra tér felé sokan vannak de csak arra hátrafelé mert ahol megáll a 48-as a piac elött már térfigyelő kamera van és ott így már nem mutatkoznak :D
  • VinylToy #25094
    - Melyik négy szóval lehet egy férfit igazán irritálni?
    - ???
    - Biztos, hogy benn van...?
  • HUmanEmber41st
    Ahh végre viccek is vannak :D