41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#25132 Szóval vagy nagyon kemény 14 éves kor alatti vagy vagy ők voltak 8 éves kor alattiak de valószínű hogy nem a rendes életkorod adtad meg:D -
#25131 :DDDD -
Robicsek #25130 szegény én -
Robicsek #25129 szegény én -
Robicsek #25128 de béna vok
megszólal a telefon,én leveszem a fülemről a fülhallgatót ledobom a földre,alkazdek rohanni beakad a lábam a fülhallgatóba,hasraesek,és az asztalról a nyakamba ömlik az ásványvízXD XD XD
pechszéria -
Robicsek #25127 Erdélyben szoktam nyaralni és egyszer egy kb 10 éves gyereket láttam az ucca közepén cigivel a szájában,5cm-es farokkal hugyálni
AZ ÚT KÖZEPÉN!!! -
Robicsek #25126 ez a történet -
Robicsek #25125 bioszon jutott eszembe -
Robicsek #25124 ha visszagondolok a rajzszöges esetre,mindíg röhögőgörcsöt kapok -
Robicsek #25123 Kamehame:az még nem, szégyen,ha egy rakás cigány ver meg,de ha egy vert volna meg,azt mondanám,béna vagy de nem vagy.
5öt akkor is elgyepáltál -
#25122 persze... -
#25121 én is csináltam már ilyet, csak nekem jött másnak a famillia voltak vagy 50-en érted 50cigány VS én :D jó búnyó volt, levertem 5őt aztám engem vertek meg, arra keroztak a haverjaim na akkor lett a jó 30 vs 50 jó hogy a haverjaim pecázni mentek (volna) és sokan voltunk utánna még megvertem vagy 4et és ennyi azóta nem mernek beszolni :DDDDD -
Robicsek #25120 másnap jött a muterja,elmondtam mi történt és nem engem,hanem az attilát cseszte le.
de az intőt megkaptam -
#25119 XDDDD úgy kell -
#25118 jókat röhögök ezeken ^^ -
Robicsek #25117 az osztályunkban van egy németh attila(kis betűvelXD) nevű cigány,anyázott,tépkedte a hajam,én erre
úgy szét verlek,hogy az orvos sem tud összerakni.
erreő ő:JÁCCUK LE!!!
harci pózt vett föl és akkor úgy szájba vágtam,hogy elterült a füvön és másnap kiderült,hogy kivertem a csontfogát -
#25116 én meg mindet -
Robicsek #25115 ezt a vasnarancsot a south parkból vettem:) -
Robicsek #25114 azokat,akik a boltban 3 soron keresztül átüvöltöznek hogy:
háá zsiga né mán egy vásnáráncs -
#25113 én is azokat -
Robicsek #25112 amúgy én a cigányosan viselkedő cigányokat utálom -
#25111 :D és hogy köszőn? csá more, hogy vagy csájééé?? :DD csak vicc ne vedd komolyan -
#25110 1 roma story: ellopta a telom (Sharp GX 10i) most elmeek és pár haverral
(Lacival ő 18éves és Sanyival ő meg 23 meg én aki 12 vok) 3 km-es körzetbe összeverünk minden cigányt -
#25109 de van, ez ellen tiltakoznák. egy haverom cigány, be is ismeri, de fehér emberként viselkedik, átlagos, visszafogott, nincsen semmiféle cigányos szokása...mellesleg rocker, kárpátiára is eljött. -
#25108 XD -
Robicsek #25107 zokniban
-
#25106 rajzszögek??
Mezitláb tört be??? -
#25105 én nem igy csináltam volna: űtőttem volna még meg nem dőglik aztán hivtam volna az orvost :DDD -
#25104 looooool :D -
#25103 hááát...igen -
Robicsek #25102 amúgy a cigányok miért kapnak támogatást meg ilyen hülyeségeket?
azér fizessük az adókat hogy megkapják?
ők is dolgozhatnának.
ha beanyáz nekem a cigány én szájba vágom és már rasszista vok -
Robicsek #25101 Nekem is van cigányos sztorim:
Egy éve Kerepesre költöztünk,ahol a cigányok közelében vettünk házat.
nyáron vettünk egy új gépet,és a cigányok is látták,ahogy bevisszük a házba.nyáron nyitott ablaknál aludtam,és egyszer éjjel 3 körül iszonyatos üvöltésre ébredtem a fülem mellett.
arra néztem,és az egyik cigánygyerket a feterjával látom magam mellet.
átjött a faterom és leütötte őket.jöttekl a zsaruk és a doki is,mert az ablakpárkányon rajzszögek voltak és a cigány úgy bele lépett, hogy az orvos 15 szöget vett ki a talpábólXD XD XD -
#25100 már nem tudom hol hallottam :)
- bennt van ?
- nincs
- érdekes, mert kinnt sincs -
#25099 elég a 'kinek gonoszabb az apukája' sztorikból, vagy írjatok valami "így vertük szét őket, úgy vertük szét őket" típusút v. hagyjátok rá a témát. -
#25098 ehh:) -
#25097 OFF ezé kapjak büntit, de ilyen nincs, pont ma gyújtották fel a szemetet ( lomtalanítás van ugye ) de sebaj, szeressük őket:DDD (soha) ON -
#25096 karatéző karalábbal hallottam még 10éve:) -
#25095 Csak nem pesterzsébeti vagyol te is? :D tátra tér felé sokan vannak de csak arra hátrafelé mert ahol megáll a 48-as a piac elött már térfigyelő kamera van és ott így már nem mutatkoznak :D -
#25094 - Melyik négy szóval lehet egy férfit igazán irritálni?
- ???
- Biztos, hogy benn van...? -
HUmanEmber41st #25093 Ahh végre viccek is vannak :D