Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Köszönöm Istenem, hogy nem amerikainak születtem!!!!
"Tudja, hogy a majom farka belelóg a levesbe?"
Mire a zongrista:
"Nem, de ha eldúdolja, megpróbálom eljátszani."
Így legalább leírva is érthetõ😊
-Persze.
-Akkor kezet rá!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
-Héj kígyó! Kérsz egy marék szotyit?
-Nyuszika, most jó bunkónak lenni?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
A szülésznõ beviszi az újszülött babát az édesanyjához, mondja neki:
- Hölgyem, megkérdezhetném, hogy volt önnek a férjén kívül szexuális kapcsolata?
- Miért, nyerít??!
Stella díj
A Stella név a 81 éves Stella Liebeck elõtt tiszteleg, aki sikeresen perelte 2.9 millió dollárra a McDonald's étteremláncot, miután harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a magára öntött kávétól. Ennek emlékére osztják ki minden évben a Stella Díjat az Egyesült Államok legnevetségesebb kártérítési perének.
1. Kathleen Robertsonnak (Austin, Texas) 780.000 dollárt ítélt az esküdtszék, mert egy bútorboltban áteset egy szaladgáló kisgyereken és eltörte a bokáját. Az üzlet tulajdonosát meglepte az ítélet, mert a szaladgáló kisgyerek Kathleen Robertson gyermeke volt.
2. A 19 éves Los Angelesi Carl Truman 74.000 dollárt és orvosi kiadásainak megtérítését kapta, mert a szomszédja áthajtott a kezén Honda Accordjával. Mr. Truman nem vette észre, hogy valaki ül a kocsi kormányánál, miközben megpróbálta ellopni a gépkocsi dísztárcsáit!
3. Terrence Dickson (Bristol, Pennsylvania) kifelé tartott abból a házból, amit éppen kirabolt. A garázson keresztül próbált kijutni a házból, de mivel az ajtónyitó automatika meghibásodott, nem tudta kinyitni. Természetesen megpróbált visszajutni a házba, de a garázst és a házat összekötõ ajtó bezárult miután becsukta maga mögött. A ház tulajdonosa éppen nyolc napos vakációját töltötte, ezért Mr. Dickson nyolc napig a garázs rabja maradt. Egy rekesz Pepsin és egy nagy zsák kutyatápon élt egy hétig. Beperelte a tulajdonos biztosítóját, mert a helyzet túlzott mentális kínokat okozott számára. Az esküdtszék 500.000 dollárnyi kártérítést ítélt neki.
4. Jerry Williams (Little Rock, Arkansas) 14.500 dollárt és orvosi kiadásainak fedezését nyerte, mert a szomszéd vadászkutyája megharapta a fenekét. A vadászkutya a szomszéd bekerített kertjében volt láncon. A kártérítés kevesebb volt, mint várta, mert az esküdtszék úgy érezte, hogy a kutyát enyhén provokálta Mr. Williams azzal, hogy folyamatosan légpuskával lõtte.
5. Egy Philadelphiai éttermet 113.500 dollár kártérítés megfizetésére kötelezték, miután Amber Carson (Lancaster, Pennsylvania) elcsúszott a földre öntött röviditalon és eltörte a farkcsontját. Az ital azért volt a földön, mert Mr. Carson kb. fél perccel korábban a barátjára öntötte miközben vitatkoztak.
6. Kara Walton (Claymont, Delaware) sikeresen perelte egy disco tulajdonosát, mert leesett a toalett ablakából és kitörte két elsõ fogát. Ms. Walton megpróbált lelépni a szórakozóhelyrõl a WC ablakon keresztül, mert nem akarta kifizetni a 3.50 dolláros számlát. 12.000 dollárt és fogászati kiadásainak fedezését ítélte az esküdtszék.
7. Talán az idei befutó Mr. Merv Grazinski (Oklahoma City, Oklahoma). Mr. Grazinski vett egy vadiúj 32 láb (majdnem 10 méter) hosszú Winnebago lakókocsit. Elsõ útján hazafelé az autópályán beállította a sebességet 110 km/h-ra, majd elhagyta a vezetõülést és hátrament, hogy készítsen egy kávét. Mint az várható volt a lakókocsi letért az autópályáról, összetört és felborult. Mr. Grazinski beperelte a Winnebagot, mert nem jelezték a használati utasításban, hogy menetközben nem hagyhatja el a vezetõülést. Az esküdtszék 1.750.000 dollárt és egy új lakókocsit ítélt meg Mr. Grazinskinek. Ezek után a cég megváltoztatta a használati útmutatókat, hátha még egy ilyen idióta vesz tõlük lakókocsit
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Egy srác az udvaron kosarazott, amikor kiesett a kontaktlencséje. Mindenhol kereste, de nem találta meg. Bement a konyhába, és közölte anyjával: elveszett a kertben a kontaktlencse.
- Várj csak, fiam. Majd én megnézem - mondta az asszony, és kiment.
Kis idõ múlva visszajött, kezében az elveszett lencsével.
- Hogy találtad meg, anya? - csodálkozott a fiú.
- Tudod, kisfiam, nem ugyanazt kerestük. Te egy kis átlátszó kerek mûanyagdarabkát kerestél, én meg a 40ezer forintomat.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Mi baj van cimbora?
- Emlékszel arra a csajra a munkahelyemrõl, akirõl meséltem neked?
- Aki most lépett be a cégedhez?
- Igen, igen, akit ha csak meglátok, rettentõ erekcióm támad.
- És, mi történt?
- Összeszedtem a bátorságom és randira hívtam. És igent mondott, ma délután mentem fel a lakására.
- Remek!
- Hogy ne riasszam el az elsõ alkalommal, a farkamat a combomhoz tapaszoztam és így mentem fel hozzá. Becsengettem, és õ kijött elém nagyon mélyen dekoltát felsõben és egy észbontó miniszoknyában.
- És?
- Pofán rúgtam...
- Ja, még azt is üzeni, hogy nem jön el.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
MOST ESETT LE BAZ 😄DDDDDDDDDDD
JUUUUUUUUUUUUUUJ 😄DDDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Mit csinálsz nyuszika?
-Szotyizok,kérsz egy marékkal?
.:SOLIDUS:.
-Mi a baj atyám?
-Hát elvesztettem a fiamat!
-Hogy nézett ki,van valami különös ismertetõ jele?
-Hát lyukak vannak a kezén meg a lábán...
Jézus megõrül és magához öleli az öreget:
-Ó,apám!
-Pinokkió!
-Anya,én jegesmedve vagyok?
-Igen kisfiam.
-Anya,te és apa is azok vagytok?
-Hát persze.
-Anya?A mama meg a papa is?
-Igen kisfiam,de miért kérded?
-Hát mer kuvára fázok!!
Az étteremben egy vendég odahívja a hegedûst:
-Játsza el nekem a Sevilla-t!
A hegedûs megvonja a vállát,majd rázendít:
-Sze villya , sze kanál...
Móricka késve érkezik az iskolába, épp énekóra az elsõ. Mondja nek iaz énektanár.
-Ejnye Móricka! Amiért késtél, ezért énekelve fogod elmondani hol jártál.
-Jaj, tanárnõ! Ez most nem az a helyzet.
-Nem érdekel Móricka, énekelj!
-De tanárnõ, én tényleg...
-NE ELLENKEZZ, ÉNEKELJ!
-Hát jó... "ma reggel meghalt az anyám, sálálálálá subidubidúúú"
Ezzel azt akarta kifejezni, hogy van-e tudomása arról, hogy a majma épp a farkát lógatja a levesbe. a zongorista viszont úgy értette, hogy ismer-e "a majom farka belelóg a levesbe" kezdetû dalt. persze nem tudott, ezért kezdett el hebegni-habogni, aminek meg is lett az eredmény, még egy tasli formájában. a harmadikat nem akarván elszenvedni, a zenész improvizálni kezdett: "A majom farka belelóóóg a leveeeeeesbe"....<#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>
...vágod?
CSávó bemegy egy étterembe és kér egy tányér levest. Kihozzák, mire odaugrik egy majom és belelógatja a farkát. Csávó odahívja a pincért:
- Tudja h belelóg a majom farka a levesbe???
- Sajnálom uram, de a majom a zongoritsáé, õt vonja felelõsségre.
Odamegy a zongoristához és lekever neki 1 hatalmas pofont:
- Tudja azt h a majom farka belelóg a levesbe?????
- Na de uram, én...
Puff mégegy pofon
- Tudja azt h a majom farka belelóg a levesbe?????
Erre elkezd zongorázni:
- "A majom farka belelóóóg a leveeeeeesbe"
carpe diem
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Tudja, hogy valahányszor levegõt veszek, meghal egy ember?
Mire a férfi:
- A fogmosást próbálta már?
- Ez az elsõ gyermeke?
- Nem, az elsõ fényképezõm.
- Rabbikám, mit csinálnak a gyertyákról lecsöpögõ viasszal?
- Elküldjük a gyertyagyárba, cserébe alkalmanként küldenek nekünk egy kis gyertyát.
- És mit csinálnak a kenyérmorzsával?
- Összegyûjtjük, elküldjük a pékségnek és néha-néha kapunk egy kis cipót ajándékba.
- És mihez kezdenek a körülmetélésnél levágott fitymákkal?
- Összeszedjük, elküldjük az APEH-hoz, azok meg idõrõl idõre kiküldenek hozzánk egy kis faszt.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce