41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#25211 1 b-kategóriás fórumozóval kevesebb, Robicsek, te ugye megembereled magad? -
#25210 PL. azzal, hogy offoltok, mintha törvénybe lenne iktatva, rasszista kifejezéseket tesztek burkolatlanul, és mindezt többszöri felszólításra sem hagyjátok abba. De majd ha lesújt a Banhammer... Ahogy egy nagyszerű warrior-metál zenekar megénekelte: "Let the Hammer Fall!!" -
#25209 jól van meek. -fav csá all -
Robicsek #25208 Kamehame úgy látom magunkra haragítottuk a népet.
csak tudnám mivel -
#25207 most leszel bannolva:) -
#25206 ne lázongjatok,mert ha Borg bejön lessz takaritás!!!' ----'Kamehame' --nak szól:::...!!!!! -
#25205 most ragozva :D -
#25204 Hogy legyen Vitz is:
Mi a legfontosabb témakör egy Skoda/Kispolski/Trabant (nem kívánt törélendő) használati útmutatójában?
A buszmenetrend \,,/ -
#25203 LOOOOOOOL D:D:D:D::D:D:D de szaaar:D:D -
#25202 kapsz ban, hsz töröl. -
#25201 Pistike ijedten rohan oda az apjához.
-Apa, apa! Anya felakasztotta magád a padláson!...
Felmennek. Nincs ott senki.
-Na de kisfiam, itt nincs semm...
-Hááháá, ÁPRILIS BOLONDJA!!:D a pincében van...
-
#25200 nekem és még kinek mondtad? Robicsek-nek? engem nem érdekel mit mondasz -
#25199 gtfo -
#25198 aham... ja... na takarodhattok végre... -
#25197 második nagyon nagy:D
első vicchez meg anyit hogy anyám mesélte hogy a munkahelyén egy takarítónő aszitte rá hogy kávétartó és lemosta szépen ahogy azt kell vizes rongyal XD -
Robicsek #25196 amit én írtam arról az attiláról az igaz volt -
#25195 az utólsón én is behaltam -
#25194 valaki szóljon már a modiknak pls... -
#25193 grat... asztem rá se jőttők, a fele igaz hogy rámjőtt a famillia de nem 50-en voltak hanem csak 5en :DDDD és úgy elvertek mint a sz@rt AS_DAS_DA_SD_ADS amúgy énis bevertem 1nek... kár volt mert duplát kaptam:D -
#25192 Egy férfi fölhívja a számítógépszervízt.
- Jó napot kívánok.
- Jó napot kívánok. Mi a problémája?
- Eltört a pohártartó.
- Mi? A pohártartó?!
- Igen a pohártartó.
- Hogy néz ki?
- Az egész a gép oldalán van, gombnyomásra nyílik, és van egy lyuk a közepén.
- Nem tudom, hogy valamelyik típushoz is járna pohártartó.
- De ezen van!
- És mondja, van rajta valami írás?
- Várjon egy kicsit. Nagyon kicsik a betűk. Azt mondja, hogy COMPACT DISC.
Hazatér a nagy afrikai vadász. Barátai faggatják a klubban.
- Mesélje el lordságod, miket lőtt az idén?
- Két elefántot, három oroszlánt, tíz zebrát... ja igen és volt még három nopliz is.
- Milyen állat az a nopliz?
- Körülbelül 160-180 cm magas, két lába van, fekete színe és amikor célba veszik , azt kiálltja: "No, please!!" <---- ezen behaltam, és ez kedvencem
-
#25191 A legjobb kérdések, amiket egy 100 forintos boltban feltehetsz
- Ez mennyibe kerül?
- Ez az aranylánc valódi?
- Hitelkártyával fizethetek?
- Erre a termékre mennyi a garancia?
- Van ennél egy kicsivel olcsóbb kivitel is?
- Megvásárolható részletre is? -
#25190 Igazad van ;) -
#25189 -Miért nem tud kijönni egí szőke nő egy szálloda szobájából?
-Mert 3 ajtó van: az egyik a fürdőszobájé, a másik a ruhásszekrényé, a hamradikra pedig az va írva, hogy NE ZAVARJANAK. :)
Fickó most megy először a munkahelyére. MEgszólal a főnök:
-Kedves fiam, mutatok valamit - hátramennek a bodé mögé, madj mutat a főnök az alkalmazottnak egy hordót - fiam, ha túl sok a munka, és fáradt vagy, itt a helyed! BEdugod a hordóba a farkad, és az leszop!
-Ezt mindíg igénybe vehetem?
-Persze! Kivéve kedden...
-Akkor miért nem?
-Mert akkor te ülsz a hordóban! -
#25188 Valaki tegyen már rendet ebben a topikban, pls!
Vagy -fav lesz.. -.- -
#25187 én is eleséljem hogy ogy ütöttem le öt cigányt?:D azt ő se gondolhatta komolyan hogy elhiszük... -
#25186 Ok, akkor ezt most felfogjuk úgy, hogy április 1. miatt írtad. Azé hülyének minket se kéne nézni. 12 éves kocka létedre levertél 5 cigányt... aham... hát szerintem sírva futottál el, már ha megtörtént az eset, de úgyérzem, hogy te önszántadból cigányhoz még nem értél. Kamukat be lehet fejezni, menjetek tanulni. -
Robicsek #25185 hogy hívják a görög cikányt?
tisztakosz -
Robicsek #25184 te győztél
erre már nem tudok semmit se mondani
ügyes -
#25183 Csak arról feletkezel meg, hogy ez egy közösség és nem ketten tartozkodtok benne! -
Robicsek #25182 jaj bocsánat Max7 -
Robicsek #25181 max én nem unom a cigánysztorikat -
Robicsek #25180 írjatok mán -
#25179 Csak kiscsit túlzásba viszitek! Pl a forumot nem kéne chatként használni és 1 hozzászólásba kéne irni a gondolataidat és nem 3-ba! Mert nem az a cél hogy a fav-osoknak minél több olvasatlan üzenetük legyen meg minél följebb kerüljön a topik!
A cigányos sztorik viccesek egy ideig de hamar megunjuk ha minden hozzászólás arról szól! -
#25178 ez jó -
Robicsek #25177 ennek most mi értelme volt?:) -
Robicsek #25177 ennek most mi értelme volt?:) -
#25176 akkor asszem: mézes mázasan cseresznyével a tetején köszönöm! -
Robicsek #25175 ötéves cigány gecik lekurvázták anyámat a kurva annyukat nekik -
Robicsek #25174 nem vok egoista csak tökéletes -
Robicsek #25173 most mutattad meg az egódat:)
mármint hogy nem engem írtál előreXD