Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rabbinövendék: Salamon fõrabbi. Mi az a privatizáció?
Fõrabbi: Az amikor a bamba gójoktól potom pénzért az összes vagyonukat elvesszük...
Rabbinövendék: És a gójok nem haragudnak ezért???
Fõrabbi: Na, drága fiam ezt nevezzük antiszemitizmusnak!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Válasz: Diana hercegnõ halála
Kérdés: Mire alapozza a feltevését?
Válasz: Egy angol hercegnõ egyiptomi barátjával karambolozott egy francia alagútban, egy német autóval utazva, amelyben holland motor ketyegett, amit egy belga sofõr vezetett, aki skót whiskey-t piált és egy japán motoron utazó olasz paparazzi követett, majd amerikai doktor akarta megmenteni brazil gyógyszerekkel. És mindezt vélhetõen egy olyan magyar olvassa, aki kínai ruhákban ülve taiwani monitort bambul... 😊
Asszony hazavisz egy hazugságvizsgálót, ami ha valaki hazudik, akkor sípol.
A gyerek hazaér az iskolából:
- Hányast kaptál fiam?
- Ötöst anyám!
Bíííííííííííííííííp
- Hármast!
Bíííííííííííííííííp
-Jó...egyest.
Anya:
- Bezzeg amikor én iskolába jártam, sose kaptam egyest!
Bíííííííííííííííííp
Apa:
- Bezzeg amikor én iskolába jártam...
Bíííííííííííííííííp
- Apa, nem jártál iskolába?
- Ne szemtelenkedj fiam, az apád vagyok!
Bíííííííííííííííííp
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
- Most felmegyek a szobámba, ha akarsz, gyere fel utánam és megkaphatsz!
Elkábultam. Teljesen lefagyva néztem, ahogy felmegy a lépcsõn. Mikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta a lépcsõre, ahol álltam. Egy pillanatra megálltam, majd megfordulva egyenesen a bejárati ajtó felé indultam. Kinyitottam és kiléptem a házból. A kocsimhoz mentem. Az apósom kinn állt. Könnyes szemmel megölelt majd így szólt:
- Nagyon örülünk neki, hogy átmentél a teszten. Sosem kívánhatnánk jobb embert a lányunknak. Légy üdvözölve a családban!
MI AZ ESET TANULSÁGA?
A gumit mindig hagyd a kocsidban!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Egyszercsak megszolal az egyik:
- Te, tudod mi az, 5 szeme van husz laba, es veres fogaibol jon a mereg?
- Nem. Me', te igen?
- En se, de szerintem szedd le a valladrol...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Kérdezi a mama:
- Na papa, mit fogok, mit fogok?
Erre a papa:
- Mit fogsz, mit fogsz b’azzeg, aludni fogsz!!!
Kisfiam ! Mondtam, hogy ne játssz a piros gomb....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
1. Indulás elõtt legközelebb gyõzõdjön meg róla, hogy bent ülök-e a kocsiban.
2. A frontális ütközés nincs benne az anyagban.
3. Kérem, tolatásnál ne térdeljen fel az ülésre.
4. Bekanyarodási szándékát legközelebb ne a hátsó ablaktörlõvel jelezze!
5. Mivel KIT nem tudott eljönni, így ma is magának kell vezetnie.
6. Az elõzésnek nem az a lényege, hogy kikerüli az Ön mellett álló
autót, aztán a szembejövõk õszinte megdöbbenésére hosszan egymás mellett haladnak.
7. Nagyon jól látja, hogy a sebességváltó feladata az, hogy a motor ne 12000-es fordulatszámon mûködjön, mint az elmúlt húsz percen. De ezt jó lenne a gyakorlatban is bemutatni.
8. A STOP tábla nem javaslat, hanem parancs.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Mit csinálsz, édes fiam?
- Maszturbálok édesapám!
- És... jutottál már valamire, édesfiam?
- Még... nem, édesapám!
- Akkor... tán... probálkozz a sajátodal, édesfiam!"
😄DDDDDDDD
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
- Pistike, ez volt az utolsó húzásod!
- Iiigeeen!
- Tudja, megmondom õszintén, nem sok esélyünk volt megnyerni a pert...
- Hogy õszinte legyek - mondja a kisöreg -, én is kezdtem kételkedni benne, amikor láttam ezt a hülye tehenet besétálni a kapun.
Halló, elmegyógyintézet? Nem szabadult ki maguktól mostanában egy õrült?
- Nem. Miért?
- Mert valaki ma megszöktette a feleségemet.
- De jó színben van, Mama! Modellt állhatna egy kínai festõnek.
- Miért éppen kínainak?
- Mert azok festenek sárkányokat...
Egy ügyvédi iroda két tulajdonosa kiszemeli magának a csinos titkárnõt. Egyikük be is cserkészi, és másnap meséli társának:
- Barátom, kicsit csalódtam. A feleségem sokkal jobb.
Erre a másik is ráhajt a titkárnõre, másnap neki is sikerül. Kérdezi a társa:
- Na, milyen volt?
- Hát, öregem, igazad volt. A feleséged tényleg jobb.
Növérke kiabál az orvosnak
- Doktor úr, doktor úr az a beteg aki most távozott öntõl az ajtóban összeesett. Mit csináljunk?
-Gyorsan! Fordítsátok meg, mint ha most jönne.
- Gyere fel hozzám!
- Nem megyek, mert megerõszakolsz.
- Nem, dehogy, ne félj!
- Akkor meg mi a francnak menjek?
Sétál a rendõr a réten és meglát 1 juhászt. Odamegy hozzá és igy szól:
- Ha megmondom hány báránya van ad 1et? - a juhász bácsi gondol 1et és beleegyezik. A rendõr ránéz a nyájra és így szól:
- 126.
A bácsi néz, hogyan találhatta ez az ember azt ki, hogy hány báránya van. Utánakiált:
- Ha megmodom mivel foglalkozik visszaadja? - Gondolja a rendõr, visszamegy. A bácsika azt mondja neki:
- Maga rendõr!
A rendõr kérdi:
- Hogy találta ki?
- Ha visszaadja a pulim, megmondom.
Szõke nõ a könyvtárban a könyvtárosnak:
- Visszahoztam ezt a könyvet, mert nagyon unalmas... Rengeteg a szereplõ, de semmi cselekvés nem történik benne... Ez szörnyû!
Mire a könyvtáros:
- Oh, már tudom, hova tûnt a telefonkönyvünk!!!
Székely bácsi és fia Budapesten, csak egy ágyas szobát kapnak a motelba. Lefekszenek, kisidõ multán megszolal a bácsi.
- Mit csinálsz, édes fiam?
- Maszturbálok édesapám!
- És... jutottál már valamire, édesfiam?
- Még... nem, édesapám!
- Akkor... tán... probálkozz a sajátodal, édesfiam!
rotfl
20:04 -!- Spaceboy <[email protected]>~c6749031@huwico.hu> has joined #huwico
20:04 < ircnet_gw> Hex2IP: c6749031 --> 198.116.144.49 --> nasans3.nasa.gov.
20:04 < Spaceboy> hi
20:05 < Spaceboy> is this the channel of hungarian wireless community?
20:05 < Z0l> yes
20:06 < szaboat> hi
20:07 < Spaceboy> i'm working at NASA, one of our sattelites picked up a transmission originated from Budapest, HUNGARY
20:07 < vili> 😄
20:08 < Z0l> 😊
20:08 < vili> our goal is world domination
20:08 < Spaceboy> if that is the case, i have to report this to international authorities
20:09 < Spaceboy> and by the way, your message 'Niggerek vagytok mind' never reach mars i'm sorry
20:09 < mosquito> 😊
20:09 < szaboat> 😄
20:09 < Z0l> 😄DD
20:10 < vili> 😄
EZ KESZ 😄DDDDDDDDDDDDD
Elõször a kis Bob kérdez:
- Elnök úr, van 3 kérdésem:
- 1. Hogyan tudta megnyerni a választásokat, annak ellenére, hogy a Szavazat számlálásnál elvesztette?
- 2. Miért támadta meg ok nélkül Irakot?
- 3. Nem gondolja, hogy a bomba ledobása Hirosimára volt a legnagyobb terrorista támadás az emberiség történetében?
Ebben a pillanatban kicsengetnek és a gyerekek kirohannak az osztályból. A szünet után Bush elnök ismét biztatja a gyerekeket a kérdések feltevésére.
Most a kis Joey jelentkezik
- Elnök úr, 5 kérdésem van:
- 1. Hogyan tudta megnyerni a választásokat, annak ellenére, hogy a Szavazat számlálásnál elvesztette?
- 2. Miért támadta meg ok nélkül Irakot?
- 3. Nem gondolja, hogy a bomba ledobása Hirosimára volt a legnagyobb terrorista támadás az emberiség történetében?
- 4. Ma miért csöngettek ki 20 perccel hamarabb?
- 5. Hol van Bob?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
hanem a fedélzeti mérnõk
és õ mondja az utasnak hogy 8 perce, és közbe vág a kapitány hogy micsoda....stb stb...én értem😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
- Ugye, azt akarja kérdezni, hogy mióta állunk?
- Ööö, igen, pont erre gondoltam.
- Hát olyan - ránézett az órájára - nyolc, nyolc és fél perce.
- Micsoda? - csattant fel a kapitány - Nyolc perce vesztegelünk itt? Hát ezért állítottak meg? - elõrehajolt, jobbra-balra nézett, mintha keresne valamit odakint - Nyolc perc, és ezek sehol, hát mondhatom!
nekem itt elveszett a fonál. sanyi a kapitány monjda miota álnka ott, erre jön akérdés: micsoda, és csattan fel a kaptiány...???
Sanyi bácsi, egykori Malév-es fedélzeti mérnök sztorijai:
1.
Az utasok mindig is kíváncsiak voltak a pilótafülkére, még ha nem is sokat értettek belõle. Egyszer egy nem túl eszes hölgy kívánta megtekinteni a TU-154 kezelõszerveit. Félrehúzta a fülke ajtaját takaró függönyt, és megkérdezte, bejöhet-e egy pillanatra.
- Hölgyem, annak semmi értelme - felelte neki Sanyi bácsi.
- Ó, elnézést, nem tudtam, hogy nem lehet - felelte a hölgy, és távozni akart.
- Dehogynem lehet, de csak egy pillanatra bejönni, annak semmi értelme. Belépni és kimenni? Maradjon, nézzen körül.
A nõnek leesett az ejtõernyõs papírtantusz, belépett, majd nézegetni kezdte a navigátor munkahelyét és a mûszerfalon a számtalan mutatót, mûszert.
- És ez, ezt hogy figyelik mind? - kérdezte értetlenül.
- Ááá, nem figyeljük. Igazából ezek nem is mûszerek, csak egy tapéta az üveg mögött. Látja, nem is mozdulnak a mutatók.
- Óóó, értem. Érthetõ, hiszen ennyi mûszerre nem is lehet figyelni.
A nõ ezek után az ablakon nézegetett kifelé. Odakint, mélyen alattunk, zárt felhõtakaró, s úgy nézett ki, mintha állnának. Sanyi bácsi meg is kérdezte:
- Ugye, azt akarja kérdezni, hogy mióta állunk?
- Ööö, igen, pont erre gondoltam.
- Hát olyan - ránézett az órájára - nyolc, nyolc és fél perce.
- Micsoda? - csattant fel a kapitány - Nyolc perce vesztegelünk itt? Hát ezért állítottak meg? - elõrehajolt, jobbra-balra nézett, mintha keresne valamit odakint - Nyolc perc, és ezek sehol, hát mondhatom!
- Kik nincsenek sehol?
- Megállított minket a légi irányítás, mert keresztben áthalad egy másik gép, de az meg késik.
A droid arca felderült:
- Egy másik gép? Hát ezt le kell fényképezni!
Azzal kirohant a pilótafülkébõl, és ujjongva mesélte a többi utasnak, hogy hamarosan egy másik gép fogja keresztezni az útjukat. Abban a pillanatban a jobb oldali ülésekrõl felpattantak az emberek, és tódultak a kameráikkal a bal oldali ablakokhoz. Jó nagy tülekedés lett. A kapitány erre elkezdte a gépet balra dönteni, és beleszólt a mikrofonba:
- Emberek, mit mûvelnek? Felborulunk!
Erre a droidok egymást taposva igyekeztek vissza a helyükre.
2.
Szokás szerint civil látogatót fogadtak a pilótafülkében, egy nyolc év körüli kissrácot. Nézte tágra nyílt szemekkel a sok mûszert, kart, fogantyút, majd megszólalt:
- Én azt hittem, robotpilóta vezeti a gépet.
Mire a kapitány szögletes mozdulattal megfordult, ránézett, és így szólt:
- Mi is ro-bo-tok va-gyunk!
Azzal visszafordult, és mint egy robot, nyúlt a kapcsolókhoz, és hasonló hangon szólt a másodpilótához. Az is vette a lapot.
- Ma-gas-ság hu-szon-öt-e-zer.
- E-resz-kedj.
- Húsz-e-zer.
A kissrác nézte õket egy darabig, majd visszaszaladt a szüleihez, és elújságolta, mit látott:
- És képzeljétek el, egészen úgy néznek ki, mint az igazi emberek!
3.
A helyszín ezúttal is egy Tu-154-es pilótafülkéje, a szereplõk pedig Sanyi bácsi kollégái és egy hülye utas, aki elõrejött mûszernézõbe.
- Egyet áruljon el nekem, pilóta úr. Azt még értem, hogy nappal hogyan repülnek, mert ugye látják a földet, hogy merre járnak. De ilyenkor, éjszaka hogyan? Hiszen nem látni semmit!
A kapitány kimutatott az ablakon.
- Éjszaka még egyszerûbb. Látja, ott van két villogó fény a szárnyvégeken, egyszerûen azok között kell tartani a gépet.
Az utas leesett állal nézett.
- Aha, hát ez tényleg egyszerû.
Székely elmegy az állatkertbe. Mikor hazamegy, körbállják a falusika, hogy meséljen.
-Oszt mit látott kend?
-Zsiráfot.
-Azt a' meg miféle?
-Láttál-é már valaha lovat?
-A'.
-Na, a zsiráf olyan, csak hosszú a nyaka.
-És még mit látott még kend?
-Zebrát.
-És a' meg miféle?
-Láttál-é már valaha lovat?
-A'.
-Na, a zabra is olyan, csak csíkos.
-És mit látott még kend.
-Elefántot.
-És a' meg miféle szerzet?
-Láttál-é már lovat?
-A.
-Na, az elefánt nem olyan...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
<#taps>#taps>
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
- Idesapám, maga látott már antennát?
- Hogyne láttam vóna, még ettem is!
- De hát az fémbõl van, nem lehet megenni!
- Akkó csak láttam!
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
- Idesapám, maga olyan mint a kutyafasza könnyen megy be de nehezen jön ki!
Az öreg megemeli a szemöldökét:
- Te meg gyerök mind az anyád picsája minél nagyobb vagy annál kevesebb örömet találok benned.
Valahol féluton a kapitány nyugodt hangja hallatszik a hangszórókból:
- Kedves utasaink! Köszönjük, hogy a mi légitársaságunkkal utaznak. Amint látják, az ég csodásan kék, a felhõk is gyönyörûek, vagyis csodaszép idõnk van, és a géppel is minden rend...... - Ó, A FRANCBA!!! A FRANCBA!!! A FRANCBA!!!!!
Az utasok halálra váltan ülnek a helyükön, moccanni se mernek, amikor is újból a kapitány hangja hallatszik.
- Elnézésüket kérem, de magamra öntöttem a kávémat. Látniuk kéne a nadrágom elejét!
Erre az egyik utas:
- Az enyémnek meg a hátulját...
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
-Hát ti, magyarok, mit adtok?
-Mit bazzeg, a telek nem volt elég???
-elõbb a gáz, aztán a tûz!
( ez csak vicc, semmi etnikum ellenes töltése nincs részemrõl )
<#vigyor3>#vigyor3>
- Ejnye Dzsenifer, 13 éves létedre állandóan a diszkón jár az eszed!Inkább azon gondolkodnál mivel lepjük meg édesanyádat a 26. születésnapján!
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.