41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • madmanic
    Ezt nyuszikával ismertem... mikor meg akarja erőszakolni a medve...

fekete ruhás--> medve kinyír--> Z betű a fába

nyuszika: -köszönöm Zupermen!!!
  • desigo
    ez jó szar :)
  • Sadist
    Ezeket tényleg a legszarabb vicc topikba kéne, mert valami fájdalmasak :D
  • Anders
    Már lehet, hogy írtam, de ha a mateknál tartunk :

Matektanár megy hazafelé az utcán. Megtámadja 3 bandita. Hirtelen előugrik a bokorból egy fekete ruhás, fekete álarcos ember és elkergeti a banditákat. A matektanár hálálkodik:
    - Ó, megmentőm, ki vagy, mondd meg a neved.
    Az meg nem szól egy szót se, csak egy nagy Z betűt vés kardjával a falba. Mire a matektanár:
    - Hát tényleg te lennél az, Egész számok halmaza???
  • Sadist
    Majd középsuliban tanultok deriválást, és akkor érteni fogod.
  • Treblakos
    Mea culpa!
    Leírhattam volna, hogy valamennyi matek tudás kell hozzá, meg hogy kocka vicc.
  • Fantos
    ezt most magyarul is kérlek o_O
  • Stann
    Jó vicc ez, csak hülyén van megfogalmazva!
  • Sadist
    e^x-et ha x szerint deriválod, akkor is e^x-et kapsz, viszont ha y szerint akkor csak egy nagy pukkasztott 0 marad.
  • SigS
    Egy bant megérne, annyira szar
  • Prank
    hát nem mondom azt, hogy leestem a székről és az asztal alatt forgolódva, könnyezve és hangosan röhögtem...
  • madmanic
    a mozgólépcső meg azért konvergens mert monoton és korlátos?
  • justin
    Ezt lehet inkább a szarviccekbe kellett volna.
  • FOXX supreme
    esetleg ha egyetemen matematika prof. lennék akkor érteném..:D
  • Treblakos
    A konstans függvény és e^x sétálnak. Egyszer csak a konstans függvény nagyon megijed.
    - Jaj, ott jön a deriválás operátor! Ha találkozom vele, akkor eltűnök!
    Az e^x nyugtatgatja:
    - Ne aggódj, engem nem változtat meg a deriválás, majd én beszélek vele.
    A konstans függvény elbújik, e^x pedig odamegy a deriválás operátorhoz.
    - Szia, én e^x vagyok.
    - Szia, én pedig d/dy.
  • ghost cb
    XDDDD
  • Vardar
    Mi a különbség a morbid és a perverz között?
    A morbid: 1 kislány 8 kukában
    A perverz: 8 kislány 1 kukában
  • Vlala #26520
    Ez igazából nem vicc lesz, de morbid, fekete humortartalma miatt ide írom.

Szülőhazámban, a Fény Városában, Salgótarjánban van egy lámpás kereszteződés, a gyalogos-átkelőhelyet is lámpa védi. Itt évekkel ezelőtt volt egy motorbaleset. Ennek emlékét máig koszorú, szalag őrzi.
    Felszereltek egy áthaladási szándék-jelző készüléket (kis narancssárga doboz egy gombbal), amelyhez külön tábla jelzi a használat módját.

A felirat azonban egy kicsit durvára sikerült a koszorúnak köszönhetően. Most ez olvasható a táblán:

[gomb] Nyomja meg a gombot
    [piros] Várjon
    [zöld] Induljon
    [koszorú] Nyugodjon békében!
  • Sadist
    A munkahelyemen leépítés miatt el kellett búcsúznunk az egyik kollégától. Rendeztünk a tiszteletére egy búcsúebédet, amin mindenki jól érezte magát. Az ebéd végén megszólalt a főnök: "Hát ez olyan jó buli volt, hogy minden héten tarthatnánk egy ilyet!"
    Hirtelen mindenki elcsendesedett. Csak ültünk némán, és bámultunk magunk elé, mint szarvas az út közepén a közeledő kamion reflektorfényében.
  • Sadist
    Egy férfi egy álláshirdetésre jelentkezik az állatkertben. Kiderül, hogy az állatkert legfőbb látványossága, a gorilla, nemrég pusztult el, és attól félnek, ha ez kiderül, nem jönnek majd a látogatók. Az állatkert igazgatója magas fizetést igér a férfinak, ha jól eljátsza a gorilla
    szerepét jelmezbe öltözve.
    A jelentkező megdöbben az ajánlaton, de mivel nagyon kell neki a pénz, elfogadja az állást. Beöltözik és bezárják a ketrecbe. A produkciója egészen jól sikerül, a látogatók odavannak a gorilláért. A férfi egyre jobban belejön a mókába, le-fel ugrál, mászik, hintázik. Egyszer azonban egy akrobata mutatvány rosszul sül el, a magasban ugorva nem tud elkapni egy kötelet, és áttörve a rácsokat átzuhan az oroszlán ketrecébe. Míg a földön fekszik, az oroszlán egy hatalmasat üvölt. A férfi rémülten kiabálni kezd: "Segítség! Segítség!" Erre az oroszlán közel hajol hozzá és a fülébe súgja:
    - Ne ordíts, te őrült! Mindkettőnket ki fognak rúgni!
  • Benny04
    én értettem a viccet
  • burki6
    Ez most vagy nagyon sz@r vagy csak én nem értem...
  • Frozen Whispers
    A székely elviszi a lovát az állatorvoshoz, mert túl lassúnak találja az állatot.
    - Doktor úr! Adjon má' valamit a lovamnak mert nagyon lassú.
    Az állatorvos gondolkodóba esik majd bemegy a rendelőbe és kihoz egy fűzér csípős paprikát.
    - Na Pista bátyám! Ha ezzel bekeni a lova hátulját, garantáltan gyorsabb lesz!
    Hát a székely úgy is tesz, bekeni a lova farát, mire a ló elszalad, de fél perc múlva már nem is látni. Pista bácsi kétségbe esik, hogy fogja már utolérni a lovat, tanakodik egy kicsit, majd így szól:
    - Doktor úr, nem kérhetnék-e én is abból a csodaszerből, hogy utó'kapjam a lovat?
    - Dehogynem!
    Hát bekenik a székely fenekét is, mire az eszeveszett vágtába kezd, egy idő után kielőzi a lovat, és persze előbb ér haza. Azt mondja a feleségének aki a kapuban várja:
    - Bözsi, mindjá' gyün a ló is majd kösd be az istállóba, én még fordulok vagy kettőt!
  • Vardar
    Én csak az első részét ismertem.
  • Frosty01
    A szőke nőért eljön a Halál:
    - Eljöttem érted!!
    - Értem??
    - Érted.
    - Nem értem...
    ...
    - Aj, bazmeg. Tudhattam volna! Hogy mindig én vagyok ilyenkor szolgálatban! Elegem van, felmondok! Nem leszek többet Halál!
    - De izgi, megnézhetem?
    - Mégis mit?!
    - Hogy milyen amikor feláll.
    - Mondom Halál, nem feláll! Mostmár komolyan eldobom a kaszát!
    - Jaj, nehogy elengedje már a f_szát!
    - @#ߤ!!!! Kész végeztem! [ajto durr be]
    - Wáháháh, mekkora idióta! Ezt a parókát meg megtartom, jól jöhet még.

[Na így úszta meg Trükkös Béla bá azt, hogy immáron minden évben 176. alkalommal is eljöjjön érte a Halál, pedig úgy volt tervezve, hogy születése után pár nappal gyermekágyi lázban meghal.]

((ezt gondoltam megosztom veletek, a mi van a vicc után.. c. topikból))
  • Pheaper
    XDDDDDd
  • jann
    #26504 vótmá és maugyi nem így van

Két informatikus beszélget:
    - Képzeld, tegnap az éjszakai klubban megismerkedtem egy csinos szőke nővel.
    - Szerencsés fickó!
    - Felhívtam a lakásra, ittunk egy kicsit, átöleltem...
    - És aztán, mi volt még?
    - Egyszer csak azt mondja: "vetkőztess le!"
    - Nahát...
    - Levettem a szoknyáját, aztán a bugyiját is, aztán lefektettem az új laptopom mellé az asztalra...
    - Nocsak vettél egy új laptopot? Milyen processzorral?
  • atlagember
    Ezí nagyon jó!
  • Szabi84
    megérte elolvasni:DDDD
  • Sadist
    Ma még nem volt.
  • Frosty01
    van egy fasza kosaram...... de ájj fáj a tököm
  • sz4bolcs
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Gorhek
    Igen 1 macska volt :)

-Mi az abszolút lehetetlen?
    -???
    -Hímvesszobol kosarat fonni.
    -És mi van, ha mégis sikerül?
    -???
    -Lesz egy fasza kosarad...
  • Punker
    2 informatikus beszélget:
    - Te Géza én úgy megb*tam tegnap este az új laptopomon ültetve egy csajt...
    - Ne bassz! Vettél laptopot? Milyen procival?
  • shaba23 #26503
    erről az jutott eszembe, mikor a Dr. House-bn a kisgyerek az orrába dugott vmi műanyag figurát (vmi állatot vagy embert asszem), aztán, hogy megmentse szegényt, utánadugta a tűzoltó autót és a mentőt :D
  • FOXX supreme
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Mayday
    A doktor azt mondta: - Joe, a jó hír az, hogy meg tudom gyógyítani a fejfájását. A rossz hír az, hogy ehhez kasztráció szükséges. Ön egy nagyon ritka állapotban van, amelynek az az oka, hogy a heréi nyomják a gerincét, és a nyomás okozza a pokoli fejfájást. A nyomás megszüntetésére az egyedüli mód a herék eltávolítása.

Joe döbbent és komor volt. Ezek után lesz még miért élnie? Nem tudott elég ideig koncentrálni a válaszhoz, úgy döntött, nincs más választása, mint menni a kés alá.

Amikor elhagyta a kórházat, 20 év óta először nem fájt a feje, de úgy érezte, hiányzik egy fontos része. Ahogy ment az utcán, rájött, hogy más személyiségnek érzi magát. Új kiindulásból új életet kezdhet.

Meglátott egy férfiruházati boltot, és azt gondolta: - Ez az, amire szükségem van! Egy új öltöny.

Belépett, és mondta az eladónak: - Szeretnék egy új öltönyt. Az idősebb szabó szemügyre vette. - Lássuk csak ... 44-es méret.
    Joe nevetett. - Igaz! Honnan tudta?
    - 60 éve vagyok az üzletben!
    Joe felpróbálta az öltönyt. Tökéletesen állt.

Mialatt Joe csodálta magát a tükörben, az eladó megkérdezte: - Mi a véleménye egy új ingről?
    Joe egy pillanatig gondolkodott, aztán azt mondta: - Igen.
    Az eladó szemügyre vette. - Lássuk csak ... 34-es ujj és 16-1/2-es nyak.
    Joe ismét meglepődött. - Igaz! Honnan tudta?
    Joe felpróbálta az új inget. Tökéletesen állt. Mialatt a gallért igazgatta a tükörben, az eladó megkérdezte: - Egy új cipőt? Joe lendületben volt: - Igen!
    Az eladó megnézte Joe lábát. - Lássuk csak ... 9-1/2 E Joe elámult. - Igaz! Honnan tudta?
    Joe felpróbálta az új cipőt. Tökéletesen illett a lábára. Kényelmesen lépegetett körbe az üzletben; az eladó megkérdezte: - Mit szólna egy új alsóhoz? Joe gondolkodott egy másodpercet, aztán azt mondta: - Igen!
    Az eladó hátralépett, megnézte Joe csípőjét. - Lássuk csak ... 36-os méret.
    Joe nevetett. - Most megfogtam! 18 éves korom óta 34-est hordok!
    Az eladó a fejét csóválta. - Nem hordhat 34-est! Egy 34-es alsó felnyomná a heréit a gerincéhez és pokoli fejfájást okozna!
  • Vlala #26500
    Asszem erre gondolsz:

Egy amerikai és egy orosz beszélget az antiszemitizmusról.
    Így szól az orosz:
    - Nálunk annyira nincs antiszemitizmus, hogy pl. a Moszkvai Filharmonikus Zenekarban öt zsidó is van!
    Mire az amerikai:
    - Igen? Mi nem számoljuk.
  • sz4bolcs
    emlékszik valaki a tegnapi heti7es zsidó viccére? Aki igen, legyen szíves írja meg, előre is köszi.
  • mohamed
    Kissé "urban legend" szagú, de _állítólag_ megtörtént eset jut eszembe róla:

A vádlott ügyvédje egy rendőrnek tesz fel keresztkérdéseket:
    - Ön miért fogta el a vádlottat?
    - Mert a kollégáim leírásából ráismertem a betörőre.
    - És Ön mindig megbízik a kollégáiban?
    - Az életemet bíznám bármelyikre.
    - Van Önnek öltözőszekrénye a rendőrségen?
    - Igen.
    - És van rajta lakat?
    - Igen.
    - Ha úgy megbízik a kollégáiban, miért tesz a szekrényére mégis lakatot?
    - Tudja, néha ügyvédek is járnak arra.

...ezután szünetet kellett elrendelni, mert a teljes tárgyalóterem annyira röhögött. :-D