Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
violence can be used for good - JUSTICE
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- Miért van az, hogy én csak 150-nel mehetek, de a Mazerati elmegy mellettem 300-zal?
- Te hülye, az nem Mazerati, hanem Názáreti! A fõnök fia. Neki szabad!
- Nem kell t?le félni! - mondja a gazda - Most lett kiherélve, bágyadt még.
- Nem is attól félek, hogy megb@sz, hanem, hogy megharap!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
- A fiad belehugyozta a monogramját a hóba.
- Igen, de a te lányod kézírása...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
-"Hihetettlen...."
-"Hat en nem szoktam szolni de ez szerintem naon nagy baromsag."
-"Az man regen rosz amikor magyarazni kell..."
-"<#szomoru2>#szomoru2> Ezek mar ... kurva unalmasak."
És ezért nem is fogok más oldalakról becopyzni vicceket, fõleg egyetlen bash oldalról mazsolázva, majd ha találok egy jó vicc fórumot, akkor megadom itt linkben...
- Doktor úr, csikar a hasam, hasmenésem van, a legváratlanabb pillanatban tör rám a nagydolog, és olyankor általában elõfordul egy kisebb-nagyobb baleset.
- Jól, van, felírok magának egy gyógyszert, naponta 2-szer 1 tablettát vegyen be, jövõ héten jöjjön vissza.
Doki beszélget nõvérkével, közben tévedésbõl nyugtatót ír fel.
Egy hét múlva visszamegy ellenõrzésre a páciens:
- Na, még mindig becsúszik egy-két "baleset"?
A beteg földöntúli mosollyal:
- Igen, de kit érdekel?
...vágod?
- Megfejtem a tehenüket, de hát ennek a tejnek elég fura íze van...meg aztán a tehenük is elég makacs.
- Nekünk nincs tehenünk, csak bikánk.
...vágod?
- B....a meg, már megint bajorkolbász! Ha holnap is azt tesz az asszony, kiugrok az ablakon.
Kinyitja a dobozát az angol pasas is:
- B....a meg, már megint steak. Ha holnap is az lesz, kiugrok az ablakon.
Végül kinyitja a szõke nõ is a dobozt:
- B....a meg, már megint sonkásszendvics. Ha holnap is az lesz, kiugrok az ablakon.
Másnap megint leülnek kajálni. Elõször a német fickó nyitja ki a dobozát:
- B....a meg, már megint bajorkolbász.
Puff, kiugrik az ablakon.
Kinyitja az angol is a dobozát:
- B....a meg, már megint steak.
Puff, kiugrik az ablakon.
Végül a szõke nõ is belenéz a dobozba:
- B....a meg, már megint sonkásszendvics.
Puff, õ is kiugrik az ablakon.
A temetés után beszélgetnek az özvegyek, mondja a német felesége:
- Ha tudom, hogy ennyire unja a bajorkolbászt, többet nem tettem volna neki!
Mondja az angol felesége is:
- Ha tudom, hogy ennyire unja a steaket, nem tettem volna többet neki tízóraira.
Néznek a szõke nõ férjére, mire az megszólal:
- Miért néznek így, mindig magának csomagolta a tízórait!?
...vágod?
Az alábbi történet a Koppenhágai Egyetemen esett meg, egy fizika vizsgán:
A kérdés így hangzott: "írja le, hogyan mérhetõ meg egy felhõkarcoló magassága egy barométer segítségével!"
Az egyik hallgató válasza:
"Fogsz egy hosszú zsinórt, rákötöd a barométer tetejére, majd a barométert lelógatod a földig. A zsinór hosszúságának és a barométer magasságának összege megegyezik a felhõkarcoló magasságával."
Ez az eredeti magyarázat azonban a vizsgáztatót meglehetõsen feldühítette, így a vizsga nem sikerült. A diák azonban nem hagyta magát, mivel szerinte a válasza abszolút helyes volt. Az egyetem vezetõsége így kijelölt egy független bírát, aki megállapította, hogy bár a válasz helyes volt, ám semmiféle fizikai ismeretet nem tükrözött. A probléma megoldására behívatta magához a hallgatót, és hat percet adott neki arra, hogy szóban bebizonyítsa, a fizikai alapismeretek birtokában van.
A dik öt percig szótlanul ült, a homlokát ráncolva gondolkodott. A vizsgabiztos figyelmeztette, hogy vészesen fogy az idõ. A diák ekkor megszólalt, és megjegyezte, hogy annyiféle magyarázatot tud, hogy nem tudja kiválasztani, melyiket is adja elõ. A biztos nógatására aztán belekezdett:
"Nos, az elsõ ötletem az, hogy megfogjuk a barométert, felmegyünk a felhõkarcoló tetejére, és ledobjuk onnan. Mérjük a földet éréséig eltelt idõt, majd a kérdéses magasságot kiszámítjuk a 'H = 0.5g x t négyzet' képlettel. Viszont ez a módszer nem túl szerencsés a barométer szempontjából.
Vagy pedig abban az esetben, ha süt a nap, megmérhetjük a barométer magasságát, és az árnyékát. Ezután megmérjük a felhõkarcoló árnyékának hosszát, és aránypárok segítségével kiszámíthatjuk a magasságát is.
De ha nagyon tudományosak akarunk lenni, akor egy rövid zsinórt kötve a barométerre, ingaként használhatjuk azt. A földön és a tetõn megmérve a gravitációs erõt, a 'T = 2 pi * négyzetgyök(1 / g)' képlettel kiszámíthatjuk a kért magasság értékét.
Vagy, ha esetleg a felhõkarcoló rendelkezik tûzlétrával, akkor megmérhetjük, a barométer hosszánál hányszor magasabb, majd a barométert megmérve egyszerû szorzással megkapjuk a kívánt eredményt.
De ha Ön az unalmas, bevett módszerre kíváncsi, akkor a barométert a légnyomás mérésére használva, a földön és a tetõn mérhetõ nyomás különbözetébõl is megállapítható a felhõkarcoló magassága. Egy millibar légnyomás különbség egy láb magasságnak felel meg.
Itt az egyetemen mindig arra buzdítanak bennünket, hogy próbáljunk eredeti módszereket kidolgozni, ezért kétségtelenül a legjobb módszer a felhõkarcoló magasságának megállapítására az, ha a hónunk alá csapjuk a barométert, bekopogunk a portáshoz, és azt mondjuk neki: 'Ha megmondod, milyen magas ez az épület, neked adom ezt a szép új barométert'."
A történet csattanója, hogy ezt a renitens diákot Niels Bohr-nak hívták, és õ a mai napig az egyetlen fizikai Nobel-díjas dán fizikus.
...vágod?
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
Július-augusztusban átlagosan 2 tojást kelt ki testének melegével, úgy 10-12 nap alatt. Az apróságok alig nagyobbak egy babszemnél, és már születésük után elég érdekes módon jutnak táplálékukhoz, ugyanis a kacsacsõrû emlõs nem rendelkezik csecsbimbókkal, így az apróságok a tejmirigyek körül növõ szõröket használják cuminak, vagy az ott kialakult bõrredõbõl nyalogatják az anyatejet.
Forrás: Sulinet
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
persze igazad van...
KOSZI!
O legalabb becopyzott valami vicceset.
...vágod?
mellesleg nem mindenku usmeri a basht, meg különben is, csak a jobbakat emelem be ide.
"ésakkómivanhö?😊" (C)
...vágod?
benyomva, mert azt hittem, hogy vadászgéppilóta vagyok...
...vágod?
14:37 < leto> A benzinkuton mellettem egy kamionosnak sikerult 200 liter 95-ost tankolnia
...vágod?
én bezzeg kurvajó reklámokat tudnék csinálni
Endre üzenete (21:52):
"aki nem vesz ilyen csokoládét, az buzi"
Renn [ ] üzenete (21:52):
😄DD
mindenki azt venné
a gyerekeken hatalmas nyomás lenne
az egyik venne egyet, és elkezdené buzizni a többieket
Renn [ ] üzenete (21:52):
😄DD
addig, amíg nem venne mindegyik
micsoda üzletpolitika bazdmeg
...vágod?
<14:35:33>14:35:33> <SuLcZ> 😄
<14:35:54>14:35:54> <lipiqe> lepukknat alkoholistat lattal mar plakaton? 😄
<14:36:14>14:36:14> <`Lee`> lipiqe: siman, nem emlexel az onkormanyzati valasztasokra? 😄
...vágod?
<Ubibubi> Milyen ilyen?
<Potyi> most vagyok másodszor irc-n, és már 4 köcsög belém kötött.
<Ubibubi> Arra nem gondoltál, hogy nem a rendszerrel van a baj?
<Potyi> wazze, már 5 köcsög
...vágod?
Mi is, akik olvastuk😊 😊 😊 😊
De jó 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce