41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#26859 meg 100 fontod se -
#26858 jah de nincs feleségem xDDDD -
#26857 hétvégén bejáccom :D -
#26856 Egy skót 100 fontot veszít az egyik este kártyán. A játszma végén panaszosan így szól a játékostársaihoz:
- Segítsetek rajtam, könyörgöm! Ha a feleségem megtudja, hogy 100 fontot veszítettem, hatalmas veszekedést rendez. Adjátok vissza a pénzem!
A játékostársak megszánják a skótot, és visszaadják a pénzét. Mire a skót:
- Nem kaphatnék még 50 fontot, hogy a feleségem hadd higgye azt, hogy nyertem? -
#26855 :DDDDDD -
#26854 "egy lövéses, higanyos" viccek örökök maradnak :) -
egy ismerös iwiwre beirta ezt az ' AZT HISZEM, MEGLESZ EGY LÖVÉSBŐL IS!!!' viccet egyböl az sg jutott eszembe, régen mekkora kultusza volt ennek a viccnek :DDD -
#26852 Ne kotelekdj, megha ismertem is oket, ez mindharom nagyon jo kis vicc! Foleg az elso, semmi ertelmetlenseg nincs benne. Vicc. :) -
#26851 -
#26850 -
#26849 :D:D::D
ez yooo :) -
#26848 Petőfi március 16.-án bemegy a Pilvaxba barátja kérdi
-Iszol valamit?
-Ááá nem, láttad tegnap is mi lett belőle -
tzsoltika #26847 meg részegen azon vitatkoztak hogy ki tud a legszebben káromkodni :) Ezt olvastam vagy hallottam valahol -
#26846 én ezen nevettem jót:DDDDDDDD -
#26845 Korabeli EMO -
Prank #26844 de a buli előtt leitták magukat a pilvax nevű kocsmában -
Vlala #26843 Szerintem nyissunk ennek külön témát, mert érdekes dolgokra bukkanhatunk még a történelmünkből. (egyébiránt meg legalább nem offolánk szét a vicces topicot) -
#26842 "amikor kiment és megpróbált harcolni leszúrták 1ből"
hát ez nagyon nagy :D tényleg jót nevettem :D -
szurop #26841 Elvileg március 15.-én sem ő olvasota a verset meg semmit se, egy ablakból figyelte a dolgok folyását a múzum előtt.. -
#26840 Petőfire nem mondanám h olyan 'igazi' lenne.
Egész életébe csak verseket írt, csak a szája volt nagy, amikor kiment és megpróbált harcolni leszúrták 1ből. Büdös volt neki a munka ezér csak verselt és nem volt semmije se. De így volt az összes költő. Pl Csokonai, aki nem vehette el a nőjét, mer csóró volt, de ahelyett h melózott vna, csak verset írt a szerencsétlenségéről. És ma ezeket a szerencsétlen hülyéket tanítják a suliba. Elvileg példaértékűek, és nálunk az irodalomtanár áradozik Petőfiről aki leírta h megszegett minden iskolai szabályt. Vajon rólam is áradozna a tanár, ha megszegném a szabályokat ???
(ui: Kipróbáltam, nem így történt, meglepő módon :D)
A másik, nem hinném h Kiszel Tünci lenne történelem tananyag, remélem odáig nem süllyedünk. De sose lehet tudni. -
#26839 Csakhogy kötekedhessek picit:
Első: értelmetlen
Második: vótmá
Harmadik: szar :C
Amúgy jóak ^^ -
#26838 ÚRRRIIISSTEEEEN! :DD
Szétröhögtem magam! Mindhárom jó! -
jefferson83 #26837 Két amerikai turista Walesben kirándulgat kocsival. Megállnak ebédelni Llanfacwyrnirbwlantyslioggich-ban és egyikük azt kéri a pincérlánytól:
- Mielőtt rendelünk, segítene eldönteni a vitánkat? Megtenné, hogy lassan, tagoltan kimondaná a hely nevét, ahol vagyunk?
A lány odahajol, és szótagolva elmondja:
- Bööör-ger-kiiiiing.
---------------------------------------
Egy vállalat vezetője egy nap új alkalmazottat vesz fel.
- Mi a neve? - kérdezi a jelentkezőtől.
- János - válaszol a férfi. A főnök arca elborul:
- Nézze, nem tudom, eddig milyen szedett-vedett helyen dolgozott, de nálunk senkit nem szólítanak a keresztnevén. Ez csak fölösleges bizalmaskodáshoz vezetne, ami tudvalevőleg a tekintély rombolását eredményezi. Alkalmazottaimat kizárólag a vezetéknevükön szólítom - Kovács, Kiss, Tóth - csak a vezetéknév, érti, ugye? Magának én Nagy igazgató úr vagyok. Semmi haverkodás, és akkor minden rendben lesz. Akkor kezdjük még egyszer. Mi a teljes neve?
A jelentkező sóhajt, majd kiböki:
- Drágám. A nevem Drágám János.
- Oké, János, akkor beszéljünk az anyagiakról...
------------------------------------------------
Egy vadász először viszi el a feleségét vadászni. Elmagyarázza mit hogyan kell, hogy töltse meg a fegyvert, hogy célozzon, ha lelő valamit, siessen oda, nehogy valamelyik másik vadász magának akarja a zsákmányt, stb. Különválnak, kis idő múlva lövést hall a felesége irányából. Elindul a hang irányába, majd meglátja a feleségét és egy másik vadászt egy tetem feletthangosan vitatkozni. Amikor közelebb ér, hallja, hogy a vadász ezt kiabálja:
- Oké, asszonyom, oké, megegyeztünk, ez a maga őze. Csak annyit engedjen meg, hogy levegyem róla a nyergemet!
-
Vlala #26836 Képzelem a jövő generációját. a 2084-es történelemkönyv Tüncinénikkel meg Győzikékkel lesz tele, amennyire bulvárosodunk :)
(Bár ha ez ennyire magyar szokás, el tudom képzelni, miket pletykáltak Petőfi és Bem Apó barátságáról annak idején...) -
#26835 OFF
Inkább egy bukott Petőfi mint egy szőke Kiszel Tünci...
Régen legalább igazi magyarok voltak a kor "sztárjai". Ma pedig...
ON -
Vlala #26834 Az, hogy szegény magyarok csak bukott forradalmárokkal tudnak pénzt nyomatni. Más ugyanis itt nincs, és a magyar történelemben nem is volt.
De ha már magyar forint:
Nemsokára kivonják az 1, illetve 2 forintosokat. Gondoljon már most a jövőjére!
Egy nagy lyuk a közepére - alátét, 5 Ft/db
2 vagy 4 kis lyuk a közepén szimmetrikusan: gomb, 10 Ft/db -
jefferson83 #26833 Ez inkább "érdekesség", melynek megvan a sajátos világa. Nem az a klasszikus vicc. Mint például egy politikai vicc az 50-es évekből:
Börtönben:
-Szevasz te mennyit kaptál?
-Tíz évet!
-Miért mit csináltál?
-Semmit.
-Semmit? Na ne mondd, azért csak öt évet adnak.
Ui: Egyfajta történelmi helyzetképet fest fel, elgondolkodtató. No, de jöhetnek a rendes viccek !!!!!!! :P -
#26832 az hogy már annyira szánalom h ingyen is oda adja a kalapot! :S
amúgy nem vicces sajnos :| -
#26831 WTF?
ebbe mi a poén? -
#26830 LMAO -
#26829 nem is olyan vicces, sajnos -
jefferson83 #26828 Miért nem bírják a magyarokat? c. könyvből, talán még nem volt :
Egy népszerű régebbi vicc jól érzékelteti a magyarok viszonyát tragikus történelmük iránt:
Bemegy egy magyar egy New York-i kalapüzletbe. Kalapot szeretne venni, de nincs elegendő dollárja, ezért megkérdezi, fizethet-e forintban.
– Még sosem láttam magyar forintot – mondja a boltos. – Mutassa! – A magyar előkotor egy papír tízforintost.
– Ki ez a fickó? – kérdi a boltos.
– Petőfi Sándor, a legnagyobb magyar költő. Egyike volt a márciusi ifjaknak, akik kirobbantották az 1848-49-es szabadságharcot. A segesvári csatamezőn esett el, amikor az osztrákok és az oroszok leverték a függetlenségi harcot.
– Istenem, micsoda szörnyűség... Na és ki ez itt a húszforintoson?
– Ő Dózsa György, aki egy parasztlázadás élére állt a 16. században. A lázadást leverték, Dózsát kivégezték, izzó trónon megégették...
– Na jó, jó. És ki van az ötvenesen?
– Rákóczi Ferenc, egy másik sikertelen függetlenségi harc vezére. Törökországi száműzetésben kellett leélnie az életét.
– Gondolhattam volna... És a százason?
– Ő Kossuth Lajos, az 1848-49-es szabadságharc vezéralakja. A háború leverése után menekülnie kellett...
– Jól van, drága barátom – vág a szavába a boltos –, fogja, itt a kalap ingyen, vigye csak.
-
#26827 :DDDDDDD -
booyaa #26826 óóóóóóóóó bááász.... ez kemény -
#26825 A gyóntatófülkében egy öregember ezt mondja a papnak:
- 92 éves vagyok. Csodás feleségem van, aki 70 éves. Gyerekeim, unokáim, dédunokáim vannak. Tegnap három stoppos tinédzserlányt vittem az autómmal, megálltunk egy motelnél, és mind a hárommal közösültem.
- És megbántad ezt a bűnt, fiam?
- Miféle bűnt?
- Hát milyen katolikus vagy te?
- Nem vagyok én katolikus.
- Akkor miért mondod ezt el nekem?
- Mindenkinek elmondom. -
#26824 :DDD -
cucmalajmc #26823 neeem.csak benéztem. a 3. tetszett. -
#26822 Ahány ember, annyi szokás:D -
#26821 hogy a busz hátuljában van a sofőr ? -
#26820 az a 3. :)