41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Timbo
    meg 100 fontod se
  • Rockynhooo
    jah de nincs feleségem xDDDD
  • Rockynhooo
    hétvégén bejáccom :D
  • Z
    Egy skót 100 fontot veszít az egyik este kártyán. A játszma végén panaszosan így szól a játékostársaihoz:
    - Segítsetek rajtam, könyörgöm! Ha a feleségem megtudja, hogy 100 fontot veszítettem, hatalmas veszekedést rendez. Adjátok vissza a pénzem!
    A játékostársak megszánják a skótot, és visszaadják a pénzét. Mire a skót:
    - Nem kaphatnék még 50 fontot, hogy a feleségem hadd higgye azt, hogy nyertem?
  • Narcotic Syntax
    :DDDDDD
  • Rockynhooo
    "egy lövéses, higanyos" viccek örökök maradnak :)
  • Narcotic Syntax

egy ismerös iwiwre beirta ezt az ' AZT HISZEM, MEGLESZ EGY LÖVÉSBŐL IS!!!' viccet egyböl az sg jutott eszembe, régen mekkora kultusza volt ennek a viccnek :DDD
  • Mayday
    Ne kotelekdj, megha ismertem is oket, ez mindharom nagyon jo kis vicc! Foleg az elso, semmi ertelmetlenseg nincs benne. Vicc. :)
  • Mayday
  • FOXX supreme
  • Rockynhooo
    :D:D::D
    ez yooo :)
  • Fantos
    Petőfi március 16.-án bemegy a Pilvaxba barátja kérdi
    -Iszol valamit?
    -Ááá nem, láttad tegnap is mi lett belőle
  • tzsoltika
    meg részegen azon vitatkoztak hogy ki tud a legszebben káromkodni :) Ezt olvastam vagy hallottam valahol
  • FOXX supreme
    én ezen nevettem jót:DDDDDDDD
  • Frosty01
    Korabeli EMO
  • Prank
    de a buli előtt leitták magukat a pilvax nevű kocsmában
  • Vlala #26843
    Szerintem nyissunk ennek külön témát, mert érdekes dolgokra bukkanhatunk még a történelmünkből. (egyébiránt meg legalább nem offolánk szét a vicces topicot)
  • Rockynhooo
    "amikor kiment és megpróbált harcolni leszúrták 1ből"

hát ez nagyon nagy :D tényleg jót nevettem :D
  • szurop
    Elvileg március 15.-én sem ő olvasota a verset meg semmit se, egy ablakból figyelte a dolgok folyását a múzum előtt..
  • utgyuru
    Petőfire nem mondanám h olyan 'igazi' lenne.
    Egész életébe csak verseket írt, csak a szája volt nagy, amikor kiment és megpróbált harcolni leszúrták 1ből. Büdös volt neki a munka ezér csak verselt és nem volt semmije se. De így volt az összes költő. Pl Csokonai, aki nem vehette el a nőjét, mer csóró volt, de ahelyett h melózott vna, csak verset írt a szerencsétlenségéről. És ma ezeket a szerencsétlen hülyéket tanítják a suliba. Elvileg példaértékűek, és nálunk az irodalomtanár áradozik Petőfiről aki leírta h megszegett minden iskolai szabályt. Vajon rólam is áradozna a tanár, ha megszegném a szabályokat ???
    (ui: Kipróbáltam, nem így történt, meglepő módon :D)

A másik, nem hinném h Kiszel Tünci lenne történelem tananyag, remélem odáig nem süllyedünk. De sose lehet tudni.
  • Mr_no_NaMe
    Csakhogy kötekedhessek picit:
    Első: értelmetlen
    Második: vótmá
    Harmadik: szar :C

Amúgy jóak ^^
  • Z
    ÚRRRIIISSTEEEEN! :DD

Szétröhögtem magam! Mindhárom jó!
  • jefferson83
    Két amerikai turista Walesben kirándulgat kocsival. Megállnak ebédelni Llanfacwyrnirbwlantyslioggich-ban és egyikük azt kéri a pincérlánytól:
    - Mielőtt rendelünk, segítene eldönteni a vitánkat? Megtenné, hogy lassan, tagoltan kimondaná a hely nevét, ahol vagyunk?
    A lány odahajol, és szótagolva elmondja:
    - Bööör-ger-kiiiiing.

---------------------------------------

Egy vállalat vezetője egy nap új alkalmazottat vesz fel.
    - Mi a neve? - kérdezi a jelentkezőtől.
    - János - válaszol a férfi. A főnök arca elborul:
    - Nézze, nem tudom, eddig milyen szedett-vedett helyen dolgozott, de nálunk senkit nem szólítanak a keresztnevén. Ez csak fölösleges bizalmaskodáshoz vezetne, ami tudvalevőleg a tekintély rombolását eredményezi. Alkalmazottaimat kizárólag a vezetéknevükön szólítom - Kovács, Kiss, Tóth - csak a vezetéknév, érti, ugye? Magának én Nagy igazgató úr vagyok. Semmi haverkodás, és akkor minden rendben lesz. Akkor kezdjük még egyszer. Mi a teljes neve?
    A jelentkező sóhajt, majd kiböki:
    - Drágám. A nevem Drágám János.
    - Oké, János, akkor beszéljünk az anyagiakról...

------------------------------------------------

Egy vadász először viszi el a feleségét vadászni. Elmagyarázza mit hogyan kell, hogy töltse meg a fegyvert, hogy célozzon, ha lelő valamit, siessen oda, nehogy valamelyik másik vadász magának akarja a zsákmányt, stb. Különválnak, kis idő múlva lövést hall a felesége irányából. Elindul a hang irányába, majd meglátja a feleségét és egy másik vadászt egy tetem feletthangosan vitatkozni. Amikor közelebb ér, hallja, hogy a vadász ezt kiabálja:
    - Oké, asszonyom, oké, megegyeztünk, ez a maga őze. Csak annyit engedjen meg, hogy levegyem róla a nyergemet!

• Vlala #26836
    Képzelem a jövő generációját. a 2084-es történelemkönyv Tüncinénikkel meg Győzikékkel lesz tele, amennyire bulvárosodunk :)

(Bár ha ez ennyire magyar szokás, el tudom képzelni, miket pletykáltak Petőfi és Bem Apó barátságáról annak idején...)
  • ates84
    OFF

Inkább egy bukott Petőfi mint egy szőke Kiszel Tünci...
    Régen legalább igazi magyarok voltak a kor "sztárjai". Ma pedig...

ON
  • Vlala #26834
    Az, hogy szegény magyarok csak bukott forradalmárokkal tudnak pénzt nyomatni. Más ugyanis itt nincs, és a magyar történelemben nem is volt.

De ha már magyar forint:
    Nemsokára kivonják az 1, illetve 2 forintosokat. Gondoljon már most a jövőjére!
    Egy nagy lyuk a közepére - alátét, 5 Ft/db
    2 vagy 4 kis lyuk a közepén szimmetrikusan: gomb, 10 Ft/db
  • jefferson83
    Ez inkább "érdekesség", melynek megvan a sajátos világa. Nem az a klasszikus vicc. Mint például egy politikai vicc az 50-es évekből:

Börtönben:

-Szevasz te mennyit kaptál?
    -Tíz évet!
    -Miért mit csináltál?
    -Semmit.
    -Semmit? Na ne mondd, azért csak öt évet adnak.

Ui: Egyfajta történelmi helyzetképet fest fel, elgondolkodtató. No, de jöhetnek a rendes viccek !!!!!!! :P
  • Rockynhooo
    az hogy már annyira szánalom h ingyen is oda adja a kalapot! :S
    amúgy nem vicces sajnos :|
  • FOXX supreme
    WTF?

ebbe mi a poén?
  • GyuriX2572
    LMAO
  • Szabi84
    nem is olyan vicces, sajnos
  • jefferson83
    Miért nem bírják a magyarokat? c. könyvből, talán még nem volt :

Egy népszerű régebbi vicc jól érzékelteti a magyarok viszonyát tragikus történelmük iránt:

Bemegy egy magyar egy New York-i kalapüzletbe. Kalapot szeretne venni, de nincs elegendő dollárja, ezért megkérdezi, fizethet-e forintban.
    – Még sosem láttam magyar forintot – mondja a boltos. – Mutassa! – A magyar előkotor egy papír tízforintost.
    – Ki ez a fickó? – kérdi a boltos.
    – Petőfi Sándor, a legnagyobb magyar költő. Egyike volt a márciusi ifjaknak, akik kirobbantották az 1848-49-es szabadságharcot. A segesvári csatamezőn esett el, amikor az osztrákok és az oroszok leverték a függetlenségi harcot.
    – Istenem, micsoda szörnyűség... Na és ki ez itt a húszforintoson?
    – Ő Dózsa György, aki egy parasztlázadás élére állt a 16. században. A lázadást leverték, Dózsát kivégezték, izzó trónon megégették...
    – Na jó, jó. És ki van az ötvenesen?
    – Rákóczi Ferenc, egy másik sikertelen függetlenségi harc vezére. Törökországi száműzetésben kellett leélnie az életét.
    – Gondolhattam volna... És a százason?
    – Ő Kossuth Lajos, az 1848-49-es szabadságharc vezéralakja. A háború leverése után menekülnie kellett...
    – Jól van, drága barátom – vág a szavába a boltos –, fogja, itt a kalap ingyen, vigye csak.
  • FOXX supreme
    :DDDDDDD
  • booyaa
    óóóóóóóóó bááász.... ez kemény
  • Szabi84
    A gyóntatófülkében egy öregember ezt mondja a papnak:
    - 92 éves vagyok. Csodás feleségem van, aki 70 éves. Gyerekeim, unokáim, dédunokáim vannak. Tegnap három stoppos tinédzserlányt vittem az autómmal, megálltunk egy motelnél, és mind a hárommal közösültem.
    - És megbántad ezt a bűnt, fiam?
    - Miféle bűnt?
    - Hát milyen katolikus vagy te?
    - Nem vagyok én katolikus.
    - Akkor miért mondod ezt el nekem?
    - Mindenkinek elmondom.
  • ghost cb
    :DDD
  • cucmalajmc
    neeem.csak benéztem. a 3. tetszett.
  • csgery
    Ahány ember, annyi szokás:D