41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
davidragon #27299 a spanyol tolvajt?
Lopez de futaztán -
#27298 Ugyanazon történet 2 ember elmondása alapján:
1. Kollégiumlakó
- Éjjel megérkeztem. A klotyóhoz futottam. Felkapcsoltam a villanyt a WC-ben. Benyitottam, kiokádtam magam. Kimentem. Lekapcsoltam a villanyt.
2. A Kollégiumlakó lakótársa
- Éjjel ülök a Wc-n. Valaki lekapcsolja a villanyt. Benyit. Leokád. Kimegy. Felkapcsolja a villanyt. -
#27297 ezek jók -
#27296 Wááááá -
#27295 Hungarista koncerten kérdeznek egy tagot:
-Maga azért van itt mert szereti a hazáját vagy szereti ezt a zenét?
-Én csak inni jöttem. -
#27294 HOGY HIVJÁK?
A vámpírok adminisztrátorát?
Vérelszámoló
Magyarul a sexshop-ot?
Ivarcikk bolt
Az okos kisfiú nagyszülõjét?
Agymama
A 3 dimenziós szekeret?
Térfogat
Az V. kerület orvosát?
Dr. Oetker
A tréfás kávéfõzõt?
Mokka mester
Az olvasó juhászt?
Nyájas olvasó
A hortobágyi rendõr kutyáját?
Pulice
Az átlátszó kutyát?
Nejlon tacskó
Az elsõ osztályú birkát?
Juh ász
A borostás papot?
Szõrzetes
A törött lábú cigányt?
Gipszi
A mozigépész feleségét?
Matiné
Az elefántok társadalmi krízisét?
Ormányválság
A félénk tolltartót?
Attól tartó
Kombi úr feleségét?
Kombiné
A görög kifõzdést?
Abrosz Tisztakosz
A vegetáriánus vámpírt?
De ne vért
A fiú kollégiumot?
Kan tár
A vallásos szuperhõsöket?
Á men
A görög kártyást?
Namilesz Teosztasz
A finn kidobó embert?
Halja Menjeninnen
A finn sífutót?
Porho Hessinnen
Az erõs WC-pucolót?
Budi bilder
A cukrásztanuló vizsgadolgozatát?
Desszertáció
A cseh adóellenõrt?
Holacsek
A hülye pincért?
Éttermi fogyatékos
Spanyolul az abortuszt?
Adios embrios
Az orosz számítógép hálózatot?
Nyet work
A sivatagi kocsmát?
Porozó
Röntgen úr feleségét?
Röntgenné, Ultra Ibolya
Az alacsony professzort?
Mikro professzor
Ben Hurt kiskorában?
Hurka
Péter Pán öccsét?
Marci Pán
A tetovált bálnát?
Ábrás cet
Impotens hollandot?
Van de Loog -
#27293 az nem jelent semmit. Mert ez alapjn a manus csak megvonta a vállát. -
zerosdfd #27292 Viszont beletettem, hogy "Hm."
-
#27291 kihagytad belőle hogy "A férfi elkezdi kigombolni a sliccét. "Attól félek ez nem a te napod lesz" ... -
zerosdfd #27290 Pedofil találkozik egy síró kislánnyal az erdőben:
-Hát te miért sírsz?
-Brühühü, kigyulladt a házunk és bennégtek testvéreim meg a szüleim épp miután meghaltak tegnap a nagyszüleim. Nincs pénzem, éhes vagyok...
-Hm. Hát attól félek, ez nem a te napod lesz. -
lord nihilus #27289 :DDDDDDDDDDDD júúúúúúúúúúúúj -
#27288 mi lesz abból, ha egy négert és egy majmot kereszteznek?
hülye majom. -
#27287 huhhhhhh:D -
juzosch #27286 nehéz volt nem hangosan felröhögni a főnököm mellett:D -
#27285 jobb is -
#27284 erre inkább nem mondok semmit sem -
#27283 Hitler behivat magához egy kis gyereket. Megvan terítve nála, és mondja a kisgyereknek:
-Egyél nyugodtan, amennyi csak jól esik!
A kis gyerek neki lát az evéshez. Már amikor jól lakott, kérdi tőle Hitler:
-Szeretted te Anyukádat?
-Igen! - Mondja a gyerek.
-Akkor egyél még egy kis fasirtot. -
#27282 Haláltáborban zsidókat beterelik egy nagy kamrába, ahol a mennyezeten rengeteg zuhanyrózsa van. Kívülről bezárják az ajtót, majd megengedik a vizet odabent mindenki örül, hogy de jó, végre fürödhetünk egyet. Mindenki heppi, csak egy középkorú muksó sírdogál jajveszékelve a sarokban. Odamennek hozzá a többiek:
- Mi bajod, miért sírsz? Látod, milyen rendesek ezek a nácik, engednek végre egy jót fürdeni, gondolom neked is hiányzott már..
Mire felnéz a kuporgó csóka:
- És látsz te itt valahol lefolyót, bazmeg??!! -
#27281 én is :D -
#27280 "vagy nemtom hülyevagyok" ehhe én inkább ezen röhögtem :D -
#27279 jó szar viccmesélő lehetsz -
#27278 2. vh ban a zsidókat, meg a többit,vagy nemtom hülyevagyok, beterelik a gázkamrába, nagy ricsaj minden, persze a záldozatok is hangoskodnak hogy :
NYIISSSÁÁÁKKKK KKIIII!!!
mire a náci:
- nyitom mááár.... -
#27277 a skinhead megy az utcán, meglátja a kínait. rákiált:
-NE HUNYORÍTS CIGÁNY!!!!!
-Mi a női megérzés?
-A női logika teljes hiányának a finom megfogalmazása!
Az öreg postás már 35 éve hordta ki a küldeményeket nap, mint nap, hóban és szélben éppúgy, mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták valamivel utolsó munkanapján.
Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe.
A másiknál kapott egy doboz finom szivart.
A harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgásszenvedélyéről) nagy doboz csalit kapott.
Az egyik háznál pedig a gyönyörű, fiatal szőke háziasszony sokat sejtető hálóköntösben várta, megfogta a kezét, bevezette a háloszobába, és élete legszenvedelyeseb szeretkezésében részesítette. Miután kipihenték magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerű reggelit készített. Miközben evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul.
- Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni! - mondja a postás. - De szeretném megkérdezni, a százast miért kapom?
- Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod - válaszol a lány - és megkérdeztem, mit adjak neked.
Azt mondta: "B...meg, adj neki egy százast!" A reggeli már az én ötletem volt.
Ja és egy fárasztó vicc
-Szerzetes zöld ruhában. Ki ő?
-Környezet-barát. -
#27276 Egy férfi ül az étteremben és újságot olvas. Előtte van egy tál leves. Leül mellé egy másik ember és nagyon bámulja a tányért. Fél óra múlva úgy gondolja, hogy elveszi a levest, mert már 3 napja nem evett. Jóízűen kanalazgatja, majd amikor a végére ér, megpillant az alján egy fésűt tele hajszálakkal és visszahányja az egészet a tányérba. Óvatosan visszacsúsztatja, mintha mi sem történt volna. Erre az újságot olvasó ember megszólal:
- Maga is látta a fésűt?
Kannibál harcosok leülnek enni a győztes csata után:
- Kérsz egy katonát?
A mentőautó az orvossal, a betegszállítóval, a nővérrel és egy gyakorlaton lévő diákkal épp beteghez robog. Egyszer csak váratlanul a mentőautó vezetője elengedi a kormányt, fuldokolva a torkához kap, szemei kikerekednek, nem kap levegőt. A nővérke rendíthetetlen nyugalommal az elsősegély doboz után nyúl, s jól fejenvágja vele. A vezető erre azonnal megnyugszik, megfogja a kormányt, s vezet tovább. Hirtelen a betegszállító lesz rosszul. Fuldokolva a torkához kap, leesik a padlóra, vonaglik, rángatózik. A nővér dühösen őt is fejbevágja a dobozzal. Ettől az azonnal magához tér, leül, mintha mi sem történt volna. Néhány perc múlva ugyanez történik az orvossal is. Nem kap levegőt, sípol, vergődik, görcsösen rángatózik. A nővér ingerülten, hirtelen mozdulattal őt is fejbevágja, amitől ő is magához tér. A diák, aki korábban kővéválva a döbbenettől meg sem tudott szólalni, most az orvoshoz fordulván megkérdezi:
- Harmadéves orvostanhallgató vagyok, a tudásom csupán elméleti. Még soha nem hallottam ilyen szimptómákról. A gyógymód pedig annyira szokatlan, hogy teljesen össze vagyok zavarodva. Nem magyarázná el nekem?
- Ne is törődj vele! A nővér férje tegnap felakasztotta magát. Csak ugratjuk!
Az öreg cowboy egy napon belovagolt a városba. A helyi seriff a kocsma előtt a székében ülve nézte, ahogy az öreg leszállt a lóról és kikötötte a kocsma elé.
- Jó napot, idegen!
- Jó napot, seriff!
Az öreg ezutan a ló farához lépett, felemelte a ló farkát, és egy hatalmas
csókot nyomott oda, ahova sose süt a nap. Utána leengedte a ló farkát, és elindult a kocsma ajtaja felé.
- Elnézést, uram... - szólt a seriff.
- Igen?
- Hihetek a szememnek, valóban jól láttam?
- Bizony, jól... ugyanis rémesen ki van száradva a szám!
- És ez segít?
- Sajnos nem, de legalább nem nyalogatom állandóan...
- Hány etióp fér be egy Kispolszkiba?
- Dobj be egy kiflit, és megtudod.
Etiópok bújócskáznak:
- Háhá, megtaláltalak, ott vagy a tű mögött.
- Ez nem ér, a többiek kilöktek!
- Hogy születik meg a kannibál kisfiú?
- Lerágják róla az anyukáját.
- És a kannibál kislány?
- Egy harapással több. -
#27275 :DD -
#27274 :DDD -
#27273 -
#27272 Ketten állnak egy szálloda recepciójánál, egy férfi és egy nő. Ahogy a férfi megfordul, véletlenül a könyöke ütközik a nő mellével.
Gavallérosan megjegyzi:
-Hölgyem, ha az ön szíve is olyan lágy mint a keble, akkor biztos meg fog
nekem bocsátani...
Mire a hölgy:
- Uram, ha a farka is olyan kemény mint a könyöke, akkor a szobaszámom a
264-es! -
#27271 LOL :D
Ez tök jó vicc -
Két férfi már másodszor ütközik össze a bevásárló kocsival a
TESCO-ban.
Megszólal az egyik megértően:
- Talán maga is a feleségét keresi?
- Igen, én is. A magáé hogy néz ki?
- Szőke. kék szemű, csinos, jó alakú. A magáé?
- Hagyjuk az enyémet, kerssük a magáét." -
#27269 Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket. -
Vlala #27268 Van, akit az evolúció hozott le a fáról.
És van, akit a gravitáció...
RelakS (#27267): -
#27267 Városnézés a Pokolban, idegenvezető megáll egy kondérnál:
- Itt látható az a kondér, ahol a német elkárhozottak rotyognak.
Valaki a csoportból:
- És hogyhogy nem szökdösnek ki?
- Van bent egy tábla, hogy kijönni tilos és mivel ők szabálytisztelőek, bent maradnak. - válaszol a vezető, mennek tovább. elérnek az oroszok kondérjához, itt elmagyarázza a vezető, hogy géppuskafészek van a kondér két oldalán, azért nem jön ki senki. Következő edényben vannak a magyarok. Itt is megszólal egy kiváncsiskodó:
- És itt tábla? Géppuska? Itt mi van?
- Itt?? Ha valaki megpróbálna kimászni, visszaráncigálja a többi!! -
#27266 -Mit lehet csinálni egy férfi koponyából és két női agyból?
-Csörgőt! -
#27265 180°, te barom! Ha 360°-os fordulatot teszel, akkor ugyan oda jutsz vissza, ahonnan elindultál!
De a Vissza a jövőben is értelmes a srác 55-ben :D Rácsos ablak egy csatahajón ^^ (Egy tengeralattjárón, te hülye!) -
#27264 ez olyan Last Action Hero filinges volt :) Aki nem látta a filmet az lapozzon aki látta annak emlékeztetőül:"Pite, mint egy pite te sziciliai barom" -
Coco #27263 úhhhh...risten....:D -
#27262 :) ok! -
#27261 -
#27260 Tanuljátok már meg, ti balgák, hogy az ELBASZOTT nagy zöld háromszög. Érted már? ELBASZOTT, azért kicsi kék.