41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • ates84
    Az olimpián az orosz és az amerikai birkózó mérkozése következik. Az edzo okítja az oroszt:
    - Nagyon vigyázz, nehogy azt a híres fogását bevesse, mert abból még senki nem tudott kijönni.
    Elkezdodik a menet, az amerikai az elso pillanatban beveti a rettegett fogást, az orosz meg csak kínlódik. Az edzoje nem bírja nézni tovább, elfordul. Egyszer csak egy iszonyú sikolyt hall, odanéz, látja, hogy az orosz az amcsi mellkasán térdel. Megnyeri a menetet. A nagy ünneplés közepette megkérdi az edzo:
    - Mégis, hogy sikerült? Nem hittem volna, hogy lesz ember, aki megveri!
    - Mester, egyszeru! Ahogy ott szenvedtem, látom, hogy két heregolyó lebeg a szemem elott. Gondoltam, mit veszthetek, beleharaptam teljes erovel... Tudta maga, milyen erot ad, ha az ember a saját golyóját megharapja???
  • timexxx
    ez kemény volt :D:D
  • w77d
    mondjuk ha szakszerűen közelítjük meg a dolgot, akkor az ancsa már felszállás után kigyullad és lezuhan a Concorde mögött
  • RelakS
    Jujj XD
  • w77d
    :D:D
    dúrva, nem lennék az antonovon :D
  • Molnibalage
    Pilóta vicc következik.

Régi, de az egyik kedvencem:

Az öreg pilóta jól bepiál este a kocsmában, és fogad a Concord pilótájával, hogy az Ancsa (AN-2) gyorsabb, mint az ő gépük. Reggel találkozik a szerelőjével:
    -Hú, bazzeg, kurva nagy ökörséget csináltam tegnap. Fogadtam a Concord pilótáival, hogy az Ancsa simán lenyomja a gépüket.
    -Hát mindig hülye voltál, de mindegy, majd kitalálok valamit.
    Eljön a megmérettetés napja, a szerelőnek sok okosság nem jutott eszébe, így egy vastag drótkötéllel sunyiban utánaköti az Ancsát a Concordnak. A Concord elindul, szépen felszáll, majd pár ezer méteren szól a kapitány az első tisztnek:
    -Te, nézd már meg, jönnek ezek egyáltalán!
    Első tiszt hátranéz:
    -Szépen tapadnak...
    -Na akkor nézzük.
    A kapitány tol egy kicsit a gázkarokon, a Concord majdnem hangsebességgel repül.
    -És most? Jönnek még?
    -Kapitány, ezek nem nagyon akarnak lemaradni!
    Jó kis gép ez az Ancsa -gondolja a kapitány- de azért ennyire mégsem. Na mindegy, mindent belead a főnök, szinte áttolja a gázkart a műszerfalon, már remeg a Concord, majdnem szétesik, mikor odaszól a társának:
    -Na, most már biztos lemaradtak. :)
    Hátranéz az elsőtiszt, de tátva marad a szája:
    -Főnök! Azt hiszem jobb, ha feladjuk. Ezek még csak most csukják a futót, és nyilazzák a szárnyat.

• RelakS
    A káddugókon felröhögtem XD
  • PJack
    höh :DD
  • htr93
    Ok, nem véletlenül írtam bele hogy meg a többit...+ ez egy elég tág témakör, napokon át lehetne róla beszélni, és beszélnek is... szerencsére szeptember óta nem járok törire, na mindegy, a lényeg az, hogy nem vagyok hülye, csak éppen nem vagyok abban biztos, hogy csak a zsidókat cseszegették. eggyébként azóta már utánanéztem.
  • davidragon
    frappáns válasz egy kislánytól!
    a vicc egyébként jó!
  • timexxx
    és neked az nem mind1 h hány naponta nyitok topicot?

jah azt benéztem, mert csak utána olvastam el a büntetést miután irtam ide. sry
  • ates84
    Nyuszika sétál az erdőben, pörgeti az új hatlövetűjét:
    PUFF PUFF
    - Helló Medve!
    PUFF PUFF
    - Látod ott azt a szart!?
    PUFF PUFF
    - Megeszed, vagy...
    KATT KATT
    - ...én eszem meg?
  • Fantos
    timexxx-nek szólt mert ő viszont télleg
  • Vlala #27326
    Én? Dehogy.

A pesti Belvárosban, a Kossuth Lajos utcában egy kukát állítottak be az úttest középső sávjába, s aztán rejtett kamerákkal figyelték, hogyan viselkednek az autósok. És hát úgy viselkedtek, ahogy a nagykönyvben meg van írva: pillanatokon belül hosszú autósor torlódott föl, egyenként kerülgették a kukát az autók, villogtatva-préselődve jobbra és balra, de senki se szánta rá magát arra, hogy amikor a kukához ér, kiugorjon az autóból, s félrehúzza az akadályt az útból: előtte végre megnyílt az út, hogyisne száguldott volna tovább... Negyven-ötven autós kerülte ki nagy üggyel-bajjal az akadályt, míg végre akadt valaki, aki vállalta, hogy kikászálódjék a vezetőüléséből, elszalasszon egy zöld lámpát, csak azért, hogy valami olyasmit csináljon, amiből neki semmi, csak az utána jövőknek, a többieknek van hasznuk.

Ez a hetvenes években történt. A kilencvenes években megismételték a kísérletet, aminek az lett az eredménye, hogy 5 percen belül ellopták a kukát. (Megállt egy arra menő platós kisteherautó, kiszállt két ember, feldobták a kukát a platóra és elhajtottak).

A lovasrendőr megállít egy bicikliző kislányt:
    - Hű, de szép biciklid van! A Mikulás hozta neked?
    - Igen, a Mikulás.
    A rendőr megvizsgálja a biciklit és átad a kislánynak egy büntetés-csekket.
    - Jövőre mondd meg a Mikulásnak, hogy tegyen fényvisszaverő prizmát is a bicajra!
    A kislány ránéz a rendőrre és kérdi:
    - Hű, de szép ló! A Mikulás hozta neked?
    - Peeeersze - válaszol a rendőr nevetve.
    - Akkor mondd meg neki, a lónak az alján szokott lenni a f*sza, nem a hátán!

• Fantos
    úristen 2-3 naponta nyitogatsz topikokat?
  • Vlala #27324
    OFF
    Biztos vagy benne, hogy ezért kaptad? Az indoklásban vlaami topicnyitás van.
    ON
  • Sadist
    Te ittál? o_O
  • timexxx
    jo akkor csak számomra nem volt vicces ennyi :) de ezér figyelmezetést kapni..... szánalmas
  • Scottt
    Huh a télapós&papagájos vicc az kiütött
  • Gladiator
    te tudod mit jelent, hogy favicc? mert ez nem az volt...
  • timexxx
    ez nagyon fa vicc volt :D
  • Vdanosss
    :D
  • Gabesz amd64
    Informatikus apjától kérdeti a gyereke:
    -Apu! Hogyan kerültem én erre a világra?
    -Na jó,fiam, erre a beszélgetésre előbb utóbb sort kellett keríteni, úgyhogy figyelj: - Apukád megismerte anyukádat egy chatszobában, majd találkoztak egy cyberkávézóban, és anyukád a WC-n letöltött pár adatot apukád USB kulcsáról. Amikor apukád befejezte a letöltést, észrevette, hogy ezt megelőzöen egyetlen tűzfal sem lett feltelepítve. Ekkor már késő volt a Cancel és az ESC gombok nyomkodására, mert a "Biztosan elkezdi a letöltést?" ablak leokézása már a Beállítások menüpont alatt ki lett pipálva. Anyukád antivirus programja régen volt frissitve, ezért apukád "blaster-worm" vírusával nem tudott mit kezdeni. Ekkor megnyomtuk az Enter billentyűt, és kaptunk egy rendszerüzenetet ezzel a felirattal: "Maradék idő a letöltés befejezéséig 9 hónap"...
  • zeli
    :D:D
  • Punker
    Állatkereskedésben:
    - Uram, egy különleges papagájt vennék!
    - Látja, itt ez a zöld beszél németül, angolul, kívűlről ismeri a telefonkönyvet. 100 dollár.
    A kék ismeri az összes játékautomata kódját. 150 dollár.
    A sárga 200 dollár. Rokonságban van az Interpol főnökének papagájával.
    - Fantasztikus! És az a kopasz a sarokban mit tud?
    - Azt én sem tudom, de 500 dollárnál nem adom alább, mert a többiek főnöknek szólítják.

A ciciszótár megvolt?
    (o)(o) tökéletes mellek
    ( + )( + ) szilikon-mellek
    (*)(*) magasan ülö mellbimbók
    (@)(@) káddugók
    (oYo) "felnyomott" mellek
    (^)(^) fázó mellek
    \o/\o/ nagymama lógó mellei
    ( - )( - ) a zuhanyozó ajtajára nyomott mellek
    ()() Kate Moss mellei
    ( o Y o ) Playboy középső oldaláról való mellek
  • N o N a m e
    :DDD
  • Z
    Könnyesre röhögtem magam
  • kuolla
    http://youtube.com/watch?v=AmdsaNQFnXo&feature=related
  • zeli
    Jóak :DD
  • mohamed
    Mikulás levelek

Kedves Télapó!

Szeretnék egy hajós Barbiet, egy autós Barbiet, egy síelős Barbiet, egy repülőgépes Barbiet, egy motoros Barbiet és egy diszkós Barbiet!
    Mást nem. köszi: Kati
    Kedves Kati!

Eszedbe jutott már, hogy diplomás Barbie miért nem létezik? Javaslom, inkább tanulj, ahelyett, hogy babázol, mert anyádat elnézve te nem leszel olyan szép, mint Barbie, és akkor cseszheted, hogy bárki is eltartson.
    - A Télapó

Egy olyan G.I. Joe-t hozzál, ami tud úszni a víz alatt, és van szigonypuskája, és jó nagy kése, és ki van képezve gerilla harcmodorból, és simán megöli bármelyik ellenséget!
    - Gergő

Kedves Gergő!

Kissé agresszív vagy, fiam. Belőled vagy terrorista lesz, vagy bérgyilkos, és tulajdonképpen egyik sem sokkal jobb a másiknál. Mit szólnál inkább egy kanna benzinhez, és egy doboz gyufához? Van egy érdekes kísérlet ezzel kapcsolatban, majd mellékelem a leírást.
    - A Télapó

Kedves Télapó!

Már tavaly is kistesót kértem, és tavaly sem azt kaptam. Légy szíves, ezúttal ne valami hülyeséget hozz, hanem amit kérek!
    Kistesót akarok!
    - Ádám

Kedves Ádám!

Apád már tavaly is impotens volt. És még most is az. Az ólomkatona pedig nem hülyeség. Dugd fel a seggedbe, meglátod, milyen jó lesz.
    - A Télapó

Kedves Télapó!

Te hány kiló vagy? Nem gondolkodtál még rajta, hogy fogyókúrázz? Mi van, ha egyszer beszorulsz a kéménybe?
    - Bence

Kedves Bence!

Nem gondolkodtál még rajta, hogy kicsit visszafogd magad, és ne kérdezz hülyeségeket? Mi van ha egyszer bepöccenek, és taposóaknát viszek neked karácsonyra?
    A Télapó

Kedves Télapó!

Hoznál nekem egy virágos kifestőt, ha szépen megkérlek?
    Ölel: Vili

Kedves Vili!

Engem te csak ne ölelgessél rendben, kis köcsög? Persze, virágos kifestőt, hát hogyne. Elmész te anyádba...
    - A Télapó

Kedves Télapó!

Miniszoknyát szeretnék karácsonyra, mert a nővéremnek is olyan van, és mindig egy csomó fiúnak tetszik, és én is sok fiúnak akarok tetszeni. Miniszoknyát hozz, de rövid legyen ám, hogy jól látszódjanak a lábaim, mert mindenki azt mondja, hogy nagyon csinosak a lábaim.
    - Emma

Kedves Emma.

Télapó visz neked csinos szoknyácskát, de a Télapó bácsi nagyon fáradt lesz ám, mire hozzátok ér, ugye behívsz majd egy kis
    tejecskére és sütikére a szobácskádba?
    - A Télapó

Kedves Télapó!

Tudnál hozni olyan legót, amiben van elektromos felszerelés is, és hozzá lehetne kötni egy soros kapcsoláshoz, és némi átalakítgatás után csatlakoztatni egy központi magas feszültséghez, és összeépítgetni egy hidraulikus forgóturbinával, meg ilyenek?
    - Pisti

Kedves Pisti!

Szoktál járni focizni a térre, vagy mesét nézni, vagy meghúzni a lányok haját, meg ilyenek? Én a helyedben kufircolnék azért egy jót, mielőtt agyonvág a kettőhúsz, lúzerkém!
    - A Télapó

Kedves Télapó!

Mit szeretnek enni a rénszarvasaid? Csak azért kérdezem, mert gondoltam, ők is elfáradnak, és megéheznek, és gondoltam nekik is kedveskedek majd valami harapnivalóval.
    - Áron

Kedves Áron!

Ezzel az undorító benyalással semmit nem fogsz elérni nálam. Idén egyébként újítottam, és nem rénszarvasokkal érkezem, hanem grizlimedvékkel. Kötözd ki magad a gesztenyefátokhoz, ha kedveskedni akarsz nekik.
    - A Télapó

Kedves Télapó!

Én a kisfiam nevében írok neked, tudod, ő még nem tud írni. Azt üzeni neked, hogy valamilyen kreatív kis társasjátékot hozzál, amivel tud játszani az egész család!
    Köszönettel: Vargáné Kiss Erzsébet

Kedves Erzsébet!

Valami kreatív társasjátékot? Rendben. Mit szólnál mondjuk a "Simi humi nyali falihoz"? Ja, nem, bocs, azt a férjed már megrendelte.
    Ja, bocs, nem is neked, hanem az új titkárnőjének.
    - A Télapó

Kedves Télapó!

Eddig egyszer sem hoztál nekem virgácsot, remélem ezúttal sem fogsz! Tudod, én mindig jó kisfiú vagyok. Idén azt hiszem, egy hifi toronynak örülnék a legjobban.

- Ervin

Kedves Ervin!

Nem, eddig valóban nem hoztam neked virgácsot. Viszont ha nem tűnt volna fel, akkor mást sem. Tudod, a javítóintézetbe nem jár a Mikulás.
    - A Télapó

Kedves Télapó!

Szeretnék egy robogót, egy új számítógépet, egy új szobát, egy nyaralót a Balcsira, amihez csak nekem van kulcsom, egy pénzzel teli bankkártyát, egy új mobiltelefont (kamera is legyen rajta!), és egy dévédé lejátszó sem ártana. Várlak!
    - Tomi

Kedves Tomi!

Várjál csak, ha nagyon nincs jobb dolgod.
    - A Télapó

Kedves Télapó!

Akármit is hozol, örülni fogok neki, csak ne felejtsd, ugye tudod? Elköltözünk! Arany János utca 7!
    - Imike

Kedves Imike!

Se térképész, se futár nem vagyok. Egyébként is későn szóltál, már megszerveztem, betábláztam, és elrendeztem a szállítmányozási ütemtervemet. És ugye az a ház, ahova költöztetek, már évek óta üresen állt...
    - A Télapó

Kedves Télapó!

Mi az msn címed? Dumálhatnánk majd valamikor.
    - Peti

Kedves Peti!

A Télapó bácsi csak nénikkel emesenezik, azok közül is csak olyanokkal, akiknek web kamerájuk van, erkölcseik azonban nincsenek. Menj oda szépen anyukádhoz, és kérdezd meg tőle, hogy ez mit jelent.
    - A Télapó

Kedves Télapó!

Te tényleg létezel, vagy ez csak átverés?Van feleséged? Miért nem ő hozza az ajándékokat? Unokáid vannak? Mit kapok idén?
    - Erika

Kedves Erika!

Létezem. Nincs. Mert nincs. Nincsenek. Lófaszt.
    - A Télapó

Kedves Télapó!

Egy hiper szuper mankót kérek, tudod, eltörtem a lábam, és amit a doktor bácsi adott, az tök snassz, és ronda, és nem tetszik. Olyat hozzál, amivel lehet repülni is! Amúgy nem rossz érzés, hogy mindenki a meleg otthonában vár téged, te meg csak gürizel egész éjjel?
    - Gáborka

Kedves Gáborka!

Kattanj le a témáról. Már eleve az erkélyről sem kellett volna leugranod, és akkor most tudnál járni, észkombájn! Amúgy nem rossz érzés, hogy az összes barátod megy majd hógolyózni, síelni meg szánkózni, te meg egész télen otthon bicegsz majd a mankóddal a négy fal között?
    - A Télapó
  • ates84
    Gazsi vágtat le a hegyről lopott biciklivel. Elé ugrik egy rendőr:
    - Állj meg, Gazsi! Nincsen lámpád!
    - Ugorj, rendőr! Fékem sincsen.
  • timexxx
    zsidó családnál kopogtatnak az ajtón.
    -Ki az??

- barát

zsido: - jó barát?

-igen.

zsido: hányan vagytok?

- fünf!!
  • timexxx
    Hitler a koncentrációs táborban:
    -zsidók aakartok társas játékozni?

- hát persze, mi a szabály?

- aki 1-5 ig dob a kockával az meghal, aki 6-ost dob az dobhat még egyszer
  • Gladiator
    Az a baj, hogy ezt nem töri órán kéne tanulni, ez már inkább alapműveltség.
  • Punker
    "Milyen szep csizma!" - mondta a Telapo és beletette a hatizsakjaba.
  • Max7
    Attól még hogy nem figyel történelem órán lehet még a gyerekből Hitler :D Különben is a töri órák unalmasak voltak nálunk is és az érettségi meg sima szövegértés volt :D
  • Gladiator
    Akkor lehet, hogy kéne, mert szánalmas, hogy ezt nem tudod. Biztos nagy ember lesz belőled...
  • htr93
    jó van na. akkor majd ti előadjátok normálisan. eggyébként meg törin mindent csinálok csak nem figyelek. és úgy gondolom hogy...á mindegy.
  • Beygír Gücü
    Mama! Mi az a vérfarkas?
    Csönd fiam, inkább fésüld meg az arcod!

Mama! Én nem akarok Amerikába menni.
    Csönd fiam, ússzál!

Mama! Nem játszhatnék a többi gyerekkel?
    Kuss, ossz!

• fernando torres
    :DSAsasadas