41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • z99999
    azér láccik hogy halad a reál irányából a humánba
  • Sadist
    A foglalkuznom sem valami értelmes :|
    [geci]
  • Molnibalage
    Ősrégi vicc ráadásul nem is így szól eredetiben.Prof, tanár, tanársegéd és diák a sorrend. Mellesleg gépész vagyok. Grrrrrrrrrrrrrrr :)
  • bardocz
    nézd eg mi van az i betü mellett a bill.-en,és lehet rájösz,nem miindenki olyan tökéletes mint te,és van aki el tud gépelni
  • Fantomlovag
    valseg "foglalkoznom" :D
  • Prank
    mi az a foglakoznim?
  • Grenzjager
  • Fantomlovag
    A vicc azért vicces különösen, mert Kínai szakos vagyok, és pár nap mulva vizsga, és még semmit nem tudok :D

Bár ez inkább tragikomédia.
  • Bulykin
    Mit mond Batman Robinnak mielőtt beszállnak a Batmobilba???......
    Gyere Robin, száljunk be a Batmobilba!!
  • Bulykin
  • Fantomlovag
    Felmérés készül, melyben megkérdezik a különböző egyetemistákat, hogy emnyi idő alatt tudnának megtanulni Kínaiul:

Gépész hallgató: "Ha nem kéne mással foglakoznim két év."
    Orvostan hallgató: "Ha nem kéne mással foglakoznim egy év."
    Jogász hallgató "Ha nem kéne mással foglakoznim fél év."
    BÖlcsész hallgató: " BAZZZZZ? HOLNAP VIZSGA? "
  • Bandew
    Mert nem ismerjük?
  • Z
    Miért nem érti senki a viccek topikban az átírt dalszöveget?
  • whining
    Budapest a király? Ne viccelj.
    Mit nem adnék, ha nem láthatnám mégegyszer ezt a várost... :|
  • Scottt
    Az :D
  • Sadist
    Az aztán érv (Y)
  • Scottt
    Ne szóljál be neki me jó neve van és azt az eggyüttest szeretem:)))))))))
  • Sadist
    Irreleváns.
  • simirizsa
    Hol is laknak Gyurcsányék ?:D
  • Vaxi
  • Prank
    osztott siker is jó...
  • Fantomlovag
    Kétlem hogy osztatlan sikert aratna.
  • nandorb
    ez jo azt kikelenne probalni
  • Fantomlovag
    Egy Punk ül a tömött buszan, és azt látja, felpaszírozza magát egy kis öreg, vékony nénike. Látszólag fáradt, és sok a cucca. Erre a beszélgetés.

-Leülne mami?

-Jaj, igen!

-Oszt hova?
  • Bulykin
    Az a gondolkodós hülyés az teccccccik, jóó:D:D
  • Fantomlovag
    A tyúkot kergeti a kakas...
    A tyúk közben morfondírozik:
    - Ha megállok, azt hiszi, könnyűvérű vagyok, ha nem, akkor frigid... akkor inkább elesek!

Na, ember "tyúk" is van ilyen :D
  • Frozen Whispers
    Egy nő bemegy egy fegyverboltba és egy puskát akar venni.
    - A férjemnek veszem. - mondja.
    - És tudja, hogy a férje pontosan milyen típust szeretne? - kérdi az eladó.
    - Dehogy! Azt se tudja, hogy le akarom lőni.

- Hogyan lehet 24 órán át gondolkodásra bírni egy hülyét?
    - Nem tudom!
    - Nem baj, majd holnap elmondom!
  • simirizsa
    Ez kurva jó
  • broman191
    Rövidebb nincs?
  • broman191
    Minden nap Miskolcon járok, és látok miskolciakat is. És mindig vannak.
  • csgery
    Bátyám sztem alkalmazni fogja ezt:D
  • Bulykin
    Megy a csiga hazafelé........
  • Fantomlovag
    Én telefonon folytattam hasonló beszélgetést egyszer szüleimmel. IGaz tök más okokból, de a módszer bajön :)

Drága Szüleim!

Már 6 hónapja itt vagyok a főiskolán, és még nem írtam nektek. Nagyon szégyellem magam, de ígérem, hogy most mindent bepótolok! De mielőtt még folytatnám a levelet, kérlek üljetek le! Semmi esetre se olvassátok tovább a levelet állva! Már majdnem teljesen rendbe jöttek az égési sérüléseim, és a sokkot, amit az okozott, hogy ki kellett ugranom a 2. emeletről, szinte egészen kihevertem. Csak 2 hetet kellett a kórházban feküdnöm, már majdnem jól látok, és az a szörnyű hányás is csak egy héten egyszer jön rám. Mivel a tüzet én, okoztam, 1 milliót kell fizetnünk a főiskolának a károkért, de ez mind semmi, hiszen az a lényeg, hogy életben maradtam. Az volt a szerencsém, hogy a szemközt lakó férfi észrevette, mi történt, és kihívta a mentőket és a tűzoltókat. ő volt, aki aztán meglátogatott a kórházban, és mivel, nem volt hova mennem (a szobám hamuvá égett), olyan kedves volt, hogy felajánlotta, lakjam vele. Egyszobás lakása van, de azért nagyon jól megvagyunk. ő vagy kétszer olyan idős, mint én, de őrülten egymásba szerettünk, és össze szeretnénk házasodni. Még nem döntöttük el, hogy pontosan mikor, de még azelőtt megtartjuk az esküvőt, mielőtt túl feltünővé válik, hogy terhes vagyok. Bizony drága szüleim, anya leszek! Tudom, hogy alig várjátok már, hogy a kisbabákat (merthogy hármas ikrek lesznek) azzal a szeretettel fogjátok körülvenni, amivel engem is kiskoromban. Az egyetlen dolog, ami egy kicsit késlelteti az esküvőnket az egy fertőzés, amit a vőlegényem szedett össze valahol. Emiatt most megint kórházban vagyunk, mert persze én is elkaptam, de már sokkal jobban vagyunk az antibiotikumoknak köszönhetően, amit vénásan adnak nekünk. Az orvosok valami szifilisznek hívják a betegséget, azt hiszem. Tudom, hogy a férjemet tárt karokkal fogadjátok majd, és hamarosan olyan lesz majd, mint egy igazi családtag. Nagyon kedves ember, és bár nem végezte el a 8 általánost sem, rendkívül ambíciózus. Természetesen más vallású, mint m toleránsak vagytok, és így az sem fog titeket zavarni, hogy sötétebb bőre, mint a miénk. Biztos vagyok benne, hogy legalább annyira fogjátok majd szeretni, mint én!! Mivel nagyjából a ti korotok béli, biztos nagyon jól kijöttök majd egymással, ha majd hazaköltözünk hozzátok a gyerekekkel (mert hát a mi lakásunk túl kicsi ennyi embernek). Az ő szülei is nagyon rendes emberek, azt hiszem, az apja valami híres kábítószercsempész Afrikában, ahonnan a jövendőbelim is származik .. Most, hogy már mindenről részletesen beszámoltam, azt hiszem itt az ideje, hogy bevalljam nektek, hogy nem égett le a lakásom, és így nekem kutya bajom, nem is voltam kórházban egy napot sem, nincs se vőlegényem, se szifiliszem, se semmilyen néger pasim. Az igazság az, hogy meghúztak analízisből meg makróból, és kettest kaptam informatikàból, és csak azt szerettem volna tudatosítani bennetek, hogy vannak ennél a világon sokkal rosszabb dolgok is!

Sokszor Csókol Lányotok
  • Bulykin
    nemtom, csak úgy Miskolc....:D
  • Sadist
    Butapest, Butapest, de csodás :| Mindenki tudja, hogy az ország VALÓDI fővárosa Szeged sazl :|
  • Z
    Mert Miskolc sux, Budapest a király...
  • bardocz
    mucsarösöge jobb lenne?azért mickloc,mert kurvára mind1:D
  • z99999
    tetszik de mér pont miskolc?
  • cement
    :DD
  • Bulykin
    -Voltál már egyedül Miskolcon??
    -Igen!
    -És a miskolciak hol voltak?