41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#27859 Jah, látom...kissé magas a Szőke kapitány koncentráció az esgén! -
Vlala #27858 Most miért vagy ünnperontó? Most találjuk fel a jövőt. -
#27857 Háak ottan áll a macsek a vajban. -
Tujm #27856 vajjal felfele kell a vajas kenyér, mert mindig a vajas fele esik le. -
#27855 Ezt úgy mondják, hogy a kormánnyal lehet állítani a szelet. -
#27854 Ez kezd eldurvulni srácok... -
#27853 vagy a szél mindig a biciklivel szemben fúj, így tökéletesen irányítható vitorlás járműveket lehet készíteni a fedélzeten jól elhelyezett biciklivel :) -
#27852 Én ezt úgy ismerem hogy a tintapacák vonzódnak a fehér ingekhez így ingeket kell rákötni a "járműre" és helyes irányba lőni a tintát :) -
madmanic #27851 beteg vagy remélem tudod... -
#27850 Ilyesmire gondoltál? (Föderációs blueprintek között lelték a dzsemhadar lázadók) :D
-
madmanic #27849 Én azt nem értettem sokáig, hogy a tűzoltók mikor mennek oltani, lecsúsznak a csövön, de mikor visszamennek, hogyan másznak vissza, pláne vizes kézzel??
De aztán rájöttem, hogy azért van a létrás autó.... -
#27848 de ha a macska leesik a talpára, akkor a hátára kötött vajaskenyér nem ér földet, így nem áll elő paradoxon... a helyes módszer az, hogy a macska talpára kell vajas felével felfele tenni a kenyeret. -
madmanic #27847 -
Vlala #27846 Igen. Ezzel kész is az antigravitációs hajtómű.
Irányítani is egyszerű, a vajaskenyér és a macska közé kell erősíteni egy almafát. Mivel az alma nem esik messze a fájától, a gyümölcs irányított dobásával, vagy csúzliból történő kilövésével jelölhető meg a kívánt úticél. -
#27845 -
#27844 ez ugyanolyan, mint amikor a macska mindig talpra esik... a vajaskenyér meg a vajas felére... és, ha a macska hátára kötöm a vajaskenyeret, akkor lebeg! :D -
#27843 Szerintem jó ide is! -
#27842 Ez mehetett volna a szar viccbe^^ -
#27841 Szülinapomra kaptam egy párologtatót és egy páraelszívót.Ugyan abba a szobába tettem őket,rendezzék le egymás között. -
#27840 IHM után szabadon XD -
#27839 :DD -
#27838 A szociális munkás meglátogat egy családot. Megdöbbenve látja, hogy az egyik kisgyerek bort iszik. Kérdezi a családfőtől:
- Apuka, miért engedi, hogy a gyerek bort igyon? Hiszen az iskolában is azt tanulják, hogy az alkohol milyen káros az egészségre.
- Ááá, kérem, - mondja az apa - nem jár ez még iskolába. -
#27837 hmmm? -
#27836 bicigli,az igen. -
#27835 A gyerek köröz a háztömb körül biciglivel, az apja a kapuból nézi.
Jön a gyerek:
- Figyelj apa, egy kézzel!
Jön megint:
- Figyelj apa, kéz nélkül!
Megint:
- Figyelj apa, fog nélkül! -
#27834 Az iskolában egy fényképész csoportképet készít az osztályról. A tanítónéni megpróbálja rávenni a gyerekeket, hogy mindenki vegyen a képből.
- Képzeljétek, milyen jó lesz majd ha felnőttök, előveszitek a képet és azt mondjátok, itt van Judit, ő orvos lett.
- Ez meg Gábor, ő autószerelő lett.
Hátulról megszólal Pistike:
- És itt a tanárnő, ő meg már halott. -
#27833 Pistike az anyjának:
- Anyu, anyu, apu felakaszatotta magát, a pincében!
- De kisfiam ilyennel nem viccelünk!
- De anyu, anyu, apu tényleg felakasztotta magát a pincében!
Jó. Az anya lemegy a gyerekkel megnézni, és amikor leérnek, a gyerek elkiálltja magát:
- Hihi, április bolondja, vicceltem, a padláson van! -
#27832 XDD -
#27831 Ááááá!!! Ez hatalmas! -
#27830 Írjátok be a google-ba, hogy: french military victories
Majd nyomjatok a Jó napom van-ra. -
#27829 odaírtam zárójelben. -
#27828 vagyis egyértelmű, hogy arra gondol :D -
#27827 jah szerintem is arra gondol a vicc szerzője -
#27826 megvédeni nem próbálták -
Vardar #27825 Nem tudom, de mintha a II. Világháborúban elfoglalták volna Párizst a németek... -
#27824 Tényleg, 1871 Versaille. Most égek, mert én régen atomjó voltam töriből... -
Prank #27823 azok poroszok voltak -
#27822 1870 franciák ellen pl. -
#27821 soroljuk fel németország győztes háborúit. (nem poroszországét) -
#27820 - Hány francia katona kell Párizs megvédéséhez, ha támadnak a németek?
- ??
- Nem lehet tudni, soha nem próbálták meg...